Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!!

τι κανετε?

λου τελικα δεν εχει και αδικο αν το παιδι δεν ειναι αποτελεσματικο..............

αφου θελεις τοσο πολυ ενα δευτερο θα τον πεισεις μεχρι του χρονου που θελεις να το κανεις.ξεκινα απο τωρα.

αννια μου ευχομαι να ηρεμησει το κοριτσακι σου και να προσπαθησεις να της περασεις οτι ο αντωνελος την εχει αναγκη ,με καποιο τροπο.οσο για την tripla μπραβο σας!!!!!!

λεναλ ,ου πως περασατε σημερα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

όλες εξαφανιζολ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι μου κάνετε? Πετυχαίνω καμιά τσαπερδόνα ή μπαααα? Μπααα φαντάζομαι!

Έριξα πολύ γέλιο με το γεκλασμένη σου Ελένη μου! Γλώσσα λανθάνουσα...

Εμείς πάλι σήμερα του δώσαμε και κατάλαβε! Βγήκαμε από το πρωί μετά τα φρούτα σε ένα εμπορικό για καφεδάκι όπου είχε και έναν κλόουν για μεγαλύτερα παιδάκια και καλοπέρναγε ο γιος μου όσο πίναμε καφέ ή μάλλον όσο μας αφησε η τσαπερδόνα γιατί κλασσικά έδωσε ρέστα γκρινίτιδας, μάλλον γιατί νύσταζε! Έφαγε με τα χίλια ζόρια αφού βεβαίως βεβαίως πασαλείφτηκε η ίδια, εγώ και ο Χ.!!!!!! Μετά κοιμήθηκε για κανένα μισάωρο και πήγαμε για φαγητό αλλά ξύπνησε σύντομα οπότε φάγαμε εναλλάξ! Τέσπα δεν πτοηθήκαμε και παρόλο που δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι (από τις 8 το πρωί με αυτό το μισάωρο ύπνου είναι και κοιμήθηκε πριν 15΄) βγήκαμε οικογενειακώς για καφεδάκι και το απόγευμα οπού ήταν μια κυουρία γιατί ήταν και η νονά της μαζί και ήθελε να βγάλει για άλλη μια φορά τη μανούλα!

Αύριο ξεκινάει νέα εβδομάδα, θα είναι εβδομάδα εξελίξεων μυρίζομαι, αλλά ό,τι γίνεται είναι για καλό θέλω να πστεύω! Να είστε όλες καλά και τα παιδάκια μας καλύτερα! :*

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ελενάκι μέσα ήμουν εκείνη την ώρα από το κινητό. Εγραφα ενα μεγάλο και ωραίο μήνυμα και τσουπ εξαφανίστηκε και μετά το εκλεισα και ξάπλαρα! :)

Εγραφα λοιπόν στο μήνυμα που απευθυνόταν στην Αννια οτι αυτό που κάνανε χθες είναι η καλύτερη λύση! ουτε συμβουλοι, ούτε μαλλώματα ουτε τιποτα! Να βγαίνετε, να περνάτε καλά και να κάνετε πολυ σεξ! Αφου αγαπιέστε βρε παιδιά :)

Ελεναααααακι μου, μου έχετε λείψει. Θέλω να δω τον Αναστασούλη, να του κατεβάσω λίγο τη φορμίτσα και να του βάλω λίγα εμβολιάκια! Πήρα και ένα παιχνιδάκι στον Αργύρη που είναι ο μικυ γιατρός και έχει και εμβόλιο πλαστικό...:)

Νομίζω οτι το γεκλασμένη πρέπει να προστεθεί στα λεξικά παγκοσμίος. Ετυμολογία: οταν γελάς και από το σφίξιμο κάνεις και λίγο προυτ!!!!! αχ πως τα λεώ πάλι σήμερα!

Μαρινάκι καλοπεράσατε, μπράβο. Από αύριο δυναμικά πάλι στη δουλεια ε;

Θα βάλω απουσίες και τιμωρία σε πρινσι, μανιταρι και φυσικά στην κέλι που πια δε μπαινει καθόλου. Βρε μπες να πεις ενα γεια!!!!

Εγώ το απόγευμα ξαναβγήκα με κατι φίλες μου. |Βέβαια ενοιωσα λίγο άσχημα γιατί το αγοράκι μου δε το είδα πολύ και όταν εφευγα εκλαψε και φώναζε μαμά...:(

Όμως πέρασα πολύ όμορφα! Τώρα πάω για ξάπλες.

Ειρηνάκι μου σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοπελιες και μωρακια τι κανετε?

εμεις καλα ειμαστε τρεχουμε ολοι μερα και το βραδυ ειμαι πτωμα.

εδω και 2 μερεςκαθαριζω τα δωματια γιατι η καθαριστρια μου δεν εχει ερθει ακομα και στις 25 μπαινουν οι πρωτοι πελατες.εχω 1 αλβανεζα για βοηθεια ομως δεν κανει και πολλα κοινος τα κανω σχεδον ολα μονη μου.

τα μωρα μου καλα ειναι η ελενιτσα θελει να ειναι οοοοοοοοοοοολη την ημερα εξω και αμα δει καποιον να βγαινει τσιριζει.

φυσικα και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα και φυσικα μου κραταται παρεουλα .

και τελος αν και ο καλυτερος ο βασιλακης τη ομορφο γελαστο μωρο πτου πτου και φιλακια στα πατουσακια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καληνύχταααααααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τσουπρες καλημερα!!!

Ευχομαι μια ομορφη και καλη βδομαδα που....θα τελειωσει γρηγοροτερα απο τις αλλες αφου τη Παρακσευη ειναι αργια(δοξα το θεο..:) )

Εχω ενα σφιξιμο που θα παω δουλεια παλι σημερα....ελπιζω να ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι πολυ ζοριζομαι......

Μαρινα μου μπραβο σας που καταλαβαινετε απο γκρινιες και απο κουραση και ειστε ολη μερα εξω!Εμεις μουχλιασαμε αυτο το ΣουΚου!

Λορετακι κι εγω θελω μια βολτιτσα με φιλεναδες.....(πολυ ομως!!)

Ωραια το γεκλασμενη ετσι;;;χαιρομαι που σας αρεσε :)

Φιλια πολλα σε ολες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πού είστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

όλο τέλειαααα

σήμερα σηκωθήκαμε νωρίς είχαμε ηλεκτρολόγο γιατί εχτές μείναμε χωρίς ρεύμα...

τώρα όλα καλά....

φαγητό έχω από εχτές,ρεπό σήμερα ο μπαμπούλης και θα πάμε για ψώνια γιατί έχουμε να επισκεφτούμε 2 νεογέννητα(σαραντίσανε οπότε...)αυτά που γεννήθηκαν με διαφορά μισής ώρας;);););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερούδια σας!!!!

Να σας φτιάξω λίγο τη μέρα;;;

Θα σας θυμήσω ότι αυτή η εβδομάδα είναι κουτσουρεμένη;

Να σας ενημερώσω επίσης ότι το τριήμερο θα κάνει καλό καιρό

Και τέλος σήμερα έχουμε ισημερία!!! Που σημαίνει ότι από αύριο η μέρα θα είναι μεγαλύτερη από τη νύχτα!!! Έρχεται το καλοκαιράκι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...