Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω σαν να μου ποναει ο λαιμος μου γκρρρ...ρε κοριτσια πανω που πηγε να φτιαξει ο καιρος εδω εχει εναν αερα και ενα κρυο απαπαπαπαπαπα.....Θαλεια επιτελους καλοκαιριαζει ευτυχως αντε γιατι θα χτυπαω το κεφαλι μου στα ντουβαρια απο την κλεισουρα...

:-D

Γεια σας και από μένα!

ΣΤελλίτσα τι κάνετε; τι καλά που έχει ρεπό ο αντρούλης σου! πώς ηταν τα μπεμπονάκια;

Θάλεια μπράβο για τα θετικά tips! Νομίζω οτι μετά από τη μούχλα αυτών των ημερών επιτέλους θα δουμε άνοιξη και θα είναι σουπερ!

Αννια πάρε φαρμακάκια να το προλάβεις...και μεις κλέφτες θα γίνουμε;:rolleyes:

Τζες και ελενάκι πολλά φιλάκια

Εγώ γυρισα από γυμναστήριο που άλλαξα πρόγραμμα και κάνω πιο πολυ αερόβιο μπας και χάσω κανένα κιλό γιατί αλλιώς δε φεύγουν. Πάλι ανέβηκαν με τη μάσα του σαββατοκύριακού:mad: Εντωμεταξύ χτυπιέμαι αλύπητα, σημερα θα εμενα πάνω στο διάδρομο...:idea: Τώρα πίνω τσαγάκια να ξεγελάσω τη πεινα μου!

Θα κάνετε τιποτα τριήμερο; Εμείς εδώ αλλά θα γυρίσουμε αρκετά ελπίζω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΑΧ ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ 4ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟ ΖΩΩΝ ΜΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΜΤ

Διαφημίσεις

Αννια γιατί δε κάνει; Καμία γυμναστική; ουτε πιλάτες;

Ξέχασα να πω γεια στο μανιταράκι μας! Αντε γράψε μας ξανά, τι κάνουν τα αγοράκια σου; Η μικρή; θέλει βολτίτσες;;; και μας το ίδιο! :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ε μετά το μάιο βουρ για γυμναστική... με την πλαστικούλα πώς είσαι; έφυγε καθόλου κοιλίτσα; Κορίτσια πάμε παιδίατρο και έχουμε διπλό εμβόλιο κλαααααααψψψψψψψψψψψ

αχ να έχει βάλει και κανένα ποντάκι καλά θα είναι. προχθές που ήρθαν οι φίλοι μας είχαν ενα αγοράκι 10 μηνών και ήταν στο ίδιο ύψος με τον Αργύρη... :(...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τι κανετε κουκλιτσες μου?πως παει ?που εχετε βρει καλυτερα απο εδω και εξαφανιστηκατε?

θελω να σας πω οτι ο μπεμπης μου δυο μερες πηδαει στο κεφαλι μου και περπαταει ολη μερα.προχτες εκανε 7 βηματα και σημερα γυρναει σε ολο το σπιτι.

φιλακια πολλα σε ολες!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλέεεεεεεεεεε που είστε όλες??? αααααααααα!!!

Ειρηνάκι μου καλά περπατήματα να έχετε! Τι κάνετε; Εμείς πηγαμε στον γιατρό και βάλαμε εμβολιάκι και σήμερα ανέβασε πυρετό ο μικρός 38! Αλλά του έδωσα ντεπόν και τώρα κοιμάται. Μας βρήκε πολυ καλά. Δε ψηλώσαμε και πολυ αλλά δε πειράζει είμαστε 77εκ και 10600κιλά. Επίσης ανησυχεί λίγο ο γιατρός που δεν κλεινει η πρόσθια πηγή αλλά είπε οτι έχουμε ακόμη χρόνο (φυσικά έχουμε κάνει εξετάσεις μήπως είναι τιποτα άλλο)...

Πήγα πάλι γυμναστήριο σημερα και το απόγευμα αν ειναι καλά ο μικρός θα πάω δουλειά. Αντε περιμένω να μπειτε να τα πουμε λίγο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λου μου!!!!!!!!!!!!!!!!

τι εμβολιακι κανατε?ιλαραερυθραπαρωτιτιδα?για την πηγη που λες δεν ξερω καθολου ποτε κλεινει τελειως.ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχιτικο.τι ειπε ο γιατρος γιατι μπορει να συμβαινει?

4ywWp2.png

Γεια σας και από μένα!

Τι αέρας και αυτός!!!

Ειρήνη καλές βόλτες τώρα! Κουράγιο να έχεις να τον κυνηγάς :-)

Εμάς δεν μαζεύεται με τίποτα τώρα πια... Και το καρότσι του θέλει να το σπρώχνει αυτός και όχι να κάθεται. Απίστευτα χιλιόμετρα κάθε μέρα. Έτσι όμως έχασα και εγώ σε 1 μήνα 2 κιλά :-) Τώρα που άρχισα πάλι τη δουλειά, όλη μέρα σε ένα γραφείο θα τα ξαναπάρω βέβαια...

Λορέττα μην ανησυχείς για την πηγή. Καλό είναι βέβαια να κλείσει αλλά να φανταστείς του πατέρα μου δεν έκλεισε ποτέ εντελώς...και δεν δεν είχε ποτέ πρόβλημα ο άνθρωπος.

Δουλίτσα πάλι... Τα λέμε!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???εμενα ο λαιμος μου ειναι σκατα τα νευρα μου!!!!!ελπιζω μχρι το βραδυ ναμου περασει αλλιως θα φουνταρω...Κατα τα αλλα καλα,η κουραση και η τρεχαλα σε ολο το μεγαλειο....δεν κανει και καλο καιρο να παμε καμια βολτα με τα μικρα που να τα βγαλω με τετοιο κρυο και αερα....?Εφυγα παω να κανω καμια δουλεια ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα!!!!!!ΟΛΕ!!!!!....Λορετα μια χαρα ο μικρος σου βρε,οσο για την πηγη εκανες εξετασεις για θυροειδη στον αργυρακο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...