Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Με θυμάστε;;; Μόλις επέστρεψα στη δουλειά μου μετά από 16 μήνες (!!!!!!) και επιτέλους έχω χρόνο για internet και ολόδικό μου κομπιούτερ!!!!

Δεν προλαβαίνω να πάω πολύ πίσω στις σελίδες αλλά θα ενημερωθώ στην πορεία.

Ελπίζω να τα πηγαίνετε μια χαρά και να καμαρώνετε όλες τα υπέροχα μωρά του Ιανουαρίου 2010!!!

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα σε ολες!!Θαλεια καλως σε βρηκαμε και παλι κοριτσι μου!!!Τι κανει ο Παναοτης σας;;

Οι υπολοιπες που ειστε;;;Γιατι εξαφανιζεστε;;Σημερα λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα...και εφυγα και νωριτερα και ειχα μια χαρα που αυριο ειναι Σαββατο και θα παιξω με τα παιδακια μου θα καθαρισω το σπιτι μου,θα κοιμηθω.....μεχρι που χτυπησε το τηλεφωνο μου πριν απο ενα δεκαλεπτο και μου ειπαν να παω ΚΑΙ αυριο....για τρεις ωρες....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΙ!!!Τα νευρα μου......

Μαρινακι περαστικα....

Τζεσικουλα περαστικα...

Χαρα....λυπαμαι πολυ για τον σκυλακο σας...

Λορετιους πηγες χτες φαρμακειο;;Πωα παει ο Αργυρακος με τη κοπελα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Εγώ έχω ένα κεφάλι καζάνι, πονάνε όλα μου τα κόκαλα, βήχω και απέκτησα φωνή νταλικέρη και το χειρότερο η μικρή μου τελικά μετά από 3 μέρες με δέκατα έκανε ένα 38,9, δεν τη γλιτώνουμε την αντιβίωση! Το απόγευμα θέλω να την πάω γιατρό!

Περαστικά και σε σας Τζενάκι και Ελένη! Ελένη εγώ θα σου έλεγα να μη ζητήσεις να γίνεις 6ωρη, μείνει προς το παρόν 8ωρη γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές και μπορεί να ζητήσουν εκείνοι κάποια στιγμή να πηγαίνεις λιγότερες ώρες, ε μην είσαι 6ωρη και σε κάνουν 4ωρη!

Χαρά μου κρίμα για το σκυλάκι σου! Τις τελευταίες μέρες έμαθα για 3 σκυλάκια που χάθηκαν γιατί έτσι?

Επισης έχω να δηλώσω ότι είστε πολύ χρυσοχέρες με πλέξιμο και σταυροβελονιά! Μπράβο σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας και από μενα!

κοιμησα τον μικρό! Ηρθε πάλι σήμερα η κοπέλα και τους άφησα και λίγο μόνους, πήγα μέχρι το φαρμακείο να πάρω τα βιβλία μου που ήρθανε... Μια χαρά ήταν ο μικρός. Ολο γέλια και χαρές. Μόνο μαζί μου γκρινιάζει:tongue: Την ψόφησε την κοπέλα, κουράστηκε και αυτός και τον κοιμησα νωρίς. Αυριο από τις 7 θα ξυπνήσουμε πάλι.

Χαρά κρίμα για το σκυλάκι σου. Το είδα στο φέις το γλυκουλι. Είχα και γω σκυλάκι και ξέρω τι στεναχώρια ειναι. Εμένα βέβαια πέθανε 13 χρονών!

Ελενάκι μου κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Εκεί δε μπορείς να μπεις καθόλου ιντερνετ; Δε μιλάω για τώρα αλλά για το μέλλον, μόλις ξεψαρώσεις:-P. Ρε συ τόση δουλειά εχει; Τώρα θα τα μάθεις όλα εκεί μέσα (αχρείαστα να'ναι). Χθες πήγα φαρμακείο, όλα καλά.

Μαρινάκι δε τη γλιτώσατε μου ε; κρίμα!

Τζες και χαρά τι προκομένες είστε; και μένα θα μου άρεζε πολυ να φτιάχνω κάτι, οχι πλέξιμο τόσο (αν και είναι αγχωλιτικό) αλλά με μηχανή. Παλιά έφτιαχνα κοσμήματα και τα πουλούσα στο φαρμακειο;)

Η άννια μας δε μπήκε ε;;; Ούτε οι Μαρίες ακούστηκαν.

Θάλεια καλώς ήρθες και πάλι, να γράφεις τώρα που πήγες στη δουλειά!

Αύριο γιορτάζω όπως και η Κέλι η οποία πάλι εξαφανίστηκε ε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

παρουσα κι εγω.μπηκα να πω ενα καλησπερα μιας κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου.

δεν ξερω εαν θυμαστε ομως πλησιαζει ο χρονος κι εγω χαμενη στην μυζερια μου και στις αναμνησεις μου.

και για να αλλαξω για λιγο θεμα να πω περαστικα στο μαρινακι την γερμανιδουλα και την αρτεμουλα.

χαρα λυπαμαι για το σκυλακι σου.

να σας πω και τη πηγα να παθω σημερα .εστειλε ο αντρας μου τον γιωργο να φερει της ελενης το νερο και αυτος εβαλε μεσα οινοπνευμα(το οποιο το εχω στην τουαλετα χαμηλα γιατι δεν πλενουν τα χερακια τους ολη την ωρα και τους εχω συνεχεια με αυτο.)ευτιχως το επιασε ο αντρας μου για να της το δωσει και του μυρισε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

γεια σας και χαρα σας!!

καλο σαββατοκυριακο.αντε να ξεκουραστουν τα κουρασμενα κορμια.

πρινσι για περνα και εσυ καμια βολτα να μας πεις τα νεα σας.

μαρινακι μου περαστικα σας.πηγατε στον γιατρο?

τζεσικακο περαστικα στο μικρουλακι σου.τι γινεται ειπατε να το ριξετε στο εργοχειρο με την χαρουλιτα?

χαρουλα μου πολυ κριμα το σκυλακι σας.

λωρακι θα κανεις τιποτα αυριο?τραπεζωματα και γιορτες?ευχομαι να εισαι πολυχρονη και να σε χαιρομαστε νεραιδουλα μου.θα τα πουμε και επισημα μετα τις 0.00

θαλεια εννοειται οτι σε θυμομαστε.καλη προσαρμογη στην δουλεια σου.

λεναλ μου ωριτσες....... μονο για το σπασιμο.δεν πειραζει ομως θα σε περιμενουμε ...................

εννοω θα περασουν γρηγορα.

μανιταρακι μου που εισαι εσυ μην μου εξαφανιζεσαι....

ευτυχως που δεν το ηπιε η μικρουλα.οποτε μην το συζητας καθολου.μαλλον θα πρεπει να ειστε πολυ προσεκτικοι με τα μικρουλια .μην της δωσουν κατι που δεν πρεπει.καλα εννοειται και μην πιουν η φανε και αυτα τιποτα.παναγια να τα φυλαει

4ywWp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα,τι κανετε????Εμεις ειμαστε καπως καλυτερα,λοιπον να τα απρω απο την αρχη......Με τον Τ.αρχισαμε να τσακωνομαστε απο το καλοκαιρι σχεδον σε καθημερινη βαση με βρισιες ασχημα λογια και ολα τα συναφη...Ωσπουτον αυγουστο με το που γυρισαμε απο τις διακοπες τσακωθηκαμε ασχημα τα πηρα στο κρανιο και πηγαμε σε μια ξαδερφη μου εδω στο περιστερι,βεβαια οταν του περασε ηρθε με την ουρα στα σκελια και τελος παντων ξαναγυρισα......Ηρεμησαμε για κανα μηνα και μετα ξανα τα ιδια καθημερινα για το παραμικρο οσες φορες και αν συζητησαμε ακρη δεν βγαζαμε,και εγω πραγματικα δεν θελω καθολου να πεφτω συνεχεια ψυχολογικα και να μην εχω ορεξη για τιποτα ετσι του προτεινα πριν κανα μηνα να παμε σε ενα συμβουλο γαμου...Ευτυχως δεχτηκε,και ετσι πηγαμε την προηγουμενη βδομαδα.....Γενικα μας ειπε αν μπορουμε να ηρεμησουμε και αν εχουμε την πολυτελεια να περναμε καποιο χρονο 2μας χωρις τα παδια γιατι και το ζευγαρι θελει το χρονο του....(να πω την αληθεια οντως δεν περναμε πολυ χρονο μαζι γιατι τυχαινει φορες που ερχετε βραδυ και γενικα εγω ολη μερα με τα μικρα μονη μου ειμαστε και οι 2πτωματα)...Και γενικα σε καθε τσακωμο να καθομαστε και να συζηταμε μολις ηρεμησουμε γιατι αν συζητησουμε εκεινη την ωρα θα τα κανουμε χειροτερα......Βλεπω οτι υπαρχει διαθεση απο τον Τ.να φτιαξουν τα πραγματα το ξερω,υπαρχει αγαπη αλαλ βγαινει δυστυχως με αλλο τροπο:(:(...Αυτα,χτες ειχε γενεθλια και φυσικα δεν καναμε τιποτα δνε ειμαστε και στα καλυτερα μας,αλλα κατσαμε παρεουλα στον καναπε και τα λεγαμε....Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα

:-D

λοιπον εχουμε και λεμε

χαρα μου ππολυ λυπηθηκα για το σκυλακι σου μικρη ημουν πολυ φιλοζωη ταιζα αδεσποτα γατακια και σκυλακια,και τωρα ειμαι βεβαια απλα δεν προλαβαινω.....

μαρινα περαστικα σας.....

τζεσικα περαστικα στην αρτεμουλα....

μανιταρι μου τι χεις και δεν εισαι καλα???

θαλεια εγω σε θυμαμαι..... ;)

αννια μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με τον αντρουλη σου.θελει πολυ κοπο και προσπαθεια ο γαμος τελικα.και εμεις το καλοκαιρι χαλια ειμασταν,απλως δεν μιλιονταν ο κυριος γιατι ειχε καταθλιψη για τα οικονομικα.αλλα μπραβο σου βγαζω το καπελο που σκεφτηκες να πας σε συμβουλο γαμου.αμφιβαλλω αν εχουμε εδω στο νησι αλλα αχρειαστος να ειναι.για πες καμια λεπτομερεια,πως το πηρε ο Τ. οταν του το ζητησες,τι σας ελεγε αυτη,ποσο παιρνει την επισκεψη.ουφ σε ζαλισα:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Κοιρτα επειδη ξερω οτι δεν ειναι ανθρωπος που θελει τσαωμους και τον επνιγε και αυτον αυτη η κατσταση οταν του το ειπα διστασε λιγο αλλα τελικα ηρθε....Αυτη ειναι πολυ καλη και γενικα μας εδωσε καποιες συμβουλες οταν τα νευρα μας ειναι καπως τεντωμενα.....Θα παμε σε μια βδομαδα παλι να της πουμε πως ειναι η σχεση μας...Απο την παρασκευη που πηγαμε παντως εχουμε ηρεμησει και δεν εχουμε ξανατσακωθει ενω τσακωνομασταν καθε μερα.....70Ε την επισκεψη παιρνει αλλα ειμασταν εκει 1,5ωρα σχεδον

επισης να σας ευχαριστησω ολες για τα περαστικουλα στην κορη μου!!!μαρινακι μου ξεχασα πριν η γαιδουρα να σου πω περαστικα σε εσενα και στην ζουζουνα σου.μανιταρακι μου εγω πριν 2 εβδομαδες εδωσα καταλαθος στην Αρτεμις τσιπουρο!!!!το ειχε ο κουμπαρος μου σε μπουκαλι νερου.η μικρη εκλαιγε απο το καψιμο και ενοειται που ξεχεσα τον κουμπαρο.θαλεια και εγω σε θυμαμαι:Pαληθεια το μαρακι,η πρινσι,η γλυκουλα,η κελυ που ειστε οεο?????κανα νεο καμια απο την ιοασμα????ελενακι μολις προσαρμοστεις θα νοιωσεις καλυτερα ασε που θα μας ξεχασεις κιολας(οχι δεν προκειται να γινει,χιχιχιχι)στεναχωρεθηκα ομως που δυδτυχως υπαρχει τοσος κοσμος με προβλημα γονιμοτητας,μακαρι σε ολους να χαρισει ο θεος ενα παιδακι γρηγορα!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Κοιρτα επειδη ξερω οτι δεν ειναι ανθρωπος που θελει τσαωμους και τον επνιγε και αυτον αυτη η κατσταση οταν του το ειπα διστασε λιγο αλλα τελικα ηρθε....Αυτη ειναι πολυ καλη και γενικα μας εδωσε καποιες συμβουλες οταν τα νευρα μας ειναι καπως τεντωμενα.....Θα παμε σε μια βδομαδα παλι να της πουμε πως ειναι η σχεση μας...Απο την παρασκευη που πηγαμε παντως εχουμε ηρεμησει και δεν εχουμε ξανατσακωθει ενω τσακωνομασταν καθε μερα.....70Ε την επισκεψη παιρνει αλλα ειμασταν εκει 1,5ωρα σχεδον

αφου σας βοηθαει τοτε ειμαι πολυ υπερ και παλι μπραβο που το σκεφτηκες!!εγω θα σου προτεινα ομως να αφιερωνεις οπως σου ειχαν πει και τα κοριτσια λιγο χρονο στον εαυτο σου,αυτο θα σου κανει ακομα πιο πολυ καλο και σε εσενα και στον γαμο σου.

OjQkp2.png?B89kEt5q

και οσο για το πλεξιμο κοριτσια αχρηστοχερα ειμαι παρα χρυσοχερα.σας ειπα μου το ξεκινησε η μαμα μου!!!οσο για την σταυροβελονια αληθεια ειναι ανχολυτικη.μην φανταστειτε οτι ειναι δυσκολο,πανω σε ετοιμο σχεδιο την κανω.αλλα γενικα θελω θελω θελω να κανω πολλα πραγματα αλλα οσο τα σκεφτομαι τοσο κουραζομαι.μεσα στους στοχους του 2011(μαλιστα λορετα εβαλα και εγω στοχους:tongue:)ειναι να γραψω ενα βιβλιο το οποιο φυσικα θα γινει best seller και μετα ταινια και θα γινω διασημη και πλουσια(εδω γελαμε:tongue::tongue::tongue:)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Θάλεια καλωσόρισες! Να μπαίνεις να τα λέμε συχνότερα!

Ειρηνάκι είδα φώτο του παιδιού σου ντυμένο τιγράκι! Υπέροχος!!!

(((Μανιτάρακι))) μου! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος χωρίς τη μανούλα σου? Λογικό είναι αυτή την περίοδο να σου λείπει ακόμα περισσότερο και να τη σκέφτεσαι τη μανούλα σου, δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου και ξέσπασε με κάποιον τρόπο, έλα έδω και μίλα μας αν θες, μην τα κρατάς μέσα σου.

Άννια μου, η καλύτερη επιλογή ήταν αυτή που σκέφτηκες και πήγατε στο σύμβουλο γάμου! Απόλυτα σωστά αυτά που σας είπε, νομίζω ότι αρκετοι γονείς τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών τους ξεχνάνε ότι είναι ζευγάρι και επικεντρώνονται στο παιδί κι αυτό φθείρει τη σχέση τους! Από ότι έχω διαβάσει κι εγώ ειδικά όταν ένα δεύτερο παιδί έρθει σύντομα τότε τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και οι ισορροπίες είναι πολύ εύκολο να χαθούν. Όλοι μας -αλλά ειδικά εσείς που είστε και μικροί σε ηλικία -έχουμε ανάγκη να περνάμε χρόνο μόνοι μας με το έτερον ήμισυ αλλά και μόνοι μας (εντάξει μην τρελαθούμε δεν εννοώ συνέχεια) για να θυμόμαστε ότι πέραν από γονείς είμαστε και ζευγάρι αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες. Αφού υπάρχει αγάπη όλα θα τα βρείτε, είναι δύσκολο το ξέρω αλλά προσπαθείστε να αφήνετε για λίγο τα παιδιά και να κάνετε και καμιά βόλτα μόνοι σας, στην ανάγκη ας ανεχθείς και λίγο τα μούτρα της πεθεράς ή μιλήστε της για το πώς έχει η κατάσταση και δεν πιστεύω να αρνηθεί να τα κρατήσει λίγο για να καταφέρετε κι εσείς να μη χαλάσετε το σπίτι σας! Αν γίνεται κοιμήστε τα παιδιά κι ας έρθει η πεθερά να καθίσει μαζί τους χωρίς να κάνει κάτι και να "κουράζεται" μονο να έχει την έγνοια τους και εσείς βγείτε για λίγο έξω! Συγνώμη αν σε έπρηξα, αλλά πραγματικά στενοχωρήθηκα με το μήνημά σου και επίσης να θυμάσαι ότι για κανένα ζευγάρι δεν είναι πάντα ρόδινα τα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου και ειδικά όταν έρχονται τα παιδιά που κατά τα άλλα ομορφαίνουν τη ζωή μας, αλλά μέχρι να βρεθούν αυτές οι ρημάδες οι ισορροπίες φθειρουν το γάμο! Φιλάκια και άντε στον άντρα σου κλείσε το μαραφέτι! Να τον χαίρεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...