Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνη μου μηπως ειναι απο τα δοντακια η διαρροια??μπορει να ειναι και ιωση αλλα μπορει καιενα απλο κρυωματακι στην κοιλιτσα...γενικα να του δινεις σφιχτα φαγητα πχ ρυζι λαπα βαλε μπανανα μηλο στην φρουτοκρεμα και το γαλα με την λιγοτερη λακτοζη βοηθαει........

Τα 1400Ε ειναι απο μια δουλεια που θα παει ο Τ.

:-D

Γειά σας Ειρήνη και καρότο για την διάροια....μπορείς να βράσεις αρκετά και να του δώσεις και το χυμό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στεγια δε θελω και δεν ειναι της φυσης μου να γκρινιαζω και να παραπονιεμαι...ειμαι της υπομονης....μεχρι να γινει το μπαμ βεβαια....;)

Ειρηνουλι μου μπανανα μηλο καροτο ρυζακι!Αυριο θα ειναι καλυτερα θα δεις ;)

Ο αντρουλης σου πως ειναι;;

Λορετακι μουυυυ αχ αν ημουν σπιτι θα ρχοσασταν και θα καναμε βολτες στη παραλια...κλαψ.......μεγια τα φορεματακια σου καλοφορετα! :)

Αννια ειναι καλυτερα η μικρη ετσι;;μπραβο σας!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένη μου δε το έγραψα για να του γκρινιάξεις...

άλλωστε όλες ξέρουμε πόσο ανυπόφορη και γκρινιάρα είσαι γιαυτό δε σου μιλάει και καμία μας...

χαχαχαχαχ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τις έδωσα τις προσκλήσεις κοριτσάρες μου...

πολλά φιλάκια σε όλες..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Eπειδη δε γκρινιαζω σε αλλους βγαζω σε σας τα απωθημενα μου χιχιχιχιχιχιχι :) :) :)

Δε μιλαω εγω παιδι μου.......κραταω κραταω κραταω και μετα....το μεγαλο μπαμ!Κανω υπομονη λοιπον μεχρι να τους χωσω καμια μπουφλα και να σηκωθω να φυγω....τουλαχιστον ομως θα το χω φχαριστηθει!χιχιχιχιχι

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχ Ελένη μου αυτό είναι το χειρότερο,πάντως εγώ με τίποτα δε θα άντεχα θα έσκαγα στο λεπτό......

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας τι κανετε??εγω σημερα πηρα τις απαντησεις απο τις εξετασεις και διαπιστωσα οτι εχω υποθυρεοειδισμο και θα πρεπει να παω σε ενδοκρινολογο για να δω τι γινεται τωρα και αγχωθηκα πολυ....μακαρι να ειναι ολα καλα και ασημαντα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!σημερα ειμαστε καλεσμενες για καφε και ευτυχως γιατι εχει συννεφια.γλυκουλα μου περιμενε να πας στον ενδοκρινολογο για να σου πει.και μια φιλη μου προσφατα της ειπαν το ιδιο πραγμα αλλα ευτυχως ετυχε να ειναι ανεβασμενη πιο πολυ μια ορμονη που ευτυχως ρυθμιστηκε απο μονη της κι επεσε.ευχομαι να μην ειναι τιποτα!ρηνιω ευτυχως που εμφανιστηκες γιατι θα ανυσηχουσα.περαστικα στους αντρες σου.εγω στην μικρη εδινα σε σκονη τον ναν χωρις λακτοζη αλλα την τελευταια φορα ο γιατρος μου ειπε για το advance το οποιο το λατρεψε.και αντι για φαριν λακτε εδινα ρυζαλευρο ή τις εβαζα λιγο στο γαλα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

λορετα αυτο το καροτσι ηθελα αρχικα να παρω.μου το ειχε συστησει η αννια μς και το βρηκα βολικο.διαβασα ομως και για το zapp quinny και εχει πολυ καλες κριτικες με ενα ελλατωμα,δεν ξαπλωνει.αλλα γινεται μικρο σαν τσαντακι και ετσι δεν θα παιδευομαι στο αμαξι.απο τιμη το βρηκα δυστυχως 160€ με τα εξοδα αποστολης και φαντασου ειναι και σε εκπτωση

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαρουλα σε επερνα τηλεφωνο να σε ρωτησω τι του εδινες για την διαροια του μικρου.του εβρασα σκετο ρυζι και το εφαγε.μου ειπε ο γιατρος να του παρω γαλα χωρις λακτοζη και του πηρα το δελτα advance με 80%λιγοτερη λακτοζη ενω μεχρι και το πρωι του εδινα σκονη γαλα.

αχ κοριτσακι μου δε το ειδα ειχα παει για ψωνια και καποια στιγμη εκλεισςε απο μπαταρια και αλλαξα κινητο και δε το ειδα

εμενα ο γιατρος μου ειπε να του βρασω κοτοπουλο και με το ζουμι να βρασω ρυζακι και καροτο και να του δωσω αυτο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααα

τι μου κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...