Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα σας κοριτσακια!!!

τι κανετε?

τζεσικακι η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ καλα.καθε πρωι που ξυπναω ποναω παντου.οταν κοιμαμαι απο την δεξια μερια ποναω και ξυπναω .δεν ξερω τι σκατα ειναι και αυτο και φρικαρω as always.

χαρουλα και εγω αυτα εκανα στο μπεμπακο μου και σημερα δεν εκανε καθολου?τι γινεται?χαχα τωρα θα ψαχνω συμβουλες δυσκοιλιοτητας

χριστινακι ο δικος μου λεει μπαμπααααααααα σαν να θελει να ζητησει χαρη,γιαγιαγια και χαιρεταει οταν βαζει μπουφαν.,τοιτα και δειχνει με το δαχτυλακι.αυτα

λωρακι ωραιο θα ειναι το βιβλιο αλλα ποιος καθεται να διαβασει?να μας δινεις συμβουλες απο αυτα που διαβαζεις.οκ?οκ......

λεναλ μου δεν ξερω αν εισαι η ψυχη εδω .παντως γενικα εισαι ψυχαρα φαινεσαι.και εγω καπου εκει κοντα ειμαι..............ψυχακιας

λενιω και εγω τρελαμενη ειμαι με τα κωλοπροβληματα υγειας.ασε σκατα ειμαι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρηνουλι μου!!!!Καλα....περιμενατε να σας απειλησω για να ρθειτε;;;

αχ ελεγα θα παω για υπνο αλλα ο πυρετος δεν επεσε...βαζουμε κομπρεσες τωρα...και νυστααααααζωωωωωω αααχχχχχβγβββγγγχ(χασμουρητο)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γιατι βρε γλυκουλα?εγω σε ειδα και σου απαντησα οτι και εγω ειμαι τρελαμενη με τα προβληματα υγειας.παραπονιαρικο μικρο

ειμαι λιγακι....τι κανετε εσεις?ο μικρος?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...