Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

τζες το ειδα...δεν ξερω καθολου ευχαριστω παντως.....Για το καροτσι ειναι λιγοτερα κιλα απο 15 μαλλον αλλα εχει 60Ε αυτο που θες εσυ ποσο εχει???Ελενη μου τι να πω,με τον διευθυντη πως τα πας????μηπως αν μπορουσες να του μιλησεις για την κατασταση οχι να κανεις παραπονα απλα πες εχω καποιες αποριες στο πως να γινω καλυτερη στην σουλεια μου αλλα οι υπολοιπες με αγννουν κλπ κλπ....δεν ξερω ερωτηση κανω:)

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εν το μεταξυ με επιασε η καρδια μου ο Τ.δεν εχει και πολυ δουλεια και τωρα εκλιεισε μια ανακαινιση για διαμερισμα εδωσε προσφορα ξεκινησε σημερα και παρατριχα να του την φαει ενας αλλος επειδη λεει η δικη μας προσφορα ειναι πιο πολλα χρηματα.....επρεεπ να μας πεσουν τα μαλλια απο αγωνια ωσπου να παρει τηλ ο ιδιοκτητης και να συννενοηθουν τελικα ο αλλος ζηταγε πιο πολλα..

επισης μου εχει φυγει ο πατος σημερα εκανα γενικη τα ντουλαπια και πορτες κλπ επλυνα πιατα εβαλα πληντυριο ευτυχως δεν ειχα μαγειρεμα σκουπισα ξεσκονισα γιατι αυριο θα ερθει μαλλον ο παπας να μας κανει ευχελαιο 460162.gif

Η σχεση μου με το αφεντικο ειναι πολυ καλη αφου τον ξερω εδω και τρια χρονια απο τη παλια δουλεια και γι αυτο το λογο δε θελω να πω τιποτα....προς το παρον....χμ.....χχχμμμμμμμμμμμμμμμ λεω....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ααχαχαχαχαχαχαχ μολις με πηρε τηλ το αφεντικο χαχαχαχα βρε...δε λεγατε τιποτις αλλο;;;;;;χαχαχαχαχαχαχα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Περιμένω να δω ακόμα πώς θα πάει η μικρή σήμερα, αφού μόλις έκλεισε ένα 24ωρο με αντιβίωση! Για να δούμε!

Κατά τα άλλα δεν είμαι και στα καλύτερά μου, έχω παρόμοια θέματα με την Ελένη μας, αλλά για ευνόητους λόγους δε μπορώ να επεκταθώ...Φιλάκια και τα λέμε κοριτσάρες μου, να είστε όλες καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω πω τα πήρα με τις συναδέλφους σου Ελενάκι... τι κομπλεξικές! Είπες τίποτα στο αφεντικό; Να του πεις οτι δε σου δείχνουν :mad: Μαρινάκι και συ υπομονή. Μα τι πράγμα ρε παιδί μου να μη θέλουν να βοηθήσουν. Φοβούνται μη τους πάρει κανείς τη θέση;

Αννια μπράβο στον άντρα σου, λογικό να έχετε αγωνία. Τώρα ίσως να ηρεμήσει και λίγο ψυχολογικά που θα έχει δουλειά.

κλαίει ο μικρός, θα μπω πιο μετά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειααααααααααααααααααααααααααααααα σας!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Εμείς ευχαριστιόμαστε οικογενειακώς τον ήλιο και απολαμβάνουμε τις τελευταίες μας βόλτες καθώς από Τετάρτη τέλος η άδεια.....

Εχτές πήγαμε Πόρτο Γερμενό και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο φαγητό περάσαμε ακόμα πιο ΤΕΛΕΙΑ καθώς δεν είχα πάρει κοντά μου τίποτα και έφαγε βραστά που βρήκαμε κομμένα κομματάκια!!!!!!

Λοιπόν Τζές οκ.....Όσο για καρότσι δε ξέρω ΤΙΠΟΤΑ,ο Γιάννος δεν έχει μπει σε κανένα!!!!

Ελένη καλά έχεις τον διευθυντή "κολλήτό" και δε του λες για τις κάργιες?

Μαρίνα έμπαινε στις κομπλεξικές που δε καταλαβαίνουν την ΜΑΝΑ(δεν αναφέρομαι προσωπικά μόνο σε σένα πολλές φίλες μου τα ίδια τραβάνε...)

Άννια μια χαρά και 2 μπορώ να σου πω πήρα με την δουλειά του Τ.άντε θα ηρεμήσετε κατά πολύ τώρα....Είδα λίγο δύσκολο βράδια εε?Το Μαράκι καλύτερα?

Θάλεια μου να είσαι σίγουρη πως αν δούλευα όχι μόνο το κουταλάκια αλλά θα κουβαλούσα πολλά πολλά πραγματάκια για να τον νιώθω κοντά μου!!!Καλό επίσης που μένει με την γιαγιά....

Χριστινάκι σε νιώθω κάνει τόσο ωραίες μέρες που δε μπορούμε να μαζευτούμε σπίτι....

Λορετάκι μην μιλάς καθόλου εσύ με το τζίμ θα δεις διαφορά αισθητή εγώ βλέπω πάντως μια απελπισία όταν κοιτάζομαι σε καθρέφτη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άσχετο κέρδισα τις διπλές προσκλήσεις στο διαγωνισμό και η Ειρήνη(ειρήνη συγχαρητήρια)αλλά δεν είχα δει για πια μέρα ήταν και δε μπορούμε...Ενδιαφέρεται καμία?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα δες...

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2401

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και πάλι,

τζες για ποιο καρότσι ενδιαφέρεσαι γιατί πήρα εγώ ένα της chicco πολυ μικρό για το καλοκαίρι. Πάντως δε ξέρω τι λένε οι κατασκευαστές εγώ βλέπω και κάτι παιδιά μεγάλα σ'αυτά τα καρότσια! Δηλαδή πάνω από 3 χρονών, αρκεί να χωράνε. Κάτσε να βάλω λινκ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1254108

Πήγαμε βόλτα το απόγευμα και πήρα δυο φορεματάκια. Χάρηκα γιατί φόρεσα medium επιτέλους! Από τη μέση και πάνω είμαι καλή, από εκεί και κάτω οχι τόσο :mad: Ολο το λίπος της εγκυμοσύνης συσσωρεύτηκε στα μπουτάκια κλαααααψψψψψψψψψψψ

Θάλεια λογικό να σου λείπει ο μικρός σου. Να πάρεις και καμιά φωτογραφία του να βλέπεις. Ομως νομίζω πως είναι ώρα να αρχίσει να κοιμάται μοναχούλης ε; δε το δοκιμάζετε σιγά σιγά (αν θέλετε βέβαια)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ουφ κοριτσια δεν λετε τιποτα 1400Ε ειναι αυτα....Το Μαρακι ειναι πολυ καλυτερα δεν παραπονεθηκε καθολου σημερα....:P:p:pΕιρηνη και Στελλα συγχαρητηρια....Ελατε βρε τσουπρες και απο διπλα καμια βολτα....Περαστικες δεν με πειραζει:D:D

καλησπερα σας!

στεγια σε ευχαριστω για την ενημερωση.εσυ δεν μπορεις να ερθεις ε?

λεναλ μου σε ζηλευουν σου λεει νεο αιμα κατσε να την ξεκανουμε,μην μασας .παντα τα νεα ατομα τα κανουν οτι να ναι.

ο μπεμπακος μου δυο μερες εχει διαροια,και ο δημητρης χτες βραδυ εκανε εμετο.τι δινεται ρε κοριτσακια οταν κανουν διαροια?

χαρουλα σε επερνα τηλεφωνο να σε ρωτησω τι του εδινες για την διαροια του μικρου.του εβρασα σκετο ρυζι και το εφαγε.μου ειπε ο γιατρος να του παρω γαλα χωρις λακτοζη και του πηρα το δελτα advance με 80%λιγοτερη λακτοζη ενω μεχρι και το πρωι του εδινα σκονη γαλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...