Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειρήνη μου δεν έχω ιδεά για την ομοιοπαθητική, απλά είχε τύχει να διαβάσω και να δω και κάποιες εκπομπές και από αυτό μου έχει μείνει η φοβία.... προς θεού δε σημαίνει ότι θα πάθει κάτι το παιδί με το εμβόλιο αυτό... Εμείς σίγουρα θα το κάνουμε, απλά λιγο αργότερα... γύρω στα 2 χρόνια είπαμε..

Ο αυτισμός δεν είανι εκ γενετής 'βλάβη'... συγκεκριμένα είναι δυστυχώς μια πάθηση που ολοένα αυξάνονται τα ποσοστά χωρίς ακόμα να έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν τα αίτια....(μπορεί να είανι εκ γενετής, μπορεί και επίκτητη..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχχχχ

τι τα θελω να διαβαζω τετοια θεματα?σκατουλες.και τις ηπστιτιδας γραφει ενα καρο παρενεργειες για το engerix

καλα κρασα!καλα εσυ τι κανεις τετοια ωρα εδω?πως και δεν εχεις ξαπλαρει ακομα?

4ywWp2.png

Καλημερα γλυκες μου φιλεναδες!

Ειμαστε καλα και το ιδιο ευχομαι και δια υμας χιχιχιχιχι :)

Επισης ευχομαι να μπορεσω να μπω σημερα το απογευμα να δω τα νεα σας!

Φιλια πολλα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα!λοιπον επειδη με ρωτατε ολες,δε ξερω ακομα αν στα σιγουρα θα φυγουμε γιατι πρεπει πρωτα να βρουμε σιγουρη δουλεια και μετα.απλα τρεχω για τα χαρτια του μικρου γιατι δε θελω να τα κανω τελευταια στιγμη.επειδη κιολας υπαρχει περιπτωση να μας παρουν και να μας πουν αυριο ξεκινας,δε θα μπορεσω να βγαλω διαβατηριο του παιδιου αν δεν ειναι εδω ο αντρουλης μου γιατι θελουν και τους δυο γονεις!ελλαδαρα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα κορίτσια!

Άννια μου περαστικά!! Μέχρι το βράδυ μπορεί να νοιώθεις καλύτερα..θα ξεφύγεις και λίγο αν πας!

Μαράκι αν το αποφασίσετε ξαφνικά και φύγετε να μας κρατάς ενήμερες εε; Να μας λες και πως είναι τα πράγματα εκεί μπας και....ακολουθήσουμε :-)

Πάντως για το θέμα του διαβατηρίου είναι λογικό να θέλει και τη συγκατάθεση των δυο γονέων γιατί μπορεί κάποιοι να είανι τσακωμένοι και να πάρει ο ένας το παιδί και να φύγει... Θα μπορούσε ο άντρας σου να σου φτιάξει και μια δήλωση που να γράφει ότι δέχεται να βγάλεις εσύ διαβατήριο και έτσι δεν χρειάζεται να είναι παρόν! (εμείς έτσι το κάναμε)

Ειρηνάκο όντως μην διαβάζεις πράγματα στο νετ γιατί φρικάρεις....εγώ πλέον έχω πάθει ανοσία αλλά παλιότερα ότι διάβαζα νόμιζα ότι το είχα! Μούρλια!!

PCqNp2.png

Να'μαι και γω...

Γύρισα απο το γυμναστήριο. Μ'εχουνε βάλει κάτω οι γυμναστές και με πατάνε:(...τους λέω οτι δε θέλω να γίνω συλφίδα και μποντι μπιλντερ αυτοι εκεί...Σήμερα μου εβαλαν κάτι κοιλιακούς που δε μπορούσα να κάνω ουτε έναν! και μου έπιανε η γυμναστρια τα ποδια και μου τα σήκωνε για να τους κάνω!!!! Με κοιτούσε ολο το γυμναστήριο!!! μετά οταν τελείωσα χειροκρότησαν όλοι:shock::-P! Η κοιλιά μετά την καισαρική έχει ατονίσει εντελώς, θέλει πολύ προσπάθεια!

Εχει πολυ καλο καιρό αλλά δυστυχώς έχουμε εφημερία όλη μέρα. ΣΤις 4μιση θα έρθει η κοπέλα για τον μικρό και γω θα πάω πάλι φαρμακείο. νομιζω οτι έχω αρχίσει να λείπω στον μικρό και νιώθω λίγο τύψεις:-(

Άννια μου τι αθρίτιδα βρε παιδί μου; αν δε σε ξέρει κανείς θα νομίζει οτι είσαι γύρω στα 75!!! Πάρε κανένα ελαφρύ φαρμακάκι ή κανένα βοτανάκι και βιταμινούλες και προστάτεψε τον εαυτό σου. Φρόντιζε και την ΑΝΝΙΑ...

Μαράκι και Χριστινάκι φιλιά...Αν φύγετε θα μας γράφετε από τα ξένα η θα σας χάσουμε;:-(

Ρε παιδιά μου λείπει η Ελενίτσα... εσάς;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

oyf pΗγα λαικη γυρισαμε φαγαμε και τωρα θα τα βαλω για νανι να παω να κανω ενα μπανιο.....Λορετα μπραβο για τους κοιλιακους εμενα ενω εχει φυγει η κοιλια εχω τα πλαινα και αμα φοραω παντελονι κοντοκαβαλο πεταγονται σνα φραντζολες...σνιφ....:(:(Λορετα επισης εχω προβληξμα απο 5-6χρονων μεταναστευτικη αρθριτιδα.

:-D

κοριτσακια μου γεια σας!!!!

εχω παρα πολυ καιρο να μπω, κλασσικα..

γυρισα στη δουλεια εδω και ενα μηνα περιπου και λειπω περιπου 9-10ωρες απο το σπιτι. :-(

βρηκα μια πολυ καλη κοπελα για το σπιτι και τα παιδια και τα κρατανε μαζι με τον μπαμπα μου. Βασικα, εκεινος εχει κυριως την ευθυνη των παιδιων και η κοπελα κανει ολα τα περιφεριακα των παιδιων και του σπιτιου, ξερετε ζεσταινει-ετοιμαζει τα φαγητα, πλενει μπλεντερ της φωτεινουλας, τακτοποιει παιχνιδια, κουζινα..πραγματα που δεν μπορει να κανει ενας ανθρωπος ηλικιας 65ετων που κραταει και 2 μικρα! (και ηδη πολλα κανει).

Τωρα αναζητω σταθμο να παει ο αλεξ απο σεπτεμβριο, τη μικρη θα την κρατησω σπιτι και του χρονου.

Κατα τα αλλα, δεν το συζητω, πολυ πιο ξεκουραστα ειναι στο γραφειο, οση δουλεια και να εχουμε. Δεν υπαρχει πιο δυσκολη δουλεια απο 24ωρες σπιτι-παιδια-οικογενεια... Μακραν τα οικειακα ειναι η δυσκολοτερη δουλεια (και χωρις μισθο). Εγω ηρθα στο γραφειο και πηγα στην τουαλετα χωρις παρεα μετα απο 15 μηνες :D:D

Η φωτεινουλα εχει μεγαλωσει πολυ, λεει αρκετες λεξουλες και γελαει συνεχεια..Οι συμμαθητες μας καλα ειναι?

σας φιλω!

Γεια σας κοριτσάκια μου διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά! Εγώ μέσα σε όλα έπαθα γαστρεντερίτιδα χτες και ήμουν με 38,5 πυρετό και εμετούς, σήμερα πήγα δουλειά και από Δευτέρα αλλάζουν τα πάντα για μένα εκεί, θα δούμε αν είναι για καλό ή όχι! Τέσπα, σημασία έχει ότι έρχεται τριήμερο και μάλιστα με πολύ καλό καιρό ας το εκμεταλλετούμε όλες με τον καλύτερο τρόπο και να χαρούμε τα παιδάκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

χελόου και πάλι,

ήρθε η κοπέλα, πήγαμε στο πάρκο με τον μικρό και τώρα ήρθα φαρμακείο. Eve χάθηκες βρε! να μπαινεις πιο συχνά. Μπράβο στον μπαμπά σου... Θηλάζεις ακόμη;

Μαρινάκι τι γίνεται; ελπίζω ολα να είναι καλά με τη δουλειά! δε θες να λες πολλά ε; καλά κάνεις αλλά να μας πεις στο τέλος, ναι;:eek::-P

πάω να πουλήσω κανένα φάρμακο.\φιλιάααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...