Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πρινσι μου ηρθα και εγω για να μην σε αφησω μονη σου!!!σας ευχαριστω ολες για τα κομπιμεντα για την μικρη μου!!!και σαν ψωναροκουκουβαγια μανα να συμπληρωσω οτι λεει και παππου,γιαγια.τοτα(θειο κωστα) και νουνα την αδερφη μου.λεει και βρωμολεξεις αλλα πιστευω οτι ειναι τυχαιες γιατι δεν μιλαμε ποτε ασχημα μες στο σπιτι.αυριο θα την φιλμαρω να την δειτε.οσο για το καφε μας για κοπιαστε οι βραδυνες να το ενισχουμε!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιούχου!!!!! Τί κάνετε? Επιτέλους μπήκα στο καφέ μας (και προσέξτε παρακαλώ, δεν είναι καν Παρασκευή ακόμα!!!)

Εγώ κλασικά στην τρεχάλα, ο μικρός έχει αλλάξει το πρόγραμμά του τώρα που τον έχει η μαμά μου και έχει κάτι ωράρια τρέλααααα στην κυριολεξία όμως:P!!!!

Περαστικά στο Ρηνάκι και στο γιόκα σου Ελενίτσα!

Τζεσικούλα είπαμε ότι η Αρτεμούλα δεν παίζεται!!! Βρε παιδιά τελικά φαίνεται πως ισχύει ότι τα κορίτσια τρώνε λίγο (αρκετά) λάχανο τα αγοράκια, κι εγώ που νομίζω ότι είναι διάνοια, χαχα!!!! Εμένα λέει, μπαμπά, νταντά όταν αναφέρεται σε εμένα:shock: (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, παρεπιπτόντως δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αυτή τη λέξη!) ενίοτε γιαγιά, χαιρετάει, κάνει ζήλια, και όταν τον ρωτήσω πού είναι το κουτάλι πάει και το κρύβει. Αυτά τα ολίγα. καλά, όταν διάβασα αυτό με το "κοπέλα" που έγραψες, έμεινα άφωνη, γιατί το ίδιο είχε πει και η ανηψιά μου 13 μηνών!!!

Έχω ακούσει κι εγώ ότι τα παιδιά γίνονται τελικά αυτό που τα αποκαλούμε. Άσχετο, αλλά εγώ που τον λέω πολύ συχνά πονηρούλη θα μου γίνει μαφιόζος λέτε???

πρινσι τωρα που ειπες μαφιοζος περιμενε να σου βαλω ενα ανεκδοτο που εβαλα η ελενη στο φεις

OjQkp2.png?B89kEt5q

πρινασακο μου τι κανεις?καλα ρε συ πονηρουλη τον λες τον δημητρακη,γιατι να σου βγει μαφιοζος?δηλαδη εγω που τον λεω γαντζιο λες να μιου γινει γκασμας?χιχι.καλα ξερω σας πουντιασα.

τζες ωραιο το ανεκδοτο.σημερα που λες πηγα και μου πηραν αιμα για εξετασεις .δεν πηγα πουθενα αλλου.

που εισαι τελειωσε ?????το 50-50.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑΙΡΕΤΕ ΧΑΙΡΕΤΕ

τι μου κανετε τσουπρες?

καταρχην δε θυμαμαι και πολλα απο αυτα που διαβασα το λεω να μη παρεξηγηθω επισης εμεις απο λεξεις λεμε μαμα, μπαμπα αλλα τωρα τελευταια οχι συνεχεια λεμε συνεχεια γιαννη( το μπαμπα μας) χτυπαει τη πορτα του σπιτιου και τον φωναζει πολυ πλακα, περνει το τηλεφωνο και λεει ναι ναι, λεει μαμ, ασεμε καλα καλα, αντε,ατα,νανα(νονα),φυγε,κανει ζηλια, λεει κιλακι(σκυλακι)πουφ αυτα δε θυμαμαι αλλα

σας ειχα πει οτι θελω να βρω και εγω κατι να ξεφυγω λιγο απο το σπιτι για βαρεθηκα μεσα μεσα ε λοιπν ενω κοιταγα την εφημεριδα τιποτα απο αυτα που εβλεπα δε μου αρεσε βεβαια δε ψαχνω και φανατικα ε λοιπον πριν 4-5 μερες εστειλα 1 βιογραφικο με μαιλ και με πηραν σημερα να παω αυριο για ιντερβιου ειναι και καντα μου σκετικα με το αμαξι 15 λεπτα και πολυ ωραιο ωραριο 10,30-7 δε θα χρειαζετε να ξυπναω και νωρις γιατι εχω ενα θεμα με τα πρωινα αυριο θα σας πω νεα μολις γυρισω 4,30 εχω ραντεβου μου φαινετε εγω που δε καιγομαι θα βρω πρωτη δουλεια χαχαχαχαχ

αντε καλο βραδυ σε ολες και περαστικουλια τωαρ που το θυμηθηκα στη μικρη της μαρινας μας και στο ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΜΑ της ελενης μας ελπιζω να μην ειναι αλλο και να το ξεχασα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

συνηθως ετσι γινεται χαρουλα.οποιος δεν ψαχνει φανατικα αυτος βρισκει.χαχα.να μας πεις και λεπτομεριες κυρια μου.αντε ευχομαι αν ειναι μια χαρα και να γουσταρεις πολυ!

4ywWp2.png

καλημερα!!!!ελενη γιατι δεν ανοιξες το καφε σημερα ε????εχτες ξανακοιμηθηκε η μικρη στην κουνια και ετσι καταφερα και εγω να κοιμηθω λιγο σαν ανθρωπος.μετα το 50-50 ρηνιω επεσα τουβλο στο κρεβατι.χαρα μου μπραβο γιατο ιντερβιου.και εγω ετσι την παθαινω,οταν δεν με πολυκαιει βρισκω αλλα οταν πρεπει ουτε για σκουπιδιαρης δεν βρισκω δουλεια.δεν πειραζει θα γεμισω τον χρονο μου δημιουργικα:tongue:ο αντρας μου εχει πολλα περιοδικα 'τα μαστορεματα" και ετσι λεω να γινω μπομπ ο μαστορας:tongue::tongue::tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

χαχαχαχ γεια σου ρε τζες ωραια τα λες.

καλημερα κοπελιτσες μου

ρηνακι δε σε προλαβα εχτες πηγα και την επεσα

λοιπον θα μπω το απογευμα να γραψω νεα

φιλακια πολλα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα σας! Καλησπέρα σας μάλλον γιατί μεσημέριασε και δεν πήρα χαμπάρι...

Χαρά ελπίζω να πάει καλά η συνέντευξη αλλά το σπουδαιότερο να βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και θα την ευχαριστιέσαι...

Πρέπει και εγώ να αρχίσω την αναζήτηση γιατί φεύγει η εταιρεία που δουλεύω και δεν θα ακολουθήσω γιατί πάει λιγάκι μακριά... στο Dubai!

Μήπως όμως να αφήσω να περάσει το καλοκαιράκι;;; :wink:

Ας παίζω στο μεταξύ κανένα λόττο, κανένα τζόκερ... που ξέρεις... :-)

αχ τι κουραση! Γεια σας κοριτσια. Ολη μερα τρεχω! Χθες βγηκα με μια φιλη κ ηπια λιγο κ ειμαι ψιλοκομματια! Χαρα καλη επιτυχια! Θαλεια τι κανεις? Θα αρχισεις να ψαχνεις για δουλεια? Τζεσικακι μου κεφακια εχεις ε? Τι βρωμολογα λεει βρε το μωρουλι σου? Χιχι! Πρινσακο καλα με τη δουλεια? Κοριτσια ζυγιστηκα κ ειμαι 62.7! Επιτελους επεσα απο τα 63! Αντε λιγο ακομη. Ααα ειρηνακι τι εγιναν οι εξετασεις? Ελενακι μου τι κανεις?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!τι κανετε?εμεις μια χαρα...χθες ηταν η παρουσιαση του βιβλιου της γιαγιας του μικρου και πηγαμε απο εκει μαζι με το μικρο...η γιαγια του τον εδειχνε παντου λες και ηταν τροπαιο και εμενα σαν την "νυφη" της!γκρρρρρρρρρρρρ

τα νευρα μου εγιναν κροσσια και δεν μπορουσα και να μιλησω η καημενη!!!!

κατα τ αλλα καλα ηταν τρεχαμε πανω κατω με τον ευθυμιο και περασε γρηγορα η ωρα...

σημερα θα τηλ.της ενδοκρινολογου για να δω ποτε θα παω...

εσεις τι κανετε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια!

Τώρα η Χαρά μας θα συνεντευξιάζεται, οπότε περιμένουμε να μας πει ευχάριστες εξελίξεις σε λιγάκι!

Λορέτα μου, 62.700????Μπράβο ρε θηρίο!!! Ζουλεύω, νομίζω ποτέ δε θα το δω πια αυτό το νούμερο, έτσι όπως έχω καταντήσει!

Γλυκούλα μου, ωχ πόσο σε καταλαβαίνω τι να μην έχεις τα νεύρα κρόσια μετά από αυτό?Ελπίζω τουλάχιστον να πάει καλά η γιαγιά με τις πωλήσεις από το βιβλίο και να βοηθήσει λίγο στη διατροφή του παιδιού.

Θάλεια για dubai ε? Χμμμ δεν το λες και δίπλα! Ελπίζω τουλάχιστον να σου πληρώσει μια καλή αποζημίωση η εταιρεία και να έχεις όλο το χρόνο να ψάξεις με την ησυχία σου!

Η μικρή μου φτού φτού είναι καλά επιτέλους αν και μέχρι Τετάρτη θα πινει αντιβίωση, εγώ πάλι άλλες 9 μέρες, αφού χτες πήγα ΩΡΛ και με βρήκε με ιγμορίτιδα χάλια! Τέσπα! Στη δουλειά τα πράγματα πάνε καλύτερα νομίζω, αφού βέβαια έκανα μια συζήτηση έξω από τα δόντια με όλους παρόντες! Ξεκαθάρισα φυσικά ότι αν κάποιος πρέπει να μετακινηθεί δεν έχω πρόβλημα να είμαι εγώ αυτή, οπότε ίσως και γι αυτό ηρέμησαν τα πράγματα! Θα δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...