Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετάκι μου χρόνια σου πολλά νεραιδούλα! Ευτυχσιμένη να είσαι με την οικογένειά σου!

Κελάκο αν μας διαβάζεις και σε σένα χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς! Άντε να μπεις να μας πεις τα νέα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να σκουπίσω το υπνοδωμάτιο......ουφ πότε τελειώνουν οι δουλειές?

Μαρινάκι μου πως είστε σήμερα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθα κι εγω μια βολτααααααααααααααααα!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια και στο...μωρο Μαρινακιους χιχιχιχι :)

Πηγα και σημερα στη δουλεια....ευτυχως μεχρι τις εντεκα.....ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ....ιντερνετ;;;ουτε τουαλετα δε παω......κλαψ...

Πολυχρονες Λορετακι μου και Θοδωρουλα μουυυυυυυ!!!Να σας χαιρονται τα παιδακια σας!!!

Λοιπον εφυγα εντεκα απο τη δουλεια(πηγα εφταμιση....)ηρθε μεπηρε η οικογενεια,πηγαμε στον αγωνα ποδοσφαιρου του μεγαλου,γυρισαμε,μαγειρεψα φαγαμε κοιμηθηκααααααααααααααααα αχ δυο ωριτσες που τις ειχα πολυ αναγκη,ξυπνησα και εκανα δουλειες μεχρι τις εφταμιση!!!

Πολυ κουραστικο να εισαι εργαζομενη γυναικα βρε παιδια......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Είναι κανείς εδώ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ελένηηη μου..............

Έχει δουλειά εεε/?

Τουλάχιστον ξέρεις πως δίνει θαυματάκια σε κάποιους γονείς και μόνο αυτό σου φτάνει έεεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ναι.....τι να πω.....δε ξερω ποιες απο αυτες που ερχονται τα καταφερνουν....η πικρα μονο μου μενει που βλεπω την αγωνια στα προσωπα τους και τη προσμονη.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μιλούσα με την μαμά μου και είχα ανοιχτή την απάντηση δε σε είδα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Προσπαθώ να καταλάβω,πάντως βλέπεις πόσο μεγάλο ποσοστό προσπαθούν να αποκτήσουν θαυματάκι με την βοήθεια της επιστήμης....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μα αυτο ακριβως ειναι που με στεναχωρει....πως τοοοοοοοσο μεγαλο ποσοστο ανθρωπων...για το πιο φυσικο πραγμα,οπως η συλληψη και η γεννα πρεπει να στραφουν στην επιστημη....να δωσουν ενα ΚΑΡΟ λεφτα....και καλα...καποιοι εχουν....με αυτους που δεν εχουν τι γινεται;;¨η με αυτους που εχουν μονο για μια ή δυο...και δεν πετυχουν...μετα;;;τεσπα....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ζευγαρια βεβαια καταφερνουν ετσι να κρατησουν στην αγκαλια τους τα μωρακια τους....αν δεν ηταν και αυτο.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μανιταρακι.......δε μπορω σε καμια περιπτωση να σε νιωσω απολυτα...ομως μπορω να σε καταλαβω...θα ειναι δυσκολη αυτη η περιοδος...ομως θα ανακαμψεις....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πρινσι.......ευτυχως εισαι κι εσυ και γελαει λιγο το χειλακι μου ....το πανω συγκεκριμενα :)..το κατω αρνειται πεισματικα!!!

Πεθανα στα γελια με....τη παρομοιωση σου με τη Μαρω Κοντου....Ελπιζω να πηρες αρκετα ρουχαλακια.....;) μη σε δουμε καμια μερα στο δρομο ωσαν αλλος Βασιλακης Καιλας να κλαις που κυκλοφορεις...γυμνη!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...