Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ναι μιας και φρουτόκρεμα τρώμε περι τις 12!!!!!!!!!!!

αφού ξυπνάμε στις 11 ε να ζουζουνίσουμε και λιγάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ το φρουτάκι κατά τις 11.30-12 της το δίνω αλλά στις 2.00-2.30 τρώει το μεσημεριανό και μετά νάαααννιιιιι...(ακόμα να ξυπνήσει... 3ώρε και βάλε κοιμάται....)

Τα αλέθεις ακόμα τα φρούτα; Εγώ πλέον τα δίνω όλα σε κομματάκια εκτός από το μήλο που το τρίβω στον τρίφτη σε φλοίδες!

PCqNp2.png

τρώμε κανονικά την φρουτόκρεμα και μετά φρουτάκια σε κομμάτια...

αν δε βάλει κουτάλι δε χορταίνει!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εμένα κοιμόταν μετά το μεσημεριανό αλλά εδώ και 3-4 μέρες θέλει πρώτα να κοιμάται(δεν τρώει)οπότε αλλάξαμε!!!

το βράδυ τι ώρα κοιμάται η Αριάδνη?

εμείς από τις 22 -23

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι λοιπόν πάμε...για φαγητό για να φύγουμε μετά..

φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και πάααααααλι!

Εμείς πάλι μόλις κοιμηθήκαμε! Εμένα έχει λίγο περίεργο πρόγραμμα ο μικρός μάλλον γιατί ξυπνάει νωρίς. Κοιμάται μία φορά και νωρίς (κατά τις δώδεκα) και μετά δεν αντέχει μετά τις 7. Εντωμεταξύ έχει δυο - τρεις μέρες που τον βάζω το βράδυ στο κρεβάτι και κλαιει λίγο πριν κοιμηθεί (περίπου 10 δευτερόλεπτα βέβαια). Σαν να έχουν αρχίσει οι αντιδράσεις...

Χριστινάκι το βιβλίο φαίνεται ενδιαφέρον. Γενικά ότι αγοράσατε και σας αρέσει να μας το λέτε. Βεβαια εγώ είπα οτι δε θα ξαναπάρω μεταφρασμένα παιδικά βιβλία για τις πρώτες λέξεις γιατί κάποιες είναι ευκολες στα αγγλικά πχ αλλά δυσκολες στα ελληνικά. Εχω ένα που έχει για πρώτες λέξεις "χαρταετός", "χρυσόψαρο", "μπίλια" και κάτι τέτοιες...εεεεεεεεεεε :shock:

Εγώ πάλι δε θα'φευγα με τιποτα από το Ελλάντα. Δεν είμαι καθόλου περιπετειώδης τύπος. Και στο μεταπτυχιακό που πήγα ολο εδώ είχα το νου μου... Μ'αρεσει όμως που είστε έτσι ανήσυχα πνεύματα, μπραβο σας! Θέλω και γω να κάνω τον Αργύρη πιο ανεξάρτητο από μένα σ'αυτό το θέμα.

Ηρθε και η νταντά μας το απόγευμα και γω βγήκα με μια φιλη μου για καφέ:-P Αχ καλά ήταν! Το Σάββατο θα της ξαναπω να έρθει οταν θα κοιμάται ο Αργυράκος να βγω με τον Γιωργάκη.

Σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου αυτό το βιβλίο δεν είναι για 'πρώτες λέξεις'...δηλαδή έχει και αρκετά δύσκολες... αυτό δεν σημαίνει ότι θα μάθουν να τις λένε από τώρα αλλα΄περισσότερο να αναγνωρίζουν τα αντικείμενα. Ουσιαστικά έχει φωτογραφίες με πολλά πράγματα στην κάθε μια και εσύ επιλέγεις τι λεξούλες θα του μάθεις από όλα τα αντικείμενα...

(για να καταλάβεις σήμερα έμαθε και τον 'πιγκουίνο'...εεεε...δεν υπάρχει περίπτωση να το πει στο επόμενο έτος... αλλά ξέρει να το αναγνωρίζει..

Γενικά η μικρή μου δεν παίζει και πολύ με τα παιχνίδια της (έως καθόλου) και θέλει κυρίως να βλέπουμε εικόνες, παραμυθάκια, να τη ρωτάω για αντικείμενα και να τα βρίσκει και διάφορα τέτοια... έτσι για εμάς είναι πολύ καλο γιατί περνάμε πολύ ώρα με αυτό το βιβλίο!

Τι άλλα;; Καλέ γράφω μια ώρα γι'αυτό λες και το έγραψα εγώ και θα πάρω ποσοστά! :D:D

PCqNp2.png

Χριστινάκι πάλι τα δυό μας?

Πήγαμε κούνιες και τρελάθηκε....τσουλήθρα και κούνια σχεδόν 1,5 ώρα..

έφαγε και πάμε για μπάνιο...επανέρχομαι δριμύτερη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?Ελπίζω να σας λείψαμε έστω και λίγο!

Δεν ξέρω τι έχετε γραψει εμεις ειμαστε καλά η Αφροδίτη μου γλωσσοκοπάνα το τι λεει το στομα της τι να πω (πούπα -σκούπα,κολοκολόλ -τηλεκοντρόλ,πάει ,έλα ,παππού,γιάγιά, μαμα,μπαμπά,νιανια -γιαννα,κότα κοτ κοτ κοτ ,βββββββββββ η σκούπα, ουοι τον φιλο της τον γουολι,μαμ , δείχνει οταν εχει κάνει κακα ,μπε το πρόβατο ,ουβ ουβ το σκυλάκι και πολλά αλλα οταν πήγαμε στον παιδίατρο τρελάθηκε !!!!!!!!!να΄ναι καλά μονο !Ελπίζω ολες να είσαστε καλά και τα λουλουδάκια μας!

Καλό Σ/Κ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

πηγαμε τελικα παιδιατρο και δεν μας βρηκε τιποτα ουτε στην κοιλια ουτε στ αυτια ουτε στο λαιμο ουτε στα δοντια...αρα 3 πραγματα μπορει να συμβαινουν ειπε ειτε καποια γαστρεντεριτιδα ειτε καποια ιωση χωρις σημαδια ειτε ουρολοιμωξη....και για να ημαστε σιγουροι θα κανουμε μια γενικη ουρων για να το αποκλεισουμε και αυτο...τωρα εχει 37 και κοιμαται ηρεμος ευτυχως...μακαρι να εχουμε καλη νυχτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! Εδώ βρέχει καταρρακτωδώς και μεις ξυπνιοι από τις εφτά! Αποφασισα απεργία σήμερα, χιχιχι! Δεν θελω να κανω τίποτα!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Kαλημερούδια!!!

Άντε μπράβο ταο ..μη κάνεις τίποτα και έλα να τα πούμε λίγο που σε έχουμε χάσει τελείως!!!

Τι κάνουν οι κούκλες σου; Το μωρούλι στη κοιλίτσα;; Σε 3 μήνες έρχεται το μπεμπάκι εε;

Γλυκούλα πως είναι ο Ευθύμης σήμερα;

Αααα...η πρίντσι δεν έδωσε το παρασκευιάτικο παρόν και θα την μαλώσω!!

τι άλλα;; Εδώ αυτή τη στιγμή έΧει ΤΕΛΕΙΟ καιρό...!

PCqNp2.png

Καλημερα σε ολες!!!

Ταο μου εδω μαυρη συννεφια,για βροχη το παει!

Αντε μαζευτειτε να πιουμε ενα Σαββατιατικο καφεδακι! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...