Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι φαίνεται αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα!!

Πριν από λίγες μέρες λέγαμε με τον καλό μου να δοκιμάσουμε σε 1-2 χρόνια! Αλλά αυτό ήταν ήδη στη θέση του!! Έχω "λαλήσει" εντελώς!!!!!!

Αχχχ τέλεια τα νέα!!!! Μπράβο!! Άντε με το καλό να έρθει και δεύτερο μπεμπουλίνι!!!!

Ειρηνάκο συγνώμη που σε προβλημάτισα έτσι.... Οι γιατροί ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα πούνε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτα κλπ κλπ κλπ ...τα γνωστά! Και όντως μπορεί να μην ισχύει και τίποτα εδώ που τα λέμε...

Όσο για τις πάνες, το κακό είανι οτι πλέον δεν παώ Σκλαβενίτη για ψώνια τώρα που μετακόμισα και έτσι δεν ξέρω πότε βγάζει τις προσφορές....εσύ πως ενημερώνεσαι; Αν ξαναβγάλει θα μου πεις εε;

PCqNp2.png

Nα'μαι και γω...

Θάλεια υπέροχα νέα! να μας κρατάς ενήμερες!

Ειρηνάκι εμείς εδώ θα είμαστε το τριήμερο! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ τώρα που δουλεύει το Ελενάκι βολοδέρνω τα πρωινά. Τι ταλαιπωρία σήμερα με τον μικρό. Πήγαμε στη μαμά και τη γιαγιά μου και μετά νύσταξε και κοιμηθηκε στο αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μία ώρα...

Πήγα και κομμωτήριο εκοψα και χτένισα μαλλί αλλά μου έκοψε χάλια τη φράντζα :mad:. Το βράδυ όμως θα βγω με την κουμπάρα μου!

Κορίτσια σας αφήνω, πάω στον μικρό που κλαίει.

Σας φιλώ, θα γράψω πιο μετά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Σάκο σας λέω!!! Πήγα χθες στο γυναικολόγο!!

Προς το παρόν μόνο το σάκο είδε

Θαλειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τέλειαααααααααααααααααααααααααααααααααα

με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Οι 2 άντρες μου κοιμούνται αγκαλίτσα..

Μπήκα να δω τι κάμετε και πάω για τούφα στο καναπέ!!!!!

Υπέροχα νέα τα σημερινά...

Ευη μου χάρηκα που θα μπαίνεις πιο συχνά...

Όσο για τα παιδιά....είχα την αδερφή μου που αν και μικρότερη μας πείραζε συνεχώς(συνεχώς όμως!!!!!)

Χαίρομαι που θηλάζετε ακόμα και εμείς και πάρα πολύ μάλιστα...

έφαγα γεμιστά παπαδοπούλου και την κάνω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χριστινάκι μου τι κάνετε?

Σε βλέπω πράσινη?

Τι κάνει η Αριάδνη?

Αύριο θα παρελάσετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Θαλίτσα τι ευχάριστα διαβάζω???Όλα να πάνε καλά κοριτσάκι και να χαρίσεις ένα αδερφάκι στο παιδάκι σου! Μερικές φορές δεν είναι να κάνουμε σχέδια και προγραμματισμούς!

Ειρηνάκι ότι μαθαίνεις και για pampers ξέρεις εσύ εδώ αναφορά!!! Με έχεις γλιτώσει από πολλά 6ευρα!

Το μικρο μου είναι από τις 8 στο πόδι κοιμήθηκε 5' στο σχολικό και δε λέει να ξανακοιμηθεί! Πολυυυυ κλάμα λέμε! Έφυγα γιατί αρχ΄ζει πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

θαλεια τελειο το νεο.δεν το καταλαβα γιατι δεν μας ειχες ενημερωση για πιθανη εγκυμοσυνη.σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.φιλια πολλα!!!

χριστινα οντως αυτο μου ειπε ο γιατρος μας οτι δεν ισχυει τιποτα τετοιο.τον πηρα για να δω τι θα γινει επειδη ειναι να κανουμε 2 το αυτο και της ηπατιτιδας την τριτη δοση.εσεις δεν θα το κανετε καθολου? υποτιθεται οτι πρεπει να γινει μεχρι 15 μηνων.

τις προσφορες τις βλεπω στο parents στο θεμα "για να χτυπησουμε την ακριβεια

λου μου με γεια το κουρεμα.και με ασχημοκομμενη φραντζ παλι νεραιδουλα θα εισαι.φιλια!!!

μαρινακι παμπερς εχει πολυ καιρο που εχουν 30 % σχεδον σε ολα τα σουπερ μαρκετ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αναλαμπή μου ήρθε τώρα για τα εμβόλια: Αν κάποιο παιδάκι έχει αλλεργία στο αυγό και δεν τρώει ακόμα το ΜΜR παίρνει παράταση γιατί περιέχει λέει ίχνη αυγού. Κατά τα άλλα έχει όντως παρενέργειες και το έχω ακούσει και από γνωστό μου άτομο για το παιδάκι του ότι είχε θέματα μετά, αλλά πάλι προσωπικά δε μπορώ να πάρω το ρίσκο και να μην το κάνω στο παιδί μου, το να το καθυστερούσα θα το σκεφτόμουνα. Στο γιο μου πάντως δεν έκανε καμία παρενέργεια.15-4 έχουμε και εμείς ραντεβού για αυτό, ας είμαστε βέβαια καλά γιατί αλλιώς ειδικά το συγκεκριμένο δε μπορείς να το κάνεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιούχου!!!!!! Τί κάνετε? Δέησε ο Θεός και μπήκα στο καφέ μας!!!!

Αχ, έχω χάσει, κεφάλαια, επεισόδια και μυθιστορήματα!!!:(

Εμείς μια χαρά, περπατάμε (sorry, εννοώ τρέχουμε). Ναι λοιπόν!!!! τρέχουμε τρελά, κουνιοτραμπαλιστά με τα χέρια σε έκταση και σκάμε από δω κι από κει. Το σαλόνι έχει μετατραπεί σε τσαντιροσαλονάκι, έχω στήσει οδοφράγματα, από τη μία το παρκοκρέβατο και ένα μεγάλο σκαμπό και ένα πάπλωμα πάνω από το χαλί γιατί είμαστε ανάλαφροι, ατίθασοι και επικίνδυνοι όταν παίρνουμε φόρα, χαχα!!! Εμένα μου την έδωσε τις προάλλες που πήγα στο κομμωτήριο και είπα "ανοίξτε τα" οπότε έκανα κάτι ανταυγειούλες σχεδόν ξανθιές. Σκέφτομαι την επόμενη φορά να κάνω περισσότερες, πάει σάλταρα, αλλά μου αρέσει!!!:shock: Τί άλλο? Ααααα, η ζυγαριά έδιξε χθες για πρώτη φορά 57,8 τουτέστιν έχω χάσει σχεδόν 2 κιλά σε 1 1/2 μήνα, αχχχχχχχ θα ρέψω η γυναίκα!

Επιτέλους τριήμερο από αύριο!!!!!! Γιούπι, γιούπι και ξαναγιούπιγια!!!

Υ.Γ Για το mmr που λέτε, το είχα πει στο γιατρό μας εδώ και καιρό και μόνο που δε με έδειρε, είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι εγώ φοβάμαι όμως...

kalhspera κοριτσακια μου τι κανετε?????Καλα θαλεια πολυ χαρηκα με το καλο...πως και πηγες γυναικολογο?λογω καθυστερησης????πες τα μας ολα με λεπτομερειες:tongue:..Κοριτσια εγω το μμρ το εκανα στην μαρια,τωρα εχω στις 12/4για τον αντωνη...αΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΙ ΟΛΑς ΣΗΜΕΡΑ Kαι ειμαι κομματια νυσταζω και τρομερα,οποτε σας αφηνω γεια σας...καλο 3ημερο να εχουμε ολες...φιλια καληνυχτα

:-D

Άννια μου καλή ξεκούραση!!! Να ευχηθώ κι εγώ στη Θάλεια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για τα ευχάριστα νέα!!!!

Άσχετο, έχετε φάει το κρουασάν molto με γέμιση vanilla shake? Είναι τέλειο!!!! Μόλις χτύπησα ένα!!! Εξάλλου τόσες θερμίδες έχω χάσει, δικαιούμαι, εεεεε?????

Πρίνσυ με υγειά το μαλλί!!

Χάθηκες ςσύ και μαζί και τα 2 κιλά εεε?χαχαχαχχαα

Και σε σένα Λορεττάκι...

Είναι καμία μέσα?

Με άφησαν 1 4ωρο οι άντρες μου να κοιμηθώ και τώρα άντε να κλείσω μάτι...εντωμεταξύ είμαστε τα 2 μας,ο μπαμπούλης νύχτα....

Θα δώ καμία ή μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...