Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαρακι ευχομαι να πανε ολα καλα με το ποδαρακι σου.εγω ποναω ακομα στο αριστερο πλευρο πολυ.οσο για την μικρη σου φυσικο ειναι να σου εχει παρει τα μυαλα.το παραλογο θα ηταν να μην στα εχει παρει.και εγ εχω παθει τρελα μεγαλη.ειχα που ειχα τα δικα μου τωρα εχω ξεφυγει,μου κανει διαφορα κολπα και βουρκωνω απο χαρα.οτι και να κανω πρεπει να κλαιω πια?το πρωι ποναγα πολυ δεν μπορουσα να ουτε το γαλα του μπεμπη να φτιαξω και απο τον φοβο μου μου ηρθε να κανω εμετο και να μαυριζουν ολα.σκατααααα.

μαρινα συμφωνω μαζι σου .....το κλεισιμο τον χειμωνα ειναι καλυτερα ανεκτο.....

που θα βγειτε σημερα?

ααααα και παρτε μερος στον παρακατω διαγωνισμο κοριτσακια .οσες θελετε φυσικα

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2473

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα και εγω!!!!πολλη ζεστη βρε κοριτσια σημερα.παω να μαγειρεψω για αυριο να εχω ολη την μερα ελευθερη.ρηνιω συμφωνω για το κλεισιμο οτι ειναι καλυτερα χειμωνα απλως θα ηθελα να κανω μια φορα καλοκαιρινο παρτακι γενεθλιων η ψωναρα μανα:P:p:pσας ευχομαι καλο σαββατοβραδο,φιλακια

OjQkp2.png?B89kEt5q

κσλησπερα κι απο εμας.

καλα ειμαστε ολοι ομως χωρις να κανω τιποτα τρεχω ολη μερα.

η ελενιτσα μου φωναζει γααααΛΑ και γκααακα(κακα )οταν τα κανει.

το γαλα μπορει να ειναι και νερο.

ειρηνακι βγαλτο απο το μυαλο σου μπας και ηρεμισεις λιγο.

μαρινα μαλλον η γιαγια δεν εβλεπε.μην τρελαθουμε οτι εχεις κοιλια.

οσο για αυτην την μαρκα παπουτσιων μου εχει συμβει πριν χρονια το ιδιο σε ενα ζευγαρι της βαπτιστηρας μου χαλασαν απο την πρωτη φορα.ομως στα αγορια αγοραζω μονο αυτα και δεν εχουν παθει ποτε τιποτα.μπορει και να ετυχε.

δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω .ελπιζω να ειστε ολες καλα.

αντε να παω στο ξενοδοχειο να μπαινω οποτε θελω.:mad:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Ρε συ Ρηνιω....πρωτον:γιατι πονας στο αριστερο πλευρο τι επαθες;;;

δευτερον:γιατι αντιδρας ετσι βρε πουλακι μου;;;;μα να μην ειμαι κοντα να σου ριξω μια σφαλιαριτσα να συνελθεις!!!

τζεσικακι καλα κανεις!Αυριο θα εισαι φρι ;)

Μαρινα αληθεια θα βγειτε;;;αχ τι καλαααααααα κι εγω θελωωωω :)

Μαρακι ελπιζω να μη χρειαστεις τιποτα!!Πολλα πολλα φιλακια στη ζουζουνα σου!

Μανιταριους χαθηκαμε γμτ!Μου ελειψεεεεες :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

]καλησπέραααααααααααααααα

τι κάνετε?

εδώ κουνιόμαστε μετά την ταινία!!!

QoNkfOHBzQk&feature=related

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Οσο για τα γενεθλια να πω οτι τον μεγαλο μου που τον γεννησα 11 Ιουνη δε καταλαβα κλεισιμο καθολου αφου τη βγαζαμε στο μπαλκονι...και μολις σαραντισαμε καροτσακι και εξω!Στον Αναστασουλη πιο πολυ μου φανηκε......Επισης ειναι πολυ ωραια τα καλοκαιρινα γενεθλια μπορεις να κανεις πολλα πραγματα....αλλα και τα χειμωνιατικα εχουν τη χαρη τους....ειδικα τα δικα μας που ειναι και μεσα στις γιορτες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκιιιιιιιιιιιιι μου τι κάνετε?

Μανιταράκι μου μας λείπεις!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Δόξα το Θεό πάει καλά περιμένουμε να δούμε!!!

όσο για εμάς?μιλάμε για χορό!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γλυκούλα τέλειαααα

στείλε το όνομα πμ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας μανούλες!!!

Μόλις μπόρεσα να κάτσω λιγάκι γιατί όλη μέρα σέρνομαι για να κάνω καμιά δουλειά...

Πήγαμε χθες στο γιατρό και όλα καλά τα είδε. Μόνο που είναι πολύ μικρούλι ακόμα και δεν ακούσαμε την καρδιά του :-(

Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες...

Το καλό είναι ότι μου έδωσε και το ΟΚ για ένα ταξίδι που έχω στο Dubai με τη δουλειά γιατί να σας πω την αλήθεια το βλέπω σαν ευκαιρία για να κοιμηθώ 2 βράδια ολόκληρα! Ο Παναγιώτης μας ακόμα ξυπνάει 1-2 φορές κάθε νύχτα και δεν ευχαριστιέμαι τον ύπνο μου ποτέ...

Πάω να προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι πριν ξυπνήσει...

Καλή Κυριακή!!

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???εμεις δοξα το θεο πολυ καλα....ο μικρουλης μου εχει εδω και 3μερες που λεει ολο μαμα με παιρνει αγκαλια και γενικα θελει συνεχεια να ειναι κολλημενος πανω μου:Dκαλο απο την μια αλλα κακο απο την αλλη γιατι δεν εχω χρονο ουτε να κατουρησω αλλα ουτε να παιξω με το μαρακι μου το οποιο καταλαβαινει και στεναχωριετε....Θαλεια μου ποτε ειχες τελευταια περιοδο?Ειρηνακι μου τι διαβαζω??αντε βρε συνελθε τι ειναι ολα αυτα,θα σου δωσω ιντερνετικη σφαλιαριτσα...:tongue:Στελιτσα μπραβο που ο αδερφος ειναι καλυτερα...Ελενη μου περαστικα στον αναστασακο σου..

Γλυκουλα εχω και εγω φεις....και τελος...

Μαρινακι μου κοπελα μου χρονια πολλα πολυχρονη παντ α υγιης και ευτυχισμενη να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και εκεινοι....

φιλια σε ολες καλο βραδυ παω για νανακια....

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...