Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπερα....λακωνικο για αλλη μια φορα το καφε μας....

Ηρθε ο Αργυρακος σημερα και περασαμε σουπερ!Πηγαμε και τη βολτιτσα μας ασχετως καιρου ;)

Μονο που ο δικος μου ο ζουζουνος.....ξυπνησε στις 4 απο το μεσημεριανο του υπνο.....με κατακοκκινα μαγουλα και πολυ ζεστος....μετα απο πολλες προσπαθειες θερμομετρησης θεωρω οτι ειχε γυρω στο 38.5.......του εδωσα παναντολ επεσε ευτυχως και προς το παρον ειναι καλα...τωρα τον εβαλα για υπνο για να δουμε πως θα ξημερωσουμε...Λορετακι ρε εχε το νου σου και για τον Αργυρακο....ελπιζω να μη σας κολησαμε τιποτα γμτ....

Αγγελικουλα μου!!!Αχ μακαρι να με πληρωσουν.....ας με προσλαβουν βεβαια πρωτα και μετα βλεπουμε...:)

Ρηνουλι ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ;;;;;ΕΕ;;;;;;;

Χαρα μια χαρα περασατε ετσι;;χιχιχ μπραβο!

Κι εμεις τρωμε μη αλεσμενα εδω και καιρο και πραγματικα ειναι σωσιμο για τις εξοδους μας :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδες μου κι εκεί που διάβασα ότι όλες περάσαμε ωραία το Σκ, να σου ο αδερφός της Στεγιας στο νοσοκομείο. Γρήγορα περαστικά κοριτσάκι πώς το έφαγε το πόδι του καλέ? Μετά διάβασα και για τον γιόκα σου ρε Λενάκι ότι είναι με πυρετό και έπεσε η διάθεση. Γρήγορα να το ξεπεράσετε κι εσείς αυτό.

Αλήθεια η Ειρήνη μας πού εξαφανίστηκε?

Στέλλα δεν είστε οι μόνοι που δεν περπατάτε! Είμαστε κι εμείς εδώωωω! Κάνει μέχρι 6 βήματα αλλά μόνο αν υπάρχει έπαθλο (γυναίκες παιδί μου) και άντε πάλι άλλα 2 μωρομάντηλα για άλλα 6 βήματα και πάει λέγοντας! Κάπως έτσι τρώμε τα πακέτα με τα μωρομάντηλα! Από ότι την είδε και η γιατρός χτες μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν κρατιέται και γραπώθηκε πάνω της μου είπε ότι φοβάται πάααρα πολύ, αυτή υποθέτει βέβαια ότι στις επόμενες 10 μέρες θα το έχει το περπάτημα αλλά εγώ αμφιβάλλω καθώς σε αυτό το στάδιο είναι το τελευταίο δίμηνο νομίζω!:tongue: Κατά τα άλλα θυμάστε την ιστορία με τα παπουτσάκια της μικρής που σας έλεγα? Αν μέχρι αύριο δεν έχω νεώτερα θα ανοίξω θέμα στο πάρεντς και θα τους ξεφωνήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου.καλα ειμαι μην ανησυχειτε.δοξα τω θεο.......

ο δημητρης τουν τελευταιο και ρο δεν σηκωνεται απο το κομπιουτερ.οπως καλη ωρα τωρα που σηκωθηκε.

θαλεια ηρωας ο αντρας σου.μπραβο του.ολα για το παιδι του!

λεναλ μου τι σου κανουν οι τυρρανοι?απο οτι γνωριζω δικαιουσαι απο τον πρωτο μηνα δουλειας 1,9 μερες τον μηνα.πες 1 με δυο μερες για καθε μηνα και ειναι και τσεκαρισμενο πες στην καλη κυρια γραμματεα να παει να κανει καμια βουτια γιατι μαλλον εχει καψει φλαντζα.μηπως νομιζουν οτι εχουν να κανουν με κανενα πιτσιρικι?ρε συ τους ειπες ποσο εισαι η μηπως νομιζουν οτι εισαι 18?τι κανουν τα πανεμορφουλια?τι κανει το μικρουτσικο της οικογενειας?πολλες αγκαλιτσες να του κανεις απο μενα (καλα δεν χρειαζοταν να σου το πω).πως εισαι τωρα σου περασε η γαστρεντεριτιδα?το μικρακι σου κολλησε απο σενα η ειναι ασχετος ο πυρετουλης?ελπιζω τωρα να κοιμαται απυρετος και να βλεπει μωρουδιακα ονειρακια.

λωρακι τα καταφερατε τελικα να συναντηθειτε με την λεναλντα μας ε?και εγω που νομιζα οτι τα μαγικα μου ειχαν πιασει και θα συναντιομασταν εμεις πιο συχνα.τι κανει το silvestraki σας?ευχομαι να μην εχει κολλησει τιποτα και εννοειται να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και το 38,5 το αναστασουλη.

μαρακι που εισαι εσυ?εκανες μια εφοδο και δεν μας ειπες τι κανει η αφροδιτουλα ,εσυ?

στελλιτσα μην ανησυχεις ερχετε και η δικη σας σειρα.ο μικρος μου την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησε με δυο βηματα.την δευτερη μερα εκανε πεντε μετα περασαν κανα δυο μερες και εκανε 7 και την επομενη αρχισε και ερπαταγε ολη μερα.εχει πολυ γελιο.ειναι πολυ σταθερος δοξα το θεο.παντως αυτο που λενε οτι αν πεσει τρομαζει και αναβαλλει για λιγο το περπατημα δεν νομιζω οτι παιζει.πολλα περαστικα στον αδερφο σου

αννια μου κρατα γερα.θα περασει.τουλαχιστον ετσι λενε.να σου πω την αληθεια αν ειχα τετοιο θεμα θα επικοινωνουσα με αυτες τις γραμμες που ειναι για τους γονεις ισως σου εδιναν καποια συμβουλη (τωρα θα μου πεις δεν περνω να μιλησω για τα ψυχοτσιου μου θα επερνα για να μου βρουν λυση για τα παιδια?)

αγγελικουλα μου τι κανεις?τι κανει η μικρουλα σας?μαρεσει που λες για μενα και εσυ μπαινεις μια φορα τον μηνα και αν......

μαρινακι μου ειναι θεμα ημερων να ξεκινησει να τρεχει.ασχετο την εβαλες σε στρατα?ρε παιδια πως περπατανε πιο γρηγορα οταν εχουν χρησιμοποιησει στρατα η οχι?

το θεμα που λες για τα παπουτσια δεν το θυμαμαι.εκτος και ανησουν εσυ που μας ειπες οτι θα πρεπεινα φορα τα παπουτσακια αναποδα.ή η λεναλ το ειχε πει?δεν θυμαμαι για πες.τελικα στην δουλεια σου εγιναν οι αλλαγες που περιμενες?

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!μου λειψατε πολυ πολυ πολυ!!!!εμεις ειμαιστε καλα και λειπουμε συνεχεια οπως ξερετε.στελλιτσα μου περαστικα στον αδερφουλη σου.και οσο για τον γιαννο με το που ξεκινησει μετα θα τρεχει σαν σιφουνας`:P:p:pμαρινακι καλα θα κανεις να τους κραξεις,δινουμε εναν σκασμο λεφτα για τα παπουτσια των μικρων και αυτα να βγαινουν μαπα,ε οχι:mad:χαρα μου συνχαρητηρια για νεα σου δουλεια!!!!για πες μας τι ακριβως θα κανεις?θα εχεις ιντερνετ για να μας μιλας????θαλεια μου συνχαρητηρια γλυκια μου για το χαρμοσυνο,σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!τετοια ακουω και συγκινουμαι;)λορετακι σκεφτομαι και εγω να παω τζιμ γιατι μου εχεις μεταδοσει πολυ θετικη ενεργεια γιάυτο και το σκεφτομαι σοβαρα.για ρωτα ομως,αν λεω ΑΝ κανουμε πανω απο 100 κοιλιακους καθημερινα θα φυγει η παλιοκοιλια της καισαρικης:?:ελενακι μου,μου εχεις λειψει πολυ!!ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το βασανιστηριο στην δουλεια σου και ολα να μπουν σε ενα προγραμα.ο αναστασης τι κανει,ενταξει με τον πυρετο?χριστινακι μου καλα θα κανεις και θα την παρεις στην κουνιες,το εχω ξανακουσει απο μια μαμα αλλα μετα απο 2-3 επισκεψεις στις κουνιες η μικρη μετα δεν ηθελε να φυγει.ρηνιω μου φιλα μου τον γαμπρο μου πολυ πολυ μεχρι να πιαστουν τα μαγουλα σου απο τα φιλια.πρινσι,γλυκουλα,μανιταρακι μου που ειστε????μαρακι και αγγελικουλα φιλια στις κουκλες σας!!!!μαρακι τελικα θα πας αγγλια????αννια μου για εσενα μονο μια λεξη μου ερχεται στο μυαλο:ΑΞΙΑ!εχεις καταφερει τοσα πολλα σε τοσο μικρη ηλικια.ειλικρινα σε θαυμαζω και ευχομαι και εγω οταν κανω το 2ο να σου μοιασω γιατι προβλεπω αν δεν εχω βοηθεια να φρικαρω......αυτα για τωρα,αν ξεχασα καποια ριχνω τις ευθυνες σε κατι ορμονες μετα την εγκυμοσυνη που σε κανουν να ξεχνας:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα κοριτσια χτες μπορω να πω ημουν πιο χαλαρη,ηρθε η πεθερα απο το χωριο κ εφερε την ξαδερφουλα μου μαζι για 4ημερο.....πηρα τα μικρα κ πηγα στις κουνιες χτες με μια κοπελα απο του δεκεμβρη το καφε 2,5ωρες ειχα εκει χαχαχα.μετα γυρισαμε κανανε μπανακι και πεσανε ξερα,τωρα που μπορω κ εγω σιγα σιγα να σηκωνω βαρος θα βγαινω ολη μερα καροτσαδες :D

περαστικα στον αδερφο σου στελλα,και στον αναστασακο μας

:-D

Διαφημίσεις

Γειάαααααααααααααα σας...

Σοφάκι μου!!!!!

και Τζες και εγώ εδώωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας! Παλι απο το κιν! Κλαψ! Ελενακι καλα ειμαστε εμεις. Ο αναστασουλης? Επεσε ο πυρετος? Ειρηνακι μου τι κανει ο βασιλης μας? Τζες μου να πας τζιμ! Η κοιλια φευγει με διαδρομο κ σφιγγει με κοιλιακους. 100 ειναι μια χαρα για αρχη! :) στελλιτσα πως ειναι ο αδερφος σου? Μαρινακι ολα καλα με δουλεια? Ασχετο αλλα εκανα πρωτη φορα γιουβαρλακια κ εγιναν ωραια! Θα μπω πιο μετα απο το pc. Φιλια σε ολες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!

Ελενη περαστικα στον μικρουλη σου,

Λορετα και Τζες πολυ θα ηθελα να εχω την αντοχη σας να παω γυμναστηριο αλλα και μονο με την σκεψη κουραζομαι,πτωμα γινομαι λεμε.

Ειρηνη εχεις απολυτο δικιο, αληθεια λεω για δευτερα απογευμα mail τι λες το κανονιζουμε?

Εννοειτε βεβαια οτι αν μπορει και οποιαδηποτε αλλη κοπελα ειναι καλοδεχουμενη.

Η μικρη σε γενικες γραμμες καλα αν εξαιρεσεις οτι χτυπησε επιτηδες τα δοντια της στην μπανιερα (πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι) και εσπασε λιγο το ενα πανω στην μεση, Και να φανταστητε ημουν ακριβως διπλα της.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γεια σας κοριτσαρες μου, τι κανετε?

Εγω εχω παρα μα παρα πολη δουλεια στο γραφειο αυτές τις μερες

Δεν μπορω να πω ότι ειμαι κουρασμενη, η ολη κατασταση με κραταει σε μια υπερενταση..!

Καψονια μας κανει ο καιρος βρε παιδια? Τωρα παλι βγηκα λιγο εξω και εχει κρυο..μα ποτε θα ζεστανει τελικα?

φιλακιααααα

Σας τσάκωσα!

Που είναι η Λενάλντα που λέει και μια ψυχή να μας πει πώς πάει ο μικρούλης της?

Οι υπόλοιπες γυμναστικούλα ονειρευόμαστε διαβάζω και καλά κάνουμε! Χτες στο γυμναστήριο είχε πολύ κόσμο και γμτ όοοολες αδύνατες οι αχώνευτες! Όχι, όχι δε θα συγχιστώ!

Αγγελικούλα τι έπαθε μωρέ η κουκλίτσα σου? Ευτυχώς είναι τα πρώτα δοντάκια αυτά αν και είναι πολύ νωρίς και ακόμα κι αυτό μπορεί να φτιάξει! Αλήθεια εσύ ξεκίνησες τελικά δουλειά? Με το σταθμό τι έκανες?

Ειρηνάκι το θέμα με τα παπουτσάκια που λέω είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται η Τζες! Πήρα κάτι παπούτσια στη μικρή, τα έβαλε ένα πρωινό και σκίστηκαν! Γκρρρ! Ανυπομονώ τρελά πάντως να περπατήσει η μικρή μου έχω κουραστεί πολύ να πρέπει να κρατιέται διαρκώς από κάπου και αν βρει τα δύσκολα να το ρίχνει στο μπουσουλητό, ακόμα και μέσα στα χώματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας μαναρακια μου.

μαρινακι δεν τα πηγες πισω τα πατουμενα?αποκλειεται να μην στα αλλαξουν.δεν ξερω κι ολας.καλα πως σκιστηκαν?και αφου δεν περπαταει η ομορφη.σκεψου να περπατουσε κι ολας.

ευακι τι κανεις?κοντοζυγωνει το καλοκαιρι δυστυχως για μενα που δεν το θελω καθολου.

αγγελικουλα μου τι κανεις?αχετο..... θυμασαι στις κουνιες που ηρθε ενα ζευγαρι και θαυμαζε την κορουλα σου?που το συζητησαμε κι ολας οτι και καλα δεν ειχαν μαζι τυος παιδακι και γυρναγαν απο μωρο σε μωρο?εγραψε μια μανουλα απο της ηλιουπολης οτι στην ηλιουπολη αρπαξαν 2 μωρα.ανατριχιασα γιατι μου ηρθε στο μυαλο αυτο που ειχε γινει.ελπιζω να ειναι ψεμα παντως.φανταζομαι θα το ειχαν πει στις ειδησεις .για το μαλλ κατα 99% ειμαι διαθεσιμη.κριμα που εσπασε το δοντακι αλλα οπως λεει και το μαρινακι θα ερθουν μετα τα καλα.λετε για αυτο να εχει προνοησει η φυση?σου λεει αυτα ακομα ειναι μικρουλακια και ολο και κανενα μπορει να σπασουν.το παχυνα παλι

νεραιδουλα μου εκανες γιουβαρλακια?μπραβο χρυσοχερα μου.ο βασιλας ειναι μια χαρα .ολο κουνιες και οπου παω τον περνω μαζι γιατι εχει γινει ανταρτης τελειως

τζεσικακι μου του τα εδωσα ολα τα φιλακια να εισαι σιγουρη.αντε να αρχισει γυμναστηριο και εσυ και να μην μπαινετε ποτε εδω μεσα.ολες βαλθηκατε να γινεται νονδελακια που ελεγε και το πρινσακι.που εισαι ρε πρινσι???????

αντε ελα καμια βολτουλα και εσυ!

4ywWp2.png

Να μαι κι εγωωωωωωωω!!!

Πολλες παρουσιες σημερα!!!!Τι καλααααααα :) :) :)

Εμας ο πυρετος καλα κρατει....θα δουμε πως θα παμε και αυριο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...