Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γύρισα από γυμναστική και ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα. Εκανα το φαί του αργύρη το πρωί και θα μαγειρέψει ο άντρας μου ψαράκι...

Χαρά και γω της Power health πήρα αλλά ένα πιο παλιό, τριπλό σουπερ εχτρα :) για στρουμπουλές. ειλικρινά πιστεύω οτι άτομα που δεν έχουν να χάσουν κιλά, όπως εσύ, τσάμπα θα επιβαρυνουν τον εαυτό τους. Αν κάνεις λίγο διάδρομο θα πέσει η κοιλιά. Από την άλλη αν θελεις δοκίμασέ το. Είναι καλή εταιρία. Αλλά πάντα σε συνδυασμό με διατροφή και ελαφρυά άσκηση.

Θάλεια περιμένουμε νέα σου με αγωνία, ελπίζω ολα καλά να πάνε. Αχ από τη δευτέρα πρέπει να αρχίσω τον οδοντίατρο. Εχω μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να το λύσω πριν μείνω έγκυος γιατί μετά δε θα μπορώ να παιρνω φάρμακα κλπ...

μπουχουχουχου δε θέλωωωωω μαμαααααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισα από γυμναστική και ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα. Εκανα το φαί του αργύρη το πρωί και θα μαγειρέψει ο άντρας μου ψαράκι...

Χαρά και γω της Power health πήρα αλλά ένα πιο παλιό, τριπλό σουπερ εχτρα :) για στρουμπουλές. ειλικρινά πιστεύω οτι άτομα που δεν έχουν να χάσουν κιλά, όπως εσύ, τσάμπα θα επιβαρυνουν τον εαυτό τους. Αν κάνεις λίγο διάδρομο θα πέσει η κοιλιά. Από την άλλη αν θελεις δοκίμασέ το. Είναι καλή εταιρία. Αλλά πάντα σε συνδυασμό με διατροφή και ελαφρυά άσκηση.

Θάλεια περιμένουμε νέα σου με αγωνία, ελπίζω ολα καλά να πάνε. Αχ από τη δευτέρα πρέπει να αρχίσω τον οδοντίατρο. Εχω μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να το λύσω πριν μείνω έγκυος γιατί μετά δε θα μπορώ να παιρνω φάρμακα κλπ...

Αχ μου άρεσε τόσο αυτό!!!!!!!!!!!

όχι που έχεις πρόβλημα το άλλο!!;););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???μπηκα στα γρηγορα ημουν κομμωτηριο εκανα ανταυγειες και κουρευτηκα εχω αδυνατισει και λιγο οχι πολυ 1κιλο αλλα εχω μαζεψει αρκετα,και αρχιζει φτιαχνει κατα πολυ η διαθεση μου......θαλεια ολα καλα να ειναι και να ακουσετε το μωρακι σας...φιλια παω να ταισω τα ταλιμπανακια μου

:-D

Διαφημίσεις

Aααα και εγώ θέλω να το σχολιάσω αυτόοοΟ!!! Καλέεε έχεις αρχίσει και το σκέφτεσαι;; Ψήνεις τον αντρούλη σου;; Εγώ πάντως το σκέφτομαι έντονα αλλά από το καλοκαίρι και μετά λέμε... μπήκα και μια μέρα στις μανούλες Ιουλίου 2011 και ....κάτι μ'έπιασε...:(:( Δεν ξαναμπαίνω βεβαίως βεβαίως...

Χαρουλίτα και εγώ λέω να μην πάρεις τέτοιες κρέμες... καλέ εσύ έχεις σωματάρα τι να τα κάνεις αυτά;; Αλήθεια πότε ξεκινάς δουλειά; Ποιος θα σου κρατάει τον Παυλίτο;

Θάλειααα περιμένουμε νέα από το σποράκι!!!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια,ηρθα και εγω πανω στο επιμαχο θεμα.θελω και εγω νινι,βασικα απο την στιγμη που γεννησα δεν σταματησα να θελω αλλα ο συζηξ ουτε κουβεντα τουλαχιστον για 1 χρονο.πρωτον σκεφτεται το οικονομικο και 2ον εχει τοση αδυναμια στην μικρη που νομιζει οτι δεν θα αγαπαει το 2ο.αρα υπομονη που θα μου παει θα τον καταφερω:P:p:pκατα τα αλλα ξερετε,ολη μερα εξω,δεν εχουμε αφησει παιδικη χαρα χωρις να εχουμε παει.σημερα ειχε παρα πολυ ζεστη που σκεφτομαι αν την κρατησει να ξεκινησω κανα μπανιο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ΘΑΛΕΙΑ περιμενουμε εναγωνιος τα νεα σου

χριστινακι μου δε θα πηγαινω συνεχεια και ευτυχως απο πανω απο το γραφειο ειναι η πεθερα μου ουσιαστικα θα ιπαρακολουθω και το μωρουλινι μου και ετσι δε θα μου λειπει και πολυ

τι αλλο ααααα και εγω ψηνομαι για μωρακι αλλα δε μου καθετε ο συζυξ λεει μετα το καλοκαιρι αν και εγω ετσι το σκεφτομουνα μετα τις διακοπες αλλα ωρες ωρες με πιανει κατι και θελω τωρα

αυτα τι αλλο δε θυμαμαι

ααααααααα λορετα ελεγα να παρω αυτα που ειναι σαν αναφραζοντα που τα βαζεος στο νερο και ξεπριζεσε ετσι ελεγε στη διαφιμιση τι λες κανουν τιποτα? οπως ειπα εχω ξεκινηση πιλατες απο χτες και σημερα με πονανε οι κοιλκιακοι πολυ γιατι εκει ζοριστικα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα τι να κανουμε προς τα καλη λεει.........

και εγω θα παω κομμωτηριο για αλλαγη χρωματος τα βαρεθηκα τα μαυρα και εχουν αχισει και δε με ενθουσιαζουν και πολυ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Αν το σκεφτείς τζες είναι καλύτερα ανοιξιάτικα από καλοκαιρινά...οπώτε μήπως να το προγραμματίσουμε ομαδικώς σε λίγους μήνες;; ;);):D

Χαρά και τι χρώμα λες να τα βάψεις τώρα; Ξανθό ή μελί;

Αχχ και εγώ πρέπει να παώ κομμωτήριο επειγόντως γιατί η ρίζα έχει φτάσει...μη πω που....αλλά βαριέμαιιιιι......:rolleyes:

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Εχω ένα σπιτι μουρλια ανω κάτω αλλά εγώ κυρίιιιιιιιιιια! Σκέφτομαι να κατεβάσω καλοκαιρινά τα οποία έχω να τα βάλω 3 χρόνια. Να δώσω οτι δε θέλω (δηλαδη δε μου κάνει) και να ξεδιαλύνω το τοπίο γενικά!

Κοριτσάκια και γω δε θέλω ΤΩΡΑ να κάνω νινί. Βασικά είμαι μπερδεμένη. Από τη μία σκέφτομαι τα δύσκολα της εγκυμοσύνης και της καισαρικής και λέω "αμάν πως θα τα ξαναπεράσω". Από την άλλη σκέφτομαι τον χρόνο που περνά και πως θέλω ένα ακόμη νινί...Επίσης την πρώτη φορά δεν έμεινα κατευθείαν αλλά μετά από 8 μήνες. Οπότε θα αρχίσω και γω μετά το καλοκαίρι. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να γεννήσω Νοέμβριο έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχω συνέλθει...Το βασικό είναι να πάνε όλα καλά και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε. Χριστινάκι να μη ξαναμπείς στο καφέ του Ιουλίου και στεναχωριέσαι βρε κοριτσάκι μου. Αχ θέλετε να μεινουμε ξανά όλες μαζί και να είμαστε σε δύο καφέ ταυτοχρονα;:D

Χαρά το flat belly λες για την κοιλιά; Αυτό δεν κάνει για την περίπτωσή σου. Είναι για άτομα που έχουν φουσκώματα από διατροφή ή εντερικά προβλήματα και τους ξεπρήζει. Εσύ είπαμε τι χρειάζεσαι...μαζί με το πιλάτες κάνε και 20 λεπτά διάδρομο και θα είσαι σουπερ. Το μαλλί τι θα το κάνεις; Δύσκολο μετά το μαύρο ε;

Τζες αλήθεια θα ξεκινήσεις μπάνια; ζουλεύυυυυυυυυυυωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ξαναηρθα κοριτσια αλλα με διαλλειματα γιατι κανω δουλειες:(χριστινακι και εγω μαζι σου,βαριεμαι τρελα τα κομμωτηρια.λορετακι πριν μεινω εγκυος ξεκιναγα τα μπανια την πρωτομαγια!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...