Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Άννια εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα και για τους δυό σας!!! Καλά κάνατε και πήγατε σε σύμβουλο γάμου και αφού σας βοηθάει αυτό...ακόμα καλύτερα!!! Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει το ζευγάρι να περνάει και λίγο χρόνο μόνο του άνευ τέκνων οπότε όσο μπορείτε κάντε το! Η πεθερά, η κουνιάδα δεν μπορούν να τα κρατάνε καμιά φορά; Επίσης δεν χρειάζεται να βγείτε απαραίτητα βράδυ... ακόμα και μεσημέρι αρκεί να είστε οι δύο σας!!!

Τζέσικα από το σοκ τις προάλλες ξέχασα να σχολιάσω το γεγονός με το όπλο....ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!! Φρίκαρα τελείως..... Εσείς πότε μετακομίζετε; Ψάχνετε για σπίτι;

Ελενάκο υπομονή με τη δουλειά!!! Σε καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάθεσαι σπίτι με τον γλυκουλίνο σου αλλά πιστεύω πραγματικά ότι σε λίγο καιρό θα σου αρέσει...αν και ξέρω τι φταίει.... ότι δεν έχεις ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

Αααα..περαστικούλια και σε όλα τα άρρωστα μωράκια (και όχι μόνο...βλ. μαρίνα!)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζενάκι ένα αυτόγραφο τώρα που είσαι εύκαιρη! :) :) :)

Μίλησα με τη γιατρό τελικά μου είπε να την αφήσω λίγο ακόμα αφού είναι ευδιάθετη και τρώει και βλέπουμε! Εγώ χάλια τουρτουρίζω και όλα τα καλά! Περιμένω το Χ να μου κάνει ένα μασαζάκι γιατί το κορμί μου είναι λες και κοιμόμουνα σε πέτρες! Αρκετά με τη γκρίνια αύριο θα είμαστε περδίκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε Μαρίνα μου για να τουρτουρίζεις μήπως ανεβαίνει ο πυρετός;

Καλά σήμερα πολύ γέλιο..πήγαμε στο mall και έγινε ο χαμός!! Την είχα αμολήσει στο χώρο με τα παιδικά βιβλία στον Παπασωτηρίου και μετά στο elc.... και ήταν εκστασιασμένη..ούτε σε παιδότοπο να την πήγαινα!!:D:D Και μετά από μια ώρα που ήμασταν στο ELC και είχε λυσάξει με τα παιχνίδια εκεί, φύγαμε σαν κυρίες χωρίς να ψωνίσουμε τίποτα!!! :shock::P

Χαρουλίτα μουυυυ...ξέχασα να σου πω πόσο λυπάμαι για το σκυλάκι σουυυ!!!!! :-( :-( Σε καταλαβαίνω πάαρα πολύ...όσο έμενα στο πατρικό μου είχαμε πολλά σκυλάκια και γατάκια κατά καιρούς, και κάθε φορά που χάναμε ένα, έκλαιγα για ένα μήνα από τη στενοχώρια μου... κρίμα γμτ.....

PCqNp2.png

Τζενάκι ένα αυτόγραφο τώρα που είσαι εύκαιρη! :) :) :)

Μίλησα με τη γιατρό τελικά μου είπε να την αφήσω λίγο ακόμα αφού είναι ευδιάθετη και τρώει και βλέπουμε! Εγώ χάλια τουρτουρίζω και όλα τα καλά! Περιμένω το Χ να μου κάνει ένα μασαζάκι γιατί το κορμί μου είναι λες και κοιμόμουνα σε πέτρες! Αρκετά με τη γκρίνια αύριο θα είμαστε περδίκια!

εγω ειμαι το τζενακι:eek:?ενοειται πως θα στειλω αυτογραφα γιατι μετα δεν θα προλαβαινω,θα πρεπει να γραψω και το 2ο:tongue:και τωρα αφου προσγειωθηκα να πω οτι δεν καταλαβα οτι το μανιταρακι μιλουσε για την μανουλα της.περασε κιολας ενας χρονος ε?χριστινακι κυρια εσυ και η μικρη!!!ακομα δεν εχουμε βρει σπιτι και ετσι πηγαινω ολη μερα μιασ την μαμα μου μια στην αδερφη μου.εχτες ρωτησαμε τον ιδιοκτητη ταβερνας που ηταν μπροστα στο περιστατικο με το οπλπ και ειπε οτι τελικα ηταν ελληνας μεθυσμενος που τα ειχε βαλει με αλβανους και πακιστανους και οτι ταχα μου ταχα μου εριξε το οπλο.και το καλυτερο η αστυνομια δεν ηρθε ποτε!!!!πραγματικα κοριτσια ηταν σαν να εβλεπα ταινια.και μετα δεν θα γινει best seller το βιβλιο μου με ολα τα κουλα που μου εχουν συμβει τελευταια:shock:

OjQkp2.png?B89kEt5q

μανιταρακι δεν καταλαβα οτι εννουεσες οτι πλησιαζει ο χρονος για την μανουλα σου.περναει ο καιρος σαν το νερο.μην μου στεναχωριεσαι καλο μου.και εγω εχω μια ψυχολογια σκατα.

γιαννουλα μου μια χαρα θα τα καταφερετε.ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτο το σταδιο.θα περασουν ολα και θα ειστε μια χαρα μικρουλα μου.

μαρινακι σε ευχαριστω ειδα το σχολιο σου.πλακα ειχε και ειχε και ο ιδιος ενθουσιαστει.δεν ξερω γιατι.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλα τζεσικακο και εγω το ιδιο επαθα και δεν καταλαβα για την αρτεμουλα μας .εντομεταξυ εγω ειχα μεινει στην προηγουμενη σελιδα

χριστινακι αλλη φορα να λες οτι πας στο μαλλ.μπορει να θελει καμια απο μας να ερθει να πιειτε κανενα καφε.αντε

4ywWp2.png

Ειρηνάκο το κακό με μένα είναι ότι δεν τα πολυπρογραμματίζω νωρίτερα αυτά...ξυπνάω και αν έχω όρεξη βολτάρουμε! Στο μολ πάω αρκετά συχνά όχι για να ψωνίσω απαραίτητα..αλλά σαν βόλτα...Ααα...άσχετο..της πήρα κάτι παπουτσάκια ...χάλια... δεν έχουν φέρει ακόμα τα καινούργια και πήρα ένα περσυνό μοντέλο που είχε απομείνει....φανταστικά... το μόνο θετικό είναι ότι θα το φορέσει μόνο 2 μήνες!

Τζες όχι απλά μπεστ σέλλερ θα γίνει... θα μεταφραστεί και σε 28 γλώσσες και θα γίνουμε όλες διάσημες..και θα γίνει και ταινία του χόλυγουντ...! Ρίξε τώρα μια σταυροβελονιά μέχρι να το ξεκινήσεις!! :P

Ααα... τι θυμήθηκα τώρα... παλιά όταν ήμουνα μικρή έκανα μαθήματα ραπτικής!! Ω ναι..καλά ακούσατε!! 11 χρονών έφτιαχνα ρούχα και τώρα δεν μπορώ ούτε κουμπί να ράψω....

PCqNp2.png

Ειρηνάκο το κακό με μένα είναι ότι δεν τα πολυπρογραμματίζω νωρίτερα αυτά...ξυπνάω και αν έχω όρεξη βολτάρουμε! Στο μολ πάω αρκετά συχνά όχι για να ψωνίσω απαραίτητα..αλλά σαν βόλτα...Ααα...άσχετο..της πήρα κάτι παπουτσάκια ...χάλια... δεν έχουν φέρει ακόμα τα καινούργια και πήρα ένα περσυνό μοντέλο που είχε απομείνει....φανταστικά... το μόνο θετικό είναι ότι θα το φορέσει μόνο 2 μήνες!

Τζες όχι απλά μπεστ σέλλερ θα γίνει... θα μεταφραστεί και σε 28 γλώσσες και θα γίνουμε όλες διάσημες..και θα γίνει και ταινία του χόλυγουντ...! Ρίξε τώρα μια σταυροβελονιά μέχρι να το ξεκινήσεις!! :P

Ααα... τι θυμήθηκα τώρα... παλιά όταν ήμουνα μικρή έκανα μαθήματα ραπτικής!! Ω ναι..καλά ακούσατε!! 11 χρονών έφτιαχνα ρούχα και τώρα δεν μπορώ ούτε κουμπί να ράψω....

να φανταστω οτι τα μαθηματα τα εκανες στο Βελγιο???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

παω να δω τις ψωναρες στον αντ1 που δεν ειχα δει την αλλη φορα για να δω τον λογο που γινεται τοσος ντορος.και εμεις τετεις νοικοκυρες δεν ειμαστε κοριτσια,ε???

:shock::shock::shock: πραγματικα τζες μου να ΜΗΝ μας αξιωσει ο θεος να γινουμε τετοιες νοικοκυρες(Χωρις παρεξηγηση καταλαβες πως το ειπα ε?:D)

:-D

:shock::shock::shock: πραγματικα τζες μου να ΜΗΝ μας αξιωσει ο θεος να γινουμε τετοιες νοικοκυρες(Χωρις παρεξηγηση καταλαβες πως το ειπα ε?:D)

ναι ρε συ,αυτες το εχουν χασει τελειως μιλαμε....εγω περσι εβλεπα και το αμερικανικο,εκει να δεις υπερβολες!

OjQkp2.png?B89kEt5q

αχ κοριτσια μολις ανοιξα το φεις μπουκ και ειχα 2αιτηματα φιλιας απο συμμαθητες που ειχα στο δημοτικο δεν το πιστευω εχω βρει την μιση μου ταξη.....Και ο ενας εγινε ποδοσφαιριστης στον ολυμπιακο βολου και ο αλλος ειναι εδω http://www.kotsizoupa.gr/node/23 ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι εθνικη ομαδα του βολει???Αχ ειμαι πολυ περηφανη....

:-D

αχ κοριτσια μολις ανοιξα το φεις μπουκ και ειχα 2αιτηματα φιλιας απο συμμαθητες που ειχα στο δημοτικο δεν το πιστευω εχω βρει την μιση μου ταξη.....Και ο ενας εγινε ποδοσφαιριστης στον ολυμπιακο βολου και ο αλλος ειναι εδω http://www.kotsizoupa.gr/node/23 ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι εθνικη ομαδα του βολει???Αχ ειμαι πολυ περηφανη....

αχ ωραια ειναι να ξαναβρισκεις παλιους φιλους!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...