Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χριστινάκι κράτα μια πισινή μήπως και δούμε αύριο μια άσπρη μέρα! Για τα παιχνίδια, στην ηλικία που είναι δύσκολο να απασχοληθούν με κάτι συγκεκριμένο, αλλά κάνε λίγο υπομονή ακόμα και εσύ και το παιδί και ο καιρός φτιάχνει οπότε θα το ρίξετε στις βόλτες που είναι ό,τι καλύτερο για εκείνα! Στις εκδρομές η αλήθεια είναι καθυστερούμε λίγο τον ύπνο, το Γιώργο τον κρατάμε άνετα μέχρι τις 10.30 η Μαριαλένα δεν την παλεύει όμως, μέχρι τις 9.30 το αργότερο θέλει το γάλα της και ύπνο. Συνήθως πηγαίναμε όλοι νωρίς στο δωμάτιο και προσπαθούσα να βρω δίχωρο ώστε να ηρεμήσουν τα παιδιά και να ηρεμήσουμε κι εμείς λίγο χωρίς να φοβόμαστε μην τα ξυπνήσουμε. Αυτή τη φορά όμως, επειδή ήταν ουσιαστικά μαμαδοσυνάντηση (ήταν με μαμάδες που γνωριστήκαμε εδώ και τα μεγάλα μας παιδιά είναι συνομήλικα), οι μπαμπάδες αναλάμβαναν να κοιμίσουν τα παιδιά και εμείς μέχρι τις 2 το πρωί τα πίναμε δίπλα στο τζάκι!

Πρίσνι μου εσύ νομίζω με ρωτούσες τι κάνω με το φαγητό της στις εκδρομές. Κι εμείς απέχουμε πολύυυυυ ακόμα από το να τρώει κανονικό φαγητό οπότε τώρα που ήταν για τριήμερο, είχα ετοιμάσει το φαγητό της από την προηγούμενη και το πήρα παγωμένο μαζί και ξεπάγωνα ένα κουπάκι κάθε μέρα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρίνα τι τέλειο!!! Δηλαδή ήταν συνάντηση από parents εε? Αχχ...τέλεια!! Καλά και οι άντρες σας πάντως φοβεροί που δέχτηκαν να πάτε όλοι μαζί εκδρομή χωρίς να είναι φίλοι αλλά και να κοιμίζουν τα παιδιά!! Φτου φτου!!

Αλήθεια έχει καμία άλλη μπεμπάκι ή μόνο εσύ έκανες την Μαριαλένα με τόσο μικρή διαφορά ηλικίας;

Πάντως για το Πάσχα και εγώ δίχωρο έκλεισα...και ήδη για το καλοκαίρι που κοιτάω θα κλείσω και εκεί ένα δίχωρο που βρήκα για να μην το έχω άγχος...δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έιναι να μένουμε όλοι στο ίδο δωμάτιο....δηλαδή μπορώ αλλα΄δεν θέλω! :D:D

Οι νεράιδες του Βορρά που εξαφανίστηκαν;; Θα είδαν τον λαμπρό ήλιο και θα κανόνισαν καφεδάκι....

Οι υπόλοιπες;;

PCqNp2.png

Χριστίνα όντως ήταν πολύ θετικό ότι οι άντρες μας δέχτηκαν να έρθουν στην εκδρομή και ας μη γνωρίζονται μεταξύ τους, πάντως στο τέλος όλοι δήλωσαν ότι πέρασαν καλά, αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω!:tongue::tongue::tongue:

Αν βρήκες κανένα δίχωρο για στείλε κανένα πμ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εγω σημερα ολη μερα δε μπορουσα να μπω....εσεις μπορουσατε;;

Μαρινακι χαιρομαι που περασατε τοσο καλα,και ακομη περισσοτερο που ηταν παρεντσομαμαδοσυναντηση!Οι αντρες σας κορυφη δε το συζητω....εμενα ο δικος μου δε το κανε αυτο με τιποτα!

Η αδερφη μου τελικα.....σημερα αδιαθετησε αφου προηγουμενως πηρε μια ρνητικοτατη χοριακη......ειναι χαλια αλλα πιστευω θα συνελθει....τι αλλο να κανει αλλωστε;

Σημερα ηταν να ρθει το Λορετακι αλλα ο γιοκας μου ξυπνησε με τρελλο μπουκωμα και ενα συνεχη γκουχου γκουχου στα ορια της λαρυγγιτιδας...για να δουμε που θα μα ς βγαλει αυτη τη φορα......

Χαραααα ρε τι κανει ο Παυλιτος;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

και γω δε μπορούσα να μπω! Ετρεχα και όλη μέρα. Ηρθε και το απόγευμα η κοπέλα και ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ο ΑΡγυράκος άρχισε να την αποδέχεται και να τη συμπαθεί. Σημερα της χάιδευε τα μαλλιά.

Ελενάκι κρίμα για την αδερφή σου! Όμως πρέπει να έχει κουράγιο και θα τα καταφέρει. Ο Αναστασούλης μας πώς είναι; Βηχει το πουλάκι μου; Σήμερα είχε σουπερ μέρα...Πήρα και τη mammycool μήπως βρεθούμε αλλά δε μπορούσε..Ομως θα αρχισω τις εξορμήσεις...

Μαρινάκι τι να πω! μπράβο και στις μανούλες που κάνετε εκδρομούλες αλλά και στους άντρες σας. Ρε κορίτσια μήπως να διοργανώσουμε και μεις;;; ζουλεψα! μα ποιες μανούλες είναι αυτές και είναι τόσο μπροστά;:-P

Χριστινάκι μπράβο που σου έφυγε η πανάδα. Παρακαλώ να στήψεις το μυαλουδάκι σου να θυμηθείς πως το λένε αυτό που σου έκανε...Δερμοαπόξεση μήπως;;;;

Οσο για τα δωμάτια, εννοείται διχωρο και για μας. Τώρα μας κάλεσαν κάτι φίλοι για 25η μαρτίου και δε ξέρω αν θα πάμε. Εξαρτάται πόσα δωμάτια έχουν..αααααααα όλα και όλα ο Αργυράκος θέλει το δωματιάκι του:shock:

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;; Χαρά ο Παύλος;;;

Ειρηνακι γιατί λες το Βασιλάκη μας στριμενάκι; Θα σε μαλλώσει ο Αργυράκος:cool:

Εκανα μία έρευνα και θα παραγγείλω κάτι βιβλία σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών. Αν θέλετε πλεροφορίες μου λέτε, ναι;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας γεια σας!!!

χρονια πολλα!!ημερα της γυναικας σημερα.

τι κανετε?

χριστινακι μου τι κανεις?

λωρα μου ειναι λιγο στριμενο τι να κανω?ψεματα να πω?

λεναλ και εγω δεν μπορουσα να μπω ολη μερα .καθοταν ο δημητρης στον ασηκωτο.χαχα

τι επαθε το ομορφουλη σας μωρε?περαστικα.

4ywWp2.png

τι γινετε καλε?ολες γιορταζετε ?που ειστε?καλα οι εργαζομενες.οι υπολοιπες?χαρουλα που εισαι?πως ειναι ο μικρος?φανταζομαι οτι θα ειστε μια χαρα.μακαρι.

μαρινα εσεις τελικα που πηγατε με τις μανουλες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χαρα καλημερα κοριτσακι μου!

Το οτι ειστε απυρετοι ειναι καλο σημαδι ;)

Τωρα η διαρροια,λιγο τη διατροφη του προσεξε και αυριο θα ειναι τζετε το αγορακι σου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας και από μένα!

Γυρισα από γυμναστήριο, κοιμισα τον μικρό, έβαλα φαί και ήρθα!!! ε Ε Ε;;; είμαι super girl!

Χαρουλίτα όντως πρόσεξε λίγο τη διατροφή του. Δωσε πατάτα και καρότο το μεσημέρι

μαζί με το κρεατάκι του.

Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι κάπως! Μα τι φταίει; ο καιρός; δε ξέρω! Αυτή η εποχή που δεν είναι ουτε ανοιξη, ουτε χειμώνας;;; Μήπως οτι ο μικρός μου βγάζει δόντια; Εβγαλε τα πάνω αλλά οχι τα μπροστά, τα πλαινά τους! Το έχετε ξαναδεί αυτό; Πρέπει να πονάει το αγοράκι μου μωρέ...

Χθες παρηγγειλα 6 βιβλία!!!

το ευχαριστήθηκα όμως!!!!

Ειρηνάκι κουκλος ο μικρός σου καρναβαλάκι. Πολυ πετυχημένη στολή.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???Ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν σας εχω διαβασει....Δεν ειμαι καλη παρεα αυτο το καιρο και θα αποσυρθω για λιγο.....Δυστυχως ο γαμος μου περναει μια κριση να μην πω κρισαρα οποτε δεν εχω την ορεξη για τιποτα......

:-D

βρε Αννια μου..τι ειναι αυτα;;με στεναχωρησες πολυ...ευχομαι να στρωσουν τα πραγματα γρηγορα....και τελος παντων να εχουν ολα τη καταληξη που επιθυμεις...Οποτε μας θες εμεις θα ειμαστε εδω ..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...