Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ναι σήμερα κατάφερα να πάω και γυμναστήριο!!!9-10 το βράδυ αλλά με μπρίζωσες Λορετάκι, τα έλουσα, άφησα τα γάλατα στο μπαμπά και έφυγα! Έτσι κι αλλιώς ένα 20' μετά κομόντουσαν, οπότε σκέφτομαι μήπως πρέπει να το κάνω έτσι 3 φορές την εβδομάδα γιατί αλλιώς χλωμότατο το κόβω να πηγαίνω!

Ελένηηη που είσαι εσύ καλέ???Πρίσνη????Χάθηκες??? Αλλά και οι υπόλοιπες εξαφανισμένες τι γίνατε?

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Ναι, θα μπαινω συχνοτερα, ειπαμε…τωρα με τη δουλεια εχουμε μερικους βαθμους ελευθεριας παραπανω από ότι στο σπιτι..

Μαρινα περαστικα, η γαστρεντεριτιδα είναι τεραστια ταλαιπωρια αλλα ευτυχως συνηθως κραταει λιγο.. Από ποιον κολλησες? Κι εμας στη δουλεια σερνεται αυτό..

Ετοιμαζεσαι για αλλαγες στη δουλεια? Με το καλο!

Λορρετα, ναι θηλαζω ακομα! Φαντασου ότι δεν εχω αδιαθετησει ακομα. Βεβαια ΌΤΑΝ αδιαθετησω, μαλλον θα πρεπει να μπω νοσοκομειο…εχω πρακτικα 4 χρονια να δω περιοδο..Από το μαρτιο του 07 που εμεινα εγκυος στον αλεξ (εγκυμοσυνη,θηλασμος..κοκ), περιοδος απριλιο του 09 και εκτοτε τιποτα. Δεν θελω καν να σκεφτω αυτή την ημερα που θα ξαναερθει:shock:

Ακουσα καλες προβλεψεις για το τριημερο, λιακαδες κλπ, αντε μακαρι διοτι εχουμε μερες να βγουμε βολτα (από το προηγουμενο σκ νομιζω)..

Η φωτεινουλα περνει το μπουφαν της, παει στην πορτα και φωναζει ΠΑ-ΜΕ, ΠΑ-ΜΕ..(βολτα)..:tongue:

Αννια, τι κανεις? Πως είναι τα μικρα? Η μεγαλη σου πως τα παει με τον Αντωνακη? Εμενα ο μεγαλος όχι καλα…ολη μα ολη μερα της τραβαει τα μαλλια, την αγριευει, τη σπρωχνει ή της μιλαει πολύ αποτομα και ασχημα. Εχω κουραστει τρομερα με την κατασταση και τον μαλωνω συνεχεια ενώ δεν θελω..:mad: Αυτή πλεον τον φοβαται και με το που την πλησιαζει φωναζει και τρεχει μακρυα...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!!!χαθηκα γιατι τρεχω με την αδερφη μου για τις τελευταιες λεπτομερειες του γαμου της και για την βαπτιση της μικρης.ερημια βλεπω,αχ βρε ελενακι,δουλευεις και εμεις ερημωσαμε:(μαρινακι και αννια μου περαστικα!εδω ο καιρος ειναι φανταστικος και βρηκα ευκαιρια τωρα που λειπουν οι ακατανομαστοι να κανω καμια δουλιτσα της προκοπης γιατι αυριο σκοπευω να λειπω ολη μερα βολτα.αυτα,ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρινακι πολυ σε χαιρομαι με τις κινησεις σου!!εισαι σουπερ μανουλα και εχεις καταφερει τα ακατορθωτα οσον αφορα την οικογενεια.σκεψου οτι οι γυναικες παλια δεν ξεμυτουσαν απο το σπιτι........ ποσο μαλλον να αφηνουν τα παιδακια στον αντρα τους για να πανε να φτιαξουν κορμι.χαχα.εδω που τα λεμε για τον αντρουλη σου τα κανεις για να σε χαιρεται τελεια!μπραβο μπραβο.

αντε τελευταια μερα της εβδομαδας σημερα και ελπιζω να σας δω ολες!!!!!!!!! και μην ακουσω οτι φευγεται για τριημερα σας καρυδωσα κρρρρρρρρρ(βλ. λωρα).

λεναλ μου που εισαι?γιατι μας το εκανες αυτο?ελπιζω να σαε χορτασουμε απο σημερα.κοιτα μην αρχισετε τις βολτες με την νεραιδα γιατι θα σας φαω μιαμ μιαμ μιαμ (βλ.λου).

τζεσικακι μου τι κανεις?η αληθεια ειναι οτι ολες λετε οτι ερημωσε το καφε και ολες εσεις που το λετε ειστε η αιτια.αφου δεν μπαινεται.για παμε!!τι κανει το κουκλι μας?ευχομαι να περασετε τελεια με τις προετοιμασιες του γαμου και της βαφτισης.ευχομαι τα καλυτερα για την αδερφουλα σου.σιγουρα θα ειναι πανεμορφη σε οποιοδηποτε νυφικο.την εχει το σοι σας την ομορφαδα.εξ ου και η αρτεμουλα!φιλια να τις δωσεις απο τον γαντζο,πες της θα καταλαβει.μην το ακουσει ο μπαμπας της μονο και μας κρεμασει.

ευακι κουραγιο με τον αλεξαντρο θα περασει.ετσι κανουν τα μαναρακια.και η ανηψια μου οταν εβλεπε τον αδερο της να θηλαζει πηγαινε και του εσπρωχνε το κεφαλι και ελεγε τανει τανειιιιιιιιιιι (φτανει και καλα να σταματησει)

σας ειπα οτι ο μπιλιας μου περπαταει ολη μερα?παιδια ειναι τρομερο.νομιζει οτι εχει κανει κατι απιθανο.μολις φτασει εκει που θελει να παει αρχιζει και γελαει και μας κοιταει.τρωει σαν λυσσαρικο οτι και να του δωσουμε.προχτες του εφτιαξα αυγο και εβαλα μεσα ψωμακι και λαδι και το τσακισε.περιττο να σας πω οτι ειχα κανει αρκετες προσπαθειες μεχρι τωρα για να το φαει και τωρα το γονατησε.ολα αυτα τα επαθε μετα την διαρροια.αρχισε να τρωει απιστευτα.ελπιζω να μην γινει

6076D329715B52F63C60E6AD31D547E4.jpg

μανιταρακι φιλια πολλα καλο μου.μου λειπεις και εσυ!!

αγγελικουλα δωσε και εσυ παρουσια κοριτσακι μου.τι εγινε με την δουλεια?ποτε ξεκινας?ξεκινησες?

χριστινακι ελα και εσυ απο δω που πηγες διπλα.αντε ολες στο facebook σουλατσαρετε.

στελλιτσα ολα καλα?εχετε ξεκινησεις βολτες και σας χασαμε και σας.

4ywWp2.png

γειαααααααααααααααααααααααααααααα

εδώ χορό και παιχνίδι!!!

φιλάκια σε όλες!!!

πάρτε και το τραγούδι της ημέρας!!!

1V7nBBWAsuY&feature=related

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

πολύ καλοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω μανοιλιτσες.ο βασιλοπουλος εχει τα babylino - 50% μικρες και μεγαλεςσυσκευασιες και αν εχετε και κουπονακι παει το μεγαλο απο 15,9 στα 3,9.

αντε τρεχατε γατι ειναι σαν τις αρτας το γιοφυρι το πρωι τα γεμιζουν και το βραδυ ειναι λες και εχει πεσει μπομπα. μεχρι τις 31/3

4ywWp2.png

Με τσάκωσες ειρηνάκο και σου ήρθα! :wink:

Eυχαριστούμε για την ενημέρωση! Την άλλη φορά που είεπς για το Σκλαβενίτη έτρεξα και έχω ακόμα να φανταστείς!!! Αλλά θα πάρω ξανά από ΒΑσιλόπουλο...δηλαδή πόσο βγαίνουν οι μεγάλες συσκευασίες αν δεν έχεις κουπόνια;

Εγώ δεν είμαι πολύ΄καλά σήμερα...κοιμήθηκα πολύ λιγο το βράδυ και τώρα ζαλίζομαιιιιιι όταν σηκώνομαι! Και ήθελα να πάμε και βόλτα με το μικρό αλλά χλωμό!

Κορίτσια ερωτηση...εσείς παπουτσάκια τους φοράτε όλη μέρα; Και μέσα στο σπίτι; Στο μούγερ μου είπε η πωλήτρια να της φοράω όλη μέρα αλλά στο νετ λέει μόνο οταν βγαίνουμε ώστε να εξασκείται το πόδι να περπατάει γυμνό... και πλέον σπίτι την αφήνω μέ τις κάλτσες... εσείς τι κάνετε;;

PCqNp2.png

καλως το το χριστινακι μας!!

7,9 εχει το καθε πακετο.γιατι δεν τηλεφωνεις στο Babylino να σου στειλουν κουπονακια?μπορει να προλαβεις και αν δεν προλαβεις τωρα σιγουρα θα βαλουν παλι στο σκλαβενιτη.και εγω εχω ενα ντουλαπι γεματοοοο 7 μεγαλες οικονομικες μια μικρη και μια babygo.εχω παθει μια τρελα (μια απο τις πολλες) και ευτυχως δεν εχω πληρωσει ποτε συσκευασια οικονομικη πανω απο 5 ευρω.μιλαμε ομως για τρελα.χαχα

εμεις φοραμε ολη μερα παπουτσακια κατι πεδιλακια που μας εδωσε η νυφη μου και δεν θα του κανουν το καλοκαιρι.τα φοραει με καλτσες και περπαταει πολυ σταθερα.βασικα του τα φοραω γιατι με τις καλτσες γλιστραει.οχι για αλλο λογο .με τα παντοφλακια ιδρωναν τα ποδαρακια και δεν του τα εβαζα.ασε με το εμβολιο με εχει κανει και το σκεφτομαι αρκετα και δεν ξερω που να ρωτησω.οιι γιατροι θα αρχισουν τα γνωστα τους οτι τα ποσοστα που εχουν παρενεργειες ειναι ελαχιστα και διαφορα τετοια.εχει κανει καμια μανουλα στο παιδακι της ηδη αυτο το εμβολιο?το mmr

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...