Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορέττα σε μια παλιά μου έρευνα τα είχα δει τα συγκεκριμένα...

Ψήνομαι η αλήθεια να πάρω και εγώ 2-3....

Ελένη μου σε νιώθω....

Αλήθεια τι δουλειά?

Μαρινάκι μια χαρά σε βρίσκω στο θέμα της άδειας...

Μανιταράκι μου πότε θα έρθετε Αθήνα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

εχω μπει δεκα φορες και τωρα βρηκα την ευκαιρια να γραψω.τι κανετε?

τζεσικακι μου που εισαι ?τι ωραια εμπειρια να εισαι μεσα παρον σε γεννα αγαπημενου σουτ προσωπου.εγω δεν θα ειχα τα κοτσια να το κανω.κατι πρεπει να κανω η με την λιγοψυχια μου.ωρες ωρες τσαντιζομαι.μπραβο σου!οσο για το συμβαν με το οπλο τι να πω.θα ειχα χεστει.συγνωμη κιολας.πριν περιπου ενα μηνα εβγαινα απο το carrefour και ενας αστυνομικος απο αυτους με τα μηχανακια,μου κανει νοημα και νομιζα οτι με ρωτησε αν ειναι δικο μου το αυτοκινητο.δεν ημουν πολυ κοντα και δεν καταλαβα.αυτος με ρωτησε αν ειμαι μαζι με εναν τυπο που ηταν διπλα στο αυτοκινητο μου.του λεω οχι και βλεπω τον τυπακο να κανει κατι περιεργα σαν να παει να ψαξει το τσαντακι του. εκει τα ειδα ολα.εκανα αστραπιαια τα χειροτερα σεναρια.οπλα ομηριες και πολλα αλλα.......χαχα πεταω τις πανες γρηγορα μεσα στο αμαξι(ειχε και εκπτωση στα μπεμπιλινο) και εφυγα σαν σφαιρα αφου δεν εσκασα πανω σε κανα αμαξι παλι καλα.

μανιταρακι μου δεν θα ερθετε τελικα?που εισαι ?

ρε συ τζεσικακι γιατι δινεις στην αρτεμουλα τοσο γαλα τοσο συχνα?εμεις μονο πρωι και βραδυ πριν τον υπνο

λωρα & μαρινα ρωτατε γιατι δεν παμε μονοημερη.για αυτα ειμαστε τωρα?σε λιγο ειπαμε θα πειναμε αν πω στον δημητρη οτι θελω να παω μονοημερη θα μου οτι ειμαι αλλου και δεν θα εχει και αδικο.

χριστινακι δεν νομιζω να περιμενες εμενα να σου τα πω τα ξερεις και ειναι και οφθαλμοφανη!!οπως ειχα σχολιασει και μια φωτο που ειχες στο facebook "ειστε πολυ ωραιοι και οι τρεις σας.ματι να μην σας πιασει!!

λεναλ μην στεναχωριεσαι θα σου περασει σε μια βδομαδουλα.αν δεις οτι δεν σου περναει ε τοτε σταματα μην παθεις κανενα στερητικο.κουραγιο

μαρινα περαστικα σας.αντε μωρε παλι καποιος αρρωστος........ αντε γρηγορα περαστικα.

μαρζαβακι που εισαι εσυ ?για δωσε και εσυ το παρον.

χαρουλιτα φιλακια και καληνυχτα να εχετε και εσεις.

μανιταρακι μου δεν θα ερθετε τελικα αθηνα?που εισαι ?φιλια πολλα

στεγια τωρα ειδα οτι εισαι εδω.χτες δεν σε προλαβα.τι κανετε?

4ywWp2.png

Καλημερες...

Μαρινακι οκτω τεσσερις ειναι το ωραριο...σκεφτομαι να τους πω για εξαωρο......:

Η δουλεια ειναι ρεσεψιον γραμματεια σε κεντρο εξωσωματικης...

το μωρο βηχει παλι....σκ@τ@...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχ δουλεύει το ελενάκι και ερήμωσε το καφέεεε!!!!

Τι κάνετε βρε κορίτσια?

Εγώ γύρισα από γυμναστήριο, κοιμησα τον μικρό που έχει το ζορι του με τα δόντια και ετοιμάζομαι να μαγειρέψω...

Ελενάκι μου δύσκολες οι πρωτες μέρες στη δουλειά ε; Πες τους για 6ωρο, θα δεχτούν; Εχει δούλειά πολύ; Πιστεύω οτι σε λίγο θα γνωριστείς και με τα άτομα εκεί και θα σε αγαπήσουν πολυ! Κάνε λίγο υπομονή. Είναι δύσκολα; Ο Αναστασούλης μας βήχει;

Ειρηνάκι μου δίκιο έχεις για το οικονομικό αλλά και όλο μέσα δε παλεύεται.

Μαρινάκι αρρώστησες τελικά βρε παιδί μου; Η μικρή πώς είναι; Πήγες σήμερα δουλειά;

Φίλια στις υπόλοιπες, πάω για το φαί του μικρού για να προλάβω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

περαστικα στον αναστασουλη μας.

κοριτσια μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη σιγουρα υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο απο αυτο αλλα εγω στεναχωρηθηκα πολυ. ψοφισε το σκυλακι μου ηταν ενας κουκλος ηταν ο φυλακας μας

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σας και απο εμας!!!εμεις σημερα καθησαμε σπιτι γιατι η μικρη εχει πυρετο.πηρα τηλ τον παιδιατρο και μου ειπε να δινω αντιπυρετικα και φυσιολογικο ορο και αν χειροτερεψει να του την παω αυριο και ας ειναι σαββατο.χαρα μου απο τι πηγε το σκυλακι?θυμαμαι δεν ειναι και πολυς καιρος που το εχεις??πολυ στεναχωρεθηκα:-(ρηνιω της δινω γαλα αν ξυπνησει το βραδυ γιατι μονο με αυτο ηρεμει η γουρουνα;)λορετα απο που παρεγγηλες τα βιβλια????

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικουλα μου μαλλον απο καρδια λεει ο κτηνιατρος γιατι φολα δεν εφαγε

τι κανει η αρτεμουλα??πολυ κριμα,ηταν πολυ μικρουλης:-(η αρτεμις τωρα ανεβαζει πυρετο και εκανε και λιγο διαρροια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

το ειχα σταματησει τωρα που ηταν αρρωστο αλλα παμε καλα

μακαρι να περασει γρηγορα εμας κρατησε 3 μερες

μακαρι χαρα μου γιατι δεν μπορω να την βλεπω αρρωστη.που λες και εγω πλεκω ενα κασκολ της μικρης με μαλλι που πηρα απο το Lidl.βασικα μου το ξεκινησε η μανα μου και εγω θα το τελειωσω.και σκεφτομαι αφου δεν βρισκω δουλεια και εχω πλεον χρονο να ασχοληθω με κατι δημιουργικο.τωρα θα φερω απο την αποθηκη την ραπτομηχανη της πεθερας μου να κανω πειραματα γιατι δεν ξερω τιποτα.εσυ που εμαθες να πλεκεις??παιρνεις καποιο περιοδικο???

OjQkp2.png?B89kEt5q

οχι απο τη μαμα μου και εγω θυμαμαι με κασκολ ειχα ξεκινησει. ξερω κι ολα τα συναφη σταυροβελονια κλπ εκτος απο βελονακι

αχ ωραια!και εμενα μου αρεσει η σταυροβελονια.ελπιζω αυτη η φαση ψαξιματος να διαρκεσει λιγο μπας και φτιαξω κατι καλο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...