Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

:-D:-D:-DΟχι βρε γιατι θα ερθουν να με ελενξουν;Απλα εγραψα τις σκεψεις μου μπερδεμενα.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειπα κι εγω!!!ειμαι και ξανθια κοματι...:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμ που να σε δω πουλακι μου απο εδω;;Εχουμε και μια χιλιομετρικη αποσταση....:-D:-D:D

Ελα μου ντες!!!!:tongue:πηγες και παντρευτηκες στην Αθηνα τι να σε κανω;;;;;:tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε κοριτσια το εμβολιο για την γαστρεντεριτιδα μονο σε εμενα το ειπε;;Δεν το ανεφερε καμια απο οσες κανατε εμβολιο.Επισης εμενα μου εγραψε το 5απλο οπου ειναι ενεσιμο και σταγονες μαζι,εσας ηταν μονο ενεσιμο;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ρε κοριτσια το εμβολιο για την γαστρεντεριτιδα μονο σε εμενα το ειπε;;Δεν το ανεφερε καμια απο οσες κανατε εμβολιο.Επισης εμενα μου εγραψε το 5απλο οπου ειναι ενεσιμο και σταγονες μαζι,εσας ηταν μονο ενεσιμο;

Eμενα ναι...μονο ενεσιμο...αλλα ειπαμε 2 τσιμπηματα....επισης μου εγραψε παλι τον αλλο μηνα εμβολιο..ενω στον μεγαλο καναμε καθε δυο μηνες...αλλαξε το προγραμμα φαινεται....εγω τα κανω στο ικα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ελα ντε,αν ηξερα οτι θα γνωριζα εσενα θα φροντιζα να γεννηθω εκει.:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:ελα να σου πω!σε παρακαλω πολυ αυτο το λαθος να μην επαναληφθει!την επομενη φορα να ζητησεις να γεννηθεις Θεσσαλονικη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Eμενα ναι...μονο ενεσιμο...αλλα ειπαμε 2 τσιμπηματα....επισης μου εγραψε παλι τον αλλο μηνα εμβολιο..ενω στον μεγαλο καναμε καθε δυο μηνες...αλλαξε το προγραμμα φαινεται....εγω τα κανω στο ικα!

Ναι κι εγω στα πρωτα 2 παιδια στο ικα εκανα καθε 2 μηνες ενω στην κορη μου το 2007 καθε μηνα αλλα νομιζα επειδη τα εκανα ιδιωτικα.Τωρα εχω τεβε παω τα γραφω σε μια να μην τη χαρακτηρισω τωρα και μετα καλω την παιδιατρο μου στο σπιτι οπου μου παιρνει μονο 25 ευρω και 20 στο ιατρειο,βεβαια μπορω να τα κανω και σε αυτην του τεβε τελειως δωρεαν αλλα ασ'το καλυτερα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

:tongue::tongue::tongue::tongue:ελα να σου πω!σε παρακαλω πολυ αυτο το λαθος να μην επαναληφθει!την επομενη φορα να ζητησεις να γεννηθεις Θεσσαλονικη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στην επομενη ζωη θα το φροντισω....μεινε ανησυχη...:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αααααααααα.....σημερα εχει πολυ γκρινια το αγορι μου....το ματιαξα μαλλον.....και τα χερακια του ολη την ωρα μεσα στο στομα!Του βαζω τη πιπιλα κι αυτος τη βγαζει και βαζει τα χερακια του!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αααααααααα.....σημερα εχει πολυ γκρινια το αγορι μου....το ματιαξα μαλλον.....και τα χερακια του ολη την ωρα μεσα στο στομα!Του βαζω τη πιπιλα κι αυτος τη βγαζει και βαζει τα χερακια του!!!!

Δεν θελει πιπιλα,θελει χερακια.....Με το ζορι πιπιλα πως θα γινει;;;;:tongue::tongue:Μηπως ειναι απο το εμβολιακι;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Δεν θελει πιπιλα,θελει χερακια.....Με το ζορι πιπιλα πως θα γινει;;;;:tongue::tongue:Μηπως ειναι απο το εμβολιακι;;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ξερω γω ρε κελακο μου.....για δοντια ειναι λιγο νωρις ακομα ε;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ξερω γω ρε κελακο μου.....για δοντια ειναι λιγο νωρις ακομα ε;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε,βρε εσυ σε λιγο θα μας πει οτι μιλαει.....:tongue::tongue::tongue:Φου εχουμε δειγματα οτι ειναι καλο παιδι θα του περασει σιγουρα...Εγω οταν ειναι ανησυχη την βαζω στο ριλαξ και πιανει,δε νυσταζει και θελει παρεουλα την εχω μαθει τωρα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Λοιπον,ανακοινωνω οτι ναι θα σηκωθω και θα κανω καμια δουλεια γιατι πως τα καταφερα παλι δεν ξερω!!!Ομως θα ριχνω και τη ματια μου γιατι αποτοξινωση απο τη μια στιγμη στην αλλη δε γινεται....:tongue::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Βρε,βρε εσυ σε λιγο θα μας πει οτι μιλαει.....:tongue::tongue::tongue:Φου εχουμε δειγματα οτι ειναι καλο παιδι θα του περασει σιγουρα...Εγω οταν ειναι ανησυχη την βαζω στο ριλαξ και πιανει,δε νυσταζει και θελει παρεουλα την εχω μαθει τωρα.

Μα.....οντως μιλαει....ολη την ωρα αγου και αγου ειναι!!!και οταν κλαιει ακομα!Ουυυαααααααααααααααααααααααγουυυυυυυυυυ:lol::lol::lol::lol::lol:Και εγω στο ριλαξ τον εχω αλλα μαλλον μονο οταν φαει θα ηρεμησει!!!Μα τι φαγανο παιδι εκανα.....ηθελα να ξερα σε ποιον εμοιασε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...