Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλως την !!που ειστε εξαφανισμενοι καλε?ειπαμε να πατε μια βολτα αλλα εσεις την κανατε μακρας διαρκειας.μπραβο σας και εγω θα ηθελα μια βολτα εστω και μονοημερη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι....

Τι έγινε Ειρήνη?

Εδώ όλα ΤΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εδω ειμαι καλε,ηρθα!!!!ελειπα απο το καφε μας γιατι ως γνωστον ειμαι μεταναστης και δεν ειμαι καθολου σπιτι και οταν παω στην αδερφη μου συνηθως καθεται ο γαμπρος μου στο pc.μονο λιγο στο φεις προλαβαινω να μπω.αλλα θα ξαναγινω καθημερινος θαμωνας!!!!ο πραγματικος λογος εξαφανισης ομως ειναι ο ερωτας.ερωτευτηκα εναν παιδαρο 3350 κιλων και 54 ποντων υψος.γεννησε την προηγουμενη τεταρτη η κουμπαρα μου και εχω ξεφυγει.ημουν μεσα στην γεννα και εζησα μια φοβερη εμπειρια.γεννησε κανονικα χωρις επισκληριδιο.ψιλοστεναχωρεθηκα βεβαια που ποτε δεν προκειται να ζησω αυτην την εμπειρια αλλα τι να γινει:-(

OjQkp2.png?B89kEt5q

λοιπον τωρα θα σχολιασω τα υπολοιπα!!!λενακι καλη αρχη στην δουλιτσα σου.πιστευω οτι θα προσαρμοστεις σε χρονο dt!!!οσο για την αδερφουλα σου πραγματικα στεναχωρεθηκα πολυ γιατι ολες ξερουμε πως ειναι να ποθεις ενα μωρο.ειλικρινα προσευχομαι να πανω ολα κατέυχην την επομενη φορα:Pαννια μου ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και επιλυσημα και εννοειται οτι εδω εχεις τοσες κοπελιες να μοιραστεις τα παντα!!!γλυκουλα μου εχω τσακωθει και εγω με τον προκομενο μου τοσες φορες για μικρολεπτομερειες και σταματησε οταν του ουρλιαξα να παω εγω για δουλεια και να κατσει αυτος σπιτι!!!οσο εχω εγω την μικρη μονη μου ολη μερα και εγω εχω αναλαβει την φροντιδα της δεν γουσταρω να μου την μπαινει κανενας,ουτε καν ο πατερας της:mad::-x:-xοσο για το ντεπον εμεις τσακωνομαστε για την δοση,ο αντρας μου θελει να δινουμε την μιση.μετα λενε εμας τις γυναικες τρελες:confused:χαρα μου ο παυλιτος πως ειναι???στεγια σου ευχομαι να ειστε παντα αγαπημενοι,φτου φτου σκορδα!!!!λορετα και χριστινα θελω και εγω να μου λετε για βιβλια,τρελενομαι!!!ρηνιω εχω παθει την πλακα μου με τισ φωτο στο φεις!!!αν ξεχασα καμια συνχωρεστε αλλα ενα μυαλο εχω χειμωνα καλοκαιρι.ααααααα να ειδατε!μανιταρακι μου τρελες μεταμφιεσεις τα ζουζουνια σου,ολα τα λεφτα.μαρινακι τωρα που δουλευεις θα μπορεις το καλοκαιρι να παρεις αδεια για διακοπες????πρινσι μου εσυ που εισαι??????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

και επειδη σε λιγακι παλι θα φυγω θα σας πω τα νεα μας τα χτεσινα που ειναι σοκαριστικα!!!!καταρχην η ζουζουνα μου δεν κοιμηθηκε το βραδυ γιατι ειχε μυξουλες και ξεροβηχα.εφαγε και εναν σκασμο γαλα.250μλ τις 9 το βραδυ,250μλ τις 11 και 200μλ τις 1 τα ξημερωματα.να ανυσυχω????τις εβαλα σημερα ορο στην μυτουλα και θα της βαλω ολα μερα και αν αυριο ειναι καπως θα την παρω στον γιατρο.απο οψη και ορεξη ομως ειναι καλη.λοιπον τα σοκαριστικα που σας ελεγα.παμε εχτες παιδικη χαρα το μεσημερι με την μικρη και ηταν αδεια και λεμε ωραια θα κανουμε και εμεις κουνια!!!και ξαφνικα βλεπουμε εναν ανθρωπο να βριζει εναν περαστικο και ο περαστικος δεν εδινε σημασια και προχωρουσε.ο ανθρωπος που εβριζε ηταν αλβανικης καταγωγης.εγω κοιτουσα διακριτικα μαζι με την αδερφη μου και η μανα μου εκανε κουνια την μικρη.ξαφνικα ο τρελαρας βγαζει οπλο και επιχειρει να πυροβολησει τον αχαρο τον περαστικο και για καλη του τυχη επειδη ηταν μαλλον μεθυσμενος σκονταψε και του επεσε το οπλο.αμεσως αρπαζω το παιδι και με γρηγορο βημα παω προς το αμαξι.τον ειδε και αλλως κοσμος και να φωναζουν σε αλλους,μην πατε εκει εχει οπλο.οπως πηγαινα στο αμαξι λεω σε ενα καταστηματαρχη να καλεσει την αστυνομια.μπηκαμε στο αμαξι και εξαφανιστηκαμε.σημερα θα περασω απο εκει να μαθω τι εγινε.η κερκυρα που ηταν μια ζωη νησι χωρις φασαρια θα γινει σικαγο:mad::x:x

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και από μένα!

Εγραψα ένα μεγαααλο μύνημα το πρωί από το κινητό και σβήστηκε γκρρρρρρρρ:(

Ελενάκι καλή αρχή στη δουλειά! Αντε έλα να μας πεις πώς ήταν!

Τζες επιτέλους κορίτσι μου! καλά η ζωή σου τώρα τελευταία είναι σαν ταινία βρε παιδί μου! Θα μετακομίσετε τελικά; βρήκατε τίποτα;

Οσο για την μικρή καλό ειναι που έχει όρεξη!

Στελλίτσα σου εγραφα και το πρωί οτι ειδα μία φωτο που είστε καρναβαλάκια με τον γιοκα σου και πολύ μ'αρεσε! Να τα χιλιάσετε και με τον αντρουλη σου!

Μαρινάκι πως ειναι τα μωρά σου; πώς νιώθεις σπιτι; Εγώ σήμερα θα πάω πάλι φαρμακείο. Αντε να μπω και γω σε μια σειρά. Γυμναστήριο προλαβαίνεις; μπα ε;

Ειρηνάκι γιατί δε πάτε μια μονοήμερη εκδρομουλα που τόσο το θες. Ε δεν είναι και πολυ δυσκολο. Σε κανένα ωραίο κοντινό μέρος. Και γω ψάχνω να βρω μέρη για να πηγαίνουμε τα σαββατοκύριακα!

Λοιπόν τα βιβλία θα σας τα γράψω αλλά επαναλαμβάνω οτι ακόμη δεν έχουν έρθει και δε τα έχω διαβάσει.

1. Η πρόκληση να είμαστε γονείς

2. Προικισμένα μωρά, εμπευσμένοι γονείς

3. Στην καρδιά των συναισθημάτων του παιδιού

4. Πλήρης οδηγός για την ανατροφή και την ευτυχία των παιδιών σας

5. Σχολείο για γονείς

6. Το παιδί, η οικογένεια και ο εξωτερικός κόσμος

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ρε Τζες Σικάγο όντως, τι είναι αυτά????? Με το καλο να κατασταλαξετε κι εσεις σε ενα σπιτι και να ηρεμησετε! Έχω αρκετή άδεια υπόλοιπη και περσινή Τζέσικα, οπότε λογικά θα πάμε κάπου το Καλοκαίρι να είμαστε καλά!

Λορετακι το μυστρι και στη δουλεια! Χαχαχα! Οσο για το γυμναστηριο προς το παρον επειδη λειπει ο καλός μου δεν εχω καταφερει\ να πάω αυτή την εβδομάδα αλλά θέλω να πηγαίνω τουλάχιστον 3 φορές για να δούμε! Όσο για τα παιδιά, έχουν πολύυυυ μύξα ακόμα και ακούγονται τα φλεμματάκια αλλά πού θα πάει θα φτιάξουν!

Ελένηηηηη......??????

Ειρηνάκι όντως και οι μονοήμερες εκδρομούλες μια χαρά είναι, για οργανωθείτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xάλλουυ κορίτσια!! Να μαι και εγώ...καλά κατέβηκα Αθήνα σήμερα για μια δουλειά και βρήκα να πέσω ακριβώς πάνω στην πορεία κάποιων εργαζομένων...κάτι με δικαστικούς υπαλλήλους αν κατάλαβα καλά από τα πανό...

Ειρηνάκοοοο σ'ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα λόγια σου!! Καλέ εσύ μας ανέβασες 15 πόντους....:-P:razz:

Ελένη μου ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!! Μπες όταν μπορέσεις να μας πεις νέα!!

Λορεττάκι θα τα δω εξωνυχιστικά τα βιβλία που έγραψες...! Πάντως για το άλλο που είχαμέ πάρει...αχχ..κάτσε να δεις πως το έλεγαν...αχχ..δεν μου έρχεται... που η Μαρία μας ελεγε ότι δεν της άρεσε;; Κατάλαβες ποιο; Εε...αυτό έχω να το ανοίξω 4 μήνες....τείνω λοιπόν να συμφωνήσω με την άποψη της Μαρίας που μας έλεγε ότι αυτά που έγραφε το βιβλίο τα κάνουμε όλοι ασυναίσθητα!!

PCqNp2.png

Εγώ το ξεφυλλίζω το βιβλίο εκείνο Χριστινάκι αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό! Αυτά βέβαια που παρήγγειλα είναι για την ψυχολογία και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, οχι για παιχνίδια. Πώς να δεχτούν ένα νέο αδερφάκι, μια απώλεια, πώς να τους βάζουμε όρια, πώς θα τους συμπεριφερόμαστε σε διάφορες καταστάσεις, πώς θα επικοινωνούμε μαζί τους, για το σχολείο αργότερα, για τα άλλα παιδιά, για την οργή τους, τη λύπη τους, τα συναισθήματά τους γενικά. Εγώ ελπίζω να με βοηθήσουν να κατανοήσω οχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά και τους γονείς μου.

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και πάω δουλειά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

λοιπον για αρχη να πω ΛΟΡΕΤΑ οταν με το καλο διαβασεις τα βιβλια να μας πεις αυτο το πως να βαζουμε ορια κλπ μη μας ξεχασεις???

τζεσικα παιδι μου τι ηταν κι αυτο καλε???

εμεις ειμαστε μια χαρα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη που το παιδακι μου ειναι καλα

ελενη περιμενουμε εντυπωσεις απο τη δουλεια

γλυκουλα μου υπομονη εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε μη δινεις σημασια κοπελα μου εσυ ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο για το παιδι και μη μασας πουθενα οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι ξαφνικα αποφασιζουμε και διαταζουμε

αννια μου σε περιμενουμε οπως ειπαν και τα κοριτσια εμεις ειμαστε εδω για ολα και χαρες και για ασχημα

αυτα αμα ξεχασα τιποτα συγχωρεστε με αλλα αλτχαιμερ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ηρθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....

Παιδια ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.....

Ειμαι αχαριστη ε;;;Αχ...δυσκολη μερα σημερα....αγνωστη μεταξυ αγνωστων(σε μενα γνωστων μεταξυ τους...)

Και ευκολα...και πολυ δυσκολα.....καταρχας καταστεναχωρεθηκα....που ΤΟΣΟΣ κοσμος προσπαθει να κανει παιδακι και δε μπορει....μικρες κοπελες....μικρα ζευγαρια....και μεγαλα βεβαια.....και μεγαλες γυναικες με μικροτερους αντρες χιχιχ

τεσπα......ειδομεν....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενακι τι έπαθες? Η πρώτη κρυάδα είναι θα συνηθίσεις, λογικό πρώτη μέρα, άγνωστη με τους υπολοιπους να αισθάνεσαι παράξενα.Να δεις που θα στρώσουν τα πράγματα. Τι ώρες θα δουλεύεις?

Πονάει όοοολο μου το κορμί και το κεφάλι, δεν τη γλίτωσα αρρώστησα! Και η μικρή δυστυχώς συνεχίζει με μύξες και δέκατα. Μίλησα και με τη γιατρό και μου είπε για τόσο χαμηλό πυρετό να μην κάνουμε τίποτα ακόμα και αν κρατήσει και άλλες μέρες, μόνο μάσκα, ορούς και αντιπυρετικά αν χρειαστεί. Εγώ βασικά 1 φορά τη μέρα της δίνω και αν, χτες πχ δεν πήρε καθόλου. Για να δουμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...