Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

κατάλαβα. Θα δώσει αλλά ποιοτικά πως θα είναι; 

σε εμένα από τα 18 είχαμε μόνο 2 άριστες βλαστικύστες

4ΑΑ και 4ΒΑ

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

mpaniarisa τα παιδακια μου και τα εβαλα για νανι....περιμενω την ξαδερφη να ρθει απο περιστερι μενιδι να χαθει και λιγο..επιτελους ειμαστε στην ιδια πολη και εχω να την δω 4χρονια

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα τι κανετε?

εμεις καλα ειμαστε ομως εγω πτωμα στην κουραση. ειχε ερθει για το Π-Σ-Κ μια φιλη και κουραστηκα περα δωθε ομως καλα περασαμε .με εβαλε και σε διαιτα και περιμενει μεχρι το πασχα να εχω χασει τουλαχιστων 3 κιλα.

τρομαξε η καημενη που με ειδε.

τα παιδακια μου καλα αν και δεν παλευονται.απο σημερα ξεκινησαν και παραπανω πλοια οποτε θα χασω και τον αντρα μου.περιμενω ποτε θα ερθει η μερα να παει η ελενιτσα σταθμο γιατι δεν θελω και λιγο χρονο χωρις καποιος να φωναζει μαμα η να κλαιει.

αυτα τα νεα παω να διαβασω οτι εχασα κι επιστεφω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ λιγα γραψατε. που ειναι εκεινες οι ατελειωτες σελιδες?τι ομορφα που ηταν?

θαλεια συγχαρητηρια τελεια νεα .

τα εμβολια και στους 2 τα εκανα κανονικα και ευτυχος δεν παθαμε τιποτα.

ευαγγελια χρονια πολλα .να εισαι καλα και με το καλο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταράκι είσαι εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Μπαίνω για μια γρήγορη καλησπέρα πριν πάω για νάνι! Χαίρομαι που διαβάζω ότι όλες περάσαμε καλά, ήταν και για μας ένα "γεμάτο" Σκ! Το αποκορύφωμα ήταν το τρελοκόριτσό μου που σήμερα σε μια πλατεία που την είχα πάει με το ποδηλατάκι της και το Γιώργο με ένα ηλεκτροκινητήριο μηχανάκι έκανε το χαμό να ανέβει αυτή στο μηχανάκι! Φυσικά ανέβηκε, κόλλησε το ποδαράκι της στο γκάζι και μην την είδατε! Ευτυχώς δε σαβουρώθηκε και την πρόλαβε ο πατέρας της!

Λορετάκι δεν κατάλαβα, μάλλον τα παραδιάβασα γρήγορα!, πού είχατε πάει εσείς? Και τι είναι ο τροχός οέο?

Στελλίτσα τώρα που ανοίγει ο καιρός ποιός σας πιάνει κι εσάς, όχι δηλαδή ότι δεν εκμεταλλευτήκατε και το Χειμώνα αλλά τώρα πια...είστε και κοντά στη θαλασίτσα ό,τι καλύτερο!

Μανιταράκι μου ανοίγει η σεζόν σιγά-σιγά ε? Καλές δουλειές να έχετε κοριτσάκι! Όσο για τα κιλά, εμένα μια χαρά μου φάνηκες! Πάντως η δική μου κατάσταση δεν πάει άλλο, μιας και από αύριο θα έχω και άλλες αλλαγές, λέω να το κλείσω για τα καλά, δε γίνεται δε μου μπαίνουν τα ρούχα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα Μαρινάκι μου ...

Ώστε μηχανόβια η νύφη μας?Κάτι ξέρει!!!;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημεραααααααααα!

τι μου κάνετε; γυρισα από τζιμ και λέω να μαγειρέψω. Γαλοπουλα με λαχανικά... μιαμ μιαμ (μπλιάξ)

Μανιταράκι τρία κιλά καλά είναι αλλά πώς χάνονται, μου λες; εδώ τα προσπαθούμε 2 μήνες και χάσαμε μισό! Μαρίνα απίστευτη η κόρη σου! Ατρομητη...τροχός είναι αυτό που κάνουν τα κοριτσάκια που βάζουν τα χέρια κάτω και σηκώνουν τα ποδια! σαν κατακόρυφος αλλά στριφογυριστό. :)

Εμείς πήγαμε σε ενα μέρος εξω από τη Θεσσαλονίκη που έχει παιδικές χαρές, γυπεδα και γενικά απλα και πρασινο!

Για τις αλλαγές θα μας πεις; Είμαι περίεργηηηηηηηη:tongue::tongue:

Που είστε οι υπόλοιπες;;; ααααααααα θα σας κάνω ντα:-)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σαςςς!!! Αχχ..δεν θυμάμαι τίποτα τώρα..(Τι πρωτότυπο..!!)

Πριν λίγο γυρίσαμε και εμείς απο΄την παιδική χαρά...είχε πολύ καλο καιρό και ήταν ωραία με πολύ λίγα παιδάκια! Αποφάσισα οτι θα την πηγαίνω πολύ σύχνα πλέον γιατί ξαφνικά φοβάται τις ...κούνιες!! Δεν ξέρω γιατί...αλλά δεν θέλει με τίποτα!! Ενώ παλιότερα ξετρελαινόταν τώρα με το που την βάζω κλάιει και θέλει να την κατεβάσω αμέσως!!:shock:

Λορεττάκι να σε δω να κάνεις τροχό και τιποτα άλλο δεν θέλω!!! χααχαχχαχα.....εγώ αυτά δεν τα έκανα ούτε στα νιάτα μου!!!

Μαρίνα καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα!!!! Εύχομαι να είναι όλα προς το καλύτερο!!

Όσο για τα κιλά....ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.... Αλλά από σήμερα το αποφάσισα...διαίτα δεν κάνω γιατί δεν μπορώ αλλά θα προσπαθήσω να μην τρώω καθόλου γλυκά και έτσι να τα χάσω αυτά τα ρημαδοκιλά που μπήκαν χωρίς να το καταλάβω......

Η γλυκούλα που είναι;; Σα να έχει μέρες να φανεί.....

Ελενάκο μας λείπεις....!!!! Υπομονή και όλα θα φτιάξουν!! Μπαίνε όμως πιο συχνά γιατί εγώ προσωπικά έχω πάθει στέρηση!!:-P:razz:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Τζααααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Εδω ειμαι κι εγωωωω.........σημερα την εκανα ψιλοκοπανα και δε πηγα δουλεια....και σκεφτομαι να μη παω ουτε αυριο....να το παιξω αρρωστη.....χτες εφαγα τοοοοοσο πολυ ολη τη μερα που το βραδυ με επιασε ενας τρελλος πονος στο στομαχι και λεω τη πατησα παλι γαστρεντεριτιδα....και το σκεφτομαι και λεω ε τι να κανουμε ουτως ή αλλω ουτε προσληψη δεν εχω και πηγαινωσα το μουλαρι καθε μερα οκταωρο ΚΑΙ το Σαββατο!!!!Ε....το πρωι που ξυπνησα....ημουν πολυ καλυτερα.......αλλα....μου ειχε καλοκαθησει η ιδεα του να μη παω στη δουλεια...ε και πηρα τηλ και τους ειπα οτι απο χτες το στομαχι μου ειναι χαλια και μου ειπαν να κατσω οσο χρειαστει μη παω εκει και τους κολλησω κι αυτους...ε...και λεω λοιπον να χρειαστει να κατσω και αυριο....να δω και το Λορετακι επι τη ευκαιρια!!!Δε θα τους πω βεβαια οτι δεν ειμαι καλα,αλλα οτι φοβαμαι μη τους κολλησω (μη ρωτησετε τι) χιχιχιχιχ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χριστινακι μουυυυυυυ σου λειψα αληθεια;;;;;Πανω στη στιγμη μπηκα ομως οπως ειδες :) :) :)

Εσυ εισαι ακομα εδω ή την εκανες με ελαφρα;;;

Λορετακι κανεις και τροχο;;;Αυριο κατω στη παραλια θα σε βαλω να κανεις γυμναστικες επιδειξεις χαχαχχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και συνεχιζω τον καθιερωμενο πια μονολογο!

Κι εμεις χτες περασαμε πολυ ωραια!!!Πηγαμε παραλια εδω Περαια,ηταν υπεροχη μερα!Κατσαμε για καφε,ο αντρας μου με τον μεγαλο παιζανε επιτραπεζια και γω κυνηγουσα τον μικρο στα γυρω τραπεζια ΚΑΙ στη πλατεια οπου παιζανε κατι παιδια ποδοσφαιρο και παραλιγο να τον παρουνε τον ερμο για μπαλα :) :) :) :) αυτος κρατουσε στο ενα χερι το μπισκοτακι και ετρεχε απο πισω τους(πως τη γλιτωσε και δεν εφαγε καμια ακομα απορω)καποια στιγμη βαλανε γκολ και αρχισαν να φωναζουν και να χειροκροτανε,σκηβει λοιπον και ο δικος μου αφηνει το μπισκοτακι του,χειροκροταει ,σκυβει το ξαναπαιρνει και συνεχιζει ανενοχλητος τη βολτα του :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μετα πηγαμε φαγαμε σκααααααααααασαμε και σα να μην εφτανε αυτο μετα πηγαμε plaisir οπου χτυπησα κατι ανεκδιηγητα νηστισιμα ανωμαλα μεχρι να ρθουμε σπιτι τα χα φαει ολα...........τωρα που το σκεφτομαι.....απορω.....ΠΩς ΣΤΟ ΚΑΛΟ τη γλιτωσα τελικα τη γαστρεντεριτιδα.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκοοοο μουυυ!!!!! Ναι μου έλειψεεςςςς αλήθεια...αληθεια αληθεια!!!! χχαχαχαχ (και ειδικότερα αυτοί οι μονόλογοί σου!!!!!):-P:razz:

Αχχχ τωρα που σε πετυχα...για πες νεα! Κσλά με τη δουλειά ΠΟΣΟ καιρό θα πηγαίνεις δοκιμαστικά δηλαδή;; Επίσης το Σάββατο είναι τελικά στάνταρ ότι θα δουλεύεις;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...