Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια γεια σας!τρεχω τρεχω και δε προλαβαινω!!!!!σημερα τρεχαμε για το διαβατηριο του μικρου και για να δω για την ταυτοτητα μου ευτυχως δε χρειαζεται να την αλλαξω.δε προλαβαινω ουτε να κατουρησω που λεει ο λογος!αχ τα νεα σας δε τα ειδα δεν εχω χρονο και τωρα στα κλεφτα σας γραφω.αννια αποτι καταλαβαινεις δε μπορω να σε "επισκεπτομαι" γιατι no time!φευγω φευγω και αφηνω πισω μου συντριμμια!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμενα!!!επιτελους ημαστε καλυτερα και μπορω να μπω λιγακι...δεν ειχαμε ουρολοιμωξη τελικα αλλα την ιωση του αιφνιδιου σημαδιου η κατι δεν την θυμαμαι ακριβως κανει 3 μερες πυρετο και μετα εμφανιζονται στο σωματακι του κατι σπυρακια...ευτυχως τωρα το ξεπερασαμε και ημαστε εντελως καλα...

εσεις τι κανετε?δεν διαβασα τιποτα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας τσούπρες!! Εμείς όλη μέρα εχθές βόλτα και σήμερα μείναμε σπίτι για ξεκούραση...φυσάει και τρελά οπότε δεν είναι για πολλές βόλτες! Πάντως ο καιρός στην Αθήνα το 3ημέρο προβλέπεται πολύ καλός αρα.....

Ειρηνάκο μπράβο στον μπιλάκο!! Είναι τρέλα όταν αρχίζουν να περπατάνε! Εγώ το διασκεδάζω πολύ, αφήστε που μου είναι και πιο ξεκούραστο.... Και θυμάμαι ΄που άκουγα διάφορα του τύπου 'καλά..κάτσε να περπατήσει και θα δεις ζόρι....':shock::rolleyes: Γενικώς υπάρχουν άνθρωποι που μονίμως σου λένε 'κατσε να γίνει αυτό και θα δεις...κάτσε να γ΄νει το άλλο και θα δεις......

Τελικά δεν έχω δει τίποτα από όλα αυτα που μου λένε....

Ειρήνη για το εμβόλιο που λες ιλαροερυθροπαρωτίτιδα είναι το γνωστό ΜMR? Εσύ το έχεις κάνεια αυτό; Εγώ είπα στην παιδίατρο ότι θέλω να το καθυστερήσουμε όσο γίνεται αυτό το εμβόλιο και μάλλον κατά τα 2 μας βλέπω να το κάνουμε... Γενικώς κάνουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα εμβόλιο και τα καθυστερώ οσομπορώ... Το μαντού που λέγατε τις προάλλες δεν το έχουμε κάνει εμείς...

Τι άλλα; Βαριέμαι σήμερα...

Μαράκι θα φύγετε τελικά;;;

PCqNp2.png

να'μαι παλι αλλα απο το κιν. Αννια μου καναμε εξεταση θυροειδη απο 17 ημερων. Ειναι οκ. Ειρηνη εκτος απο θυροειδη δε μπορει να ειναι κατι αλλο ειπε ο γιατρος. Μαρακι φευγετε ε? Σημαντικη αποφαση, μπραβο σας. Ελπιζω ολα καλα να πανε. Θαλεια μη τα βαλεις τα κιλα, τρωγε φρουτακια αποξηραμενα (μπλιαξ). Αννια πηρες τιποτα για τον λαιμο? Λενακι πολυ συνηθισμενο αυτο που ειχε ο ευθυμης. Το ακουω συχνα. Χριστινακι το μαντου νομιζω πρεπει να το κανει μεχρι 15ο μηνα. Δε ρωτας ξανα τον παιδιατρο? Δε ξερω τι εμβολια καναμε κοριτσια, τα εχει αναλαβει ο γιωργακης. Παντως αντι για μπουτακι μας τσιμπισαν στο χερακι.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορεττάκι το μαντού νομίζω ότι είναι στα πολύ προεραιτικά εμβόλια...και επειδή εγώ της έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλω να κάνουμε τα απολύτως απαραίτητα και όσο πιο αργά μπορούμε (εφόσον δεν πηγαίνει και παιδικό σταθμό ακόμα) δεν μου το πρότεινε καν ακόμα...

Συγνώμη κάνω έντιτ...τώρα που διαβάζω μερικά πράγματα γι'αυτό βλέπω ότι δεν είναι εμβόλιο ακριβώς.... αλλά τσεκάρει τιμές αντίδρασης στη φυματίωση και μπορεί να γίνει λίγοπριν το έτος, πριν από κάποια εμβόλια (όπως mmr) ή στα 6-7 πριν το εμβόλιο της φυματίωσης.

PCqNp2.png

ναι δεν είναι εμβόλιο...το κάναμε και μεις αν θυμάστε στο σχολείο. Απλά επειδη υπάρχει έξαρση φυματίωσης γενικά το κάνουν.

Ο μικρός ειχει λίγο πυρετάκο αλλά θα πάω στη δουλειά. Του έδωσα ντεπόν και τώρα έχει 37.1! Ρε παιδιά δε κάθεται με τιποτα να του βάλω θερμόμετρο! τι πράγμα ειναι αυτό. Θα πάρω θερμόμετρο πιπίλα, το έχετε δει..;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Θερμόμετρο πιπίλα για πόσο καιρό ακόμα θα το χρησιμοποιείς; Εγώ λεώ να πάρω θερμόμετρο αυτιού που έχουν και στα νοσοκομεία και μετράει σε 1-2 δευτερόλεπτα.... αν ξέρει κάποιο καλό ο άντρας σου πες μου!!! Γιατί ούτε εμένα κάθεται και πολύ με το απλό....

Έχω και μετώπου αλλά κάθε φορά δείχνει διαφορετική θερμοκρασία!

Το καλό με του αυτιού είναι νομίζω ότι θα μπορούμε να μετράμε θερμοκρασία ακόμα και όταν κοιμούνται χωρίς νατα ξυπνάμε!!

PCqNp2.png

Εμένα ο άντρας μου γιατί με παιδεύει και δε μου δίνει κανένα αυτιού; θα τον ρωτήσω...ααααααααααααααααααααα.... εντωμεταξύ του έχω βάλει θερμόμετρο 5 φορές στη ζωή του και οι 3 ήταν σήμερα!!!!

Χριστινάκι τι κάνει η μικρή; κοιμάται; τι κάνετε ολη μερα ρε συ; παιζετε; εγώ πια εχω στερέψει τις τελευταίες μέρες. νομίζω με βαρέθηκε ο μικρός :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΧΑαχχααχαχα...λοιπόν εγώ αυτό το ένοιωθα πριν 2 εβδομάδες περίπου...δεν ήξερα πως αλλοιώς να την ...'διασκεδάσω'!!

Μετά πήγαμε κάτι βολτίτσες στα μαγαζιά, πήραμε και 2 βιβλία και τώρα όλο με αυτά θέλει να ασχολούμαστε! Ειδικά αυτό που σου έλεγα...μου το φέρνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ και θέλει να κάθεται αγκαλίτσα μου και να το κοιτάζουμε, να της λέω λεξούλες και να τις βρίσκει και τέτοια ωραία.... Λέω να το εξαφανίσω αυτό το βιβλίο για λίγο καιρό γιατι δεν το μπορώ άλλοοοο!!! χαχαχααχαχ

Από παιχνίδια δεν παίζει σχεδόν με τίποτα....

Ααα και επίσης της αρέσει να 'σκαλίζει' την τσάντα με τα της ανακυκλωσης...τα βγάζει τα πηγαινοφέρνει στο σπίτι.... και παίζει με αυτά αρκετή ώρα..(ευτυχώς που τα πλένω πριν....)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

εμένα παίζει παααρα πολύ με τα παιχνίδια του αρκεί να παίζω και γω μαζί του. Με τα βιβλία οκ, αλλά οχι τόσο πολύ... τώρα πήγε στη γιαγιά του να αλλάξει λίγο παραστάσεις. Την πηγαίνεις καθόλου στις γιαγιάδες; εμένα τις βλέπει αρκετά...να πω την αλήθεια μ'αρεσει που πάω 3 φορές γυμναστήριο και ΄2 στη δουλειά, ξελαμπικάρω λίγο...

και μένα παιρνει τα ρουχα μου και τα σέρνει σε όλο το σπιτι και τα φοράει σαν κασκόλ...

πάω να ντυθώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ αυτά τα εμβόλια... Έχουμε και εμείς να κάνουμε το μαντού σε λίγες μέρες και έχω αγχωθεί μην μου κάνει πυρετό γιατί 2-3 μέρες μετά θα πρέπει να λείψω εξωτερικό με τη δουλειά. Για να δούμε...

Όσο για τα αποξηραμένα φρουτάκια, πρέπει να φάω 2-3 κιλά για να χορτάσω Λορρέτα μου οπότε δεν συμφέρει :-)

Να μας πεις για θερμόμετρο γιατί έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Πρέπει να τον κρατάνε 3 για να μετρήσουμε!

Πάω στο λουκουμάκι μου!!!!

Καλό σας απόγευμα!

γεια σας, γυρισα από την εργασία μου...

θέλεια μου δε νομίζω οτι με το μαντου ανεβάζει πυρετό αλλά ο δικός μου γιατρός ειπε οτι πρέπει να τον δει και μετά απο 3 μέρες για να το ελέγξει. Οπότε δες το αν είναι να φύγεις.

Ελενάααααααααακι μου...που είσαι; σ'εφαγε αυτή η παλιοδουλειά...σε φάγανε οι κάργιες εκεί; θα τις καθαρίσωωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χερετε κοριτσακια μου τι μου κανετε?

εμεις εδω χαζολογαμε στο νετ τωρα φαγαμε και ετοιμαζομαστε για μπανακι.

εγω εχω θερμομετρο πιπιλα και πολυ την εχω βολευτει γιατι το αλλο δε το θελει καθολου τωρα οταν θα κοψουμε τη πιπιλα θα παρω και εγω αυτιου.

τι αλλο δε θυμαμαι

ρε κοριτσια πολυ ερημια το καφε τι εγινε?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...