Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Expand  

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου βρε Λορετάκι!!!!!!

Πιές και για εμένα ένα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ,ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΙΜΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΥΡΙΟ(Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΧΙΧΙΧΙ:tongue:)ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ:shock::oops::lol::lol: ΑΛΛΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ,ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ(ΣΛΟΥΡΠ) ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ(ΜΠΛΙΑΞ) ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ......ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ(ΤΑΟ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ EVIE(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ...ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

:-D

Άνθρωπος στο καφέ μας...

άννια μη φύγεις...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι μου κάνετε? Από τις 7 στο πόδι με έχει η μικρή και ήταν και ανήσυχη όλο το βράδυ κι ας μην είχε κοιμηθεί καθόλου μέσα στη μέρα! Τι θα γίνει δε θα ηρεμήσει ποτέ? Ουφφφφ! Τέσπα, τουλάχιστον σήμερα θα βολτάρουμε θέλω να ελπίζω! Θα φάμε και στην πεθερά οπότε μια χαρά την έχω! Μάτσ μούτσ φιλάκια σε όλες και καλά να περάσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ/ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

τι κανετε κοριτσακια μου εμεις μια χαρα εχτες καναμε και εμβολιακι και ειμαστε τελειει

ειμαστε 83 ποντους τωρα απο κιλα δε ξερω γιατι πηγαμε να τον ζυγισουμε και μου χαλασε η ζυγαρια μαλλον δεν εχει μπαταριες(εμενα ο παιδιατρος ερχετε στο σπιτι και μουη κανει τα εμβολια/εξεταση

κατα τ αλλα χαρηκα παρα παρα πολυ μετα νεα τις θαλειας μας μπραβο κοριτσακι ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

εγω τελικα θα πιασω δουλεια στην επιχειρηση του συζυγου μου εκανε προταση εχτες και δεχτηκα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο καλυετρα ετσι ηξερα οτι δε θα το αντεξει και θα μου το προτινει γι αυτο δεν εψαχνα και τρελα χαχαχχαχα και μισθο κανονικοτατο οχι ετσι φυσικα

αυτα πολλα φιλακια σε ολες και καλα να περασετε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα σας!!χρονια πολλα!!!!!!!

βαγγελιτσα να σε χαιρεται ολη η καραμελοοικογενεια σου!!!!!με το καλο να ερθει και το νεο μωρουλι σας!

χαρα με το καλο να πιασει δουλεια .σε βλεπω να πηγαινεις και να σε βλεπουν σαν το μικρο αφεντικο.χαχα.

4ywWp2.png

γεια σας και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!τι κανετε?εμεις πηγαμε παρελαση και επαιξε ετρεξε εκανε διαφορα αλλα ειχε πλακα....τωρα εχει πεσει ξερος για υπνο....

θαλεια ωραια νεα με το καλο γλυκεια μου και να μας πεις νεα!!!

χαρα με το καλο να ξεκινησεις την δουλεια...ο παυλος τι κανει?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χρόνια πολλά στην Τάο μας!!! Με το καλό να δεις την οικογένειά σας να μεγαλώνει! Έχουμε άλλο Βαγγελάκη ή Ευαγγελία και ξεχνάω?

Ωραία ήταν σήμερα, πήγαμε για καφεδακι, μετά παρέλαση και μετά στην πεθερά για φαγητό! Ζάχαρη την εβγαλα, η κόρη μου όμως ρε κορίτσια δεν παλεύεται! Όλο κλαίει και γκρινιάζει, ανήσυχη και το βράδυ και πάλι δεν καταφέρνουμε να την κοιμήσουμε! Μας έχει σκάσει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!! Τι τέλεις καιρός σήμερα!!!!

Τάο χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!! Να μπαίνεις πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου!!

Μαρινάκι ήρθα στα μέρη σου σήμερα...στο άλσος Ν.Φιλαδέλφειας...αχ τι ωράια που ήταν!!! Και τι ωραία παιδική χαρά!!! Τώρα που θα ανοιξιάσει θα παίρνω τη μικρή και θα ερχομαι συχνά γιατί πολύ μου άρεσε όλη η φύση!!

Πριντσάκο μας έλειψες!!!!!!! Είσαι 57,5 κιλάαα;;; Μπουχουυυυχουυυ...κορίτσια εγώ δεν λέω να χάσω γραμμάριοοοο!!

Ελενάκο μαςςςς που είσαιιιιι;;;;;;;;;;;;;;

Άννια μου διάβασα το άρθρο...έχω κάποιες ενστάσεις βεβαίως αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... περισσότερο μπορώ ναπιστεψω ότι χρηματίζουν οι φαρμακευτικές για να μην βγούνε 'συσχετισμοί' παρά το αντίθετο...παρόλα αυτά εγώ έχω φοβία όχι από αυτα που λέει ο κάθε γιατρός αλλά από διάφορες εκπομπές που οι ίδιες οι μανούλες έλεγαν ποσο διαφορά είδαν στα παιδιά τους αμέσως μετά το εμβόλιο....τυχαίο;;; Ποιος ξέρει............

(παρεπιμπτόντως σε παιδάκια με νευρολογικά προβλήματα οι γιατροί δεν το κάνουν αυτό το εμβόλιο εύκολα...γιατί άραγε;)

Μαρίνα μου αλήθεια τι παρενέργειες είχε το εμβόλιο στον γνωστό σας;;

Κορίτσια μην παρεξηγηθώ...δεν είμαι κατά των εμβολίων... και το mmr θα το κάνω απλά επέλεξα να μην το κάνουμε τώρα αλλά σε μερικούς μήνες! Θεωρώ ότι αφού δεν πάει ακόμα παιδικό σταθμο και δεν έρχεται και σε τόσο επαφή με παιδάκια, τότε μπορώ να το καθυστερω λίγο...

PCqNp2.png

Χριστινάκι αν ξανάρθετε προς τα εδώ να μου πεις να βρεθούμε! Είναι όντως πολύ ωραία με μαζεμένες πολλές παιδικές χαρές!

Για το MMR κι εγώ στο Γιώργο τελικά το καθυστέρησα τουλάχιστον 4 μήνες κι αυτό γιατί δεν τον πετυχαίναμε ποτέ καλά μιας και μόλις είχε ξεκινήσει σταθμό για να του το κάνουμε. Δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά αφού με ρωτάς στο γνωστό μας παιδάκι έκανε σπασμούς και μετά για 1-2 μέρες το παιδί-όπως πάντα μου τα περιέγραψε η μητέρα- έπεσε σε λήθαργο και δε μπορούσαν να το συνεφέρουν. Τώρα τι να σας πω τα λόγια της μεταφέρω! Από την άλλη πριν λίγο μιλούσα με μία φίλη και μου έλεγε ότι ο μεγάλος της ο γιος έκανε το εμβόλιο την πρώτη δόση κανονικά και λίγους μήνες μετά τελικά κόλλησε ανεμοβλογιά, κι ας μην πήγαινε σταθμό ακόμα αναρωτιούνται πώς συνέβη, αλλά την πέρασε πολύ ελαφρυά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα στα χωρια τα περα!!!!!!!

τι κανετε ?χριστινακι ωραια ακουγεται.να ερθεις και απο την μερια μας να δεις εχει ωραια μερη για πεζοπορεια και αραλικι στο βουνο.την πρωτη φορα που πηγαμε πεζοπορεια ημουν περιπου μια εβδομαδα εγκυος και ακομα δεν το ειχα τσεκαρει.δες την καλοπουλα πολυ ωραιο μερος.

http://portal.kessariani.gr/portal/page/portal/Index/H%20%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B7%20%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82%20-%20%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%20%CE%91%CF%8A%20%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%20%CE%9E%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BD/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1

και παρακατω

http://www.kekiridanos.gr/02_03.htm

μαρινακι νομιζω οτι απο ολα κολλανε αλλα την περνανε υποτιθεται ελαφρια.δεν ειμαι σιγουρη αλλα ετσι νομιζω.

τα υπολοιπα κοριτσακια που ειστε?λεναλ μου τι εγινες?επιτηδες το κανεις για να σε αποζηταμε?λου?εσυ που δεν θα πηγαινες πουθενα?

χριστινα να υποθεσω οτι της γαστρεντεριτιδας που δεν ειναι στα υποχρεωτικα δεν το κανατε?

4ywWp2.png

Kαλημερούδια!! Άλλη μια μερα με τέλειο καιρό ξεκινάει!!!!

Ειρηνη μου τι ωραία που θα είανι και εκεί!!!!! Δεν είμαι και πολύ της πεζοπορίας βέβαια αλλά η φύση φαίνεται φανταστική!! Kαι τα βλέπω όλα αυτά και μετά σκέφτομαι που κάθε χρόνο καίγεται και ένας μικρός παράδεισος και τσαντίζομαι....γκρρ......

Μαρινάκι εγώ θα έρχομαι συχνά εκεί...το αποφάσισα... βέβαια η μικρή μου κάτι έχει πάθει με τις κουνιες...τις φοβάται και δνε θέλει να ανεβαίνει! Δεν ξέρω πως της δημιουργήθηκε αυτό αφού πριν κάποιους μήνες δεν κατέβαινε με τίποτα!! Πιστέυω όμως ότι τώρα που θα πηγαίνουμε πιο συχνά θα ξεθαρέψει πάλι...

Όσο για τα εμβόλια, ναι της γαστρεντεριτιδας δεν το κάναμε...

Αχχχ έχω πάθει τρέλα με την άνοιξη και κάθομαι κάθε πρωί που ξυπνάω και τσεκάρω πόσο μεγάλωσαν τα μπουμπούκια στα δεντράκια μας!! Άντε να πρασινίσουν όλα πάλιιιι!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...