Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαρακι εμεις τον βαλαμε στο δωματιο του απο 4μιση μηνων παρολο που θηλαζα! Με μας δε μπορουσε, ξυπνουσε με το παραμικρο. Αλλα γενικα στον υπνο θελει τον χωρο του κ αυτο δεν ειναι παντα ευκολο! Κ μια συμβουλη! Μη πηγαινετε να τον δειτε με το που ξυπναει γιατι θα ξυπναει συνεχεια για να σας βλεπει! Καλα τωρα ακομη ειναι νωρις βεβαια.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα πίνει με καλαμάκι από τότε που κάτι είχε αναφέρει η Ειρήνη και μου μπήκε σαν ιδέα (9μηνών) και το νερό και το χυμό πορτοκάλι... αλλά τώρα γάλα ήπιε λίγο και μετά δεν ήθελε άλλο... χμμ....μπορεί να δοκιμάσω να της δίνω το πρωινό γάλα έτσι ώστε και να μην το πιει όλο να είναι οκ...

PCqNp2.png

λορετα αν δεν παω μεσα θα βαλει τα κλαμματα και θα ξυπνησει τελειως.ειχα κανει αλλη μια προσπαθεια οταν ηταν 8 μηνων να τον παω μεσα αλλα περασαμε 3 εφιαλτικα βραδια και ετσι τον εφερα παλι σε μας.ειχε κοψει το βραδινο θηλασμο και ειπα να κανω μια προσπαθεια αλλα τζιφος.και μενα με βολευε σα μωρο να τον εχω διπλα με το θηλασμο γιατι θα με ετρωγαν οι βολτες πηγενελα,ειδικα τα πρωινα που δεν ανηγε το ματι μου με το που ξυπναγε τον επιανα και τον εβαζα στο στηθος.με καλαμακι πινουμε οτιδηποτε αλλο εκτος απο γαλα.αν θυμαμαι καλα του ειχα δωσει να δοκιμασει με το καλαμακι οταν ηταν 6 μηνων και το επιασε αμεσως το νοημα.ετσι σκεφτηκα να του δωσω να πιει και το γαλα αλλα μετα απο 2-3 γουλιες σταματησε.οποτε συνεχιζουμε με το μπιμπερο το γαλα.εχουμε και δυο παγουρακια με καλαμακι και απο εκει πινουμε νερο.απο ποτηρι που εχει δοκιμασει βρεχεται ελαχιστα αλλα αργει να πιει και ειναι πιο ευκολο με το καλαμακι.παντως δοκιμαστε το και μενα στην αρχη ρουφιξε αντανακλαστικα μετα σιγα σιγα αρχισε να καταλαβαινει τι παιζει.2-3 μερες ειναι παντως και μετα θα πινει κανονικα.εμενα το πιανει με τα χερια κα πινει μονος του.αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση παντως ειναι οτι οταν ηταν 6 μηνων και καθοταν στο ριλαξ του εδινα το μπιμπερο και επινε μονος του νερο,μετα ηθελε να του το δινω εγω.και ενω με το καλαμακι πινει νερακι αμα του το βαλεις σε μπιμπερο η σε παγουρακι με αυτη τη χοντρη πιπιλα δε μπορει να το πιει!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μπα;;μαζευτηκατε;;;;

καιρος ηταν! :)

Ειναι πολυ νωρις ακομα για να κοψουν το μπιμπερο παιδια μη τρελλαθω!!!Και μιλαμε για το γαλα ετσι;;Γιατι ειναι ποσοτητα και δε μπορουν απο κατι αλλο να πιουν μεγαλη ποσοτητα,κουραζονται!

Εγω στον Χρηστο το εκοψα τριων χρονων!Και μου εκοψε και το γαλα,αν και μεγαλος,ε μετα σιγα σιγα επανηλθαμε......

Κι εγω επισης το μωρο στο δωματιο του απο πεντε μηνων και ολα καλα!Τον Χρηστο τον ειχα βαλει δυο μηνων,μετα το πρωτο εμβολιο :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

το δικο μου το χαζουλακι γιατι δε πινει? Ααα θα το ξαναδοκιμασω αυριο. Αυτα τα παγουρακια απο που τα πηρες? Οσο για τον υπνο, θα βρειτε τους ρυθμους σας. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

το δικο μου το χαζουλακι γιατι δε πινει? Ααα θα το ξαναδοκιμασω αυριο. Αυτα τα παγουρακια απο που τα πηρες? Οσο για τον υπνο, θα βρειτε τους ρυθμους σας. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

Γιατι δε του αρεσει;;Γιατι το χει δει παιχνιδι;;:P:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

το παγουρακι το πηρα απο το τζαμπο εχει και οπου αλλου πουλανε βρεφικα λυτω mothercare και τετοια αλλα στο τζαμπο το βρηκα με 2 ευρω ενω στα αλλα εχει πανω απο 6 ευρω.θα μου πεις σιγα μωρε για 4 ευρω?ε 4 απο εδω 4 απο εκει μαζευονται,ειναι δυσκολοι οι καιροι!!!!δεν ειναι χαζουλακι μωρε το μικρουλι απλα ειναι κατι καινουργιο και δε το ξερει ακομα.προσπαθησε τον δεν χανεις τιποτα.παντως το μπιμπρο και μεις δε το βλεπω να το κοβουμε συντομα.α πιο κατω εννοουσα οτι πριν λιγες μερες του εδωσα με καλαμακι το γαλα και δε μπορουσε να το πιει οχι απο 6 μηνων,γιατι ετσι που το διαβαζω κατι τετοιο φαινεται!!αντε λορετακι καληνυχτα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω..........Παρασκευή πρωί λαλαλαλαλαλαλα, φστ φστ φστ, από όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου? Επιτέλους τριήμερο έρχεται!!!!:P:p:p Θέλω να κοιμηθώ η γυναίκα λέμε (και να τρώω βλακείες, μην ξεχνιόμαστε!!!!!!) Τί νέα?

Τσουπρίτσες σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (για τη συνάντηση λέω, γιατί έχω να μπω τόσες μέρες που σε λίγο δε θα καταλαβαίνατε για τί πράμα μιλάω χαχα!!!) Ελενίτσα όντως πηγαίναμε μαζί νηπιαγωγείο:P, άν κι εγώ είμαι 10 χρόνια νεότερη:tongue::tongue::tongue:, αλλά τέλος πάντων!

Ελπίζω όλα να πάνε καλά με την αδερφή σου, διάβασα πως είσαστε προβληματισμένοι, μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν γιατί έχει ταλαιπωρηθεί η καημένη...

Μαρινάκι επιστροφή στη δουλειά κι εσύ, ε? Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω

Μαρία, εγώ τον κοίμησα στο κρεβατάκι του από 2,5 μηνών, έτσι δε μας ήρθε δύσκολος ο αποχωρισμός. Αν και πολλά βράδια που τυχαίνει να ξυπνήσει με κλάματα, λόγο μάλλον ονείρου, τον παίρνουμε για λίγο στο κρεβάτι μας μέχρις ότου αποκοιμηθεί ξανά!

Είναι εδώ καμιά?

Μπα, άδειο τιο μαγαζάκι, δεν πειράζει όμως εγώ θα τα πω μια φορά!!! Εντωμεταξύ λόγω αλτζχάιμερ μόλις θυμήθηκα κι άλλα να πω χαχαχα!!!

Ααααααααα, Ελένηηηη, μιας και έχεις πρόβλημα με το δόντι σου, πρέπει να κατέβεις πάλι Αθήνα, θα σε στείλω σε έναν γιατρό σούπερ, τον λέω "ο κύριος φρονιμίτης", γιατί πολύ απλά ξεδοντιάζει φρονιμίτες με το μήνα χαχα!!! Τώρα βέβαια αν έρθεις θα αναγκαστούμε να σε ξαναδούμε έτσι???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Για το μπιμπερό που λέτε, μια ωραία πρωία μου έιχε έρθει κι εμένα η φώτιση του Αγίου πνεύματος πως το παιδί μου πρέπει να κόψει το μπιμπερό μέσα σε μία ολόκληρη μέρα:tongue: και πήγα να του δώσω με κανονικό κύπελλο η τρελόγκα. Πώς δε μου πνίγηκε το παιδάκι μου δεν ξέρω, οπότε επόμενη απόπειρα νεχτ γίαρ!!!!

Θα κάνετε καμιά εξόρμηση για τριήμερο? Εμείς θα εξορμήσουμε στο σπίτι μας, τρελά γλέντια!!!:P Στέγια καλά να περάσετε!!!

Σιωπή ιχθύος,,,,,, οπότε ας κάνω κανα edit!!!

Το λοιπόν παιδάκια δεν προλαβαίνω λέμε, δεν προλαβαίνω (να το ξαναπώ??) Δεν ξέρω πόσα ασιδέρωτα έχουν μαζευτεί, αλλά η ανωμαλία στον εγκέφαλο δε μου επιτρέπει να βάλω τις πετσέτες ασιδέρωτες στα ντουλάπια, όοοοοοοοχι,, παπαπαπα τέτοια πράγματα! Έχω φτιάξει μέχρι στιγμής το όρος Αραράτ και σε λίγο πάω για το Κιλιμάντζαρο!!!! Πού θα πάει, θα στρώσω κάποιααααα στιγμή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...