Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας διάβασα μονορούφι ως συνήθως πια!

Μπράβο σε όλα τα ζουζούνια που λένε τόσες κουβεντούλες! Εμείς πολύ λίγα πράγματα ακόμα και μόνο ¨Οταν και Αν θέλουμε! Επίσης τώρα που αρρώστησε εκεί που λέγαμε θα φύγει περπατώντας μιαςκαι έκανε 4-5 βήματα, μείναμε στα ίδια και πιο πίσω αφού δεν έχει και πολύ κουράγιο! Τέσπα όλα αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο γεγονός ότι πάει αρκετά καλά με την αντιβίωση και παίρνει τα πάνω της!

Έχεις υποθειροειδισμό γλυκούλα? Πες μας τι θα σου πει ο γιατρός!

Έφυγα κιόλας, πάω μπας και ξεκουραστώ, ακόμα δε λέω να μπω σε σειρά με παιδιά και δουλειά, δεν ξέρω πώς έτυχε αλλά από όταν ξεκίνησα δουλειά, τα μικρά είτε είναι άρρωστα είτε είναι αποσυντονισμένα και έχουμε διαλυθεί στο ξενύχτι και στη γκρίνια! Άντε Μάρτη μου, ξου ξου να έρθει ο Απρίλης μπας και πάρουμε ανάσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!!επιτελους εχτες τα καταφερα και μετα απο τοσο καιρο κοιμηθηκε η μικρη στην κουνια της και το απογευμα και το βραδυ χωρις να ξυπνησει καθολου.το απογευμα μου πηρε κανα 40λεπτο γιατι γκρινιαζε και ηθελα να την σηκωσω.το βραδυ της διαβασα ενα απο τα δικα μου τα βιβλια και κοιμηθηκε αμεσως.αχ ειμαι πολυ χαρουμενη.οσο για λεξουμε ξεκινησαμε πολυ νωρις το μπαμπα,μαμα περιπου 9 μηνων αλλα τα ελεγε ετσι απλα,δεν μας αποκαλουσε ετσι.τωρα το νερο το λεει μπου,το παπαγαλακι της γιαγιας νιονιο(ετσι ειναι το ονομα του)γαου γαου το σκυλακι και ζουζου ενα ελικοπτερακι που εχει ο πατερας της για παιχνιδι.κουκου την κουκουβαγια απο το mazoo and the zoo,μπουμπου την αλεπου και οταν λεει λαλαλαλα αναφερεται στο σπιντι γκονζαλες.και η καλυτερη λεξη απο ολες ειναι οταν φωναζει δυνατα και συνεχεια σαν μαγκακι την λεξη κοπελα!!!θα προσπαθησω να την βιντεοσκοπησω και να το βαλω στο φεις.ρηνιω μου το ιδιο προβλημα εχω και εγω και δεν παω στον γιατρο απο βαρεμαρα.ελενακι περαστικα στον αντρουλη σου.λορετα το σχολιο με τις πιπιλες ηταν απαιχτο.μαρινακι πιστευω οτι σιγα σιγα θα μπεις σε μια σειρα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε ?

πηγα το πρωι για εξετασεις να δουμε τι γινεται.ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.

τζες μου τικανεις?φωναζει η νυφουλα μου κοπελα??????και δεν την εχεις βιντεοσκοπησει ακομα.αχ θα τρελαθω λεμε.εμενα ειναι μπουνταλας ο δικος μου.μονο μπαμπα φωναζει και γεια γεια γεια οταν φευγει,λωρακο σιγουρα το γεια γεια γεια θα το λεει για για για.κοιμουνται ακομα και λεω να παω να πηδηξω πανω στο κρεβατι και να τους τσακωσω και τους δυο.το μεγαλο και το μικρο ακαθαρμα περιμεναν να φυγω για να απλωθουν.παω παω

τζεσικακο να τα 10000ασεις τα μυνηματα,σου ριχνω 3224χαχα.

που ειστε πια ολες?????

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου,

γύρισα και γω από το τζιμ και έβαλα τον μικρό για ύπνο...Οσο πάει με δυσκολεύει!

Το απόγευμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα έρθει ο νονός του. Εχει να τον δει από τα Χριστούγεννα, ούτε στα γενέθλια του ήρθε! Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί κάναμε νονό τον θείο του άντρα μου που πέθανε η γυναίκα του και δεν έχει παιδιά για να είναι κοντά στον μικρό. Αλλά αυτός στον κόσμο του. Ολο εκδρομές και δουλειές και δεν έχει χρόνο. :mad: Αυτα τα έχετε ξανακούσει αλλά κάπου πρέπει να τα πω...χιχι

Αχ βρε κοριτσάκια μου δεν είστε καλά ε;

Ειρηνάκι μου τι έχεις; Γιατί πονάς; Μήπως έχεις άγχος, είναι ψυχολογικό;

Διάβαζα το βιβλίο που σας είπα χθες και σε θυμήθηκα γιατί λέει να μη βάζουμε ταμπέλες στα παιδιά μας γιατί πιστεύουν στους χαρακτηρισμούς που τους δίνουμε και τους ακολουθούν. Οχι τώρα φυσικά, όταν μεγαλώσουν. Και σε θυμήθηκα γιατί λες το γλυκουλι σου καμιά φορά στριμενάκι. Βέβαια όλες μας το κάνουμε αυτό λίγο πολυ αλλά δε πρέπει. Ούτε αρνητικούς αλλά ούτε θετικούς χαρακτηρισμούς. Δηλαδή αντί να πεις "καλό παιδί" καλύτερα να πεις "ήταν όμορφο που μάζεψες τα παιχνίδια σου"... Εγώ τον λέω κοντοστουπάκι και τώρα θα σταματήσω :shock:. Αχ τι δύσκολο να εισαι γονιός! Τα γράφει πολυ καλά πάντως το βιβλίο.

Μαρινάκι όντως με το που άρχισε η δουλειά πήγαν λίγο όλα σταβά...Αλλά θα περάσει και αυτό. Χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρή.

Ελενάκι μου απ'οτι κατάλαβα λίγο βλαμμένες είναι αυτές στη δουλεια ε; Πες στο αφεντικό να τις απολύσει παρακαλώ:-) Πώς είναι ο αντρούλης σου;

Τζες μου η μικρή σου είναι πολύ προχώ στις λεξούλες ρε συ...Μπράβο που τη βάζεις και κοιμάται στο κρεβάτι της, ετσι πρέπει...

Σας αφηνω για να μαγειρέψω. Πήρα ενα κεικ για τον νονό και έφαγα το μισό...γκρρρρρρρρρρ

Περιμενω τη ζυγαριά να πέσει κάτω από τα 63 αλλα δε το βλέπω:confused:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λου μου δεν ξερω τι ειναι το θεμα ειναι οτι ψυχολογικα δεν ειμαι και πολυ οκ.ο δημητρης τον βλεπω ευκολα να μου δινει τα παπουτσια στο χερι (δεν εχω παραπονο ο καημενουλης ειναι τοσο υπομονετικος και με ανεχετε)αυριο θα παρω τις απαντησεις.σκατα.

οσο για το στριμενακι μου.μονο εδω μεσα το λεω για να μην το ματιασω.ειναι αγγελος μωρε.ε γκρινιαζει συνεχεια αλλα ειμαι τρελη και παλαβη.ουτε εγω χρησιμοποιω την λεξη κακο παιδι και διαφορα τετοια.αχ εχω παθει ερωτα τρελο.πραγματικα δεν ξερω πως θα ηταν αν εκανα κοριτσι αχχχχχχχχχ.

εγω παντως τον γαντζουλη μου δεν τον βλεπω να τον βαζω στο δωματιο του.το εχω χεσει αλλα δεν την παλευω.και οταν ειμαι σκατα ψυχολογικα σηκωνομαι και τον κοιταω μπας και ξεχαστω.μαρεσει που φαγωθηκε ο δημητρης να μετακομισουμε απο το προηγουμενο σπιτι επειδη ειχε ενα υπνοδωματιο.χαχα.καλα και αυτος γουσταρει οταν τον βαζω στο κρεβατι και ειμαστε ολοι μαζι ψαθουρια.ποσο καιρο θα το κανω.θα μεγαλωσει και θα μου την κανει με την αρτεμουλα της τζες.οτι προλαβω πριν μου τον παρει το προχο μπεμπακι.

4ywWp2.png

Βρε θεοτρελλες φιλεναδες μου!!!Τι ειναι αυτα που γραφετε!!!χαχαχαχαχα μονη γελαω...χμ....οχι οτι δεν το συνηθιζω...:)

αντρουλης καλυτερα.....ΗΤΑΝ μεχρι να ρθω σπιτι..τωρα μαλλον θα μου βγαλει παλι το λαδι...ολο το βραδυ αγκομαχουσε ο ερμος ειχε και αναγουλες χαλια.....αυτος ομως εκατσε και κοιμηθηκε ενω εγω πηγα στη δουλεια....χρρρψψψψψψψψ νυσταααααα...τεσπα καπως καλυτερα να πω ηταν σημερα τα πραγματα...για να δουμε...

Τζες η μικρη σου ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ λεμε!!!Εμενα ουτε στον υπνο του δε βλεπει οτι τα λεει ολα αυτα χαχαχαχαχα

Λορετακι μου κι εγω τον φωναζω χοντρουλη αλλα μου αρεσει....:)Οσο για τις ταμπελες δε ξερω αλλα στον μεγαλο μου που καταλαβαινει του λεω συνεχει οτι ειναι πολυ καλος οτι ειναι κουκλος το πιο ομορφο παιδακι στο κοσμο,οτι μπορει να καταφερει ο,τι βαλει στο μυαλο του ....και αλλα τετοια...ε....μπας και τον αυθυποβαλω και τα πιστεψει χιχιχιχι :)

Τωρα θα παμε μια βολτιτσα σε μια φιλη να αφησουμε λιγο το μπαμπα μας να κοιμηθει και θα μπω παλι το βραδακι ναι;;

φιλακια

:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ξεχασα εχω μια καταπληκτικη ιδεα!!!!

Θελετε να σας τη πω;;;;;;;;

:) :) :)

Να βαζετε το ξυπνητηρι σας καθε μερα εξημιση ωρα να πινουμε και παλι μαζι καφεδακι οπω παλια!!αχχχχχχχχχχχ

τι;;;

δε σας αρεσε ε;;;;;;

καλα....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εφυγε ο νονός μας, ωραία περάσαμε και είπαμε να βλεπόμαστε πιο συχνά...|Αντε να δουμε! Εφαγα όοοοοολα τα γλυκά και ησύχασα!

Αχ κορίτσια, τώρα διαβάζω ένα άλλο βιβλίο για τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών και λέει οτι τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένα όταν κοιμούνται δίπλα στους γονείς τους και τους μυρίζουν το βράδυ. Αχ τι να πω, οτι λέει η καρδιά σας καντε και όπου μας βγάλει!!! Οταν θα μας βρίζουν στην εφηβεία (ετσι κ'αλλιώς) ελπίζω να υπάρχει κανένα καφέ "Μανούλες διωγμένες και καταφρονημένες" και να τα λέμε να παρηγοριόμαστε.

Ελενάκι τέλεια ιδέα με το ξυπνητήρι. Εγώ λέω να μη κοιμάμαι καθόλου μήπως δε το ακούσω το πρωί, ε τι λες;;;; :) Μετά σκέφτομαι να έρχομαι στη δουλειά σου να σου δίνω τυρόπιτα κάθε πρωί και όταν σχολάς να είμαι πάλι από κάτω να σε πήγαίνω σπίτι! :)

Ειρηνάκι μην αγχώνεσαι με τα θέματα υγείας. Μια χαρά είσαι,θα το δεις.

Οι υπόλοιπες που είστε; Θα φάτε ξυλάκι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Loretaki μου ακομα καλυτερη η δικη σου ιδεα..αλλα..να μη σε βαζω σε κοπο βρε παιδι;;;χιχιχιχιχιι!!

Ακυρο το μπουρου μπουρου ο Κοσμακος θα δει το τελικο...γκρρρρ....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ουφ γεια σας κοριτσακια μου σημερα ολη μερα τρεχω λαικη σ.μαρκετ τραπεζες αλλα αποζημιωθηκα το μεσημερι οπου κοιμηθηκα απο της 5μεχρι της 6,30αχχχχχχ.....Τωρα εβαλα τα μικρα να φανε το αυγουλακι τους εφαγα και εγω ενα και εκατσα θα πιουν το γαλα τους και σιγα σιγα για νανι....Εμενα ο καλος μου πηγε στον ξαδερφο του να δει το ματς αεκτζης γαρ...:rolleyes:Σας ειπα οτι εχω ξεκινησει διατροφη εδω και μια εβδομαδα.??γιατι μετα το χειρουργειο πηρα 2κιλα και εφτασα 57,5και τωρα ειμαι παλι στα 56,100:D:D:D...Επισης με ταλαιπωρει μια ψιλοδυσκοιλιοτητα εδω και 4μερες εφαγα αχλαδι εφαγα ακτινιδιο εκανα τσιγαρο μαζι με φραπε που λεεν οτι βοηθαει τιποτα λιγα πραγματα....τωρα πηρα ακτιβια και ελπιζω να με βοηθησει..

:-D

Γιούχου!!!!! Τί κάνετε? Επιτέλους μπήκα στο καφέ μας (και προσέξτε παρακαλώ, δεν είναι καν Παρασκευή ακόμα!!!)

Εγώ κλασικά στην τρεχάλα, ο μικρός έχει αλλάξει το πρόγραμμά του τώρα που τον έχει η μαμά μου και έχει κάτι ωράρια τρέλααααα στην κυριολεξία όμως:P!!!!

Περαστικά στο Ρηνάκι και στο γιόκα σου Ελενίτσα!

Τζεσικούλα είπαμε ότι η Αρτεμούλα δεν παίζεται!!! Βρε παιδιά τελικά φαίνεται πως ισχύει ότι τα κορίτσια τρώνε λίγο (αρκετά) λάχανο τα αγοράκια, κι εγώ που νομίζω ότι είναι διάνοια, χαχα!!!! Εμένα λέει, μπαμπά, νταντά όταν αναφέρεται σε εμένα:shock: (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, παρεπιπτόντως δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αυτή τη λέξη!) ενίοτε γιαγιά, χαιρετάει, κάνει ζήλια, και όταν τον ρωτήσω πού είναι το κουτάλι πάει και το κρύβει. Αυτά τα ολίγα. καλά, όταν διάβασα αυτό με το "κοπέλα" που έγραψες, έμεινα άφωνη, γιατί το ίδιο είχε πει και η ανηψιά μου 13 μηνών!!!

Έχω ακούσει κι εγώ ότι τα παιδιά γίνονται τελικά αυτό που τα αποκαλούμε. Άσχετο, αλλά εγώ που τον λέω πολύ συχνά πονηρούλη θα μου γίνει μαφιόζος λέτε???

Καλώς την Άννια μας!!! Εεεε, αφού κοιμήθηκες ολόκληρη 1,5 ώρα έχεις γεμίσει αποθήκες για δέκα μέρες τουλάχιστον:-P!!! Όσο για τη δυσκοιλιότητα, μην αγχώνεσαι, μπορεί να είναι παροδικό, ή και από το άγχος.

Υ.Γ. μισή σελίδα σε μία μέρα κοπελιές? Ας όψονται οι εργασίες μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...