Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα βρε Λορετα!!!Ολα καλα κι εμεις!Ναι πραγματι εχει και σημερα υπεροχη μερα !Οταν θα παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο θα κατσουμε λιγο κατω να τρεξει και να παιξει με τα παιδακια της γειτονιας!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερουδια και από μένα!!

Μου φαίνεται ότι το μικρο μου έχει αρχίσει πλέον και κάνει 6ωρο σερί ύπνου.. ανάλογα με την ώρα που θα κοιμηθεί.. δηλ. προχθές 11μμ-5πμ, εχθές 1πμ-7πμ.. για να δούμε.. ελπίζω να κρατήσει!

Επίσης σαν τώρα τελευταία να θέλει πολύ φαγητό που εγώ ΔΕΝ έχω να της δώσω.. δεν καταλαβάινω γιατί δεν παράγει περισσότερο γάλα το στήθος..λιπαρά τρώω, δίαιτα δεν κάνω, νερό πολύ πίνω.. τι να πώ! Εχθές το βράδυ μετά από μια ώρα θηλασμού έφαγε και 80μλ αποψυγμένο γάλα!:rolleyes::rolleyes: Μάλλον μόλις κλείσει και τον 3ο μήνα θα το γυρίσω σε σκόνη....

Για πείτε μου κορίτσια, εσείς όταν κλαίνε τα μικρούλια σας και είναι για αγκαλιά (δηλαδή τα έχετε αλλάξει, ταίσει κλπ κλπ)... τα σηκώνετε αμέσως; 'Η τα αφήνετε και λίγο να γκρινιάξουν;;

PCqNp2.png

Γιατι βρε χριστινα μου ετσι...;Δε καταλαβαινω......τεσπα...Να σου πω..εγω δεν τον σηκωνω αμεσως..δε γινεται δηλαδη και να θελω...γκρινιαζει λιγο,του δινω τη πιπιλα και οταν δω οτι δεν ηρεμει με τιποτα τοτε τον σηκωνω...βεβαια μπορει να τυχει να μην ειμαι απασχολημενη εκεινη την ωρα και να τον σηκωσω και αμεσως...αλλα αυτο συμβαινει σπανιααααααααα!!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εσύ ελενάκι δίνεις και μητρικό και σκόνη έτσι; Εγώ να σου πω.. αν τελικά δεν φτάνει το γάλα για όλα τα γεύματα και θέλει και συμπληρωμα νομίζω οτι θα το γυρίσω αποκλειστικά στη σκόνη... Θα δείξει βέβαια...

Ααα δεν σας ειπα.. εχθές κάθησε πρώτη φορά για αρκετή ώρα και χωρίς γκρίνια στον μάρσιπο.. έτσι κατάφερα και μαγείρεψα!!

Αλήθεια η ειρήνη που είναι τοσες ημέρες;;; Ρηνάκιιιι;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά και ας μην προλαβαίνεις να μπαίνεις!!

Και η Λέγκω έχει εξαφανιστεί τελείως!!!! Που είσαι βρε κοριτσάκι εσύ;; Δώσε στίγμα!! Τελευταία ενημέρωση είχαμε ότι θήλαζες νυχθημερόν!!

Επεξεργάστηκαν by cristine30

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι!!!!!Ολα καλα χαρα μου!!!εσεις;;Οκ απο το εμβολιο ε;Χριστινα μου τελος ο θηλασμος....σταγονα δεν εχω πια...μου ηρθε και περιοδος να φανταστεις....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηταν ανησυχος π[ολυ μου ειπε ο γιατρος ειναι φυσιολογικο και του εδωσα λιγο ντεπον και μετα οκ. εσενα εςνταξει?

ναι ναι ολα<καλα!σημερα ειναι λιγο ανησυχος.....θα δειξει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σου χαρουλίτα μου!! Βρήκες σπίτι;; Εκκλησία;; :tongue::tongue:

Εμείς κάναμε το εμβόλιο πριν μια εβδομάδα ακριβώς!! Ελενάκι γιατί δύο τσιμπήματα; Ποια εμβόλια έκανες; Εμείς το 5πλο..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγω.Πηρα το δεμα,ειχε μεσα ενα πακετο παμπερς και δειγματα απο σαπουνακια και κρεμουλες.Παω ομως να μαζεψω το αχουρακι μου γιατι αν κολλησω παλι εδω ουτε μεσημεριανο δε θα φτιαξω.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σου χαρουλίτα μου!! Βρήκες σπίτι;; Εκκλησία;; :tongue::tongue:

Εμείς κάναμε το εμβόλιο πριν μια εβδομάδα ακριβώς!! Ελενάκι γιατί δύο τσιμπήματα; Ποια εμβόλια έκανες; Εμείς το 5πλο..

κι εμεις αυτο χριστινα μου.....αλλα του το κανανε σε δυο δοσεις....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ηρθα κι εγω.Πηρα το δεμα,ειχε μεσα ενα πακετο παμπερς και δειγματα απο σαπουνακια και κρεμουλες.Παω ομως να μαζεψω το αχουρακι μου γιατι αν κολλησω παλι εδω ουτε μεσημεριανο δε θα φτιαξω.:tongue:

και ξανα:

φιλακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

koritsakia καλημερούδια, πάλι κατά τις 9 ξεμπέρδεψα χθες, διάβασα τα νέα σας αλλά που κουράγιο να σας καλησπερίσω και γω....

τα νέα μας: κάναμε εμβόλιο σήμερα και μένα δυο τσιμπήματα έφαγε, καθότι ΙΚΑ εκεί βλέπεις!!! ο γιατρός μου έξω είπε θα το έκανε σε ένα αλλά δεν περισσεύουν σε αυτή τη φαση και τα 70 ευρώπουλα για να αγοράσουμε το εμβολιο, βάλε που έκανε και η μεσαία τη μια δόση ερυθράς!!!

χαίρομαι που σας ακούω καλά, εμένα το άγχος μου παραμένει μέχρι να βγαλει ο καλός μου τα ράματα της κήλης, οπότε σε αναμονή μια βδομάδα ακόμα!!! ΥΓΕΊΑ ΝΑ ΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ μου αλλά μερικές φορές λέω ότι ο καλός θεούλης θα πρεπε να μας χάριζε και ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια σε κάποιες φάσεις της ζωής μας!!!

Λορέτα και γω δεν προλάβαινα στο πρώτο, κάτι λίγο μαγείρεμα μόνο, τώρα πως γίνεται με τα περισσότερα παιδιά να προλαβαίνεις περισσότερα πραγματα, υποχρεώσεις κλπ. δεν ξέρω...

σας αφήνω πάω στο ζουζούνι που γκρινιάζει, και να γράψω και καμιά σελίδα γιατί τα χω φορτώσει στον κοκόρα!! φιλακια

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Χαίρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.....

Σε όσες κάνατε εμβόλιο με τις υγείες σας....

Στο μανιταράκι την συμπονώ ούτε μισή ώρα δε θα την άντεχα...

Όλες οι υπόλοιπες μια χαρούλα...

Χριστινάκι μήπως σου φαίνεται πως δεν έχεις γάλα?

Εμείς βολτάρουμε...Και όταν γυρίζουμε κάνουμε μπανάκι τρώμε και κοιμόμαστεεεεεεεε...

Αχ πόσο τον χαίρομαι στο αυτοκίνητο...ραλίστας θα γίνει...γελάει κακαριστά...

Τα βράδια συνεχίζουμε τα σερί....

Τελικά σήμερα θα πάμε Τζάμπο να του πάρομε τα δώρα για τα σερί ύπνου...

Πολλά φιλάκια σε όλες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...