Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γει ασας κοριτσια ειμαι πτωμα ακομα ποναει ο λαιμος...λορετα μονο καραμελες εχ παρει στρεπσιλ....τα εχω φτυσει ειαμι απο το πρωι και δεν εχω μειενι σε ησυχια παρα μονο ενα 15λ...αυριο εχω λαικη και το απογευμα να παμε σε κατι γενεθλια οπωψς και το σαββατο σε ενα παιδικο παρτυ ωχ παναγια μου και βαριεμε....εμενα στο θερμομετρο δεν καθετε αλλα εχω παρει ενα της ομρον που μετραει αρκετα γρηγορα μπορω να πω....οι πιπιλες λενε οτι δεν ειναι ακριβεις

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που εισαι χαθηκαμε βρε παιδι μου

εχω το εχω τσεκαρι πολλες φορες και μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα ασε που το εχω καταβολευτει γιατι στο αλλο γινετε πανικος

τι αλλλα πως πατε??? χαλια ο λαιμος ε??? κανενα σιροπακι δε περνεις να σου περασει πιο γρηγορα?? μενεις και μακρια βρε παιδι μου να τα λεγαμε μονη εσυ μονη και εγω να ενωναμε τις μοναξιες μας τελος παντων εγω ευτυχως που εχω το αμαξι κι αμα εχει καλο καιρο περνω το μικρο και παμε καμια τσαρκα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μπα τιποτα ευτυχως δε με πηραν και τηλεφωνο γιατι δε μου αρεσε και πολυ το κλιμα..

να πας τωρα που εισαι μικρη ακομα και μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να το εχεις και λιγο γιατι διαφορετικα αστα η μαμα μου να φανταστεις εχει διπλωμα οταν το εβγαλε πηρε αμαξι το πηρε μια φορα και το διπλωμα απο τοτε κοιμαται στο συρταρι εχω παλι το ηθελα παρα πολυ να φανταστεις μολίς εβγαλα διπλωμα πηρα καινουργιο αμαξι αντιπροσωπιας και πηγα και το πηρα μονη μου απο την αντιπροσωπια εννοω χωρις κανεναν μεσα το βραδυ πηγα βολτα και την αλλη μερα στη δουλεια και δε χαμπαριαζα τιποτα η φορτιχατζιδες μολις βλεπουν Ν προσπαθουν να σε τρομοκρατησουν κορναρουν κανο0υν δειχνουν αλλα εγω τιποτα ειναι υποχρεωμενη να περιμενουν αν και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε μου εσβηνε ουτε τιποτα μπορω να πω οτι τωρα απο βιασινει μπορει και να μου σβησει τοτε ΠΟΤΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

μπα τιποτα ευτυχως δε με πηραν και τηλεφωνο γιατι δε μου αρεσε και πολυ το κλιμα..

να πας τωρα που εισαι μικρη ακομα και μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να το εχεις και λιγο γιατι διαφορετικα αστα η μαμα μου να φανταστεις εχει διπλωμα οταν το εβγαλε πηρε αμαξι το πηρε μια φορα και το διπλωμα απο τοτε κοιμαται στο συρταρι εχω παλι το ηθελα παρα πολυ να φανταστεις μολίς εβγαλα διπλωμα πηρα καινουργιο αμαξι αντιπροσωπιας και πηγα και το πηρα μονη μου απο την αντιπροσωπια εννοω χωρις κανεναν μεσα το βραδυ πηγα βολτα και την αλλη μερα στη δουλεια και δε χαμπαριαζα τιποτα η φορτιχατζιδες μολις βλεπουν Ν προσπαθουν να σε τρομοκρατησουν κορναρουν κανο0υν δειχνουν αλλα εγω τιποτα ειναι υποχρεωμενη να περιμενουν αν και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε μου εσβηνε ουτε τιποτα μπορω να πω οτι τωρα απο βιασινει μπορει και να μου σβησει τοτε ΠΟΤΕ

Ναι απλα εγω δεν ξερω τιποτα δεν εχω οδηγησει ποτε αλλα ουτε εχω κανει τον κοπο ν αμαθω τουλαχιστον τα βασικα.ολα στο μυαλο μας ειναι πιστευω:-):smile:..ο παυλιτος τι κανει?

:-D

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια το απογευμα πηγα και εκανα υπερηχο θυρεοειδους και ειναι αρκετα μεγαλοι και οι δυο ετσι μου ειπε αυτος...την τριτη εχω την γιατρο...αντε να δω τι θα μου πει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα σας αγαπημενες μου!

μαρια θα φυγετε?ευχομαι τα καλυτερα στην ζωη σας.ποτε με το καλο?

γλυκουλα ευτυχως ειναι καλα τωρα το αντρακι σου.δεν εχω ξανακουστα αυτο το συνδρομο.

χριστινακι η πεθερα μου μου ελεγε κατι τετοια κατσε να γεννησω .... επειδη ολη μερα ημουν βολτες.και με τον μπεμπη που ηρθε ολο βολτες ειμαι.το εμβολιο θα το κανει το μωρουδακι μου στις 29 απριλιου.γιατι θελεις να τα καθυστερεις τα εμβολιακια?αλλαζει κατι?ο παιδιατρος τι λεει γι αυτο?

για τα θερμομετρα αυτιου οταν πηγα στην φαρμακοποιο μου και της ζητησα με αποτρεψε επειδη λεει θα δυσκολευομαι να βρισκω τα ανταλλακτικα.αυτα που μπαινουν στο αυτι.κατα τα αλλα μου ειπε οτι ακριβη.εμεις εχουμε και υδραργυρου και ηλεκτρονικο.το ηλεκτρονικο δειχνει παντα 3 δεκατα λιγοτερο.δηλαδη αν η θερμοκρασια ειναι 37.8 με το υδραργυρου με το αλλο ειναι 37.5.

εγω δεν του πολυ βαζω θερμομετρο.εκτος και αν ειναι πεσμενος και δεν εχει διαθεση.

περαστικα αννια μου.αυριο να εισαι περδικι.χαρουλα μου τι κανεις ?τι κανει το ομορφο παυλακι σας?

αχχ εγω σκεφτομαι την πεμπτη που ερχεται οτι θα αρχισω να τραβαω τα μαλλια μου.εχω να κανω 3πλο μπειμπισιτινγκ.ηλικες 5 ,3 και το μικιο μου.ο καλος μου οταν του το ειπα γουρλωσε τα ματια του και με ρωτησε ποσες ωρες?σαν να γερνει λιγακι...

μαλλον στραβωσε

4ywWp2.png

Γλυκούλα μου εγώ δεν έχω ιδεά για θέματα που αφορούν το θυροειδή...

Για το θερμόμετρο και εγώ σπάνια της βάζω...απλά θα ήθελα όταν έχει πυρετό να είχα κάτι πιο εύκολο για το βράδυ που κοιμάται γιατί λυπάμαι που την ξύπναγα για να την θερμομετρήσω χωρίς λόγο...

Ειρηνάκο δεν καθυστερώ όλα τα εμβόλια..ανάλογα με την σημαντικότητα τους...(υπάρχει καλέ αυτή η λέξη;;)

Το mmr συγκεκριμένα φοβάμαι γιατί έχουν ακουτεί συσχετισμοί με αυτισμό...βέβαια έρευνες και καλά το αναιρούν αλλά παρόλα αυτά με φοβίζει και θέλω να το κάνω όσο πιο αργά γίνεται εφόσον βέβαια δεν πάει σταθμό ώστε να διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από τις αρρώστειες αυτές.

Επίσης το βρίσκω λίγο....'κάπως' που από βρέφη τους κάνουμε ένα σωρό εμβόλια μαζεμένα και γι'αυτο το συζήτησα με την παιδίατρο και κάποια (όπως της ηπατίτιδας) το κάναμε λίγο αργότερα και όχι από 4 μηνών...

PCqNp2.png

απο ενα γρηγορο ψαχτηρι ειδα οτι οι ομοιοπαθητικοι γιατροι ειναι αντιθετοι.θα το ψαξω θα παρω και πληροφοριες απο ολα μου τα ανηψιαο αυτισμος δεν ειναι εκ γενετης "βλαβη"?

της ηπατιτιδας ο βασιλης το εκανε στον 9 και στον 11 και εχει παλι τον απριλιο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...