Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

τι κάνετε; Ολες στις πεθερές σήμερα; Εγώ τι γλίτωσα χιχι:mrgreen:

Θα πάμε στους κουμπάρους με τους άλλους κουμπάρους (έχουμε και πολλούς) και θα χλαπακιάσουμε...Το τι έχουμε ετοιμάσει δε λέγεται. Πάει η διαιτα το τριήμερο ελπίζω να μη βάλω ότι έχασα με τόσο κόπο.

Χαρά μάλλον περνάει ιώση ο μικρός που έχει μόνο πυρετό. Το ξανακουσα αυτές τις μέρες. Κρατάει 2-3 μέρες. Δεν είναι τίποτα και δεν είναι από τα δόντια, όντως δεν ανεβάζουν τόσο πυρετό.

Αννια απίστευτη ιστορία αυτή που έγραψες. Καλά πως πέθανε ο άνθρωπος τόσο νέος. Πώς είναι το κορίτσι; Χάλια;

Καλά ρε Αρτεμις, σε κάνει η μικρή οτι θέλει;;; :-D Μπράβο της! Τελικά όσα παιδια και να κάνει κανείς πάντα παραμένει λίγο χαζομαμά ε;;; Είδα τις φώτο και τα μωρά σου είναι τελεια...Τι να πω!!! Η μικρή κουκλίτσα! Αλλά και τ'αγόρια σου σουπερ!

Μαράκι και γω έχω ένα νυφικό που το κοιτάω και με κοιτάει στη ντουλάπα και φυσικά το μετάνοιωσα που το αγόρασα...Βέβαια το πληρωσε η πεθερά αλλά εδωσε πολλά!!! :wink:

Ειρηνάκι και Ελενάκι τι μου κάνετε;;;;

Ελένη αύριο θα έρθω μάλλον. Λες να έχει παλιόκαιρο;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια καλα κουλουμα και καλη σαρακοστη να εχουμε,σε λιγο θα παμε στην πεθερα να φαμε.....:tongue:χαρουλιτα ελπιζω να ειναι καλα ο παυλακος καμια ιωσουλα θα ειναι μωρε περαστικα και γρηγορα.....Λορετακι αστα να πανε αυτη την κοπελα καποιος την μουτζωσε,ενταξει τωρα ειναι καπως καλυτερα ηρθανε φιλεναδες της και μενει στην αδερφη μου για καποιο διαστημα μεχρι να βρει σπιτι να νοικιασει ξανα,γιατι εεχι αλλα τραβηγματα με την μανα της......+ οτι πρεπει καποιος να την προσεχει τωρα γιατι εχει ζαχαρο και οταν ειχε χωρισει επεσε σε κωμα για 2βδομαδες.....Αφηστε δυσκολες καταστασεις:(:(τεσπα μην σας στεναχωρω και εσας.....Βγαινω παω να ετοιμαστω

:-D

Γυρισατε;;Εμεις ναι...φαγαμε του σκασμου,γυρισαμε εριξα κι εναν υπνο μετα,ξυπνησα εκανα το μπανακι μου και να μαι!!

Λορετιους...αν κρινω απο το σημερινο χιονι μαλλον θα εχει ψιλοκρυο αυριο αλλα εμενα δε με πειραζει ;)

Ρηνουλι;;;ντυμενο τον πηγατε το γαντζο στη πεθερα;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αχ εριξε τρελλο χιονι....για ενα δεκαλεπτο....και μετα το κοψε...:(

Επισης....πριν απο λιγο μιλησα με την αδερφη μου.......της ηρθε αιμα...:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας και από μένα!

Ελενάκι μου τι εγινε με την αδερφή σου;; Δεν είναι καλό σημάδι το αίμα ε;;

Οσο για αύριο ας ξυπνήσουμε να δουμε πως είναι ο καιρός και μετά αποφασίζουμε. Μπρρρρρ πολυ κρύο!!!!

Παιδιά έφαγα τόσο πολύ που δε ξέρω τι θα γίνει. Ειδικά χαλβά πρέπει να έφαγα μόνη μου μισό κιλό...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ Ελενάκι μπήκα να διαβάσω ότι περάσατε όλες τέλεια και πολύ στενοχωρήθηκα για την αδερφούλα σου γμτ. Υπομονή κι ο Θεός δε θα αφήσει έναν άνθρωπο που τόσο επιθυμεί ένα παιδάκι έτσι.Κοιτάξτε μπροστά και το μπεμπέ θα έρθει!

Χαρούλα μου περαστικά στον Παυλάκο σου! Όντως τόσο υψηλός πυρετός δε δικαιολογείται από δόντια.Καμιά ιωσούλα θα έχει, μεγάλο το σοκ αφού είναι και πρώτη φορά, αλλά δυστυχώς είναι κι αυτά μεσα στο πρόγραμμα με τα παιδάκια.

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα στην εκδρομή μας πήγαμε κάπου κοντά στη λίμνη Πλαστήρα με κάμποσες οικογένεις με παιδάκια και η αλήθεια είναι τα μικρά μας ξετρελάθηκαν όλα! Μόνο και μόνο αυτό έφτανε και για να περάσουμε κι εμείς υπέροχα! Βέβαια χμμμ η δική μου η τσαούσα έδωσε ρέστα γκρίνιας, μέχρι και μια άγνωστη κυρία βάλθηκε να την ξεματιάσει αλλά μπαααα! Εντομεταξύ κάποια στιγμή παρήγγειλα φυσικό χυμό για το ΓΙώργο ο οποίος δεν έδωσε καμία σημασία αφού είχε το νου του στο παιχνίδι, η δε κόρη μου λύσαμε να δοκιμάσει! Της έδωσα με αυτό το κανονικό καλαμάκι όπως έφεραν το χυμό σίγουρη ότι δε ρουφάει αφού το σχολίαζα και στις κοπέλες που ήμαστε παρέα και η μικρη με διέψευσε!!! Ήπιε κάμποσο και είδα κι έπαθα να τη σταματήσω γιατί φοβόμουν λόγω των προηγούμενων εμετών! Επίσης, τόσο καιρό γκρίνιαζα στις κοπέλες ότι θέλει όλο να με κρατάει και δεν κάνει βηματάκια και την παίρνει 5' μια από αυτές χωρίς να κοιτάζω εγώ και με φώναξαν να τη δω που περπατούσε!!! Καλά όχι κανονικά αλλά 3-4 βήματα τα κάνει, είναι όμως πολύ φοβισμένη ακόμα! Επίσης νομίζω ότι μετά από τόσο κλάματα είδα και τη μυτούλα από τον ένα κυνόδοντα να έσκασε! Για να δούμε!

Άντε σας έπρηξα, φιλάκια πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λορετιους,μολις της μιλησα....ειναι χαλια,απογοητευμενη και με το δικιο της βεβαια...θεωρω οτι μεχρι αυριο το πρωι μπορει να εχει αδιαθετησει κι ολας.......τι να πω...

Ο,τι θες για αυριο ουτως ή αλλως δε θα παω πουθενα...ελατε να παιξουμε χιονοπολεμο...λες να ξαναχιονισει;χιονισε σε σας;;μπλιαχ ο χαλβας δε μου αρεσει καθολου....ευτυχως...:)

Απο σημερα νηστεια σαραντα μερες....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρινακι!!!τι ομορφα που περασατε;;Ειδες η μικρη σου;;;Προσπαθει να ανεξαρτοποιηθει δε μπορεις να πεις ;)

Καλη ξεκουραση και καλη βδομαδα κοριτσι μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι σουπερ εκδρομούλα...Είδες η μικρή σου που περπάτησε. Και μένα ο δικός μου έβλεπε τον Αναστάση και τσουπ περπάτησε και αυτός. Τώρα τρέχει και δεν τον προλαβαίνω!

Ελενάκι φυσικά στεναχωριέται η αδερφούλα σου αλλά πρέπει να κάνει υπομονή και το μωράκι θα έρθει. Τώρα πια δεν υπάρχουν ζευγάρια που δε μπορούν να κάνουν παιδιά.

Πάω να δω ντιβιντι τρομαχτικό...

Νομίζω οτι μπορώ να τρέφομαι μόνο με χαλβά και λαχάνα.

Αλήθεια θα νηστέψεις ελενάκι;;; Από όλα ;)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχαχα τι ειναι μαρη η λαχανα;;;;;χαχαχαχα

ναι ...απ΄ολα...εχμ....σχεδον...;) ελπιζω δηλαδη....ποτε δε ξερεις...χαχαχαχαχαχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσουδακια μου.καλη σαρακωστη.

λωρακι καλα ειμαστε πηγαμε στην πεθερα.ησυχα τα πραγματα.οσο και να φας απο αυτα τα νηστισιμα δεν χορταινεις.ασε που ειναι βλακειες .τεσπα.

λενακι κριμα για την αδερφη σου .τωρα εκαναν μια προβα,την επομενη φορα θα δημιουργησει.ολα θα γινουν.νομιζω οτι το αγχος τα καταστρεφει ολα.ολα ομως......

ντυμενο το πηγαμε το στριμενο μας.ωραιος ηταν.

μαρινακι τελεια η εκδρομη σας!!ευτυχως δεν σας εκανε και ασχξμο καιρο.δοξα τω θεο.και εμενα ο μπεμπακος μου εχτες εκανε 4 βηματα.σημερα κανα δυο παλι.

πρινσι που εισαι και δεν μπηκες καθολου?ελπιζω να περασατε μια χαρουλα.

χαρουλα τι κανει το γιοκαδακι σου?που εισαι και εσυ?

4ywWp2.png

Καλημερούδια!!!

Αχχχ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα για να σχολιάσω...αν δεν γράφω την ώρα που τα διαβάζω μετά....πάει..το έχασα!!

Ελένη μου λυπάμαι πολύ για την αδερφή σου... :-(:sad: ¨Ηταν η πρώτη τους προσπάθεια; Αν θυμάμαι πάντως προσπαθούσαν πολύ καιρό απ'ότι μας έλεγες ε; Τι να πω ρε γμτ...είναι πια τόσο δύσκολο το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου.... βλέπω και τους φίλους μας που οι μισοί (και βάλε) προσπαθούν πολύ πολύ καιρό και ακόμα τίποτα....

Χαρουλίτα μου είναι άρρωστος ο γαμπρούλης;;; Για πες πως είναι τωρα, καλύτερα;;

Μαρίνάκι τέλεια μου ακούγεται η εξόρμηση που κάνατε! Επειδή το έχω και απορία και στις εκδρομές τα μικρούλια κοιμούνται από τις 9? και εσείς τι κάνετε; Το σκέφτομαι και για εμάς που θα φύγουμε το Πάσχα....

Λορεττάκι για την πανάδα που είχες ρωτήσει μια μέρα, τελικά μου έφυγε τελείως!!! Κάτι σαν λέηζερ μου έκανε..κάπως μου το είπε αλλά τώρα δεν θυμάμαι...πάντως δεν ήταν πήλινγ όπως το δικό σου!

Αχχ δε θυμάμαι τίποτα άλλο τώρα...

Εγώ ξύπνησα σήμερα περιμένοντας να είναι όλα άσπρα....και τελικά τζίφος....

Επίσης έχετε κανένα καλό παιχνίδι να προτείνετε; Πως τα απασχολείτε τα μικρά; Εμένα δεν τρελαίνεται για παιχνίδια αλλά πόσο πια να παίξει με τα κουτάλια και τα τάπερ;; Και το βλέπω ότι βαριέται συνέχεια σοτ σπίτ αυτό το καιρό...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...