Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οσο για την ερημια στο καφε παντα θα εχουμε τα πανω και τα κατω μας αλλα παντα το καφε θα ειναι εδω!!!!εσυ κυρια μου σε θυμαμαι που εγραφες καθε μερα τωρα σε εχει ξεμυαλισει ο γιος σου και οι βολτες ε???:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλημερα τι κανετε?χαθηκα το ξερω αλλα δεν ειχα νετ δυστυχως.συνεντευξεις βλεπω,να λες παλι καλα που βρηκες και δουλεια εμεις εχουμε αρχισει και ψαχνουμε για αγγλια.αμα εχει καμια τιποτα στο νου της για εκει να μου πει!!υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα απο σεπτεμβρη να μεταναστευσουμε!!!ετσι μας καταντησανε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

που εισαι βρε μαρια???ο μικρος τι κανει????οσο για αγγλια μενει λονδινο ο κουνιαδος μου και μου λεει οτι και εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα.αν τυχον ασει την δουλεια του θα γυρισει πισω.επισης ειναι και ολα πανακριβα.οσο για την μεταναστευση τι να πω,ουτε εγω εχω προβλημα να φυγω αν ειναι να ειμαστε ολοι καλυτερα!

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα!!!

τι κανετε?τζεσικακο εδω η μερα προσπαθει να γινει καλη.ειναι και δεν ειναι για βολτες.τι κανει το μικιο μας?ο βασος μου ειναι μια χαρα μερα με την μερα περπαταει ολο και περισσοτερο αλλα παει αργα αργα λες και περναει διπλα απο ναρκες.το μικρακι μωρε.

μαρια τι κανετε εσεις?εγω δεν θα μπορουσα να φυγω απο ελλαδα.με τιποτα........... μονο αν ερχοντουσαν μαζι οι συγγενεις μου και οι φιλοι μου.δεν μπορω να εχω μακρια μου τους ανθρωπους που αγαπω.

χαρουλα ευχομαι το καλυτερο οσον αφορα την δουλεια.αν εστω και λιγο δεν σου αρεσει

4ywWp2.png

ξερω οτι στο λονδινο τα νοικια ειναι πανακριβα αλλα τα προιοντα στα σουπερ μαρκετ ειναι πολυ πιο φθηνα αποτι εδω.αν μεινεις πιο εξω απο το λονδινο τα νοικια ειναι πιο φθηνα.καλα ο κουνιαδος σου σκεφτεται να γυρισει πισω??και να κανει τι?αφου επικρατει το χαος εδω!ο μικρος καλα ειναι περπαταμε κανονικα πλεον και εχει πολυ γελιο!!ειρηνη να σου πω κατι και γω δε θελω να φυγω γιατι οπως και να το κανεις η σκατοελλαδιτσα ειναι η χωρα που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε.αλλα ερχεται μια στιγμη που δε μπορεις πλεον να ταισεις το παιδι σου που λεει ο λογος και τοτε κατι πρεπει να κανεις.μενει ο θειος του αντρα μου εκει και εκεινοι τον εχουν το τροπο τους.αν μπορουν να μας βοηθησουν θα φυγουμε αν δε μπορουν δεν παμε πουθενα.και που να παμε στο αγνωστο?το εκανα μια φορα και μου ειχαν υποσχεθει λαγους και πετραχυλια,εφαγα τα μουτρακια μου.τωρα εχω και ενα παιδι θα το σκεφτω πολυ για να το ξανακανω.γιαυτο εχω αρχισει απο τωρα και κανω τις ερευνες μου για να μη βρεθω προ εκπληξεως.σημερα θα μιλησει και ο αντρεας με το θειο του και βλεπουμε.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα...ο ευθυμης ολο το βραδυ ειχε 39,5 πυρετο και με πονσταν επεφτε μονο μεχρι 38...δεν εχει φαει τιποτα και εχει κοιμηθει πολυ λιγο ομως ειναι μεσα στην ενεργεια...μαλλον το απογευμα θα παμε γιατρο για να τον δει...αυτα τα ωραια απο εμας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας και από μένα!

Αχ πολυ μ'αρεσει το γυμναστήριο! Ποτέ δε φανταζόμουν οτι θα το έλεγα αυτό αλλά ναι που το είπα! Είχε και μία εγκυούλα σημερα και είπα οτι αν με το καλό μείνω ξανά έγκυος δε θα σταματήσω! Δε θέλω να γίνω πάλι σαν βοδάκι:idea:

Εβαλα και ένα σουφλέ λαχανικών στο φούρνο (ελπίζω να τρώγεται) και να'μαι!

Λενάκι τι έγινε ο Ευθύμης; Γιατί το πουλάκι μου ανέβασε πυρετό;

Ειρηνάκι γιατί νοιώθεις έτσι βρε παιδί μου; Μήπως παθαίνεις κρίσεις πανικού; Είναι πολυ συνηθισμένο. Πρέπει όμως να το αντιμετωπισεις. Σε ποιανουν φοβίες; Ο μικρούλης σου θ'αρχισει το τρεξιμο σιγά σιγα...

Χαρά εμένα μια χαρά δουλειά μου φαίνεται, θα κάνεις και τσαμπα σπα ρε συ!!!:-P

Μαράκι επιτέλους! Σε σκεφτόμουν, έλεγα που είναι αυτό το κορίτσι! Πάντως όπως λεει και η τζες το Λονδίνο δεν είναι και ο καλύτερος προορισμός για δουλειά εκτός αν έχεις ακρη. Μεγάλη ανεργία και εκεί.

Ελενιτσα μουουουουουουο!!!! Πάρε ρε συ καμιά άδεια να τα πουμε:-P:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τώρα το είδα το μηνυμα λενάκι...Ελπίζω να μην είναι τιποτα.

Εμένα πάλι ξενοικιάστηκε το σπιτι μου στον Ευοσμο...γκρρρρρρ

Τρέχει και το δάνειο και τα κοινόχρηστα...Λέω να βάλω αέριο εκεί μπας και μειωθούν γιατί όλοι γιαυτό φεύγουν...

κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειά σας κοριτσάρες...

Τι τέλεια μέρααααααααααααα...

Το πρωί κάναμε δουλειές αλλά με το που ξυπνήσει βουρ για βολτάνες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Αχχ ούτε θυμάμαι τι ήθελα να σχολιάσω τώρα....

Καταρχάς Λορεττάκι μπράβο και πάλι μπράβο για τα κιλά!!!! Εσύ παίρνεις την κατιούσα και εγώ την ανιούσα! Σου αξίζει όμως γιατί το προσπαθείς!! Επίσης βρήκα πολύ ενδιαφέρον το πρώτο βιβλίο που μας έβαλες και νομίζω ότι θα το αγοράσω... Θα ήθελα να σας προτείνω και αυτό http://www.perizitito.gr/product.php?productid=190522&page=1

Το πηραμε την προηγούμενη εβδομάδα... έχει πολύ ωραίες εικόνες με πολλά΄αντικείμενα μαζί και έτσι βοηθάει πολύ στο λεξιλόγιο... η Αριάδνη έχει μάθει πολλές καινούργιες λέξεις έτσι!!

Έχω να πω ότι αυτό το σάιτ έχει πολύ όμορφα πράγματα και ωραία παιχνίδια επίσης!!!

Ειρηνάκο μου όλα είναι στο μυαλό σου και είανι καθαρά ψυχολογικό το θέμα έτσι όπως μας το περιγράφεις!! Πως μπορείς να 'ανέβεις' λίγο;; Προσπάθησέ το με όποιο τρόπο σε κάνει να περνάς καλά... το έχω πάθει και εγώ κάποια στιγμή..νόμιζα ότι είμαι άρρωστη και ότι και αν είχα υπερέβαλα.... θα περάσει αλλά προσπάθησε και εσύ να το 'ψυχολογήσεις' το θέμα με τον εαυτό σου...!

Όσο για το εξωτερικό που λέγατε...εγώ θα έφευγα και ΑΥΡΙΟ για το άγνωστο με βάρκα την έλπίδα...!!! Με εξιτάρει το άγνωστο και δεν έχω κανένα θέμα να μείνω αλλού...στην τελική σκέφτομαι πάντα ότι αν δεν μας αρέσει γυρίζουμε πίσω...! Όλος ο κόσμος είναι τόσο κοντά πια με το αεροπλάνο...Αν προέκυπτε μια ευκαιρία πραγματικά και εμείς θα το θέλαμε πολύ να 'ξενιτευτούμε'! :-)

ΆΣχετο...η Στεφανίδου δίνει πάλι δώρο τσάντα luis vuitton...:shock::shock: Μόνο σε μένα δεν αρέσουν αυτές οι τσάντες που άλλες δίνουν ολόκληρους μισθούς για να αποκτήσουν;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

...και συνεχίζω...

Γλυκούλα μου πως είναι ο Ευθύμης;;; Γράψε μας νέα όταν μπορέσεις...εύχομαι τώρα να έχει πέσει ο πυρετός......

Μαρινάκι την καλύτερη τακτική ακολούθησες...οι σταράτες κουβέντες είναι οι καλύτερες...

Ελένηηη;; Φέρεται καθόλου καλύτερα αυτή η κομπλεξικιά ή τα ίδια;;

(το μωρό μου κοιμάται εδώ και 2,5 ώρες......πάρτυ βλέπω να έχουμε το βράδυ...:rolleyes::rolleyes:)

PCqNp2.png

Χριστινάκι γειά σου,τι κάνετε?

θα συμφωνήσω με όσα έγραψες περί εξωτερικού(πάντα το σκεφτόμουν,πάντα πιπιλούσα τον μπαμπούλη μας,ακόμα το κάνω χιχιχι)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

θηλάζει τώρα θα φάει το μεσημεριανό και φύγαμε!!!

έχει καλοκαιρινή μέρα σήμερα...κούνιες και καφέ μαμά και Γιάννος!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...