Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γυρίσαμε και μεις απο την βόλτα. Είδαμε και την πεθερά μου και τον πεθερό μου (τον πήγα στο φαρμακείο του άντρα μου και ήταν όλοι εκεί καθώς και δύο θείες και η υπάλληλος)... Να πω οτι δεν εκνευρίζομαι οταν τον έχουν αγκαλιά και είναι 5 άτομα πάνω απο το κεφάλι του, ψέματα θα πω. Η πεθερά μου τον τρελάινει (εχει αυτή την ιδιότητα) και το μωρό κλαίει αλλά ΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙ δε το αφήνουμε απο την αγκαλιά μας....

Μετα το μωρό νυστάζει αλλά ΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙ δε νυστάζει, θέλει την αγκαλιά της πεθεράς....αχ κορίτσια σορυ για την γκρίνια αλλά δε την μπορώ...:oops:

και το φαρμακείο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για ένα μωρό κατά την ταπεινή μου γνώμη...

Τάο περαστικά σας αντε να γίνει καλά ο άντρας σου να βοηθάει. Πρέπει να τα έχεις παίξει ε/???

Τι δουλειά κάνεις? κειμενογράφος? δουλεύεις freelance...?

Εγώ σε διαφημιστική δούλευα.

εχω την κολοκυθόπιτα στο μυαλό μου αλλά δε θα φάω...

εχασα μισό κιλό (μόνο:evil:)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εγω εδω κανω τις δουλιτσες μου γιατι αυριο θα λειπω και ναι θα βγω για καφεδακι με τις μανουλες δεκεμβριου μαζι με τον μπεμπουλη ζητωωωω..θελώ να ισιωσω την μαλλουρα μου και βαριεμε αλλα τι να κανω..αν βγω ετσιο αυριο θα τρομαξουν ολες και θα φυγουν..απο εμβολιο εμεις θα το κανουμε γυρω στις 15μας ειπε η παιδιατρος..οσο για την πεθερα εγω την εχω πολυ κοντα οποτε λορετα μου σε καταλαβαινω υπομονη..!!

:-D

Aaaaaaaaax Λορετακι μου.....τι αγωνες εκανα στον μεγαλο για να μην τον εχουν ολη την ωρα αγκαλια οπως ηθελαν....για να μην τον κοιμιζουν αγκαλια οπως ηθελαν....τωρα δε κανουν και πολλα πολλα γιατι ειναι απο διπλα και ο μεγαλος και φοβουνται μη ζηλεψει!!!σε καταλαβαινω απολυτα....εγω για πρωινο εφαγα κολοκυθακια γεμιστα!!!Τα ειχε κανει χτες η μανα μου και προτιμησα να μη φαω επειδη ειχε περασει η ωρα και σημερα το πρωι του δωσα και καταλαβε!!!!Συμφωνω κι εγω οτι το φαρμακειο δεν ειναι και ο καλυτερος χωρος για βρεφακια....

Ταο υπομονη μια εβδομαδα ακομη καρδουλα μου!Στεγια μια χαρα σας βρισκω!!Εμεις μολις μπαινουμε στο αυτοκινητο χρρρρρρρρρρρ κοιμομαστε!!!Μαλλον το βαριομαστε;;;Λετε να μου ζηταει μηχανη αμα μεγαλωσει;;;;;θα φρικαρωωωωωωωω!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελενακι ποτε γεννησες??μονο 2μερες εχουμε διαφορα??πρεπει να εχει κολλησει το τικερακι σου..η το δικο μου παει μπροστα χα χα..

ασχετο αλλα παρηγγειλα τελικα απταμιλ απο αγγλια

ελενακι ποτε γεννησες??μονο 2μερες εχουμε διαφορα??πρεπει να εχει κολλησει το τικερακι σου..η το δικο μου παει μπροστα χα χα..

ασχετο αλλα παρηγγειλα τελικα απταμιλ απο αγγλια

:tongue::tongue::tongue:Καλε 28/12 γεννησα!!Μια χαρα παει το τικερακι μου!!!Παρηγγειλες τελικα ε;πρωτη φορα ειναι ή εχεις ξαναπαραγγειλει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

πρωτη φορα τα παρηγγειλα τη κυριακη ευελπιστω μεχρι δευτερα να τα εχω..160Ε ειναι τωρα δεν ξερω αν αθα πληρωσουμε κανενα φορο ελλαδος κατι τετοιο τελος παντων που λεει στο σαιτ τους...10κουτια πηρα των 900γρμ..αμα τα επαιρνα εδω απο φαρμακειο θα εδινα 280..μεγαλη κοροιδια ετσι??

πρωτη φορα τα παρηγγειλα τη κυριακη ευελπιστω μεχρι δευτερα να τα εχω..160Ε ειναι τωρα δεν ξερω αν αθα πληρωσουμε κανενα φορο ελλαδος κατι τετοιο τελος παντων που λεει στο σαιτ τους...10κουτια πηρα των 900γρμ..αμα τα επαιρνα εδω απο φαρμακειο θα εδινα 280..μεγαλη κοροιδια ετσι??

Ε, καλα δε το συζητω!!!!!Μαλλον λογω του φλεβαρη βγαινει ετσι.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ακουσε ο μπεμπης οτι βαριεμε και ειπε να ξυπνησει,εφυγαααα

Φιλακιααααααααα!!!και μενα εχει γκρινια σημερα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμένα πάλι σήμερα είναι -αρκετά- ήρεμη.. αν και τώρα άρχισε τη γκρίνια!!

Λορετάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα.. τι πακέτο και αυτό!! Αν ξαναπάς από το φαρμακείο να σε ενημερώνει ο καλός σου αν είναι εκεί και τα πεθερικά!! :D:D Αλλά όντως και εγώ μια μέρα που μπήκα σε φαρμακείο με το μικρό, είχα ένα άγχος... μην πηγαίνεις και πολύ συχνά!

Ααα και εγώ σε διαφημιστική δούλευα...

Στέγια μου δεν είναι ιδέα μου δυστυχώς για το γάλα... αφού το βράδυ έτρωγε μια ώρα..μια από το ένα στήθος.μια από το άλλο... και πάλι καταβρόχθισε και 70μλ αποψυγμένο και μετά από μισή ώρα.. ξαναέφαγε από το στηθος!! :rolleyes::rolleyes: Άστα.. και το καταλαβαίνω και από το θήλαστρο που πλέον όταν πάω να βγάλω, δεν βγαίνει τίποτα.. άντε 20-30μλ... Τώρα που το θυμήθηκα..πάω να πιο κανένα γλυκάνισο μπας και δω διαφορά!!

Άννια μου τέλεια που θα βρεθείτε με τις μανούλες Δεκεμβρίου!! Καλά να περάσετε!! Να μας πεις και γνώμη για την αγορά μέσω αυτου του site.. εγώ ψωνίζω αρκετά από το ιντερνετ αλλά κυρίως βιβλία, dvd και μπορεί και κανένα ρούχο... προχθές παράγγειλα το κρεβατάκι ταξιδιού από ένα ιταλικό site και το αναμένω την Παρασκευή!

PCqNp2.png

χριστινακι πληρωσες κατι παραπανω οταν αγοραζεις απο ξενα σαιτ??γιατι κατι ελεγε για καποιο φορο που μπορει να εχουν μερικες χωρες κ δεν το καταλαβα αυτο εμενα που κοστιζουν 157Ε ποσα θα δωσω??οσο για τις μανουλες δεκεμβριου ηταν να παω στη συναντηση οσο ειμασταν εγκυες ακομα αλλα δεν τα καταφερα οποτε τωρα θα παω..

Κοίτα δε νομίζω ότι από αγγλικό σάιτ θα πληρώσεις κάποιο φόρο γιατί είναι από χώρα εντός ευρωπαικής ένωσης.. εγώ τουλάχιστον ότι έχω αγοράσει από αγγλία, γαλλία ή και τώρα ιταλία δεν έχω πληρώσει φόρο.. τώρα αν λέει κάτι τέτοιο το σάιτ που το παράγγειλες.. τι να πω δεν ξέρω.. αν θέλεις στείλε μου τη σελίδα να το δω και να σου πω τι λέει! (πάντως λογικά αφού έκανες την παραγγελία θα σου έχει έρθει email με τα στοιχεία της παραγγελίας και το συνολικό κόστος που θα πληρώσεις μαζί με τα μεταφορικά).

Ποιό τραγούδι άκουσες και σε έριξε;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...