Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας!!!τι κανετε?εγω ειμαι χαλια!!!τσακωθηκα παλι με τον βλακα τον πατερα του και μ εχει παρει το παραπονο απο χθες γι αυτο δεν μπαινω να μην σας κανω χαλια και εσας!!!

ελενη πολυ λυπαμαι για την αδελφη σου!!!μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Λενακι....αμαν πια αυτοι οι αντρες!!Τι αλλο πια θελουν;;;;;;Να μπαινεις να τα λες και να ξεδινεις...δεν ειμαστε μονο για τις χαρες εδω ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

δεν διαφωνω αλλα απο τα νευρα μου δεν μπορουσα να γραψω!!!!

εκανα το ΕΓΚΛΗΜΑ να δωσω στο παιδι ντεπον για τον βηχα που ειχε και μυξουλες και με κατσαδιασε γιατι δεν ειναι το σωστο φαρμακο και οτι το ντεπον ειναι μονο για τον πυρετο και για πονο και να μην του δινω αλογηστα φαρμακα και οτι εφαρμοζω δικη μου ιατρικη και αλλα ωραια...αστα!ουτε εγκλημα να εκανα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Να του πεις του....ΚΥΡΙΟΥ.....οτι οταν τα μωρακια εχουν βουλωμενες μυτες βηχα και ειναι αδιαθετα γενικοτερα,το ντεπον τα βοηθαει να ηρεμουν,και οχι μονο!!Οταν τα μωρα ειναι μπουκωμενα ολο και το κεφαλακι λιγο θα ποναει,λιγο κανα αυτακι....τα βοηθαει πολυ και σε αυτο!

Εμενα η γιατρος παντως μου ειπε οταν ειναι ετσι και ειναι ανησυχο να του δινω!Σιγα πια!!Ντεπον εδωσες!!Ελεος!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κοριτσάκια, τρέχω λίγο και δεν προλαβαίνω να σας γράψω, αλλά πολύ στενοχωρήθηκα που διάβασα ότι δεν είσαι στα καλά σου Άννια μου, όλα να φτιάξουν γρήγορα. Κι εσύ γλυκούλα μην κάθεσαι και στενοχωριέσαι για χαζομαρούλες, έχεις την ευθύνη του παιδιού σου σιγά μην παίρνεις και την άδεια για να του δώσεις ντεπόν όταν το βλέπεις ότι δεν είναι καλά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Γλυκούλα μου πολύ εκνευρίστηκα με αυτό που έγραψες.... ΑΚΟΜΑ και αν έκανες λάθος και του έδωσες depon.. αυτό το τόοοοσο δυνατό φάρμακο ενώ δεν έπρεπε..... πες του ότι ΕΣΥ εισαι δίπλα στον μικρούλη ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...και ως επισκέπτης του μήνα ο ΚΥΡΙΟς (όπως λέει και η Ελένη) δεν δικαιούται να στην λέει έτσι!!! (βέβαια όλα αυτά αλλάζουν αν απλά σου έκανε μια παρατηρησούλα εεε; :D)

Άννια μου και εγώ πολύ στενοχωρήθηκα με αυτό που έγραψες... εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και όποτε θέλεις και το νοιώθεις μπαίνε να μας γράφεις νέα! Όπως είπαμε...εδώ δεν είμαστε μόνο για τις χαρές.... Μια μεγάαααλη αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά!!

Κορίτσια η τζες που έχει χαθέι τελείως;;;

Λορέττα τι βιβλία παράγγειλες;; Και εγώ θα κάνω μια παραγγελία αυτές τις μέρες γιατί εκτός από μερικά της μικρής θέλω και εγώ να πάρω κάποια... Αλήθεια τι πήρες για τον αργύρη που μας έλεγες εχθές για το μεγάλωμά του

Και εγώ είμαι ..κάπως... είναι αυτή η μεταβατική περίοδος που όλοι ανυπομονούμε να ανοιξιάσει... (υπάρχει αυτή η λέξη;;:shock:)

PCqNp2.png

ηρθα και γω τι να πω κοριτσια υπομονη

εχει να κανει απο χτες το βραδυ τπο μεσημερι εφαγε κοτοπουλακι με ρυζακι και καροτο ετσι μου ειπε ο γιατρος. σε γενικες γραμμες παντως εχει ορεξη για παιχνιδι και γελαει αν και καποιες στιγμες για κανενα 5 λεπτο ειναι λιγο ζαβλακωμενος αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αχ παιδιααααααααα!!!Κατι εκανε ο γιος μου και τα βλεπω ολα μικραααα αχ το ατιμο το παιδακι!!!Εχει ανοιξει η οθονη και τα γραμματα ειναι μικρουτσικαααααα(ευτυχως ειμαι μονο εικοσι χρονων και εχω πολυ καλη οραση γιατι αλλιωςςςς....:) )Μονο εδω στο παρεντς συμβαινει ξερετε κατα λαθος πως διορθωνεται;;;

Χριστινακι μου τι βιβλια θες εσυ να παρεις;;Χαρα μια χαρα ειναι παιδι μου το παιδι σου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχααχαχ ελενάκο δεν ξέρω να σε βοηθήσω...αλλά εγώ ξέριες τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις;; Πατάω πάλι όλα τα κουμπιά μαζί (όπως θα έκανε η μικρή μου) και διορθώνεται το πρόβλημα..:-P:-P Από βιβλία θέλω να πάρω κάποια μυθιστορήματα και 1-2 βιβλιαράκια για την Αριάδνη..

Χαρουλίτα μου μια χαρά είναι ο Παυλίτος... απλά μην τον βγάλεις έξω ακόμα γιατί έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥ κρύοοοο..μπρρρρρ

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρω πολυ Χριστινα μου...το κανα αυτο αλλα τζιφος...........εχμ...τι μυθιστορηματα;;για πε;;;κανενα καλο;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Θέλω να πάρω δύο που έχουν τέλεις κριτικές στο amazon αλλά θέλω να τα πάρω στα ελληνικά τα συγκεκριμένα

- Ένα όνειρο, δυο χρώματα (the help)

- Xαρταετοί πάνω από την πόλη (the kite runner)

Kαι ένα που λέγεται "μακρινή ακτή' και το είδα στο περιοδικό people να το διαφημίζουν και μου έκανε κλικ...χααχχχα

PCqNp2.png

Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

...μολις με πηραν τηλ.....

αυριο ξεκιναω δουλειααααααααααααααααααα εχω φρικαρει.............

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ δεν ειστε εδω και που θα πω τον πονο μου;;;

Πως θα αφησω το μικρακι μου;;;Νομιζω θα παθω καταθλιψη αυτο ητανε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κουμπαρουλα μου να τα εκατομμυριοστησετε τα χρονια που εισαστε μαζι με τον κουμπαρουλη μου!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

392940jezwdbvizm.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...