Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Φιλενάδες τι μου κάνετε?

Μπαίνω στα γρήγορα γιατί έχω κάτι ετοιμασίες και ίσως αύριο φύγουμε τριήμερο! Θα σας τα πω όταν γυρίσουμε!

Για το ποτηράκι η μικρή δεν το έχει ακόμα καθόλου δεν την έχω πολυδοκιμάσει κιόλας η αλήθεια είναι! Ο Γιώργος όμως έπινε πολύ νωρίς με το καλαμάκι και πριν γεννηθεί η Μαριαλένα, κάπου 17 μηνών ήταν κόψαμε τελείως το μπιμπερό και καθόλου δεν περιόρισε το γάλα αλλά έπινε ισως και λίγο παραπάνω! Βέβαια θέλει και παρεούλα και κουβεντούλες για να το πιει αλλά οκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!

τι κανετε φιλεναδες?τι γινεται ολες για εξορμησεις ειστε?καλα να περνατε.

κοιμαστε ολες ε?καλα...........

μου φαινεται οτι θα αρχισω να κανω και εγω τους μονολογους της πρινσουλας μας.

τριημερο πρινσι μου ε?τελεια καλα να περασετε

μαρινακι εσεις για που σκεφτεστε?με το καλο και εσεις!!

χριστινακι και εμενα ο μπεμπακος μου πινει απο 9 μηνων ωερο και χυμο με καλαμακι

το γαλα δεν το πολυ πινει κανα δυο γουλιες και τελος.συνηθως οταν πινει γαλα χαλαρωνει τριβει το αυτακι του και ψιλονταγκλαρει.

ειχα δοκιμασει να του δωσω να πιει νερακι απο σφηνοποτηρο αφου εχει σφηνοστοματακι αλλα το περισσοτερο παει εξω.απο το ποτηρι ρουφαει οπως ρουφανε οι παππουδες τον ελληνικο και πνιγεται.

4ywWp2.png

Καλημερες καλημεεεερεεες!!!Πρινσυ τι θα γινει πουλακι μου;;;;Θα μπαινεις τα μεσανυχτα θα μιλας μονη σου κι εγω την αλλη μερα το πρωι θα γελαω μονη μου;;;ε;;;πως την ειδες;;; :) :) :)

καλε τι ειναι το Αραρατ και το Κιλιμαντζαρο μπροστα στα Ιμαλαια ορη;;;εεεεεχεις ακομαααα :) :) :)

Οσο γιατο δεκα χρονια νεοτερη δε θα το σχολιασω...οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει....αφου εγω ειμαι μολις εικοσι δηλαδη εσυ ποσο εισαι δεκα;;;χιχιχιχιι!!!!!

Μακαρι να ξανακατεβουμε...για το φρονιμητη δε το βλεπω αλλα πιστευω πως μεχρι το καλοκαιρι ισως...τωρα βεβαια με τη δουλεια δε ξερω πως θα τα βολευω οποτε δε λεω μεγαλες κουβεντες!

Μπραβο Μαρινακι στο Γωγω σου!Τελικα ΚΑΙ αυτο ειναι στο παιδι ;)

Ρηνουλι μου κι εσυ με τις μικρες ωρες μεσα ετσι;;;Ασε η πρινσυ θα κανει φοβερο τριημερο....στο σπιτι της!χαχαχα!!!Οπως και εμεις!Φιλακιααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερουδια!!!

τι μου κάνετε;;;

πήγα να δώσω στο καμάρι μου νερό με το καλαμάκι και το κοιτούσε περίεργα...ντεν καταλαβαίνει ντεν καταλαβαίνει...

Πρινσι κουραση ε;;; Δεν είπαμε οτι θα πάρεις γυναίκα για τις δουλειές;;; ε δεν γίνονται όλα μαζί! Ο μικρός σου τι κάνει; Πώς το πήρε που λείπεις;

Μαρινάκι καλά κάνετε και φεύγετε! εμείς πάλι εδώ σαν τους Βούδες...Δε κουνιόμαστε από τη θέση μας!

Ομως θα πάμε βολτίτσες!

Ειρηνάκι και μεις απο σφινοπότηρο πινουμε νερακι! Σημερα του εδωσα ενα κουλουράκι και με είδε που βουτούσα σε γάλα και το έκανε και αυτός...Πολυ αστειο!

Ελενάκι μου τι κάνετε; Λέω να έρθω την Τρίτη το πρωί αν μπορείς ε ; ε; ε; ε; γιατί μετά που θα δουλεύεις δε μας βλέπω να τα ξαναλέμε! θα περασουν χρόοοοοοοονια και θα βρεθούμε τυχαια σε καμιά εκκλησία (:idea:) ή σε κανένα ΚΑΠΗ...Εγώ θα σε γνωρίσω από το σταυρούδάκι στο λαιμό σαν τον Βασιλάκη Καϊλα και συ απο την ελιά στο μάγουλο...Ενα δάκρυ τότε θα κυλίσει απο τα ρυτιδιασμένα σου μάτια (εγώ θα έχω κάνει μποτοξ και φλεβαροπλαστική και δε θα έχω ουτε ρυτίδες ουτε δάκρυα)...Θα πιαστουμε χέρι χέρι και θα μοιραστουμε το αντίδωρο

THE END

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ισως ξεκλεβουμε καμια ωριτσα το βραδακυ να βρισκομαστε χωρις παιδια γκρινιες κακα τσισα υπνους και βολτες.......μπορει τελικα να μας βγει και σε καλο.....;)

Μπορω και παραμπορω!Και τη Τριτη και οποτε θες :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσςοπουλα τι μου κανετε???

εγω μετα τη συναντηση του εδωσα με καλαμακι κια αμεσως το επιασε το νοημα το παιδακι τη δευτερη μερα ουτε σταγονα δεν επεφτε και πηραμε και ενα πολυ ωραιο πουτηρακι με το γουνι που εχει καλαμακι πανω και πινει απο κει νερο-χυμο τ ε λ ε ι α

ελενηηηηηηηηηηηη να ερθω και εγω να πιουμε καφε τη τριτηηηηηηη?????

λορα εισαι τελειος τρελη παιδι μου???

ελενιτσα ποτε πας για δουλεια???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κοριτσακια γεια σας!μολις κοιμηθηκε το μικρουλι μου και ειπα να μπω να δω τι κανετε!χθες ηταν μια καλυτερη νυχτα ξυπνησε μονο 3 φορες και τη μια δεν ειχαμε κοιμηθει ακομα.λορετα πρεπει να του δειξεις πως να πιει με το καλαμακι που να ξερει το καημενο!αφου εκανε το ιδιο με σενα με το κουλουρι δειξτου και για το νερακι.χαρα και μεις το ιδιο παγουρακι εχουμε!εγω 6 μηνων μωρο ηπια καφε με το καλαμακι!ειμασταν σε καφετερια και με κραταγε η μανα μου αγκαλια ειδα και γω τον καφε με το καλαμακι και τραβηξα μια γουλια!!!ξυνισα τα μουτρα μου βεβαια!αλλα και γω απο τοτε με καλαμακι το επινα το νερο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μπαίνω γρηγορα, γρήγορα, ο μικρός κοιμάται, αλλά όχι για πολύ ακόμα!

Μπράβο βρε κοριτσάκια, σας βρίσκω πολύ σούπερ που τα παιδάκια σας πίνουν με το καλαμάκι!

Λορέτα, το σενάριο που περιέγραψες όλα τα λεφτά, χαχα!!! Καλέ τί "κυνόδοντας" και βλακείες, σε βλέπω να πατάς στο κόκκινο χαλί!!!

Κυρία με τα ωραία μαλλιά,:D (κοινώς Μαρίνα!!!), μπράβο που θα εξορμήσετε για τριημερούλι. Να σε ρωτήσω, με το φαγητό της μικρής τί κάνεις στα ταξίδια, θέλω να πω της δίνεις αλεσμένα, ή τρώει κανονικό φαγητό? Εμένα ο δικός μου έχει δρόμο ακόμα για να αποδεσμευτεί από τα αλεσμένα ρε γμτ, άντε να του δώσω λίγο ρυζάκι, λίγη πατατούλα, αλλά φαίνεται να αναγουλιάζει εύκολα το καλό μου με τις στερεές. Μη ρωτήσετε από ποιόν το πήρε αυτό!!!!:D:D:D Ω ναι, καλά υποθέσατε! Μήπως να σιδερώσω επιτελους, γιατί αν περιμένω μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα έρθει η γυναίκα θα σκιαχτεί!

Διαφημίσεις

χαρα μου περαστικα σας.παρε τον παιδιατρο τηλεφωνο και καντου ενα ντουζακι με χλυαρο νερο(βασανιστηριο ειναι αλλα βοηθαει),αν σου πει ο γιατρος το οκ δωστου και λιγο ντεπονακι.μικρακι,ελπιζω να του πεσει του παιδιου..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Χαρα μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα κοριτσι μου!Να πεσει και να μη ξανασηκωθει!!!εχμ...ο πυρετος βεβαιως βεβαιως...:) :) :)

Πρινσιους!!Αυτο ητανε;;;Μπηκες βγηκες;;;;ααααα...θα σε μαλωσω!!! :)

Εγω παιδια χιλιες φορες του χω δειξει πως να πινει με το καλαμακι αλλα μαλλον ειναι ντουρντουβαλακι και δε λεει να το παισει με τιποτα χιχιχιχι....ο Χρηστος μου επινε απο μικρουλης!Οσο για τα φαγητα, ο μικρος μου τρωει κανονικο ανετα!!!Ο χρηστος δε..για να κοψουμε τα αλεσμενα ειδαμε και παθαμε....σα το Μητσαρα σου πρινσυ μου ενα πραμα! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχχαχα μαρη τρελη συμπεθερα. κοιμαται τωρα πηγα να τον κανω ενα ντουζακι και κοιμηθηκε δε μπορουσε να κρατησει τ αματια του ανοιχτα το μικρακι μμου πολυ στεναχωρεθηκα κοριτσια ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να ειναι απο δοντι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κι εγω ελπιζω να ειναι απο δοντι,αν ομως συνεχιζει ο πυρετος αυριο τηλ τον γιατρουλη σου αν και δε νομιζω να σου πει κατι αλλο απο παρακολουθηση προς το παρον και αντιπυρετικα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

το πηρα τωρα μου ειπε θερμομετρηση καθε 3-4 ωρες και ντεπον καθε 6 κι αν δε πεσει να του δωσω ποσταν και θα ξαναμιλησουμε το πρωι αυτα παω κοριτσια και τα λεμε το πρωι πολλα φιλια ευχομαι να εχω ενα ησυχο και αντιπυρετο βραδυ καληνυχτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...