Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να'μαι και γω!!!

Ελενάκι μου κάθε φορά που ερχόμαστε αρρωσταίνει μωρέ ο Αναστασούλης..:-( πώς πήγε η δουλειά;

Ειρηνακι μου και γω άκουσα οτι άρπαξαν ένα παιδί από δωμάτιο ξενοδοχείου. Πρέπει να προσέχουμε και να μη τα αφήνουμε μόνα τους κοιμισμένα ουτε σε κλειδωμένα δωμάτια. Γιατί δε θέλεις να έρθει το καλοκαίρι; Ούτε εγώ πολυθέλω αν και μάλλον θα φτιάξουν τα πεθερικά ένα εξοχικό που έχουν εδώ κοντά και θα πηγαίνουμε (χωρίς αυτούς)...μακάρι!

Μαρινάκι πήγες γυμναστηριο ε; μπράβο ρε κορίτσι. Δυο παιδιά ΚΑΙ δουλειά ΚΑΙ γυμναστηριο λίγες τα καταφέρνουν...Εγώ πάω πρωί που έχει όλο μπουτουδες σαν εμένα :-P:shock::-P

Ευάκι απ'οτι φαίνεται σ'αρεσειη η δουλειά σου ε; καλό αυτό!

Τζεσικααααααααακιιιιιιιιι θα ξαναμπεις σύντομα; Αντε όλο στους δρόμους είσαι και συ!

Αγγελική πώς χτυπησε βρε η μικρή; πάντως θα έπρεπε γύρω στα 30 να ξαναλλάζουμε δόντια!!! αχ εγώ θα είμαι φαφουτα στα γεράματα με μασέλα! :-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελενάκι μου είσαι εδώ;

θα βγω γιατί θα μου βάψει ο άντρας μου τα μαλλάκια με χρωμοσαμπουάν...πολύ γέλιο έχουμε!

μωρέ ο Αναστασούλης τι έγινε; εγώ να σου πω δεν τον θερμομέτρησα τον δικό μου. Χθες μετά ήταν μες στη γκρίνια αλλά είπα οτι είναι από τον λίγο ύπνο και την κουραση. Τελικά κοιμηθηκε άλλη μία ώρα στην πεθερά μου στο καρότσι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τσά! Τι μου κάνετε;;

Ελενάκο περαστικά στον γλυκουλίνο σου!! Ελπίζω αύριο να είναι περδίκι!!

Στέγια μου και εσύ στον αδερφό σου!!

Εμείς εδώ και 3 μέρες γυρνοβολάμε όλη μέρα!

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίοτα... ααα Μαρίνα μήπως να τους ξαναέπαιρνες εσύ ένα τηλέφωνο για τα παπούτσια; Επίσης μήπως να μας έλεγες από ποιο κατάστημα τα πήρες; :wink:

Λορεττάκι μεγιά τα μαλλιά!! Ααα...εγώ όταν κάνω τέτοιες 'δουλειές' κρύβομαι να μην με δεί ούτε η σκία μου... αφού μερικές φορές σκέφτομαι όταν είμαι στο κομμωτήριο για αντάυγειες με τα αλουμινόχαρτα στα μαλλιά, τι πακέτο να γινόταν κανένας σεισμός εκείνη την ώρα.....:shock::rolleyes: (ναι καλά καταλάβατε, εμένα το κομμωτήριο ΔΕΝ με χαλαρώνει αλλά μου τη ΔΙΝΕΙΙΙΙ.... δεν το αντέχωωωωω, το βαριέμαι τραγικάααα...χαχαχα...άσχετο...βγήκα εκτός θέματος)

Αυτό με τις αλεσμένες τροφές, αυτό που κατάλαβα είναι ότι τελικά δεν έχει να κάνει τόσο με τα δόντια όσο με το παιδί και πότε είναι έτοιμο αυτό! Η μικρή άρχισε να τρώει κομματάκια πριν να βγάλει δόντια και ακόμα και τώρα έχει μόνο 2!!! Παρόλα αυτά τα τρώει όλα σε κομματάκια-νιανια... Αχχ...άντενα δούμε..θα βγει κανένα άλλο δόντιιιι;;!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ελένη μου αύριο θα είναι τρίτη μέρα, δε μπορεί θα είναι καλύτερα το παιδί!

Ρε κορίτσια τι είναι αυτά που λέτε για τα παιδάκια που αρπάξανε? Εφιάλτης είναι!:-(

Χριστινάκι μου έχω μιλήσει άπειρες φορές με το κατάστημα και με την εταιρία. Αν αύριο δε βρεθεί λύση θα σας δώσω όλες τις λεπτομέρειες και όχι μόνο σε εσάς σε όλο το forum! Νομίζω ότι αρκετές θα έχετε ψωνίσει από εκεί.

Λορετάκι με το γυμναστήριο ακόμα δεν τα έχω καταφέρει και είμαι στη 1 φορά την εβδομάδα, αν καταφέρω να το κάνω 2 ή 3 θα είναι ιδανικά κι ας χάνω 1 ώρα ξεκούρασης το μεσημέρι που έρχομαι ή το βράδυ που κοιμούνται. Ξεδίνω πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά τί κάνετε? Μου λείπετε πολύ να ξέρετε...:(:(:(

Εγώ να φανταστείτε, τώρα περιμένω να ξεφουρνίσω το φαγητό μας και να πλυθώ η γυναίκα!!! άμα λέμε τις "μεγάλες ώρες", κυριολεκτούμε, χαχα!!!!

Ελπίζω να μπω αύριο μεθαύριο και να σας διαβάσω κιόλας! Φιλάκια σε όλες!

Υ.Γ. Μάλλον θα πρέπει να κανονίζουμε μαζώξεις πιο συχνά για να μου λέτε τα νέα σας από κοντά:P:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι κάνετε?

εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!

Πρινσάκο μας λέιπεις!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα δεν μπενω γιατί ειμαι συνεχεια στους δρομους εχουμε κάνει καταληψη στο δημαρχείο Αθηνων παω εκει γυρναω δουλείες η μικρή και να ειχα μονο αυτα σημερα εκανα και μαγνητική στο γονατο και μάλλον θα χειρουργηθω καθως κοιμιζα τηνμικρη ακούω ενα κρακ και εδω και 2 βδομάδες δεν μπορούσα να γονατησω και να ανέβω σκαλιά πηγα εχθες στον ορθοπεδικό και εκτακτα με εβαλαν σημερα για να κάνω την εξέταση για να δούμε τα αποτελεσματα!δεν ειμαστε για τετοιατωρα!η μικρη μου ειναι πολύ καλο παιδι αγκαλιαζει και φιλάει ολα τα παιδακια ολα τα κουκλιά μου δίνει κατι ρουφηχτα φιλιά και γενικα συνενοήσε αψογα μαζί της!

Τρεχουμε και τρωμε τα παντα οχι αλεσμένα εδω και 2 μήνες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλησπερα κι απο μενα!

Μαρακι να μπαινεις κοριτσι μου να μαθαινουμε τα νεα τα δικα σου και της ζουζουνας σου! :)

Πρινσακοοοοοοοοοοοοο αχ εμεις οι εργαζομενες μανες....θελουμε να τα κανουμε ολα....σε νιωθω....μονο που εγω δε μαγειρευω...το κανουν οι γιαγιαδες αυτο χιχιχιχ :)

Εμεις νομιζω σημερα λιγο καλυτερα....ανεβασε βεβαια ενα 38 αλλα μετα απο περιπου δωδεκα ωρες,θα φανει και το βραδυ βεβαια...

στεγια πως ειναι ο μπραδερ;;;;

Φιλια σε ολες!

Τζεσικακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σμουτς σμουτς :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αχ ανατρίχιασα και μόνο που σκέφτηκα το κρακ από τα γονατάκια σου ρε Μαρία! Μακάρι να γλιτώσεις το χειρουργείο. Η κορούλα σου σουπερ σε όλα της!

Ελενάκι άντε ο απόηχος είναι αυτός της ίωσης! Εγώ θυμάστε που σας έλεγα ότι τη Δευτέρα έτρεχα το μικρό στη γιατρό γιατί είχε εξάνθημα? Ε σήμερα το έχει και η Μαριαλένα και ένα μεγαλούτσικο σύγκαμα το καυμένο! Τελικά ίωση είναι κι αυτό που πέρναγε ο Γιώργος και προφανώς το κόλλησε η μικρή! Ευτυχώς φτού φτού προς το παρόν δεν έχει άλλα συμπτώματα, ψέματα χτες έκανε κάμποσες φορές κακά της.

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλημερα κορίτσια!

Εδώ στην Αθήνα έχει...μούρλια καιρό..τι να σας λέω...:cool:

Πω πω βρε Μαράκι τι ήταν και αυτό τώρα...πότε θα έχεις νεότερα;

Μαρίνα μου περαστικά και στην Μαριαλένα! Εσύ πως τα πας στη καινούργια θέση; Με τοθέμα των παπουτσιών τι έγινε τελικά;

Βρε κορίτσια ακούσατε που την προηγούμενη εβδομάδα πνίγηκε ένα κοριτσάκι 14 μηνών με το σκοινί από ένα παιχνίδι;;;;; Το έμαθα εχθές και έαπθα σοκ!!! Πόσο πια πρέπει να προσέχουμε....πω πω...ακόμα και τη σκιά μας...εγώ συνεχώς σκανάρω το σπιτι για κέρματα, μικρούλικα πεταμένα πραγματάκια κλπ κλπ αλλά και πάλι....πότε δεν ξέρεις από που θα σου έρθει... :(:(

PCqNp2.png

καλημερουδια! Τι μου κανετε? Εγω απο το κιν παλι! Μαρακι περαστικα! Μαρινακι πως ειναι σημερα τα μωρα σου? Χριστινακι ταραχτηκα μ'αυτο που μου ειπες με το σκοινι. Ο αργυρης οτι μακρουλο βρει το βαζει γυρω απο το λαιμο του. Πρινσακοοο πως παει η δουλεια? Ο μικρουλης σου? Βαλτε βρε κοριτσια καμια προσφατη φωτο απο τα μωρα σας! Ελενακι μου πως εισαι? Ελπιζω καλυτερα! Ο μικρουλης μας? Χθες κοριτσια ετρωγα ολη μερα. Πηρα ενα αδυνατιστικο απο το φαρμακειο. Αν κανει κατι θα σας πω για οποια ενδιαφερεται! Μπας κ ενεργοποιησω τον μεταβολισμο! Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα!!! Καλό μήνα και προσοχή στις ψεματούρες!!

Μαρία περαστικά! Εύχομαι να γλιτώσεις τις περιπέτειες με χειρουργεία κλπ κλπ

Σήμερα το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό να δούμε αν θα μπορέσουμε να ακούσουμε το μωράκι. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σας αφήνω γιατί έρχονται emails!!!

καλο μηνα κοριτσαρες μου τι κανετε?

θαλεια πως παει η εγκυμοσυνη ποτε θα πας στο γιατρο να μας πεις νεοτερα??

λορετακι ρε συ αυτα τις παουερ χελθ που διαφημιζει ειναι καλα εγω δε θελω να αδυνατισω να ξεπριστιστει το μπαλονι θελω ξεκινησα και γυμναστικη για να δουμε

ελενακι τι κανει ο μικρουλης

μαρινακι τι εγινε με τα παππουτσια τις μπουμπους?

χριστινακι τι κανεις? η νυφουλα μου?

που ειστε η υπολοιπες?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...