Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ακριβως...τουμπεκι ψιλοκομενο.....

Τελικα.....δε ξερω αν οντως ειχε οστρακια....τις δυο ή εστω και τη μια φορα...παντως σιγουρα ειχε χαμηλο πυρετο και καιτι μικρουτσικα σπιθουρακια....τη πρωτη φορα...τη δευτερη δεν ειχε ουτε καν αυτα.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια! Ελενακι μου επιτελους! Αυριο θα σας ερθω! Ελπιζω να εχει καλο καιρο να κανουμε καμια βολτα. Μαρινακι νομιζα πως η οστρακια δεν υπαρχει πια. Ρε συ μας διαβαζουν κ ασχετοι? Πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε! Κοριτσια θα το πατε το νησακι σας φετος ε? Εμας δε μας βλεπω για τοσο μακρυα. Πως θα τα κουβαλησετε ολα? Μαρακι πως εισαι? Γραφω απο το κιν. Αν σβηστουν θα τα παρω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τελικά false alarm! Δεν είναι οστρακιά, κάποια αλλεργική αντίδραση στα πεύκα ή σε κάτι τέτοιο, αλλά επειδή είχε χτες και τα δέκατα παίζει να ήταν και ίωση στο πόδι! Ουφ πάει κι αυτό! Πάντως όσο ήμαστε στο ιατρείο άκουσα που πήρανε δύο γονείς και είχαν επιβεβαιώσει με στρεπ τεστ ότι τα παιδάκια τους είχαν οστρακιά, είναι σε έξαρση πάντως ειδικά στους παιδικούς σταθμούς. Στη μικρή έκανα το MMR και τώρα ένα δεκαήμερο θα είμαι σε επιφυλακή να δω μήπως κάνει πυρετό. Κατά τα άλλα Λορετάκι ω ναι δυστυχώς μας διαβάζουνπολύ άσχετοι κι αυτό είναι άσχημο! Μακάρι να μπορούσε η ομάδα να ήταν κλειστή και θα ανοιγόμαστε όλες περισσότερο!

Για Καλοκαίρι εμείς ακόμα δεν έχουμε τίποτα κατά νου! Ας έρθει το Πάσχα μήπως κάνουμε κάτι τότε για αρχή και μετά βλέπουμε! Αν καταφέρναμε τα κουτσούνια μας να μην τρώγανε αλεσμένα κορίτσια μια χαρά θα ήμαστε, ζάχαρη! Ήδη όσων τα έχουν καταφέρει τα παιδάκια τους θα έχουν δει διαφορά εεε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Άντε μπράβο Μαρινάκι..ευτυχώς που δεν έχει οστρακιά εε; Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό...:rolleyes:

Εμένα έχει σταματήσει να τρώει αλεσμένα...ούτε θυμάμαι από πότε.. νομίζω ότι γύρω στο Σεπτέμβριο αρχίσαμε τις ..μπουκίτσες-λοιωμένα! Σίγουρα είναι μεγάλη ευκολία καθώς πλέον όταν βγαίνουμε έξω τρώει ότι τρώμε και εμείς και έτσι δεν αγχώνομαι γι' αυτό το θέμα!

Βρε κορίτσια εσάς έχουν αρχίσει τα...'κόλπα';; Νοιώθω ότι τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πολύ πιο ζωηρή... σήμερα αναγκάστηκα και της φώναξα έντονα 2 φορές και δεν το θέλω...αλλά δεν ξέρω και πως να αντιδράσω... προσπαθώ με το μαλακό αλλά τίποτα! Δεν θέλω από την άλλη να την κακομάθω και να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει...

Ουφφφ...μήπως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τελικά;

PCqNp2.png

Ααααχ Χριστινάκι αααααχ μόνο αυτό λέω! Εμένα από 7 μηνών μου έχει βγάλει έτσι το λάδι! Γενικά νομίζω όμως ότι μετά το χρόνο ηρεμούν σταδιακά, ακόμα δε μας έχει συμβεί απέχουμε πολύ, σε σημείο που σκέφτομαι ότι το κοριτσάκι μου δεν ακούει! :(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!εμεις ειδσαμε καλο καιρο και ημασταν στο εξοχικο καλα ο μικρος το ποσο χαρηκε δεν φανταζεσται!!!!επαιζε οοοολη μερα με τα χωματα και τσουγκρανες φτυαρια και τετοια...γινοταν χαλια στο λεπτο...ειχε πλακα ομως που προσπαθουσε να πιασει τις πεταλουδες τα σκυλια και ολα τα ζωακια και μαδουσε μαργαριτες και ολα τα λουλουδια...και πολλα ακομα!!!

εσεις τι κανετε?δεν διαβασα τιποτα γιατι ειμαι κομματια και τωρα περιμενω πλυντηριο να τελειωσει και να παω για νανι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα τι κάνετε?

Χάρηκα που είδα τη Ελένη και το Μαράκι μετά από μέρες όπως και την Γλυκούλα....

Είμαστε μια χαρά όλη μέρα έξω...Αν και αρκετές ώρες στο προαύλιο του νοσοκομείου καθώς είναι ο αδερφός μου από εχτές (χτύπημα στο πόδι)αλλά και εκεί βρήκαμε να περάσουμε καλά...Ταίσαμε και κυνηγήσαμε τα περιστέρια και τα σκυλάκια!!Κάναμε ποδήλατο και πατήσαμε την κόρνα από ένα ασθενοφόρο!!!!

Κούνιες,τσουλήθρα,τραμπάλα και ποδήλατο,πεζοπορία στο πάρκο και μπάνιο,μάμ και νάνι ...

ΑΑΑ εμένα όταν είμαστε έξω γουστάρει να τρώει κομματάκια στο σπίτι αν δεν ακούσει το μπλέντερ δε τρώει είναι συνήθεια το βλέπω!!!!

Σας αφήνω πάω στον αντρούλη μου καθώς μου έλειψε τόσα βράδια...

Φιλάκια σε όλες σας....

ΑΑΑ τελικά είμαστε οι τελευταίοι που δεν περπατάμε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεραααααααααααααα!!!Ξυπνατεεεεεεεεεεε!!!Ειμαι εδωωωω μπουαχαχαχαχαχ :)

Λορετακι......τοσες μερες ηλιο σημερα βρηκε να χαλασει;;;Εμεις ομως δε πτοουμαστε!!!Ε;;;;;;; :) :)

Αντε σας περιμενουμε!Ειχαμε τοση αγωνια που ξυπνησαμε απο τις οκτω(γκρρρ)

Θα μπει καμια σας ή μπα;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σας!!!

Βλέπω ότι σε γενικές γραμμές καλά περάσαμε όλοι το τριήμερο. Εμείς πήγαμε στην Ύδρα, κυνηγήσαμε όοο,τι πέρναγε από γύρω μας, φάγαμε όλοι μαζί στην ταβέρνα, βρέξαμε τα πόδια μας στη θάλασσα και αναγκάσαμε τον μπαμπά να κάνει μπάνιο στην κατεψυγμένη θάλασσα γιατί μας πήρε τα παπούτσια ένα κύμα!! Ξεπάγιασε!!! Αφήστε που τρόμαξε και ο Παναγιώτης γιατί νόμιζε ότι έπαθε κάτι ο μπαμπάς του που μας είδε να τρέχουμε ο ένας για βουτιά και ο άλλος για πετσέτα... Μπαμπάκιας!!

Ελένη μου κουράγιο με τη δουλειά. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μην τους αφήνουμε να μας κάνουν και ό,τι θέλουν! Έχεις δικαίωμα για διακοπές και να τις ζητήσεις!

Λορρέτα συγχαρητήρια για τις γυμναστικές επιδόσεις! Εγώ πάνω που έλεγα ότι δεν με παίρνει άλλο και πρέπει να χάσω κιλά και να σφίξω... άντε πάλι το ξεχείλωμα...

Μαρίνα ελπίζω να είναι απλή αδιαθεσία και να μην είναι αρρωστούλη!

Εμάς κάθε νύχτα ξυπνάει 3-4 φορές με φωνή... Αυτά τα παλιοδόντια!!

Έχω και την κούρασή μου, έχω και τις ανακατωσούρες μου, έχω και τα νεύρα μου... ποιος θα με αντέξει;;;;;

καλημερα κοριτσια τι κανετε???εμεις ειναστε καλα...ολο το σκ ημασταν βολτες την κυριακη ηρθανε οι κουμπαροι μας,και το βραδυ κρατησε τα παιδια ο τολης και πηγα για ποτο με την ξαδερφη μου 908536.gif908536.gif δεν προλαβαινω πια ολη την μερα να κανω τιποτα για μενα icon_sad.gif η μαρια εχει μεταλαχτει σε διαολος 901257.gif και σπαει τα νευρα του αντωνη τον χτυπαει δεν του αφηνει ουτε ΕΝΑ παιχνιδι να παιξει και αυτος νευριαζει και ολη μερα κλαιει,και μετα κλαιω και εγω γιατι εχ κουραστει με ολη αυτη την κατασταση,γενικα επικρατει ενας πανικος 1941.gif1941.gif ,μου λειπετε.....

φιλια σε ολες!!!!!!

:-D

Διαφημίσεις

κΑΛΗΜΈΡΑ ΤΡΈΧΩ ΦΙΛΙΆ ΣΕ ΌΛΕς...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλέεεεεεεεεεεεε τι κάνετε; πήγαμε στην Ελενίτσα περασαμε πολύ ωραία, αλλά δε καθήσαμε δευτερόλεπτο... Πρέπει να βιαστώ για να πάω φαρμακείο.

Θαλεια μου έχεις αναγουλες; Αννια μου υπομονή...είπαμε βρες χρόνο για τον εαυτό σου...Στελλίτσα τι κάνετε; θα περπατήσει και ο Γιάννος. Μου φαίνεται του αρέσει πιο πολυ η αγκαλίτσα της μαμάς...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια μου, πανω κατω ολες καλα βλεπω ε?

Και εμεις μια χαρα αν εξαιρεσουμε κατι τουμπες που εφαγε η μικρη αλλα τιποτα το πολυ σοβαρο.

Ελενακιιιιιιιι, υπομονη κοριτσακι μου με την δουλεια,παντως εγω 2 φορες εχω δουλεψει δοκιμαστκα σε δουλειες την μια 4 μερες και την αλλη 2 μηνες αλλα και τις 2 φορες τις μερες που δουλεψα της πληρωθηκα κανονικα και μαλιστα παραπανω γιατι μου πληρωσαν και το ικα που δεν μου εβαλαν.

Αννια που θα παει θα μεγαλωσουν και θα χαλαρωσουν τα πραγματα,

Θάλεια ευχομαι να εχεις μια τελεια εγυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σας!!!!

Ειρηνη,που εισαι καλο μου?μερες εχω να σε διαβασω.Δωσε και εσυ το παρον ε?

Και εμενα μονο αλεσμενα τρωει ακομα αν και ελπιζω τωρα που τα δοντακια μας εγιναν 8 να αρχισει να τρωει.

Φιλια σε ολες.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

γεια σας γεια σας

εμεις περασαμε τελεια το σκ ολο κουνιες ειμασταν φαγακι και τι κυριακη πηγαμε και σινεμαδακι που ειχαμε απο τοτε που ημουν 6 μηνων ειδαμε μια φορα κι ενα μωρο πολυ γελιο.. δε θυμαμαι τιποτα δυστυχως φιλακια πολλα σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γειά σας,δε προλαβαίνω πάλι να σας γράψω..

Πάω στο νοσ.

Φιλάκια σε όλες σας...

ο Γιάννος εδώ ακάθεκτος χορό και τραγούδι και παιχνίδια..

Δε με πολυενδιαφέρει που δε παραπετάμε ακόμα δε το γλιτώνουμε έτσι και αλλιώς...

φιλάκια

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...