Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαρουλα Θα περασει μικρουλα μου και αυτο.αντε να περασει γρηγορα.

λεναλ τα καταφερες ε?μπραβο!!και για την δουλεια τα καταφερες και παλι μπραβο.για να μεγαλωσει πατα ctrl και + για να μεγαλωσει.οχι το παιδι εεεεεεε

λωρακι μην μου τα χαλας.εσυ ειπαμε εισαι νεραιδα.ασε τα super girl.που το περιεργο που βγαζει τα πλαινα?αφου το καθε παιδακι μας ειναι μοναδικο.λες να νομιζουν οτι ειναι 6χρονο και αλλαζει δοντια?καλο διαβαστα τα βιβλια και ευχομαι να πετυχεις οτι επιθυμεις.

αννια λυπαμαι πολυ οταν συμβαινουν τετοιες φασεις.και εμεις ανα διαστηματα περναμε φασεις αλλα αγαπιομαστε και τα ξαναβρισκουμε.καλα εγω εκει που τσαντιζομαι και του λεω τα χιλια μυρια οσα εκει μετα παω και του λεω μαγαπας?να σου δωσω ενα φιλακι .ο δικος μου δεν τσαντιζεται ειναι τοσο ηρεμος και τελικα μονη μου τα κανω σκατα μονη μου τα ξαναβρισκω,δεν μπορω να του κρατησω μουτρα.ευχομαι και εγω να γινει η κατασταση οπως επιθυμεις.

γλυκουλα μην στεναχωριεσαι.πες του οτι οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει.μην στεναχωριεσαι καλο μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λεναλ μου οταν νιωθεις οτι στεναχωριεσαι και σου ερχεται η καταθλιψαρα περνε με τηλεφωνο και θα σου αρχιζω τα δικα μου.να δεις πως θα τα ξεχνας ολααααα.χαχα

Αμ εκει που ειμαι θα μπορω;;;;;;;......θα μου λειψει πολυ το στρουμπουλουδικο μου γμτ...Μαρινααααα που σαι να με παρηγορησεις;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

το μαρινακι μαλλον ειναι η καλυτερη του χωριου.μια χαρα τα καταφερνει ματι να μην την πιασει.σκεψου οτι ο μπεμπακος σου δεν θα σε εχει δεδομενη και οταν θα γυρνας θα σε τρελενει στα φιλακια τις αγκαλιτσες και ολα τα αγαπησιαρικα.και εμενα μου φαινεται καπως να μην μπορω να τον εχω καθε φορα που θελω να το ζουπηξω.μην χαλιεσαι κοριτσακι μου

4ywWp2.png

Κουμπαρουλα μου να τα εκατομμυριοστησετε τα χρονια που εισαστε μαζι με τον κουμπαρουλη μου!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησουν τα παιδια παντα ευτυχισμενα και να γιορτασουν ατελειωτες επετειους!!

4ywWp2.png

Καλησπερα!! Τι κανετε κοριτσακια μου?

Ελενακι εγω ελεγα οτι θα γυρισω στην δουλεια τελικα εσυ γυριζεις πρωτα χαχα, Τι να σου πω για να σε παρηγορησω και εσενα?Α!! Σκεψου οτι θα το κρατανε οι γιαγιαδες του το αστερακι σου πραγμα πολυ καλυτερο απο τον παιδικο που θα παει τπ δικο μου κατα την γνωμη μου.Κοιτα να χαθεις τωρα με την δουλεια ε?

Ειρηνη μου ολα καλα? Μην το κακολογεις καλε το μωρακι σου κριμα ειναι αφου ειναι ενας σωστος κυριος ειπαμε το παιδι!

Αννια υπομονη και ελπιζω ολα να καταληξουν οπως εσυ θελεις.

Εμεις ολα καλα, ακομα περιμενω να μου πουν νεωτερα οι δικηγοροι και το βλεπω να τραβαει για αρκετες βδομαδες ακομα ετσι το πραγμα, τεσπα ετσι εχω και περισσοτερο χρονο να βρω σταθμο και να το χωνεψω οτι θα την αφησω.

Μαρινα εχεις δωσει ρεστα ε? μια χαρα και αυτη η εκδρομουλα παρα πολυ σας χαιρομαι !

Οσο για το ευτυχισμενο ζευγαρι που γιορταζει ευχομαι χρονια πολλα και ευτυχισμενα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Ουφ τώρα γυρίσαμε!

πήγαμε και πήραμε καθισμα αυτοκινήτου και πιο μεγάλα παιδάκια (9-36 κιλά) και ένα καρότσι ομπρέλα και τα δύο chicco. Αυτή η εταιρία πρέπει να μας κάνει αγαλμα και να αφήνει και ένα στεφανάκι κάθε πρωί...:-P

Μετά πήγαμε κοσμος για καφεδάκι και ο μικρούλη μας όλο περπατούσε και μας εβγαλε λίγο την πιστη! Χαρηκε όμως πολύ με το καρεκλάκι του γιατί κοιτάει μπροστά και είναι σαν κάθισμα και όχι ξαπλωτό!

Λενάκι τι να πω για τον μπαμπά του Ευθύμη. Δε συμμετέχουν όσο πρέπει και κάνουν και παρατηρήσεις. Το ντεπόν δεν είναι τιποτα, μέχρι και τρεις φορές τη μέρα μπορείς να του δίνεις...Εμείς έχουμε καταναλώσει ενα κουτάκι πριν κάν βγάλουμε δοντια :-P

Ελενάκι μου αρχίζεις δουλειά ε;;; μπράβο, θα σ'αρεσει, θα δεις. Θα σου λειπει ο μικρός αλλά θα τον βλέπεις μετά και θα είστε πιο αγαπουλιάρηδες. Θα δεις πόσο θ'αλλάξεις ψυχολογία.

Ειρηνάκι μου δίκιο έχεις, είμαι νεράιδα. Δε ξαναμαγειρεύω...άραγε οι νεράιδες τι τρώνε;;; νεραιδογύρο:shock: Βρε έτσι τον κάνεις τον αντρούλη σου;;; Εγώ πάλι τσατίζομαι και του μιλάω απότομα και μετά μου κρατάει μουτρα... Αλλά άμα τον κάνω αγκαλιτσες ξεχνιέται. Τώρα έχει μουτρα αλλά δε κατάλαβα γιατί ακόμη. Μάλλον κάτι θα του είπα:idea:

Χριστινάκι πήρα βιβλία ψυχολογίας για το μεγάλωμα των παιδιών, όχι λογοτεχνικά. Διαβάζω ένα λογοτεχνικό αλλά δε μ'αρεσει. Μόλις πάρω κανένα καλό θα σας πω. Διάβασα όμως το καινούριο του τζοναθαν κόου "ο ιδιωτικός βίος του Μάξουαλ Σιμ" και μου άρεσε.

Οσο για τα βιβλία που πήρα για τον Αργύρη λέω να τα πάρω στα χέρια μου και να σου πω...ε;;; Εκανα βέβαια μεγάλη έρευνα για να τα διαλέξω, πιστεύω οτι θα είναι ωραία...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για την στηριξη βρε κοριτσια!!!!

χριστινακι δεν ηταν παρεξηγησουλα ξεκινησε ηρεμα και εγινε μεγαααααααλος καυγας γι αυτο το θεμα!!!ουτε δηλητηριο να του εδωσα!!!δεν πρεπει λεει να δινουμε στα παιδια ασυναισθητα πολλα φαρμακα γιατι δεν ειναι ανεπτυγμενα και θα παθουν τιποτα οπως νεφρικη ανεπαρκεια και θα πρεπει να δινονται με φειδω!!!ελεος δηλ!!!

και ο γιατρος μου ειπε να του δωσω ντεπον και ζητουσε επιμονα να του δωσω το τηλ. του για να του τα ψαλλει και αυτου γιατι δεν εχει ιδεα απο ιατρικη!!!

ελενη με το καλο στην δουλεια σου!!!εγω να δω τι θα κανω????

οσο για βιβλιο εγω διαβαζω ενα πολυ καλο λεγεται οι δρομοι ειναι της γιαγιας του μικρου και μου εχει δωσει μερικα και πουλαω εγω να βγαλω κανενα φραγκο γιατι απο τον γιο της χλωμο το βλεπω!!!οποια το θελει μου λεει...αν θελετε ετσι δεν ειναι υποχρεωτικο!

δεν θυμαμαι κατι αλλο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσακια μου γλυκα!Μπηκα για μια καλησπερα και παω να τη πεσω γιατι αυριο εξι και μιση θα ειμαστε στο ποδι....νυσταζω μονο που το σκεφτομαι...τεσπα.....

Λορετακι μουυυυυ παω δουλεια μπουαααααα θα μου λειψετε γμτ......

Λενακι ειπαμε οχι πολυ σημασια!!!Δε φτανει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το βοδι ελεγε η γιαγια μου!!!

Στεγια παντα αγαπημενοι κοπελα μου!(αληθεια γιατι χαθηκες;;;)

Οπως και η τζεσικα;;;Που ειστε βρε κοριτσια;;;;

Πλεον τα πρωινα με χανετε....φιλακια......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

(((Ελενάκι))) τι διαβάζω????Αύριο κιόλας πας δουλειά? Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, οι πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολες, κι εγώ ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί τελείως, αλλά μετά πιστεύω θα τα δεις αλλιώς τα πράγματα! Ο γιόκας σου θα σου κάνει τρελές γλύκες μιας και θα του λείπεις και εσύ θα γυρνάς με άλλη διάθεση και όρεξη να τον παίξεις!

Εγώ αύριο έχω δηλώσει πάλι άδεια για να κρατήσω τα παιδιά μιας και έχουν και τα δύο δέκατα, ε κάτι θα τσιμπούσαμε με τόσα παιδάκια στην εκδρομή, ελπίζω αύριο να καταφέρω να σας γράψω πιο αναλυτικά και να μη με τρέχουν τα παιδιά μου πολύ!

Φιλάκια και καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.....

Τι να πρωτοσχολιάσω καλές μου?

Αρχίζω:

ΆΝΝΙΑ μου ότι και να είναι καλοδεχούμενο να εόναι...

Να ξέρεις πως μερικές φορές οι τσακωμοί είναι το αλατοπίπερο της ζωής ;)

Άντε συμφιλιωθείτε και σούμπιτο στο κρεβάτι για τρελή προπόνηση....

ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ κοριτσάραμου καλή αρχή στην δουλειά...Μην σε στεναχωρεί τίποτα(εν μέσω κρίσης,δόξα το Θεό που θα δουλεύεις...)εδώ θα είμαστε εμείς να μας λες πως περνάς και να μας περιγράφεις τις τρελές αγκαλίτσες από τις Αγορίνες σου...

Λορέττα στείλε μου πμ τα βιβλία.....

Μαρίνα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εεε?

Αχ αυτές οι μαμαδοσυναντήσεις σας μου βάζουν ιδέες....

Χαρά μου περαστικούλια στο παυλίτο καλή μου...

Ειρήνη φιλιά στο Βασιλάκη...

Γλυκούλα μου χ.στον τον ΚΥΡΙΟ...Αν θέλει να δίνει συμβουλές να αναλάβει και τις καθημερινές ευθύνες.....

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας......

Πάω να δω την σειρά που παρακολουθώ και ίσως σας αγράψω αργότερα πως περάσαμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...