Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!

νομιζω και εγω στελλιτσα οτι με βοηθαει πολυ το μικροβιακι μου αλλα αλλες φορες δεν βοηθαει και πολυ.

λωρακι μου το 1,2,3 τα καταλαβαινω και εχω να πω οτι ολα τα μωρακια εδω μεσα ειναι τις ιδιας κατηγοριας.γλυκοφατσουλικα τρελομωρουλια.το 4 να σου πω την αληθεια μου εκανε κατι σαν σκονη πλυντηριου.ολα τα μικρακια ζηλευουν.ο δικος μου οταν με βλεπει και κανω αγαπες στον μπαμπουλη του και "καλο καλο" γελαει ερχεται κοντα κατευθειαν και τον παλακωνει στα φιλακια το ζηλιαρογατακι μου

λεναλ μου δεν μου φαινεται και πολυ διαφορετικος.μονο που πια δεν σηκωνει κουβεντα.εχω κολλησει το κρεβατι μας με το παρκοκρεβατο για να μην πεσει στο πατωμα και προβλεπω καθε βραδυ να σκαει ενα μπομπιρακι στο κεφαλι μου.ειπα του δημητρη να αλλαξουμε μεριες στο κρεβατι μπας και δεν σκαει πανω μου το πιτσιρδελι.

χριστινακι και εγω ολη μερα τρωω.γαριδακια και μπισκοτα.να δουμε τι θα λεω αυριο μεθαυριο στον μικρο οταν θα μου ζηταει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χααχ ναι είναι καλή ιδέα να αλλάξετε πλευρές στο κρεβάτι γιατί σύντομα τον βλέπω να σου'ρχεται!!:D:D Εσένα δεν σου ζητάει ακόμα όταν σε βλέπει να τρως;; ααα... εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να τρώω και να μην της δώσω, γίνεται χαμός!! Απλά της δίνω ψίχουλα...και ικανοποιείται! Μόνο σοκολάτα δεν της έχω δώσει ακόμα... Εμείς ήδη έχουμε αρχίσει και τρώμε κρυφά όλες τις λιχουδιές!!

Στελλίτσα με το καλό να έρθει το μωράκι της φιλενάδας σου!!

Αλήθεια...σκέφτεται καμιά για δεύτερο, τρίτο κλπ;;

PCqNp2.png

Χριστινα μου περιττο να πω πως και ο δικος μου ετσι!!Ο,τι και να τρωω οοοοο.τι ομως θα δοκιμασει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!απο χαλβα,παστελι,λαχανο,μαρουλι,γαριδακια σκατουλακια,τα παντα!!!!Επισης....φτιαχνω φαγητο για τον μεγαλο και ετσι και το αφησει για δευτερολεπτα ο μεγαλος το αρπαζει ο μικρος και μην τον ειδατε τον Παναη!!χαχαχαχαχα!!!

Στελλιτσα και μενα μου λειψατε πολυ!Με το καλο το νεο μωρακι!

Τι αλλα;;;;α ναι!

Μαρη Ειρηνηηηηηη χαχαχαχαχαχα ακου σκονη πλυντηριου χαχαχαχαχαχα αλλα και εσυ Λορετακι μου ε με το αποτελεσματικο τα θελες να τ΄ακουσεις!χαχαχαχαχα

Οπσωδηποτε με τη πρωτη ευκαιρια θα σου τηλ ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Φου φου φιλενάδες?????Τι μου κάνετε? Ξέρω χάθηκα, πού θα πάει θα μπούμε σε σειρά κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω! Σήμερα πάντως πέρασα πολύ όμορφα με τα παιδάκια μου το καταευχαριστηθήκαμε όλο το πρωινό στις κούνιες και το απόγευμα παιχνίδι στο σπίτι μας!

Γλυκούλα μου σέρνεται μία ίωση που δυστυχώς κάνει κάμποσες μέρες πυρετό χωρίς ιδιαίτερα άλλα συμπτώματα! Να το έχεις υπόψη σου!

Τρελάθηκα με το Βασιλάκη ρε Ειρήνη τι παιδί!!!! Συμφωνώ απόλυτα με τη Λορέτα, θα πάει μπροστά σίγουρα το παιδάκι σου με τόση επιμονή! Φτού φτού να μην το ματιάσουμε!

Στέγια όλα να πάνε καλά στη φιλενάδα σου!

Χριστινάκι και Μαρία έχετε τις πιο πολυλογούδες του καφέ νομίζω! Μπράβο στις κοριτσάρες σας!

Και κάπου εδώ έρχεται το αλζχάιμερ και δε θυμάμαι τίποτις άλλο! Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

χριστινακι εγω σκεφτομαι πως θα τα βγαλουμε περα που ακομα δουλεια δεν εχουμε βρει οποτε δεν με περνει να σκεφτομαι για δευτερο απο τωρα.οταν βρω δουλεια ξαναρωτησε με ........

στελλα ξεχασα να ευχηθω και εγω με το καλο να δεχτει το μωρακι της η κουμπαροκολλητη σου.

μαρινα σε ευχαριστω για τα σχολια .προς το παρον μας εχει σκασει με την επιμονη του σε ολα.μακαρι και στην ζωη του να επιμενει οπου πρεπει.....

ευχομαι παιδακια να φτασουν πολυ ψηλα και να γινουν επιτυχημενοι ανθρωποι.

ωραι που ευχαριστηθηκες τα ζουζουνια σου σημερα.

πρινσουλα μου που εισαι?γιατι μας εχεις εγκαταλειψει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κουκλες!!!!

Δεν εχω φυσικα τη ψευδαισθηση οτι θα μπορεσω να βρε καμια σα να μιλησω αλλα.......κανω το καλο και το ριχνω στο γιαλο....σπλατς! :)

Μαρινακι μου αφου εσυ δεν εχεις μπει ακομα στο προγραμμα αυτο σημαινει οτι εχω μεεεεεελλον ακομα εγω :)

Ρηνουλι μου ας ειναι ολα τα παιδακια μας καλα και γερα και ολα τα αλλα τα βρισκουμε! :)

Ο μπομπιρακος μου στις πεντεμιση ξυπνησε με χαρες και μιλουσε και τραγουδουσε στο κρεββατακι του για καμια ωρα...μετα εφαγε οποτε τωρα δεν εχει ξυπνησει ακομα :) Κοιμηθηκα λιγο παραπανω η δολια εργαζομενη μανα!χιχιχι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Συννεφιασμενη Κυριαααακηηηηηηη (ωπα)

Μοιααααζεις με τηηηη καρδιααα μουυυυυ (ωπα)

Πουυυυ εχει πααααντααααα συυυννεφιαααααααα

συννεεεεφιαααααααα

Χριστε και Παααα Χριστε και Παναγιαααα μουυυυυ (ξανα μανα ωπα )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας γεια σας!!

τι μου κάνετε;

Εμείς καλά λέμε αν και ο καιρός μας τα χαλάει. :(

Ρε κορίτσια το αποτελεσματικός είναι το πιο σημαντικό απ'ολα. Τι να τα κάνω τα υπόλοιπα αν δε φτάνω τελικά στον στόχο μου; ε;;; τσ τσ τσ...:idea:

Χριστινάκι εγώ σκέφτομαι για δεύτερο νινί αλλά μόνη μου γιατί ο Γιώργος δε θέλει. Θελει να είμαστε οι τρεις μας...Εγώ θέλω να κάνω ένα ακόμη νινάκι! Βέβαια σκέφτομαι την εγκυμοσύνη και κάτι με πιάνει. Πώς θα αντέξω πάλι τους πρωτους μήνες; :-( θα τον πείσω τον Γιωργάκι πιστεύω. Αλλά οχι τώρα, σε κανένα χρόνο (θα το παραγγείλω να μου'ρθει:-P)

Εμένα ο δικός μου δε πολυλιγουρεύεται...χθες του έδινα ενα σοκολατογλυκο και δε το έβαλε στο στόμα του, μα το πιστευετε;

Αχ εγώ δε ξέρω αν θέλω να γίνει πετυχημένος! Θέλω να γίνει ευτυχισμένος, γίνεται;;;

Ελενάκι μας μεράκλωσες πρωί πρωί..

Θα τον αφήσουμε στην πεθερά σήμερα και θα πάμε για φαγητάκι. Μπαίνω για μπάνιο (πιφ)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια μου δεν σας εχω διαβασει:oops::oops: γιατι πολυ τρεξιμο με τα παιδια πραγματικα..Η μαρια εχει γινει μεγαλο παλιοπαιδο και συνεχεια πλακωνει στο ξυλο τον αντωνη οποτε αναγκαστικα ολη μερα ειμαι απο πισω τους για να βλεπω κινησεις....Χτες το βραδυ τα μπανιαρισαμε και τα δωσαμε στην πεθερα μου να κοιμηθουν και πηγαμε για ποτακι...Πρωτη φορα τον αφησα να κοιμηθει αλλου πω πω πως ενιωθα αλλα ευχαριστηθηκα υπνο.....και περασα και καλα,πηγαμε στην βαρυμπομπη ηπιαμε τα ποτακια μας τα σφηνακια μας ακουσαμε την μουσικουλα μας,μετα πηραμε 'βρωμικο΄':)να φαμε και οταν πηγαμε σπιτι θυμηθηκαμε τα παλια....:-P:razz::-PΕνα θα σας καναμε 3φορες σεχ...:oops::oops::lol:

:-D

λοιπον σας διαβασα....

Ταο μου με το καλο και η τεταρτη κορουλα σου:D:D

Γλυκουλα εγω οταν ο Α.ειχε μονο πυρετο του εκαα μονη μου την εξεταση αλλα λογο το οτι δεν τον επλυνα καλα εδειξε μικροβιο....μετα ομως τον πηγα στην ευρωκλικνικη το πλυνανε εκει και δεν ηταν πεντακαθαρα τα αποτελεσματα οποτε ειχε ιωση με πυρετο μονο...

Ελενη και μενα μου λειπεις.....

Ειρηνη τι γλυκο αγορακι ο γαντζουλης σου???και τα πατουσακια του χωρις καλτσουλες για φαγωμα......

Μαρινα υπομονη θα μπειτε και εσεις σε μια σειρα....

Στελιτσα με το καλο στην κουμπαρα σου να εχει μια υγιης και τελειομηνη εγκυμοσυνη.......και τελος Λορετακι μου οταν ειχα την μαρια δεν σκεφτομασταν καν για δευτερο,μετα σκεφτομουν εγω ο Τολης καθολου αλλα οταν ειδε το θετικο τεστ αλλαξε 360μοιρες......

Αυτα :):):) παω να κοψω τουφες που λεει και μια ψυχη:-P

:-D

Διαφημίσεις

Αννια μπραβο σας!!!

Καθολου τυψεις να μην εχεις που αφησες τα παιδια ή που κοιμηθηκες πρωτη φορα χωρις τον Αντωνακη!Το ζευγαρι αν χρειαζεται χρονο μονο του πρεπει να τον παιρνει!!!(εχμ....τον χρονο βεβαιως βεβαιως...που πηγε το μυαλο σας;;; )

Ειστε νεοι ανθρωποι!Εχετε καιρο μπροστα σας για ρουτινα!

Οσο για τις τρεις φορες....ε δε θα το σχολιασω!!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης να πω στη Πρινσι πως αν νομιζει οτι επειδη μπηκε μια φορα μεσοβδομαδα ..βγηκε απο την υποχρεωση,ε ειναι γεκλασμενη!!!!

Πρινσιποπουλο μπες γιατι αμα δε μπεις μεχρι το βραδυ αυριο θα πρεπει να υποστεις τις συνεπειες των πραξεων σου......τουτεστιν κραξιμο δια μεσω τηλεφωνικης συνδιαλεξης!!!

Οχι γιατι...ενα ΣουΚου εχουμε να σε βλεπουμε....δε θα μας το στερησεις ΚΑΙ αυτΟ!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης να πω στη Πρινσι πως αν νομιζει οτι επειδη μπηκε μια φορα μεσοβδομαδα ..βγηκε απο την υποχρεωση,ε ειναι γεκλασμενη!!!!

Πρινσιποπουλο μπες γιατι αμα δε μπεις μεχρι το βραδυ αυριο θα πρεπει να υποστεις τις συνεπειες των πραξεων σου......τουτεστιν κραξιμο δια μεσω τηλεφωνικης συνδιαλεξης!!!

Οχι γιατι...ενα ΣουΚου εχουμε να σε βλεπουμε....δε θα μας το στερησεις ΚΑΙ αυτΟ!!!! :) :) :)

γεκλασμενη;;;;;;;;;;;ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειπα να το διορθωσω αλλα το μετανιωσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...