Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!

είστε καλά; εγώ τρώω φράουλες αν και πεινααααααωωωω!!!

Εμείς πήγαμε βόλτα, είδαμε χελώνες και ψαράκια σε ένα πάρκο εδώ κοντά και τώρα κοιμόμαστε. Εγώ μαγειρεύω κιμά για μακαρόνια και τώρα μπήκα να σας διαβάσω.

Στελλίτσα τι κάνεις; Μπράβο ο Γιάννος που έφαγε μαζί σας. Εμάς απ'έξω δε τρώει με ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε πατάτα τηγανιτή που τρελαίνονται τα παιδιά...:shock:

Αχ Ελενάκι και μένα μου λειψατε και συ και ο Αναστασούλης και οι βολτιτσες...Ελπίζω να πάει καλύτερα η δουλειά σήμερα.

Λενάκι μια φίλη μου έχει υποθυροειδισμό. Πρέπει να το προσέχει γενικά αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα σου πει και ο γιατρός. Πάντως η φίλη μου είχε αλλαγές και στη διάθεση και τα κιλά της.

Τζεσικάκι 160 πολλά δεν είναι; Δε ξέρω, εμένα μ'αρεσε αυτό που πήρα και είναι και βολικό. Βέβαια δεν είναι για τρελές βόλτες με τις ώρες.

Χαρά βολτίτσες πάλι σήμερα;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Λορετάκι....

ναι είναι πολύ καλύτερα τώρα που δε κουβαλάω φαγητό....φυσικά όπως είπα δε τρώει τηγανητά αλλά ότι βραστό βρίσκουμε:μπρόκολο,πατάτες, παντζάρι κτλ και κρεατάκι.....προχτές έφαγε ψητή σαρδέλα!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Έχουμε 4-5 μέρες που κάνουμε 1,5 βηματάκι!!!

και η χαρά μας μεγάλη!!!!!!!!

εχτές παίζαμε κυνηγητό-κρυφτό οικογενειακως....το γέλιο

και έχει 3 μέρες που έρχεται και με παίρνει αγκαλιά κανονικά...

σεείχα διαβάσει που έλεγες για τα φιλιά...εμένα βγάζει και την γλώσσα!!!(λέω στον μπαμπούλη:ο γκόμενος μου....)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Έχουμε 4-5 μέρες που κάνουμε 1,5 βηματάκι!!!

και η χαρά μας μεγάλη!!!!!!!!

εχτές παίζαμε κυνηγητό-κρυφτό οικογενειακως....το γέλιο

και έχει 3 μέρες που έρχεται και με παίρνει αγκαλιά κανονικά...

σεείχα διαβάσει που έλεγες για τα φιλιά...εμένα βγάζει και την γλώσσα!!!(λέω στον μπαμπούλη:ο γκόμενος μου....)

:-P:razz::-P

μα τι γλυκουλικα είναι. Ε τώρα θ'αρχισει τις βόλτες...είναι τέλειο να περπατάνε!

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Χάλοούυυ κορίτσια!!

Λοιπόν δουλεύει το ελενάκι και χάθηκε η ζωή από το καφέ μας...αυτή τη διαπίστωση κάνω!!!

Μαρίνα μου ξέχασα να σχολιάσω εχθές...ελπίζω τα πράγματα να φτιάξουν γρήγορα και για σένα, και από πλευράς υγείας αλλά και ....επαγγελματικώς...!

Εμένα η μικρή μου τρώει τα πάντα...και μέσα στο σπίτι και έξω από αυτό...σε σημείο πυ όταν μασουλάω πράγματα το κάνω κρυφά γιατί με το που με δει θα θέλει και αυτή μπουκίτσες! Ααα.... άρχισα να της δίνω μέλι με το γιαουρτάκι και έχει ξετρελαθεί!!!! Μου δείχνει συνέχεια το ντουλάπι που το έχω και μου λέει 'με..με...με'... (εννόοντας μέλι για όσες δεν κατάλαβαν..:wink:

Γενικώς εσάς λένε τίποτα; Εμένα μέχρι στιγμής λέει μαμά (που το άρχισε τις τελευταίες 2 εβδομάδες...δεν το έλεγε πριν), μπαμπά, νταντά, με (μέλι), νιαααα (νιαου), γουββ γουββ, παπά (παπουτσια), τουτου (αυτοκίνητο) και μπο (μπολ) δεν λέει κάτι άλλο... πότε αρχίζουν και μιλάνε περισσότερο;

PCqNp2.png

Οντως Χριστινάκι και γω έτσι νομίζω, έπιασε η Ελένη μας δουλειά και αποσυντονιστήκαμε όλες. Ελενάκι πες τους οτι θέλεις μια ώρα οπωσδήποτε να μιλάς με τις ιντερνετικές σου φίλες...:)

Αχ και μένα δε μιλάει σχεδόν καθόλου. Λέει μαμά, μπαμπά (σπανίως) και παπαπα (το παπάκι) και αυτό με χίλιες ντροπές. Κορίτσια διαβάζω ένα από τα βιβλία που πήρα και μου αρέσει πολυ. http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134300

Γύρισα από τη δουλειά...μ'αρεσει πολυ αλλά πηγαίνω λίγο και χάνω επεισόδια...

κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ......τοσο καιρο ημουνα η ψυχη του καφε....και δε το χα καταλαβει χαχαχαχαχα(μπουαααα :) )

Εχω αντρα αρρωστο

Μωρο που γκρινιαζει συνεχεια

Μεγαλο που κανει το μωρο να γκρινιαζει συνεχεια ( :) )

Δουλεια....ας μη πω καλυτερα.....

Θα μπω αργοτερα για λεπτομερειες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αμάν βρε Ελενάκι...τι γίνεται;;;

Γιατί γκρινιάζει ο μικρός;

Τι έπαθε ο άντρας σου;

Βάλτους όλους μαζί σ'ένα κρεβάτι, δώστους και από μία πιπίλα και λίγο ντεπόν και έλα να τα πουμε...:)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χάλοούυυ κορίτσια!!

Γενικώς εσάς λένε τίποτα; Εμένα μέχρι στιγμής λέει μαμά (που το άρχισε τις τελευταίες 2 εβδομάδες...δεν το έλεγε πριν), μπαμπά, νταντά, με (μέλι), νιαααα (νιαου), γουββ γουββ, παπά (παπουτσια), τουτου (αυτοκίνητο) και μπο (μπολ) δεν λέει κάτι άλλο... πότε αρχίζουν και μιλάνε περισσότερο;

το γουββ το λέει με δύο β; :-P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ηρθαααα!

Αργησα λιγο αλλα καλιο αργα παρα ποτε! :)

Αντρουλη αρρωστος στοπ......ελπιζω μη κολησουν τα παιδια στοπ....εγω δε πειραζει ας κολησω...μια χαρα περναει ο αντρας μου χιχιχι αστειακι κρυο αυτο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Οσο για τη δουλεια.....η αλλη γραμματεια στην υποδοχη ειναι μια ξανθια κουκλαρα ....στριντζω...με φωνη 090....:) :) :)

Κανει συνεχως παρατηρησεις στην αλλη κοπελα της γραμματειας των χειρουργειων....ειναι απιστευτη...τεσπα....εγω μιλησα σημερα και απο κοντα με τον αφεντικο και μου ειπε οτι θα ξεκινησει μεχρι τη Παρασκευη η κανονικη μου εκπαιδευση..εως τοτε....ειδομεν...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ξερω οτι ειναι συνηθες αλλα αν δεν μαθω περισσοτερα και να με ησυχασει και ο γιατρος γιατι το εψαχνα στο ιντερνετ και τρελλαθηκα μου φαινεται.....

και εμενα μιλαει αρκετα νομιζω ο μικρος λεει μαμα, μπαμπα, γιαγια, βου(το καραβακι), βαγ(το σκυλακι)το αλογακι, πα(παπακι), μπαμ ειναι πολλα οπως το πεσιμο οταν ριχνει κατι και τετοια, να(νονα), μαμ...αυτα νομιζω αλλα ξερει και αναγνωριζει πολλα πραγματα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λοιπον...εμενα λεει μαμα γιαγια γαλα Αννα(η νονα του) ναι(ολη την ωρα)εκει και πα(απο το παει)αυτα...και οποτε θυμαται ετσι;;;οχι ολη την ωρα....και πολλα μας ειναι......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...