Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ναι βρε τζεσικάκι στο Βέλγιο!! Καλά το κατάλαβες!!

Και εγώ θα τις δω τις νοικοκυρές...αλλά για να πω την αλήθεια εμένα μου αρέσει :D Γνωρίζω ότι πρόκεται περί σκουπιδίων και ψώνιων αλλά με ξεκουράζει αυτό το ...'ανάλαφρο...δεν θα άντεχα να βλέπω ΑΛΛΗ μια εκπομπή για οικονομικά προβλήματα, για οικογένεις που δεν έχουν να φάνε, κρεβάτι να κοιμηθούν κλπ.... γι'αυτά υπάρχει και ο alpha με τον σαμοίλη και την σίσσυ.......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας...

Δε προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα,πάω να κοιμήσω τον Γιάννο...

Μάλλον θα μπώ αργότερα....

ΆΝΝΙΑ γερά με τσαμπουκά θα περάσει και αυτή η καταιγίδα...

Μανιταράκι μου σε νιώθω...

Χαρά λυπάμαι για το σκυλάκο σας...

Θάλειααααααααααααα καλωσόρισες πάλι..............Φυσικά σε θυμόμαστε...

Τζες θέλω και εγώ αυτόγραφο τώρα...

Μαρινάκι μου περαστικούλια σας..

Χριστίνα φαντάζομαι Αριάδνη ανάμεσα στα παιχνίδια!!!

Ελένηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κράτα γερά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι βρε τζεσικάκι στο Βέλγιο!! Καλά το κατάλαβες!!

Και εγώ θα τις δω τις νοικοκυρές...αλλά για να πω την αλήθεια εμένα μου αρέσει :D Γνωρίζω ότι πρόκεται περί σκουπιδίων και ψώνιων αλλά με ξεκουράζει αυτό το ...'ανάλαφρο...δεν θα άντεχα να βλέπω ΑΛΛΗ μια εκπομπή για οικονομικά προβλήματα, για οικογένεις που δεν έχουν να φάνε, κρεβάτι να κοιμηθούν κλπ.... γι'αυτά υπάρχει και ο alpha με τον σαμοίλη και την σίσσυ.......

και η μαμα μου απο το δημοτικο εκανε μαθηματα μεχρι το λυκειο και εχει φτιαξει φανταστικα πραγματα.ειναι ομως τεμπελα και βαριεται να μου μαθει.οσο για για τις εκπομπες εχεις απολυτο δικιο,πολυ μιζερια.προχτες κατουρηθηκα απο το πολυ γελιο στο πλακα κανεις με τον πουμπουρα και τον βλαχο.ολα τα λεφτα ηταν.στεγια μου δωσςς φιλια στον γιαννο.σου στελνω και εσενα ενα αυτογραφο!!!!παω μεσα να το δω,θα μπω αυριο,καληνυχτα κοριτσια!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα!!!καλο σ/κ να εχουμε.η αρτεμουλα μου σημερα ειναι μια χαρα και ετσι θα την τυλίξω καλα να παμε στην αδερφη μου.εχτες απο'ότι ειδα πηγτε ολες να δειτε τις νοικοκυρες ε???για να κοπιασει καμια να μην πιω το καφε μονη μου

OjQkp2.png?B89kEt5q

Kαλημερούδια τζες! Εδώ σήμερα έχει ΤΕΛΕΙΟ καιρό!! Εκεί;;

Πως σου φάνηκαν οι ...νοικοκυρές..σε απόγνωση;; χααχχααχ...

Εμένα τις τελευταίες ημέρες η Αριάδνη ξυπνάει από τα χαράματα...(8παρά...:rolleyes::rolleyes: και δεν με αφήνει στιγμή στο λαπτοπ...μόλις με δει να το ανοίγω έρχεαι και μου το κλείνει κλαίγοντας....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια τζες! Εδώ σήμερα έχει ΤΕΛΕΙΟ καιρό!! Εκεί;;

Πως σου φάνηκαν οι ...νοικοκυρές..σε απόγνωση;; χααχχααχ...

Εμένα τις τελευταίες ημέρες η Αριάδνη ξυπνάει από τα χαράματα...(8παρά...:rolleyes::rolleyes: και δεν με αφήνει στιγμή στο λαπτοπ...μόλις με δει να το ανοίγω έρχεαι και μου το κλείνει κλαίγοντας....

καλημερα χριστινακι μου:Pδυστυχως δεν σε προλαβα.πηγα να κοιμισω την μικρη για να κανω ενα μπανιο πριν φυγουμε

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα και απο εμενα!!τι κανετε?καλα το εχει ο καιρος και ολες ημαστε καπως????

εγω ειμαι λιγο χαλια ακομη αλλα το ριχνω στις βολτες να ησυχασω και παω και σε καμμια συνεντευξη γιανα βρω δουλεια...αντε να δουμε...

χαρα μου πολυ λυπαμαι για το σκυλακι σου...σε καταλαβαινω εχω και εγω 3 οπως ξερεις...

ελενη μου καλυτερα εισαι με την δουλεια?

επισης περαστικα σε ολα τα παιδακια και την μαρινα μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι κάνετε?

εδώ όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σας είπα?

κουρεύτηκα και νιώθω ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι κάνετε?

εδώ όλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σας είπα?

κουρεύτηκα και νιώθω ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με γεια το κουρεμα στελιτσα!!!!ηρθε ο αντρουλης και παμε για μαμ

OjQkp2.png?B89kEt5q

Κοριτσάρες μου!!!!! Τί κάνετε? Αχ βαχ,:( τους παλιούς καιρούς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιο μήνυμα αδιάβαστο, αλλά αυτό λάστ γίαρ!!!!

Πειράζει να σχολιάσω μόνο αυτής της σελίδας που διάβασα? εεε??? εεε??

Τζεσικούλα, πάλι άρχισαν τα προβλήματα ρε γμτ? ε, αυτό πάει πολύ...

Άννια μου περνάτε δυσκολίες μεταξύ σας? Δύσκολα τα πράγματα ρε γμτ, αλλάζει η ζωή σου με τα παιδιά εντελώς. Υπομονή και είμαι σίγουρη πως θα τα βρείτε.

Στέγια μεγειά η νέα κουπ! Για πες μας πώς είναι?

Μανιταράκι μου πέρασε ένας χρόνος από τη μανούλα σου....

Μιλάμε τρέχω, τρέχω!!!!!! Ο μικρός ξύπνησε κατά τις 3:30 το πρωί για γάλα και τρελή όρεξη για παιχνίδια, μετά πήγα στη μπαλαλάικα και μετά επιτέλους έκανα μία βόλτα κλύσμα:tongue: στα μαγαζιά να πάρω το κατιτίς μου γιατί ήμουν γυμνή Αντωνάκη μου:tongue::tongue::tongue: όπως έλεγε και η Κοντού!

Διαφημίσεις

Κι επειδή είμαι επιμελής, σας πληροφορώ πως διάβασα ΚΑΙ την προηγούμενη σελίδα και έχω κι άλλα να σχολιάσω:

Μαρινάκι περαστικά σύντομα! Τα παιδιά ωστόσο είναι οκ?

Χαρουλίτα μου λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου... Εμείς παλιά στο δημοτικό είχαμε ένα χρυσόψαρο που είχε ζήσει 5 ολόκληρα χρόνια. Παιδιά αλήθεια σας λέω, απίστευτο κι όμως αληθινό! Ε όταν απεβίωσε, ρίξαμε μαύρο κλάμα με την αδερφή μου για το μπιμπίκο μας....

Ελενίτσα έγινες κι εσύ εργαζόμενο κορίτσι καλή μου? Συγχαρητήρια!!! Όπα, όπα, τώρα το διάβασα αυτό... Δεν έχεις ιντερνετ??? Όιμε.... Πίκρα...

Και Γλυκουλίνι καλή επιτυχία και σε σένα στις εργασιοσυνεντεύξεις!!! Και όπως σας έχω πει είμαι γουρλού, άρα θα σου έρθει, περίμενε!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε!

Σημερα γιορτάζω (΄το ξαναλέω!!! :) δυστυχώς κανείς δε θυμάται αυτή τη γιορτή πρώτον γιατί με φωνάζουν Λώρα και δε το συνδυάζουν και δεύτερον γιατί είναι κινητή (τρίτον γιατί οι φίλοι μου είναι λίγο στον όσμο τους χιχι)...

Δεν έχω χρόνο να σχολιάσω, σορρυ! Μονο στο μανιταράκι θα πω οτι είναι λογικό να θυμάται πιο πολυ τη μανούλα της τώρα που πλησιάζει ο χρόνος. Οτι και να πουμε δε μπορούμε να απαλύνουμε αυτό που νοιώθεις αρτεμούλα....

Επίσης Αννια μου καλά κάνατε και πήγατε σε σύμβουλο. Μπράβο! Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα!

σας φιλώωωωωω

δε θα κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, θα βγούμε με τους κουμπάρους μας το βράδυ για ένα ποτό

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετίτσα χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τους άντρες σου (χμμμ, ή μάλλον σόρρυ, να σε χαίρονται, αφού εσύ γιορτάζεις εξάλλου!!!!!!!) και να είστε πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι!!! Χα,χα,χα!!! τελικά θα μας εξηγήσεις επιτέλους τη σύνδεση ανάμεσα στο Θοδώρα και το Λώρα?:tongue:

Βρε κορίτσια κι ο Κελάκος δε γιορτάζει? Τί να κάνει άραγε? Ξέρει καμιά?

Πάω να πάρω τα λουτρά μου, μιας και κοιμάται το γκογκολίνι μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΜΑΣ!!!!

(Ποποποποπο θα σκάσουν οι υπόλοιπες!!)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...