Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνηηηησαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:)

Οχι τωρα αλλα τωρα ξεμπερδεψα με τον τζουνιορ!!!Τι κανεις φιλεναδιτσα;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι εδω,σε περιμενα.:)Λοιπον αν θυμαμαι καλα δεν εχεις ουτε εσυ βιβλιαριο υγειας παιδιου!!!Εγω πηρα στην νομαρχια Πειραια και μου ειπαν να παω στη διευθυνση δημοσιας υγειας να συμπληρωσω μια αιτηση και να μου δωσουν εκεινη την ωρα βιβλιαριο,εστειλα σημερα την κουμπαρα μου και πηγε να παρει.Δεν παιρνεις κι εσυ να ρωτησεις στην εκει νομαρχια;Κατα τα αλλα πως ειστε σημερα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλα συγνωμη....αιτηση για να παρουμε βιβλιαριο υγειας παιδιου;;;;Θα μας τρελλανουν;;;;;Εγω προχτες που πηγα στο ικα για το εμβολιο μου ειπαν και εκει οτι ακομα δεν τους εχουν ερθει ...καλα που μου το θυμισες να παρω και ενα τηλ στη κλινικη!Καλα ειμαστε κελακο μου!Εσεις; πως ειστε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Η αιτηση δεν πρεπει να ειναι κατι σπουδαιο,τυπικη διαδικασια με στοιχεια για να ξερουν που εδωσαν,οταν μου το φερει θα την ρωτησω τι εγραψε και θα σου πω.Εμεις καλα ειμαστε,τα παιδια μια χαρα.Εγω εχω αρχισει να ανεβαινω λιγο ψυχολογικα,βοηθαει βλεπεις και ο ηλιος,αν και 2 μερες τωρα εχει λιγη συννεφια και μου την δινει,αλλα και κατι μαθηματα υπολογιστων που θα αρχισω αυτο το μηνα εξ αποστασεως που τα περιμενω απο σεπτεμβρη αλλα λογω εκλογων και με το χαμο που γινεται με την οικονομια τα καθυστερησαν κι αυτα,οποτε κατι γινεται,παω να ταισω την μικρη κι επανερχομαι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Επανηλθα.Ρε γαμωτο τα νευρα μου σημερα μ'αυτη τη συννεφια,ηθελα να βγαλω ολα τα σκεπασματα να αεριστουν και να ανοιξω ολο το σπιτι.Τωρα δε μου κανει αισθηση ουτε να κουνηθω.Αυριο εχουμε ενημερωσει γονεων για τα πρωτακια μας,να δω τωρα πως θα παω!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!~ Η μπουμπούκα κοιμήθηκε κατά τις 12.30 χτες αλλά ήπιε λίγο γαλατάκι στον ύπνο της κατά τις 4 και μετά ξύπνησε 8.15 οπότε έφαγε καλά κι επειδή αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος είμαι κι εγώ ήρεμη και κοιμήθηκα καλά!

Πάντως κι εμένα μου φάινεται μεγάλη βλακεία να πρέπει να τρέξεις δεξιά και αριστερά με τόσο μικρό παιδί για το αυτονόητο να σου δώσουν το βιβλιάριο υγείας του παιδιού! Πήρα τηλ στην κλινική την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι δεν τους είχε έρθει ακόμα αλλά μου ζήτησαν τα στοιχεία μου να μου το στείλουν σπίτι όταν τους πάνε!

Πολύ συννεφιά κι εδώ και να δούμε πότε θα βγει ο ηλιος!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Επανηλθα.Ρε γαμωτο τα νευρα μου σημερα μ'αυτη τη συννεφια,ηθελα να βγαλω ολα τα σκεπασματα να αεριστουν και να ανοιξω ολο το σπιτι.Τωρα δε μου κανει αισθηση ουτε να κουνηθω.Αυριο εχουμε ενημερωσει γονεων για τα πρωτακια μας,να δω τωρα πως θα παω!!!

Εννοεις πως θα πας αν βρεχει;Τι σχεση εχουν τα σκεπασματα παιδακι μου με το σχολειο;;;αν δεν τα αερισεις δε μπορεις να πας;;Θα εισαι δακτυλοδεικτουμενη;;;Να κοιταξτε αυτη ειναι που δεν αερισε τα σκεπασματα χτες κι ετσι;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Μαρινακι,μπραβο στην μπεμπουλα σου,σιγα σιγα θα στρωσει κι ολλα θα πανε καλα.........Ναι κι εγω δε μπορουσα να παω να το παρω αλλα μου ειπαν οτι μπορω να στειλω οποιον θελω κι ετσι εστειλα αντιπροσωπο την κουμπαρα μου η οποια με πηρε τηλ και μου ειπε οτι το πηρε,οποτε ειμαι οκ και απο αυτο.Αν περιμενα απο το μαιευτηριο σωθηκα οταν πηρα να ρωτησω μου ειπαν οτι ειναι ακομη σε ελλειψη και να ξαναπαρω μεσα Μαρτη.Το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εννοεις πως θα πας αν βρεχει;Τι σχεση εχουν τα σκεπασματα παιδακι μου με το σχολειο;;;αν δεν τα αερισεις δε μπορεις να πας;;Θα εισαι δακτυλοδεικτουμενη;;;Να κοιταξτε αυτη ειναι που δεν αερισε τα σκεπασματα χτες κι ετσι;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:-D:-D:-DΟχι βρε γιατι θα ερθουν να με ελενξουν;Απλα εγραψα τις σκεψεις μου μπερδεμενα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...