Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να το το βρηκα www.britsuperstore.com

στο email λεει το κοστος σε λιρες μαζι με τα μεταφορικα..ακουσα το ονειρο ητανε του ιωαννιδη κ με πιασανε τα κλαμματα γιατι το ειχα αφιερωσει στον θειο μου οταν σκοτωθηκε ασε χαλια εγινα..

:-D

Σελίδες γιοκ, έχει γκρίνια το καλό μου μωράκι, η καραμελένια μου... μου είπαν ότι ίσως κάνει λίγο πυρετούλη σήμερα, αχ... και αύρο θα παμε στον παιδιατρό μας έξω να μας ζυγίσει και μετρήσει! τι ταλαιπωρία τραβάνε ταμωράκια μας!

Βασικά η δουλειά μου η κανονική που αγωνιώ και έυχομαι να την κάνω απο Σεπτέμβριο με χαρά είναι φιλολογος. Ω,ναι θα ΄μαθαίνω ελληνικά στα παιδάκια μας... μην ακούω σχόλια για εκείνη τη φιλολογο που δεν την πηγαίνατε μια, εγώ είμαι αλλιώς -:rolleyes: σοβαρά αυτό, καταρχήν αγαπώ να διδάσκω και αγαπώ να κάνω τα παιδιά να μαθαίνουν, οπότε... όλο και κάτι ωράιες ιδέες τις έχω!!! Αλλα οι δουλειές που έχω κάνει είναι πολλές και οι περισσότερες άσχετες, το κειμενογραφος μου προέκυψε γιατί ο καλός μου δουλεύει σε τυπογραφείο, οπότε ολο και κάποια κείμενα υπάρχουν κατα διαστήματα να γίνουν και λόγω ανεργίας πρόθυμα τα αναλαμβάνω, χιχιχι τι να κάνω;;;

Στέγια να χαρείτε όλες σας τις βολτίτσες πρέπει να είναι τέλεια για το μωρούλι, εεε; Εμένα σαν της Ελένης όλο κοιμάται!!!

Αννια καλό καφεδάκι αυριο...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Έλα άννια μου σόρυ αλλά ήμουνα με την μικρούλα μου που γκρίνιαζε! Θα το δω σε λίγο..ελπίζω τώρα να κοιμηθεί λίγο.. και θα σου πω!! Πάντως εσύ λογικά θα πληρώσεις το ποσό που βλέπεις στο εμαιλ.. το βρίσκω χλωμό να περνάνε από τελωνείο και φόρο προιόντα απο Αγγλία!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

δεν πειραζει χριστινακι μου,μακαρι να μην πληρωσω τιποτα φανατζεσε να πληρωσω φορο και να μου βγει πιο ακριβα απο οτι εδω??θα γελασει ο καθε πικραμενος χαχα

:-D

Έλα άννια το είδα.. λοιπόν δεν λέει συγκεκριμένα σε ποιές χώρες πληρώνεις φόρο.. άρα θα πρέπει να περιμένεις και να δεις! Πάντως όπως σου είπα και πιο πάνω για Ελλάδα λογικά δεν θα έχει φόρο... πότε τα περιμένεις τα γάλατα;;

PCqNp2.png

Φού-φού! Είναι κανείς εδώ?

Διαβάζω για τα γάλατα και βγάζω λογαριασμό για τον καλό μου για όσο θα θηλάζω! Τώρα θα υπολογίσω και το νέο ΦΠΑ, μέσα θα τον βάλω!Χα,χα,χα! Χριστίνα συνέχισε το θηλασμό, δε βγαίνουμε λέμε για ξένο! Για γέλλια ή για κλάματα είμαστε δεν ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχχ έλα ντε βρε Μαρινάκι.. καλά εγώ δεν είχα ιδεά για το πόσο ακριβά είναι τα γάλατα και το διάβασα στις μανούλες Δεκεμβρίου!! Δηλαδή θέλεις περίπου 100-150ευρώ το μήνα μόνο για γάλα εε;; Βάλε και τα πάμπερς...!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Α,αα για δες αν μπορεις στο σαιτ με τα γαλατα παιζει το frisolac της νουνου;;

Παλι της αλλαξες γαλα εσυ παιδακι μου;;;;;;;σε ησυχια δε το αφηνεις το μωρο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Παλι της αλλαξες γαλα εσυ παιδακι μου;;;;;;;σε ησυχια δε το αφηνεις το μωρο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Επ,που εισαι εσυ;;;Οχι μωρε της ξαναεδωσα το παλιο γιατι δεν της αρεσε το απταμιλ τελικα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...