Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Ποιο ειναι αυτο το μελος;;Εκανε quote αυτο που εγραψα εγω;;Και επισης εγω γιατι δε βλεπω το ποστ της;;τεσπα...

Εβαλα παιδια για υπνο,σιδερωσα και τωρα θα ξεκουραστω λιγο και μετα νανι!

Μαρινακι δε τη γλιτωσατε ε;;Δουλεια θα πας αυριο;

Αννια ....υπομονη κοριτσι μου!

Λορετακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :) :) :)

Φιλια σε ολες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανάρθα κι εγώ αφού πήγα μια βόλτα στα νοσοκομεία μπας και βρω και εγώ κανένα γιατρό! Τελικά την έβγαλα μόνο με οτριβίν προς το παρόν και βλέπουμε! Αύριο θα πάω δουλειά κανονικά, δε θέλω να δίνω δικαιώματα ακόμα δεν ξεκίνησα, τη μικρή θα την κρατήσει η μαμά μου! Δε νομίζω να κόλλησε από το σταθμό, γιατί μόνο την Τρίτη πήγε και το απόγευμα εκείνης της μέρας είχε ήδη δέκατα, πιο πιθανό είναι να τσίμπησε κάτι στην εκδρομή μας με τόσα παιδάκια, αφού δυστυχως αρρώστησαν κι άλλα με τα ίδια συμπτώματα! Τι να κάνουμε αυτά έχουν οι συναναστροφές με άλλα παιδάκια μέσα στο Χειμώνα! Άντε να φύγει επιτέλους και μην ακούσω καμιά να παραπονιέται για τις ζέστες μετά, την έφαγα!:tongue: Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά!

Κατά τα άλλα ωραία ακούγεται η βόλτα σας Λορετάκι! Τέτοια θέλουν τα πιτσιρικάκια μας!

Άννια μου τι έχει μωρέ το κοριτσάκι σου? Αν πονάει πάντως ο λαιμός κρίνοντας και από μένα, λογικό είναι να γκρινιάζει! Πάντως η γουρούνα εδώ δεν έχω γεύση, το φαί, φαί! Δε σταματάω να σαβουρώνω σοκολάτες κλπ παχυντικά! Ε ρε κόλλημα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α όσο για το πρωινό, ο γιος μου ακόμα και τώρα λίγες φορές θα φάει κορν φλέικς ή κανένα τοστ ταυτόχρονα με το γάλα! Συνήθως πίνει το γάλα κατά τις 8.30 και 10.30 στο σχολείο τρώει φρούτα, αυγό, χυμό ή ό,τι έχει τέλοσπάντων!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Πινω το καφεδακι μου και τη κανω σιγα σιγα............

Μαρινακι εγω παντως σου το λεω απο τωρα,θα παραπονιεμαι...λιγο ομως καλα;; :)Περαστικα και σε σενα γλυκεια μου :)

Φιλακια καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε ολες μας!!!εδω σημερα εχει υπεροχη μερα και λεω να την εκμεταλευτω με βολτιτσα.βασικα παω να δω για καροτσι.θελω να παρω το quinny zapp αλλα επειδη ειναι μεχρι 15κιλα εχω ενδιασμους.θα σας πω οταν γυρισω.αννια μου κανα νεο με τα μικρα σου????λορετακι χαρα μεγαλη οταν σε φιλαει ο γιος ε????ελενακι μου μπες λιγο μετα να μας πεις νεα.μαρινακι και παλι περαστικα,η μικρη τι κανει,επεσε ο πυρετος?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανερτε??εμεις περασε ενα ποιο ησυχο βραδυ χτες βεβαια μεχρι της 2,30ηταν ανησυχη αλλα μετα επεσε και ξεραθηκε μεχρι της 10,30....Ο Αντωνης ξυπνησε στις 2 και στις 6 για γαλα....ε δεν βαριεσε απο τις 10που ξυπνησε προχτες......Σημερα η μικρη ειναι καλυτερα εχει μυξουλες αλλα την βλεπω πιο ορεξατη θα δειξει...:rolleyes::rolleyes:Παω να κανω καμια δουλεια......τζεσι γι ακαροτσι εγω θα επαιρνα για παραπανω κιλα γιατι δεν θα το χρησιμοποιεις μεχρι 2-2,5χρ???

:-D

καλημερα και απο μενα και καλη εβδοαμαδα τιο μου κανετε τσουπρες????

εμεις ολο βολταρουμε με αυτο τον υπεροχο καιρο φευγω θα μπω το απογευμα πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας και από μένα!

Γυρισα από τζιμ, πάω έρχομαι αλλά δε ξέρω αν γίνεται τίποτα:tongue:

Πάντως προσπαθώ!!! χιχι...

Εχει όντως πολύ όμορφο καιρό! Θέλω όλο να κάνω βολτίτσες! Κοιμήθηκε ο μικρός μου που τώρα τελευταία ξυπνάει 6μιση το πρωί!!! Τι να τον κάνω; Θα τον βάζω πιο αργά αλλά σκέφτομαι οτι θα αλλάξει και η ώρα....

Είστε καλα; Πολλές απουσίες βλέπω...που είστε βρε κοριτσάκια; κλαψψψψ κλουψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια!! Και εγώ πριν λίγο γύρισα..είχα κατέβει Αθήνα κέντρο για κάτι δουλίτσες...αχχ..τι ωραία που ήταν!! Τέλειος καιρός, κόσμος...ζωντάνια..πολύ μου άρεσε... πέρασα και μια γρήγορη βόλτα από Πλάκα που ήταν έξω όλα τα τραπεζάκια και τώρα ανυπομονώ να ανοιξιάσει και να βολτάρουμε συνεχώς..!

PCqNp2.png

Γεια σας μανούλες!!!!

Έπεσε πολύ δουλειά σήμερα και πάλι δεν πρόλαβα να δω πιο πίσω τα νέα σας.... Πονάει και όλο μου το σώμα γιατί την έχουμε πατήσει με τον ύπνο του μικρού μας. Θέλει να κοιμάται μαζί μας το βράδυ και για να μην τον ενοχλούμε τον πασά, πιανόμαστε εμείς... Ταλαιπωρία...

Πάντως, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου έλειπε τόοοοοοοσο πολύ ο σπόρης μου :-( Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σας λέω! Μην το πείτε πουθενά αλλά πήρα και ένα κουταλάκι του μαζί μου στο γραφείο για να έχω κάτι δικό του μαζί μου. Και να φανταστείτε ότι τον αφήνω στη μαμά μου οπότε δεν έχω να ανησυχώ για το πως περνάει.... Ξανά ερωτευμένη :-) :-Ρ

Αυτά τα λίγα. Άντε να τελειώνω να πάω στο παιδάκι μου. Καλό σας απόγευμα!!!!!!

Διαφημίσεις

ηρθαμε και εμεις σπιτακι μας!χριστινακι ξεχασα να σου πω να μπεις στο παρεντς στο θεμα με τις διατροφες που εχουν βαλει συνταγες για κουακερ.τελικα δεν πηγαμε για καροτσι,αυριο μαλλον.αννια μου το καροτσι που μου ειχες πει της chicco θυμασαι μεχρι ποσα κιλα ειναι??

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τσα!!!

Να μαι κι εγωωωωωωωωωωωωωω...

Με τα νευρα σμπαραλια...........Αυτες εκει μου κανουνε πολεμο νευρων...ακομα δε πηγα.....

Λει η υπευθηνη γραμματειας στη γραμματεα....δε θα δειχνεις ΤΙΠΟΤΑ στην Ελενη....θα βλεπει...και ΑΝ εχει αποριες(γιατι υπαρχει και η πιθανοτητα να ειμαι παντωγνωστηνς και να μην εχω)θα ρωταει......

Ε...εκανα μοκο κι εγω....και εβλεπααααααααααα.....κι οταν ειχα αποριες...(συνεχεια δηλαδη μπουχαχαχαχα)ρωτουσα.....αλλα...μιλανε οι τοιχοι;;;;οχι δε μιλανε.......

Ειμαι πολυ απογοητευμενη....ευτυχως μετα τις μια ηρθε η απογευματινη και με στειλανε σε ενα αλλο ποστο οπου εκει βρεθηκε μια σωστη κοπελα να μου εξηγησει δυο πραγματα.....πικρα σας λεω.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Επισης αυτη η....γραμματεια τελος παντων....δε με αφηνε να κανω τιποτα και δεν αφηνε κανεναν να μου αναθεσει καμια δουλεια...εκτος αν ηταν αγγαρεια....γιατι στα πηγαινε εδω φερε αυτο και πανε εκεινο...δοξα το θεο δεν εχω παραπονο,τα βγαλα τα λεφτα μου σημερα!!!

Σας λεω ειμαι μεσα στα νευρα.......γκρρρρρρρρρρρρρρρ

Εσεις;;;Τι νεα;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

τελειωσα τα θεληματα μου;)ελενακι εχω φριξει με τα νεα σουτελικα ειμαστε πολυ κομπλεξικες εμεις οι γυναικες.α τις bitches:x:x:xλες και αυτες δεν ηταν ποτε πρωταρες,σαν δεν ντρεπονται.τα πηρα πολυ ασχημα τωρα επειδη τα εχω περασει ευτυχως οχι σε πολλες δουλειες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...