Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Mπαααα τζαμπα χαρηκα :)

Λενακι πως ειναι ο μικρος;;

Μαρινα εσυ παιδι μου ειστε καλυτερα επιτελους;;

Μαρζαμπακι γιαντα δε μπαινεις πια;;;

Λορετακι κι εμενα μου λειψατε γμτ πως θα γινει να βρεθουμε;

Ρηνουλι γιατι δε σκεφτεσαι να δει εναν ψυχολογο;Ισως να σε βοηθησει ;)

Χριστινα γιατι μπηκες και βγηκες και με αφησες μονη μου;εε;;;; :)

Μπραβο που τα παιδακια σας λενε λογακια βρε παιδια...εμεις ειμαστε ολιγοντι τουβλακια....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, τι λεω απεργίαααα.... ξεκιναμε από πρωινό και πάμε στο Χριστινιώ που θελει και αγκαλιές και μαμ από το δικό της ή ότι τρωνε τα κοριτσια και λίγο συμμαζεμα βεβαιως, βεβαιώς αλλιώς θα σκοντάφτουμε στα ρόύχα μας..... αυτά .... τωρα διαλλειμμα μεχρι αποδειξεως του εναντίου! Ελενακι ξεκινησες δουλειαααα;;; ΤΕΛΕΙΑ! Σε νιωθω για κουραση και πρωινο ξυπνημα αλλά νομιζω θα φτιαξεις αλλη διαθεση. Χριστινακι καλημερα και σε σένα....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Ελενάκοοοοοο εδώ είμαι!!!! Χαζολογάω στο ίντερνετ!! Βέβαια μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξυπνήσει το μικρό και να φύγω!! (Σας έχω πει ότι μάλλον 'ζηλέυει' το λαπτοπ μου εε; Με το που με βλέπει να το άνοίγω και να το κοιτάζω έρχεται κλαίγοντας και θέλει αγκαλιές..με παίρνει από το χέρι να πάμε κάπου αλλού κλπ κλπ.....

Ωχ ξύπνησε αλλά τραγουδάει..θα την αφήσω λίγο ακόμα!

Για πες εσύ ελένη μου πως πάει η δουλειά; Βελτιώθηκαν καθόλου τα πράγματα; Εσύ μπήκες σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα με δουλειά, παιδιά, σπίτι, σύζυγο (μικρός Κοσμάκης..βλ. Χαρά :-) κλπ κλπ;;

PCqNp2.png

Γεια σας!!!

καλημερούδια!!

εμείς για πρώτη φορά στα χρονικά ξυπνήσαμε στις 9!!!!!!!!

αχ τι ευτυχία...άλλος άνθρωπος νιώθω!

τι μου κάνετε; Ελενάκι μου και γω θέλω να βρεθούμε. Κανένα απόγευμα δε μπορείτε;

Χριστινάκι μου καλό αυτό που θέλει να διαβάζει ε; Μπράβο

Μαράκι η μικρή σου λέει όντως πολλά. Εμείς είμαστε λίγο πιο πίσω από τον Αναστάση :)...δε λέμε τιποτα! χιχι! Ο μπαμπάς του επιμένει οτι λέει "Αργύρης" και είναι μες τη χαρά!!!!

Τάο μου πώς είσαι;;; Πότε με το καλό θα έρθει ή μπεμπούλα;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

..... nai χαζολογώ στο νετ και διαβαζω την δευτερη κόρη!

Σε καταλαβαίνω, όταν αρχίζουν να πάνε σχολείο σίγουρα συνηθιζεις το πρωινό ξύπνημα, οποτε έχεις ακομα χρονάκια μέχρι να συνηθίσεις.... χιχι ΥΠΟΜΟΝΗ!

Η μπουμπού αναμένεται κατα 18 ΙΟΥΝΙΟΥ, άλλες 13 βδομαδούλες βρε παιδί μου, θα περάσουν....

Η μεγαλη και η μικρή παίζουν μέσα και ακούω ησυχία πρέπει να πάω για τσεκ!!! Ο Αργυράκος σου τι κάνει;;;; Διαβαζω ότι ειναι και αυτός παιχνιδιάρης και τσαχπίνης, εεεε;;; Πήρε και από μαμά!!!! Θα μαι μέσα αν δεν μου πάρει ο husband το λαπτοπ!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Λιτσάκι πήγαμε βολτίτσα και τώρα ξαναμπήκα. Δε μπαινω μπροστά στον Αργύρη γιατί κλαιει και θέλει και αυτός!

Ο Αργυράκος μου είναι πολυ καλά, μεγαλώνει και γίνεται ζωηρούλης και μας τρελαίνει!

οι υπόλοιπες είστε βολτίτσα; Εμείς περιμένουμε φίλους το απόγευμα και συμμαζεύω... όμως γίνεται ΧΑΜΟΣ.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τι κανετε κοριτσαρες μου?ολα καλα?

γλυκουλα ευχομαι να μην ειναι τιποτα κσι να μην εχει τιποτα ο μικρουλης σου.προσεξε να τον πλυνεις σωστα τον μπεμπακο και να ριξεις και ορο πανω στο "πιτσινι" του γιατι μπορει να βγει λαθος το αποτελεσμα και να τραβιεστε χωρις λογο.

λεναλ μου που εισαι?μαλλον εχει ερθει ο καιρος για να παω να μιλησω με κανα ειδικο .καποια στιγμη θα παω εμεις εχουμε εναν ηλιο νααααααααααα με το συμπαθειο.

πσω τον μικρο στις κουνιες γιατι νωριτερα ηταν γεματες .ειμαστε οι δυο μας και βαριεμαι

χριχτινακι τι κανετε εσεις οι ομορφες?

ταο φιλια στα καραμελακια σου ολα!!!!!!

4ywWp2.png

Ειρήνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

τι ψυχολόγο και κουραφέξαλα?

Ο Βασίλης η καλύτερη ψυχοθεραπεία!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ το θηρίο πήδηξε???????????????????????????????????????????????????????????????

είναι καταπληκτικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΑΟ μου μας λείπεις!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αχχχ Ειρήνη μου τι τέλειοοοςςςς!!!!! Είναι τόοοσο γλυκούλης ο μπιλάκος!!!!! Κάνε ότι θεωρείς εσύ πιο σωστό για να νοιώσεις πρώτα απ'όλα ΕΣΥ καλύτερα και να μην χαλιέσαι χωρίς λόγο και πέφτεις!

Εγώ θέλω να τρώω όλη την ώρα....πότε θα γίνω καλά γιατρέ μου;;

PCqNp2.png

Κοριτσάρες μου είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!

Η κουμπαρούλα μου,το κολλητάρι μου είναι γκαστρούλα!!!!!!!!!!!!!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2431

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!

Ταο μου κονεψε ο καιρος να κρατησεις στην αγκαλια σου τη τεταρτη κορουλα σου!Με το καλο ματακια μου!!

Χριστινακι μου μην ανησυχεις,κι εγω μια απο τα ιδια...και να φανταστεις οτι νηστευω κι ολας....παρολα αυτα ολη την ωρα κτι μασουλαω!Ευτυχως παω στη δουλεια και γλιτωνω μερικες ωρες μασουληγματος εκει ;)

Ρηνουλι μου επαθα πλακα με τον Μπιλακο μας!!!Ειναι φοβερος!Εχει υπομονη αλλα και επιμονη !Μπραβο του αγοριου μου μωρε!!Εντωμεταξυ...φαινεται πολυ μεγαλος στο βιντεακι....τοσο πολυ μεγαλωσε μεσα σε δυο βδομαδες;;Να μου τον φιλησεις!!!

Λορετακι δε παει αλλο....θα το κανονισουμε για απογευμα!Αλλιως...θα παρω τα βουνα! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένη μου δε θα καθήσω πάω για τούφα...

μου έλειψες...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας γεια σας!

Θα ξεκινήσω με το σουπερ Βασίλη που είναι

1. κουκλάκι

2. πανεξυπνάκι

3. επίμονος

4. αποτελεσματικός

θα πάει μπροστά, να μου το θυμηθείς Ειρηνάκι μου.

Ελενάκι κανόνισε ρε συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν έχει κανένα ματς καμιά μέρα;

Στελλίτσα με το καλό η κολλητή σου

Χριστινάκι και γω θέλω μασουληγμα, ηρθαν οι φίλοι μας και πάλι έφαγα κάτι χαζογλυκάκια...νοιώθω τυψεις και δε θα φάω ούτε απογευματινό, ούτε βραδυνό!

Καλά περάσαμε βγάλαμε οοοοοολα τα παιχνίδια και καθόμασταν όλοι στο χαλί και παίζαμε...

Ο αργυράκος λίγο ζήλευε τον μικρούλη θοδωρή αλλά επίσης του άρεσε και η άλλη η φίλη μας και όλο στην αγκαλιά της πήγαινε...:)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...