Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χελόου αγαπημένες!

τι μου κάνετε; Σιωπηλες σας κόβω και είπαμε θα φάτε ξυλάκι:mad:

Λενάκι ποια ειναι η συγγραφέας γιαγιά; Πώς τη λένε; Τι έχει γράψει. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Σας έχω πει οτι και μένα ο πεθερός μου είναι συγγραφέας ε; Πάντως από τα βιβλία λεφτά δεν βγάζει:tongue:.

Εσύ πώς εισαι γενικά; πώς και πήγες στην παρουσίαση; (όλα θέλω να τα μαθαίνω)

Μαρινάκι καλά έκανες και τους τα είπες! Ετσι όλοι ηρεμούν. Περαστικά σου!

Οσο για τα κιλά νομίζω οτι καιρός ήταν. Κάνω τη διατροφή ενάμιση μήνα:shock:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γμτ!!!Ολο στο τσακ σε χανω!

Τι κανετε;;;;;

Μαρινακι καλα εκανες και ξηγηθηκες....τουλαχιστον φυγανε απο το σβερκο σου!

Λενακι αληθεια,ειναι γνωστη συγγραφεας;;;τι γραφει;;;

Χαρουλααααααααα :) :) :) Ευχαριστω για τα περαστικα τα μεταβιβασα στο...μωρο μου :)

Ρηνουλι τα αποτελεσματα βγηκανε;;

Το μανιταρι που εχει εξαφανιστει;;;Να μη πω για τη μαρζαμπ....

Βεβαια χτες το βραδυ μπηκε το πρινσιποπουλο!!!Αχ πρινσακο μουυ τ κακομαθαινουνα τα μωρα οι γιαγιαδες!!Τι νομιζες;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ηρθα και εγωωωω!!!!!

ναι παααααααααααααρα πολυυυ γνωστη συγγραφεας την ξερει ολο το αιγαλεω!!!!χιχιχι...μου εδωσε μερικα βιβλια για να πουλησω εγω και να κρατησω τα χρηματα ευτυχως να βγαλω λιγα χρηματα....αθηνα μαρη-παπα την λενε και γραφει μυθιστορηματα και ποιηματα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας φιλες μου αγαπημενες.

λεν & λου τα αποτελεσματα ειναι μια χαρα δοξα τω θεο.εγω ομως δεν ειμαι και τοσο,δεν ξερω τι πρεπει να κανω?μηπως να παω σε κανα ψυχιατρο.σκεφτομαι ολα τα χειροτερα και φρικαρω συνεχεια.δεν ξερω που θα με βγαλει αυτο.ο εγκεφαλος μου τα εχει "φτυσει" τελειως.ο δημητρης απορω ακομα πως με ανεχεται.δεν ξερω καθολου

τζεσικακι θα κανουμε καλο συμπεθεριο,και εμενα μου αρεσουν τα μαστορεματα βεβαια πολλες φορες μου περισσευουν διαφορα εξαρτηματακια.αλλα οταν δουλευουν και χωρις αυτα νιωθω πολυ περιφανη που εγω χρησιμοποιω λιγοτερα υλικα γκουχ γκουχ (βλ. λου)

γλυκουλα μου απο οτι θυμαμαι η πεθερα σου σου ειχε φερθει καλα,γιατι λοιπον να μην σε συστηνει σαν νυφουλα της?και ποσο μαλλον να μην δειχνει τον πανεμορφουλη μπεμπαρο σου?

θαλεια σου ευχομαι να κερδισεις το τzοκερ κοριτσακι μου!!οσο για το dubai εεεε δεν ειναι δα και τοσο μακρια.μην τρελαθουμε τελειως!!!!!!πλακα κανω ετσι?

μαρινακι οντως πολυ καλη η κινηση ξεκαθαρισματος,κινεισαι πολυ σωστα.

μανιταρι μου που εισαι κοριτσακι μου?ολα καλα?ελα πες μας ενα γεια κοριτσακι αφου ξερεις οτι μας λειπεις.αντε φιλεναδιτσα μου.

4ywWp2.png

Δε μπορει δε μπορειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Κπου θα συναντηθουυυμεεεεεεεεεε

Δε μπορει δε μπορειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Στο ιδιο φορουμ ζουμεεεεεεε

Λοιπον αιτουμαι ανασυνταξη δυναμεων και παμε δυνατα για την αλλη εβδομαδα ναι κοριτσια μου;;;

Αντε γιατι εχω παθει συνδρομο στερησης......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα

δε προλαβα να μπω εχτες ΄λοιπον

πηγα εχτες συνεντευξιαστηκα σε ενα σπα ηταν η δουλεια ιδιατερα μιας κοτας θα ημουνα αλλα δυστυχως κατι με χαλαγε στο κλιμα και στο υφος τον κεφαλιων τεσπα ηταν κι αλλες κοπελες για συνεντευξη τα λεφτα που δυνανε ηταν παρα πολυ καλα και τωρα αναμενουμε τηλ αν και εγω δε πολυψινομε καλυετρα να μη με παρουν τηλ. αυτα κατα αλλα μια χαρα τελεια

αλλα πολυ ερημια το καφε ρε κοριτσια δε μπορω αλλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γλυκουλα τι εγινε με τον ευθυμακο,του επεσε ο πυρετος???ρηνιω μου ειδες που οι αναλυσεις ηταν καλες!οσο για τον εγκεφαλο θα σου πω να χαλαρωσεις αλλα δασκαλε που διδασκες!!!μια απο τα ιδια και εγω οταν με πιανει:confused:μαρινακι και εγω συμφωνω με το ρηνιω,πολυ καλη κινηση αυτη που εκανες!!!!λορετακι ξεχασα να σχολιασω οτι προχτεσινο σου hangover:p:p:pεχω να πιω προοοοοοοο εγκυμοσυνης!!!ελενακι θα συμφωνησω:ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα καλημερα

δε προλαβα να μπω εχτες ΄λοιπον

πηγα εχτες συνεντευξιαστηκα σε ενα σπα ηταν η δουλεια ιδιατερα μιας κοτας θα ημουνα αλλα δυστυχως κατι με χαλαγε στο κλιμα και στο υφος τον κεφαλιων τεσπα ηταν κι αλλες κοπελες για συνεντευξη τα λεφτα που δυνανε ηταν παρα πολυ καλα και τωρα αναμενουμε τηλ αν και εγω δε πολυψινομε καλυετρα να μη με παρουν τηλ. αυτα κατα αλλα μια χαρα τελεια

αλλα πολυ ερημια το καφε ρε κοριτσια δε μπορω αλλο

ελα χαρα μου κατσε λιγο πλιζζζζζ.και τελικα με την δουλεια τι θα κανεις αν σε παρουν,θα πας???ο παυλιτος τι κανει????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...