Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελα ντεεεεεεεεε;;;;ποσο πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αρχικα ειχαν πει αρχες Απριλη για προσληψη....για να δουμε...κοντος ψαλμος αληλουια!!!Οσο για τα Σαββατα....αν και μου ειχε πει ενα το μηνα....το βλεπω για Σαββατο παρα Σαββατο τελικα....και οχι τιποτα αλλο.....και το Σαββατο ειναι κανονικο οκταωρο!!!!Απο τι εφταμιση πηγα προχτες!!!Και δε φτανει που πηγαινω τοοοοοοοοοοοοοσο καιρο χωρις προσληψη χωρις λεφτα και κανονικα δουλευω τη Πεπμπτη συζητουσανε η υπευθυνη γραμματειας με μια γραμματεα και ελεγε η πρωτη οτι ΔΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ακουσον ακουσον!! Ε μη χεσω δηλαδη!!!!Τεσπα...γενικα ημουνα μεσα στα νευρα ολο το τριημερο...και.....μου βγηκε σε....γαστρεντεριτιδα μπουχαχαχαχαχα(αμα τη πατησω κανονικα να δω τι θα κανωωωωωωωω :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες κι εσυ Χριστινακι μου!!!

Η κροη σου δε θελει τις κουνιες ε;;;Μηπως επειδη τωρα περπαταει και δε θελει να βαζει το κ@λο της κατω πουθενα;;;;Παιζει αυτο να ξες ;).....θα της περασει :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχαααχ δεν ξέρω γιατί δεν τις θέλει...έτσι ξαφνικά! Σα να φοβάται...; Θα την βάζω λίγο λίγο να της περάσει..απλά τώρα άρχισε να της αρέσει η τσουλήθρα και καθόλου δεν αρέσει σε μένα γιατί κοψομεσιάζομαιιιιιιι!!!!!!

Ελενάκο μου βλακείες λένε διότι από το ΝΟΜΟ αν δεν έχεις κλείσει χρονο δικαιούσαι 2 μέρες/μήνα...δηλαδή αν προσληφθείς Απριλιο και πας διακοπες Αύγουστο θα δικαιούσαι 10 μέρες!! Καλά συγνώμη, γι'αυτό τον καιρό που δουλεύειες ΔΕΝ θα πληρωθείς;;

Αλήθεια για διακοπούλες που σκέφτεστε; Κέρκυρα που λέγατε πέρυσι;;

PCqNp2.png

Αχχχχχχχχ......ετσι της ειπς ευτυχως η αλλη γραμματεας και το ρουμπωσε.....ομω ρε συ Χριστινα....βλεπεις εναν ανθρωπο που ερχεται κοντα τρεις βδομαδες χωρις λεφτα-και χωρις να εχει κανει καν νυξη για αυτα-κανονικα δουλευει και οποτε τον θες το λες και τρεχει και το μονο που βρισκεις να πεις ειναι αυτο;;;ε ελεος!!!

Αν ολα πανε καλα και αν παρω αδεια και αν συμπεσει η αδεια μου με του αντρα μου μαλλον για Κερκυρα μας κοβω αλλα και παλι ειναι νωρις ακομα για να μιλησω με σιγουρια...

Αν δεν θελει μη την ανεβαζεις με το ζορι μονο αντιθετα αποτελεσματα θα φερεις,αστην λιγο να το ξεχασει και ξαναπροσπαθεις! :)

Οσο για τη τσουληθρα εχω να πω οτι κι εμενα με αρεζε πιο πολυ απο τις κουνιες χιχιχιχι :)

Εσεις που λετε για διακοπες;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοίτα αν ο άνθρωπος είναι κολλημένος και κομπλεξικός μόνο τέτοια θα λέει..και προφανώς αυτή έχει κάλλο στο μυαλό...!!! Αλλά και εσύ -γνώμη μου- μην αφήσεις να περάσει και άλλος καιρός..και να κάνεις μια συζήτηση με τον διευθυντή σου για το πότε θα γίνει η πρόσληψη! Τι στο καλό...3-4 εβδομάδες δεν τους φτάνουν να σε δοκιμάσουν; Έλεος!!

Εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε Σκιάθο φέτος για αρχή και μετά βλέπουμε αν θα πάμε και κάπου αλλού..

Και ο γλυκουλίνος σου μένει με γιαγιάδες σπίτι όλη μέρα εε; Για σταθμό το σκέφτεσαι ή ....νεξτ γίαρ΅;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Τους εχω δωσει περιθωριο μεχρι τη Παρασκευη....αν δεν μου πουνε τιποτα ε τοτε θα τους πω εγω!Δε παει αλλο,τελος!

Ο χοντρουλης μου καλοπερναει....και καλοτρωει βεβαιως βεβαιως!!!

Για παιδικο ουτε νεξτ γιαρ....παρανεξτ γιαρ μαλλον.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Δηλαδή λες να τον πας 3,5 προς 4 παιδικό; Δεν είναι άργα; Σε ρωτάω αλλά δεν έχω ιδέα...εγώ έλεγα του χρόνου δηλαδή όταν θα είναι 2,5...για λίγες ωρίτσες να αρχίσει να μπαίνει στο 'κλίμα' και να κοινωνικοιποιηθεί περισσότερο...

PCqNp2.png

ααααα περιμενε μισο....οταν λες του χρονου εννοεις οχι αυτον τον Σεπτεμβρη τον επομενο;;;;;;Γιατι εγω καταλαβα αυτον τον Σεπτεμβρη! Για τοτε λεω κι εγω!!!(τελικα το ιδιο λεγαμε χαχαχαχα)

Μαρακι που εισαι εξαφανισμενη;;;;;Ειστε καλα;Η κορουλα σου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Axxxx οταν με το καλο ξεκινησει και το μωρο παιδικο....απο τι ωρα θα πρεπει αραγε να ξυπναω για να τους ετοιμαζω ολους;;;;;;Οιμε......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κι από μένα! Εϊναι το Ελενάκι στα πέριξ και γιόμισε το καφέ!!! Κοπελιά συμφωνώ και επαυξάνω με το Χριστινάκι, μέχρι Παρασκευή και μετά να τους κάνεις εσύ νύξη! Δε θα δουλεύεις και τζάμπα! Επίσης τα 2 Σάββατα που θα δουλεύεις κανονικό 8ωρο θα τα παίρνεις μετά 2 μέρες ρεπό? Για δεστο κι αυτό γιατί 2 μερούλες εξτρά δεν είναι και λίγο.

Χριστινάκι άστο καλέ το κορίτσι αν δε θέλει κούνια, ας μην κάνει με το ζόρι! Κι εγώ νομίζω ότι επειδή περπατάει πια και θέλει να κινείται συνέχεια γι αυτό της βγήκε έτσι και όχι επειδή φοβάται! Τα ίδια έκανε και ο ΓΙώργος μου.

Για σένα Λορέτιους δεν έχω λόγια....ακου εκεί έκανε τροχό!!! Το μυαλό μου μόνο στον τροχό της τύχης πήγαινε! Με την καμία δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω τέτοια κόλπα!

Μαράκι για πες μας τα νέα σου, πώς και χάθηκες?

Εγώ για τη δουλειά δε μπορώ να πω και πολλά γιατί δε διαβάζουμε μόνο εμείς, αλλά άλλαξα πόστο, θα δούμε πώς θα πάει! Κατά τα άλλα σε καμιά ωρίτσα θα πάμε τελικά να κάνουμε το MMR και έχω μια υποψία ότι ο γιος μου περνάει οστρακιά! Για να δουμε τι θα πει και η γιατρός.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Δυστηχως δε θα παιρνω ρεπο....θα πληρωνομαι βεβαια αλλα.....θα προτιμουσα το ρεπο χιλιες φορες.....προχτες το Σαββατο που δουλευα μου κακοφανηκε παρα πολυ....ενιωθα πω εχασα αλλη μια μερα με τα παιδια μου....οταν γυρισα κοιμοντουσαν....μεχρι να ξαπλωσω ξυπνησανε....παει και η ξεκουραση δηλαδη...και τη Παρασκευη ηταν αργια...που να δουλευα κι ολας......

Ελπιζω να εισαι καλυτερα στο νεο σου ποστο κοριτσακι μου.....μεγια!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γιατι λες οτι μπορει να περναει οστρακια ο Γιωργακης;;Τι συμπτωματα εχει;;;;Εμενα....ο μεγαλος συμφωνα με τα λεγομενα του..τοτε παιδιατρου μου...τη περασε δυο φορες.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

2 φορές??? Μη μου λες τέτοια! Υποτίθεται την περνάς μία φορά κι αν ξανακολλήσεις πολύ αργότερα την περνάς πολύ πιο ελαφρυά αφού έχεις αντισώματα! Έχει τελείως κομμένα μάτια και μαύρους κύκλους, σάλια μπουλντόκ, λίγο πυρετό χτες που έπεσε χωρίς αντιπυρετικό και το πιο ενδεικτικό κάτι μικρά σπυράκια-σπιθουράκια στην κοιλιά. Το είπα χτες στον άντρα μου ότι υποψιάζόμαι ότι περνάει αυτό και μου λέει έλα ρε σιγά, σήμερα που πήρε εκείνος τη γιατρό για να κλείσει ραντεβού του είπε ότι σέρνεται όντως οστρακιά και κάπως της κάνουν τα συμπτώματα!

Όντως πάντως ένα κουτσουρεμένο Σκ δεν πληρώνεται, αλλά είπαμε είναι δύσκολες εποχές και είναι σημαντικό να έχεις δουλειά οπότε...τουμπεκί δυστυχώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...