Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γειά σας!!!!

αν είναι να το ξεκινήσουμε όλες μαζί το θέμα αν και εγώ έλεγα από του χρόνου πρώτα ο Θεός!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδώ ακούμε μουσική και θηλάζει!!

εσείς?

ετοιμάζεστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ξεχασα να σας πω!!!οποια ενδιαφερεται για νηστισιμο γλυκο να μπει στις γλυκες αλχημιες και να κανει την τουρτα πορτοκαλι.τελεια,δροσιστικη και με λιγες θερμιδες:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ααααα εγώ θέλω να ξυπνήσω τον μπαμπούλη μας να πάμε στο χωριό να δούμε τους δικούς μου

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τσουπρεεεεεεεεεεεες!!!Ειναι καμια εδω;;;;;;;

Αχ με το ζορι κραταω ανοιχτα τα βλεφαρα μουυυ νυσταζωωωω αλλα ειπα να το ξενυχτησω σημερα και να πω στις δεκαμιση για υπνο(αντι για τις δεκα)χαχαχαχα

Ειμαστε καλυτερα δοξα το θεο ο Αναστασουλης κατι δεκατακια σημερα οχι τιποτε φοβερο οποτε πιστευω αυριο θα ειναι περδικι!!!

Εγω παιδια πρεπει να κλειχω κανα χρονο στη δουλεια τουλαχιστον και μετα να βαλω μπρος αχχχχχχχχχχχχ περιμεντε με και μενααααα πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζ :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοριτσάκια μου κλείσατε ημερομηνία να ξεκινήσετε για 2ο μπεμπέ? Να μου πείτε πότε θα είναι να σταματήσω να μπαίνω στο καφέ, όχι τίποτα μη με επηρεάσετε και δεν είμαι για 3ο! Χαχαχαχα!

Κι εγώ θέλω το μαγικό χαπάκι Λορέτα!!! Χτες μια κυριούλα μου παραχώρησε τη θέση της στο λεωφορείο, δεν κάνει λέει έγκυος κοπέλα να είμαι όρθια μπορεί να χτυπήσω! Μπουχουχουχουχουχοχυ που λες κι εσύ!

Κατά τα άλλα αφού έκανα τον πανικό επί 1 εβδομάδα με τα παπουτσάκια της μικρής βρήκα το δίκιο μου, και μου έδωσε το μαγαζί ένα άλλο ζευγάρι δερμάτινα χωρίς να πληρώσω διαφορά! Ωστόσο, η εταιρεία γιατί είναι francise παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις με έγραψε κανονικότατα και δεν ανέλαβε καμία ευθύνη γιατί λέει ήταν η πιο οικονομική έκδοση, κόστιζαν 47 ευράκια και τα "καλά" τους 63! Ουδεμία ιδέα δεν είχα! Το νου σας όμως είναι γνωστή εταιρεία με σήμα ένα ερπετό! Με πιάνετε?

Κατά τα άλλα η μικρή προς το παρόν δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα και τα σπιθουράκια έχουν σχεδόν φύγει! Για να δούμε! Όσο για τη δουλειά ρε κορίτσια, μου δίνεται μια πολύ καλή ευκαιρία την οποία δεν ξέρω κατά πόσο είμαι σε φάση να την εκμεταλλευτώ. Το λέω γιατί στον όροφο που είμαι τώρα πηγαίνουν στη δουλειά από τις 7,30 και δε φεύγουν αν δεν κλείσουν 10ωρο κι εγώ δεν είμαι σε φάση για κάτι τέτοιο τώρα. Εδώ να σημειώσω ότι είναι όλοι ή ανύπαντροι ή χωρίς παιδιά και ας είναι ο μικρότερος 4 χρόνια μεγαλύτερός μου. Τέσπα σταματάω να γκρινιάζω έρχεται Σκ!

Η Ελένη δεν μπήκε να μας πει πώς είναι σήμερα το παιδί, μίλησε καμιά μαζί της?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω!!!τι κανετε?οπως ολες ετσι και εγω τρεχω και δεν προλαβαινω...

παω για συνεντευξεις πουλαω τα βιβλια ολο τρεχω και μαζι και ο ευθυμης!!!χιχιχι...

σκεφτεσται για 2ο εεε?????εγω παλι οχι εχω αλλα πιο φλεγοντα!!!θα πατε ολες στο ιδιο καφε και θα μεινω εγω απεξω!!!κλαψ κλαψ κλαψ!!!

κατα τ αλλα πηγα σε ενδοκρινολογο οπου δεν εχω κατι σοβαρο λεει μια απλη βροχοκηλη και με χαπακια θα ειμαι μια χαρα ομως δεν οφειλονται εκει οι εξαψεις που εχω!!!αρα ειμαι τρελλη το λεει και η επιστημη με την βουλα!!!χιχιχι...

δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εη κοριτσακια μου!!

τι κανετε?

αντε με το καλο οσες αποφασισετε για παιδακι και ευχομαι μολις το αποφασισετε να ειστε ηδη εγκυες.χαχα

εγω κοριτσακια 28 απριλιου το επιασα τον γαντζουλη μου με σκοπο να τον γεννησω γεναρη.τον λατρευω τον ιανουαριο και γενικα τον χειμωνα.ασε που δεν θα αντεχα να ειμαι 9 μηνων αυγουστο μηνα.γεννησα την πιο κρυα μερα του χειμωνα του 2010 μαρινα εσυ θα το θυμασαι καλα.

που ειναι οι δουλευταρουδες ?δεν υποτιθεται οτι σημερα θα κανατε εμφανιση?ε πρινσι?πως και ετσι?

μαρινακι μηπως ειναι το φιδοδιφινο?????:tongue::tongue::tongue:.αυτο ελλειπε να μην στα αλλαζαν.οκ δεχομαι οτι μπορει να βγει κατι ελλατωμακατικο αλλα η επωνυμια και το κυρος που υποτιθεται οτι θελουν να εχουν πρεπει να μπορουν το υποστηριξουν.

ρε συ λωρακι σκεφτομουν το ματακι σου σημερα.τι κανει εγειανε?ελπιζω πως ναι.καθε που μου πιανει ο μικρος την μυτη και παει προς τα κει να μου πιασει καμια βλεφαριδα σε σκεφτομαι.

γλυκουλα ευχομαι να περασει και αυτο για τα καλα.τα χαπια για ποσο καιρο θα τα παρεις?

χαρουλιτα νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις και μεγαλη αλλαγη στα μαλλακια σου.μην τα ταλαιπωρησεις......

εγω παντα τα εκανα μαυρα μετα τα εκοβα κοντα και τα εβαφα ξανθα.ολες οι φωτογραφιες μου ειναι η μαυρα μακρια η κοντα ξανθα.τωρα εχω να τα βαψω απο το 2008 και τωρα που ειδα μερικες ασπρες τριχες μετανιωσα που τα εβαφα τοσα χρονια.ελπιζω να μην κανω καμια κοτσανα παλι και παω και τα ανοιξω.

θαλεια γιατι δεν μπηκες να μας ενημερωσεις κοριτσακι μου?

και η ταο θα πρεπει να μας κανει μια ενημερωση τι γινεται ?ποσα γραμμαριακια ειναι το μωρουδακι,αν το εχει νιωσει να κλωτσαει............

στελλα τι κανετε?βγηκε ο αδερφος σου απο το νοσοκκομειο?

τζεσικακι αντι να σε πιανει η προκοπη μπαινε να μας λες τα νεα σας.ετοιμαστηκατε για την μεγαλη μερα της αδερφουλας σου και της μπεμπουλας σας?

4ywWp2.png

γκουντ μορνινκ που ειστε παλιο κοριτσα εδω κανει λιγο ψυχρα αλλαπρεπει να παω σουπερ για τι δεν εχω τιποτις και βαριεεεεεεεεεεεεεεεεναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλησπέρα κοριτσάκια μου βάλτε και εμένα στο κλάμπ για δευτερο παιδάκι!

Εχω κάτι τελευταίες εξετάσεις να κάνω να δω και με το γονατο γιατί μάλλον δεν το γλιτώνω το χειρουργειο θα δουμε μήπως κάνω κάποιες ενεσεις στο γόνατο να το πάω συντηρητικά και βουρ για το δευτερο μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κανω ενα υγιέστατο παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέφτει πολύ γελιο με την μικρή τι να πω δεν φαντάζεστε μόνο αν την δείτε μπορείτε να καταλάβετε περι τινος παιδί πρόκειται δεν υπαρχει λέξη που να μην την πούμε και να μην την μιμηθει τα πάντα κινήσεις μου τωρα αρχίζει και παιζει μόνη της ειναι η λατρεία μου οτι εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλησπέρα! Είπαμε να ξαπλώσουμε οικογενειακώς γιατί το βράδυ έχουμε έξοδο οι μεγάλοι αλλά κάποιος πάλι πήρε λάθος τηλ και με ξύπνησε και τώρα bye bye ύπνος! Μα γραφτό μου είναι?

Μαράκι τι καλή που είναι η κόρη σου!!! Εμείς από λεξούλες τίποτα ακόμα! Με το ζόρι μπαμπά, μαμά! Ενέσεις πότε θα ξεκινήσεις?

Γλυκούλα ευτυχώς και για σένα δεν είναι κάτι σοβαρό! Μακάρι να βρεις και μια δουλειά της προκοπής να σου φύγει κι αυτό το άγχος.

Ειρηνάκι ναι αυτό είναι το φιδοφιλίνο!:tongue: Πάντως έχοντας γεννήσει τα παιδιά μου το ένα στην καρδιά του Χειμώνα και το άλλο στην καρδιά του Καλοκαιρού, νομίζω ότι είναι μακράν καλύτερα το Χειμώνα, δε σου στοιχίζει και πολύ που είσαι πιο μαζεμένος μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...