Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Επισης,χτες πηγαμε τον μικρο στη γιατρο για τα ποδαρακια του οπως σας ειπα :)

Τον ξεντυσε,τον ειδε,μου ειπε οτι δεν εχει ανισοσκελια,οτι τα ποδαρακια του και οι πτυχωσει ειναι συμμετρικες και οτι ειναι κατι που θα φυγει οσο μεγαλωνει!Μου ειπε βεβαια οτι αν θελω μπορω να τον παω να τον δει και ενα παιδοορθοπεδικος και λεω τη Τριτη πρωι πρωι να παρω ενα τηλ να κλεισω ενα ραντεβου σε ενα νοσοκομειο για να ειμαι 100% σιγουρη οτι δε χρειαζεται κατι το παιδι ! :)

Κατα τα αλλα τον βρηκε πολυ καλο μονο που δε τον ζυγισε ουτε τον μετρησε αν και της το ζητησα γιατι μου λεει 15 μηνων πρεπει να γινουν τωρα οι μετρησεις ε και μου την εδωσε κοματι!!(γκρρρ)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε καλο βραδυ χαρα μου!!!Περαστικα σας γρηγορα!

Φιλια κι απο μενα παω να δω ντιβιντακι με τον αντρουλη :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα!

Εγω εκλεισα εγω ανοιγω;;;;δε με βλεπω και πολυ γουρλου χιχιχιχι

Χαρα τι κανει ρε ο Παυλιτος;;

Που ειστε οι υπολοιπες;;;;Εχετε ξεχυθει στους δρομους;;;Καλα να περνατε!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα και απο εμενα...εχω μερες να μπω ε?μου λειψατεεεεε....λοιπον εμεις εχουμε θεμα με τον μικρο τις 4 τελευταιες ημερες κοιμαται το βραδυ κανονικα στις 9 αλλα ξυπναει κατα τις 1 με εντονο κλαμμα και δεν ηρεμει με τιποταααααααααααααααααα....δεν ξερω γιατι και με προβληματιζει...εσεις τι λετε?

χαρα μου πως περασε ο παυλος την νυχτα?

και οσες τυχερες φυγατε για το τριημερο καλα να περασετεεεεεε....

φιλιαααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια! τι κάνετε;

εμείς καλά!

Χαρά πως ειναι ο Παυλίτος; Ελπίζω να μην ήταν κάτι και να περασε ο παλιοπυρετός.

Ελενάκι μπράβο το αγόρι μου που δεν έχει τιποτα. Βεβαια η γιατρός ηλίθια που δεν τον μετρησε. Μα βαριουνται, δε καταλαβαίνω! Και μενα με καλαμάκι γιοκ, βρε του δείχνω, βρε ρουφάω, βρε φυσάω...τιποτα!

Λενάκι μου γιατί άραγε ξυπνάει ο μικρός σου; Μάλλον για να τρέχεις και να σε μυρίζει λίγο μεσα στη νύχτα...αχ ειναι αυτα πονηρούλια!

Θα πάμε στη γιαγια μου σε λίγο και το βράδυ μάλλον σινεμα ή ποτάκι:-P

θα έρθει η μαμά μου.

φιλουμπες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

kαλησπερα κοριτσακια τι κανετΕ???χαθηκα ε???σας ελειψα???

Χαρα περαστικα στον παυλιτο,ξαναεκανε πυρετο??

Ελενιτσα κανενα νεο απο την αδερφη σου??Ολα καλα να πανε!!!:DΕμεις αυτο το τριημερο ειμαστε φευγατοι,χτες σημερα και αυριο θα μας κανει το τραπεζι η πεθερα οποτε και εγω ειμαι χαλαρη και το εχω ριξει στις βολτες οικογενειακως...Δεν θυμαμαι αν σας ειχα πει για την κορη του γαμπρου μου,ειναι 24χρονων και ειχε μια σχεση 5χρονια με τον οποιο παντρευτηκε και μετα απο 1,5μηνα την χωρισε:shock::shock::shock::shock:,ε τελος παντων τα εφτιαξε με καποιον ηταν μαζι εναν χρονο και χτες τον βρηκε στον καναπε νεκρο,επαθε ανακοπη καρδιας μονο 34χρονων παληκαρι:(

:-D

λοιπον κοριτσακια περασα ενα βραδυ χαλια εδωσα ντεπον αλλα επεσε στο 38 και μετα απο 3 ωρες το μωρο αρχισε να σπαρταει σα να κρυωνει και να τρεμει ενα πραμα τον πηρα στην αγκαλια μου τον σκεπασα και κοιμηθηκαμε ετσι εκεινος δηλαδη εγω τον κοιταγα στις 5 το πρωι ειχαμε ενα ωραιο ωραιο 39,5 εδωσα ποσταν και επεσε και μετα ξαναανεβασε στις 3 το μεσημερι ενα 38,1 εδωσα παλι πονσταν και τωρα επεσε αυτα ελπιζω να περασει γρηγορα πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ηρθα κι εγω.

χαρουλακι υπομονη ντεπον πονσταν εναλαξ χλιαρο μπανακι κομπρεσουλες στο μετωπο και ολα θα πανε καλα.δεν θελω να σε στεναχωρεσψ ομως απο την πειρα μου θα πω οτι οι ιωσεις κρατανε 3 μερες .σκ...τα στο στομα μου και ελπιζω να ειναι το μωρακι καλυτερα.

ελενακι ελπιζω το καλυτερο για την αδελφουλα σου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

εμεις τα ιδια η ελενιτσα δεν με αφηνει να κανω τιποτα και φυσικα ουτε να κατσω στο κομπουτερ.στην1.30 ωρα που κοιμαται προσπαθω να κανω φαι και καμια δουλεια .το βραδυ αυτες τις μερες ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν μπορω να κανω τιποτα.ομως σας διαβαζω μην χασω και τιποτις...

καλη σαρακοστη να ευχηθω και να ειμαστε καλα.

παω λιγο διπλα αμα δω φως θα ερθω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

λεναλ μου που εισαι.ακου εκει που θα πεις οτι δεν εισαι γουρλου

γλυκουλα μου ελπιζω να μην εχει κατι το μικρουλι σου.και να ειναι προσωρινο.μηπως κανενα

δοντι που λεει και η γιαννουλα.ο μικρος μου σημερα το μεσημερι εκει που ξαπλωσαμε για να τον κοιμησω μετα απο περιπου 10 λεπτα αρχισε και εκλαιγε μεσα στον υπνο του .τον σηκωσα και δυσκολευτηκα να τον ηρεμησω.μετα απο λιγο του πειραζα το ποδαρακι για να τον κανω να γελασει και αρχισε και ουρλιαζε.μια σκατοκλωστη μεσα απο την καλτσα ειχε μπει αναμεσα στα δαχτυλακια του και του ειχε κανει μια σημαδαρα.αν δεν τυχαινε να το πειραξω θα εκλαιγε για ωρες.δοξα τω θεο.οποτε μετα απο αυτο το πρωτο που θα κοιταω οταν ο μικρουλης μου κλαιει χωρις λογο ειναι μην το ενοχλει κατι.

λωρακι μου καλη διασκεδαση στην νυχτερινη σας βολτα.

καλα να περασετε γιαννουλα

χαρουλα μου τι επαθε το μωρουδακι σας?.περαστικα στο παυλακο!διαθεση εχει η γενικα ειναι πεσμενος?

4ywWp2.png

.και τωρα τα δικα μας νεα!!!

χτες ηρθε η μια απο τις αδερφες νοναδες και μας εφερε δωρακια στον μπεμπη και μια στολη τιγρακι.οποτε τον εντυσα και εκανε σαν τρελοκομειο.πολυ το χαρηκα.σημερα πηγαμε και στην μαμα μου και τον ειδε που ειχε να τον δει απο τη βαφτιση και τρελαθηκε απο την χαρα της.εννοειται οτι παλι τον εντυσα τιγρακο.

ειναι λιγες μερες που εκανε ενα βηματακι το στριμενακι μου και σημερα εκανε ΤΕΣΣΕΡΑ βηματακια και πηγαινε σαν χαζουλακι.με βλεπω απο αυριο να αδυνατιζω απο το τρεξιμο.κοιμηθηκε απο τις 20.30 και λεω να παω να του ετοιμαζω γαλα μπας και το πιει.αυτα τα ωραια μας νεα.

αυριο ειμαστε καλεσμενοι απο την πεθερα μου να μας κανει το κουλουμοτραπεζο .

4ywWp2.png

Καλησπερα σας!!!

Ολη μερα στη γυρα τωρα προκαμα να κατσω :)

Λενακι μου περνανε φασεις τα παιδακια μα δε πιστευω οτι εχει κατι ο Ευθημης σου ;)

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας για την αδερφουλα μου.....τη Τριτη θα μαθουμε...

Μανιταρακι μουυυ :) :) :) Βρηκατε το σκυλακο σας ετσι;;;φιουυυυ ;) Η Ελενιτσα βλεπω σε εχει βαλει σε σειρα χιχιχιχιχι

Ρηνουλι μου μωρε του κανε σημαδι η βρωμοκλωστη;;αχχχχ την ατιμη!!!Που μπλεχτηκε στο τρυφερο ποδαρακι!!

Αυριο κι εμεις θα παμε πεθερα για το κουλουμοτραπεζο(με αρεσε :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...