Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πάω στους άντρες μου...Σας καληνυχτίζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορεττάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ (έστω κκαθυστερημένα...:rolleyes:) Κελάκο μου και εσύ πολύχρονη και πότε θα μπεις επιτέλους να μιλήσουμε εεε;; εεε;;;

Αχχ...είμαι ψιλοάσχετη με τις γιορτές και δεν τις πολυξέρω!!

Κοριτσάκια μου να είστε πάντα ευτυχισμένες και αυτός ο χρόνος να είναι ακόμα πιο όμορφος από τον προηγούμενο!!

Εμείς εδώ...βολτάραμε ολημερίς εχθές με τον ωραίο καιρό και σήμρα προβλέπεται το ίδιο...(ελπιζω..)

Ελένη μου ελπίζω το ότι πήγες Σάββατο εχθές στη δουλειά να ήταν εξαίρεση και όχι ο κανόνας ε; Πάντως σίγουρα είναι οι πρώτες μέρες..μετά θα μπεις σε ένα ρυθμό πιστεύω και με τη δουλειά και με το σπίτι...

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανεετε????καλε χρονια πολλα στις δωρες μας το ξεχασα τελειως icon_redface.gificon_redface.gif ....Εμενα αρρωστησε η μαρια χτες το βραδυ....της ποναει ο λαιμος και εκανε και ενα 38,1στης 1το βραδυ.....Εν το μεταξυ ο αντωνης αρχισε τα παλια καλα ξυπνηματα και σηκωθηκε 6φορες χτες icon_eek.gificon_eek.gif δεν ξερω μπορει να φταινε τα δοντια γιατι βγαζει τους τραπεζιτες και τουυς τεσσερις affraid.gifaffraid.gif ......

:-D

Διαφημίσεις

αχου μου βγηκε το ονομα:P:p:pπαω και εγω να ξαπλωσω γιατι νυσταζω......καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο

xaxaxaxaxa κουραγιο τζεσικακι μουυυυ!!και που εισαι ακομααααα :)

Καλημερα σε ολες!

Λενακι ηθελα να σου πω οτι πολυ ασχοληθηκες με αυτο το θεμα και το αφησες να σε επηρεασει τοσο πολυ ψυχολογικα!Εισαι πολυ καλη μανουλα,και η πλεον αρμοδια για το μωρο σου!Ο,τι σου λεει οποιοσδηποτε αλλος ειναι π@π@ριες!!!(ηθελα να στα γραψω χτες αλλα ξεχασα...)

Λορετακι περασατε καλα ε;;;Οκ με τη κοπελα το παιδι;;σιγουρα! :)

Αννια μου περαστικα στην αρρωστουλα σου.!!κι εμενα ο δικος μου εβγαλε ηδη τους δυο πανω και οι δυο κατω ειναι πρησμενοι σα φουντουκια!!!δυσκολα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά πήγαμε παιδίατρο και ξεκινήσαμε αντιβίωση τελικά γιατί η μικρή έχει λίγο από όλα και 39,3 σημερα!

Δεν είναι καμιά εδώ οπότε δεν έχει νόημα να μονολογώ! Τα λέμε πιο μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά πήγαμε παιδίατρο και ξεκινήσαμε αντιβίωση τελικά γιατί η μικρή έχει λίγο από όλα και 39,3 σημερα!

Δεν είναι καμιά εδώ οπότε δεν έχει νόημα να μονολογώ! Τα λέμε πιο μετά!

αχ μωρε μαρινακι,περαστικουλια!!!ποια αντιβιωση τηε δινεις?εμεις ευτυχως καλυτερα,τωρα θα την βγαλω λιγο μια βολτιτσα να παρει λιγο καθαρο αερα.θα ξαναμπω αργοτερα!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

xaxaxaxaxa κουραγιο τζεσικακι μουυυυ!!και που εισαι ακομααααα :-)

brand shoes

Nike Air Max 2009 Shoes

Sorry???

Mαρινάκι κρίμα ρε γμτ.... τώρα είνια καλύτερα το Μαριαλενάκι; Υποθέτω ότι αύριο δεν θα την πας σταθμό...θα μπορεί τουλάχιστον να την προσέχει η μαμά σου;

Εχθές αγόρασα από το σούπερ μάρκετ βρώμη για να δίνω στο μωρό μου...για εναλλακτικό απογευματινό...έχει καμιά σας ιδέα για συνταγές; Δεν ξέρω πως την έχω δει να δίνω ένα σωρό τέτοια υγιεινά στη μικρή και εμείς να σαβουριάζουμε τον άμπακο....

Επίσης από ποια ηλικία τρώνε πρωινό το πρωί; Εννοώ αντί για γάλα μόνο;

Πω πω Άννια μου χαρά στο κουράγιο σου που αντέχεις τόσα ξενύχτια τόοοσο καιρό..!! Βέβαια είσαι μικρούλα και έχεις αντοχές αλλά καί πάλι τα ακούω και κουράζομαι...βρε κορίτσια και εμένα η μικρή δεν έχει βγάλει αλλο δόντι αλλά η μισή πάνω σειρά είναι πρησμένατα ούλα σα να έχει δόντια μέσα.... αυτό σημαίνει ότι κατεβαίνουν όπου να'ναι;;

PCqNp2.png

Sorry???

Mαρινάκι κρίμα ρε γμτ.... τώρα είνια καλύτερα το Μαριαλενάκι; Υποθέτω ότι αύριο δεν θα την πας σταθμό...θα μπορεί τουλάχιστον να την προσέχει η μαμά σου;

Εχθές αγόρασα από το σούπερ μάρκετ βρώμη για να δίνω στο μωρό μου...για εναλλακτικό απογευματινό...έχει καμιά σας ιδέα για συνταγές; Δεν ξέρω πως την έχω δει να δίνω ένα σωρό τέτοια υγιεινά στη μικρή και εμείς να σαβουριάζουμε τον άμπακο....

Επίσης από ποια ηλικία τρώνε πρωινό το πρωί; Εννοώ αντί για γάλα μόνο;

Πω πω Άννια μου χαρά στο κουράγιο σου που αντέχεις τόσα ξενύχτια τόοοσο καιρό..!! Βέβαια είσαι μικρούλα και έχεις αντοχές αλλά καί πάλι τα ακούω και κουράζομαι...βρε κορίτσια και εμένα η μικρή δεν έχει βγάλει αλλο δόντι αλλά η μισή πάνω σειρά είναι πρησμένατα ούλα σα να έχει δόντια μέσα.... αυτό σημαίνει ότι κατεβαίνουν όπου να'ναι;;

μολις ηρθαμε απο την βολτα μας!χριστινακι εισαι εδω?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?????Αχ χριστινακι μου παρολο που ειμαι μικρη δεν αντεχω αλλο τα ξενυχτια,το παω σερι απο τον μαιο του 2009που ειχε ξεκινησει η μαρια να ξυπναει τα βραδια και μεχρι τωρα πανε σχεδον 2χρονια οι μαυροι κυκλοι εχουν φτασει το πατωμα..:(:(:(

Πηρα την παιδιατρο γιατι η μαρια εχει τρελη γκρινια της ποναει ο λαιμος παρα πολυ και μου παραπονιετε για το αυτι....Και ειναι και αναποδη δεν πινει τρωει ζεστα ουτε φαρμακα αλλα ουτε μελι που βοηθαει στο να ''μαλακωσει''ο λαιμος,οποτε φανταστειτε πως ειμαι μεσα στα νευρα:mad::x:x:x:x

Για το νεο μελος θα προτεινα να ΜΗΝ ασχοληθουμε για πολλους λογους....

Μαρινακι περαστικα,αμαν πια αυτες οι παλιοιωσεις,πριν ενα μηνα ειχα τον Αντωνη αρρωστο...

Γεια σας κοριτσάκια μου,

τι κάνετε;

Μαρινάκι πολυ πυρετό μωρέ το μικρό σου. Λες να κόλλησε από το σταθμό; Θα πας δουλειά; Είναι καλύτερα;

Στελλίτσα πώς κουρεύτηκες; βάλε καμιά φώτο...

Χριστινάκι για πρωινό μπορείς να δοκιμάσεις κορν φλέικς. Αλλά να μαλακώσουν καλά στο γάλα. Εγώ του τα δίνω με φρέσκο γάλα και του αρέσει. Επίσης αυγό που νομίζω της δίνεις...Δε ξέρω τι άλλο, φαντάζομαι τα φρούτα είναι ψιλοαπαραίτητα. Εγώ με το απογευματινό έχω θέμα. Τις κρέμες του της κόβω σιγά σιγά. του δίνω ή κορν φλέις αν δεν έχει φάει το πρωί ή κανένα γιαούρτι. Τα δόντια είναι έτοιμα μαλλον της μικρής σου. Και μένα βγήκαν τα πάνω αλλά είναι πρησμένα τα ούλα του και πρέπει να πονάει.

Σήμερα πήγαμε στα πλατανάκια που είναι ενα πολύ όμορφο μέρος με ποταμάκια, παπιες, διάφορα ζωάκια, κουνιες και ωραίες διαδρομές μεσα σε δασάκι. Εχει και καφέ. Βέβαια γινόταν χαμός αλλά του άρεσε. Βρήκαμε τυχαία και ένα ζευγάρι με το κοριτσάκι τους και περασαμε ωραία. Το απόγευμα ξανά βολτα και τώρα πια καιρός για ξεκούραση...

Αννια μου είσαι καλύτερα;

Πρινσι μας λειπεις ρε συυυυυ...Πάει καλά η δουλειά;

΄Τζες πήγατε βολτίτσα;;;;

Αχ η χαζομαμά πάλι τρελάθηκα σήμερα. Του λέω δώσε στη μαμά φιλάκι και ανοίγει το στοματάκι του και με φιλάει...:-P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?????Αχ χριστινακι μου παρολο που ειμαι μικρη δεν αντεχω αλλο τα ξενυχτια,το παω σερι απο τον μαιο του 2009που ειχε ξεκινησει η μαρια να ξυπναει τα βραδια και μεχρι τωρα πανε σχεδον 2χρονια οι μαυροι κυκλοι εχουν φτασει το πατωμα..:(:(:(

Πηρα την παιδιατρο γιατι η μαρια εχει τρελη γκρινια της ποναει ο λαιμος παρα πολυ και μου παραπονιετε για το αυτι....Και ειναι και αναποδη δεν πινει τρωει ζεστα ουτε φαρμακα αλλα ουτε μελι που βοηθαει στο να ''μαλακωσει''ο λαιμος,οποτε φανταστειτε πως ειμαι μεσα στα νευρα:mad::x:x:x:x

Για το νεο μελος θα προτεινα να ΜΗΝ ασχοληθουμε για πολλους λογους....

Μαρινακι περαστικα,αμαν πια αυτες οι παλιοιωσεις,πριν ενα μηνα ειχα τον Αντωνη αρρωστο...

αννια μου συμφωνω και επαυξανω.οσο για τα μικρα υπομονη.αν της δψσεις καραμελιτσες ειδικες για τα παιδια δεν θα τις φαει?

OjQkp2.png?B89kEt5q

λορετακι ναι ειμαι καπως καλυτερα βεβαια ψιλοτσακωνομαστε καπως αλλα μπροστα στα αλλα ειναι πταισματα....

Τζες της δινω καραμελιτσες αλλα την ανακουφιζουν για λιγη ωρα μετα ξαναποναει,αυριο θα την παω παιδιατρο να δω τις θα μας πει....

Παω να ξεκινησω τα μπανιαρισματα σιγα σιγα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...