Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη μου μην ανησυχεις!!!ολα θα πανε καλα θα το δεις...και εγω τα ιδια σου λεω τραβηξα και ομως ημουν εγκυος!!!το ιδιο θα ειναι και για την αδελφη σου...

λορεττακι δεν ξερω τι επαθε ο μικρος ισως τον τρομαξε κανενα ονειρο?ποιος ξερει δεν πονουσε παντως γιατι ειχε ορεξη για παιχνιδι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ήρθα και φυσικά δε πρόλαβα καμία....

Λοιπόν Σάββατο αριβάρουμε για 4μερο στο Ναύπλιο και μετά who knows?

Λοιπόν που είστε?

Κοιμόσαστε?

Σήμερα έχω όρεξη για κους κους...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Ηρθε η κοπέλα πάλι σήμερα για το μικρό αλλά ο Αργυράκος δεν την ήθελε και πολυ! Ολο μ'εψαχνε μέσα στο σπίτι...θέλει ακόμη τον χρόνο του ε; Εχει κάποια παρόμοια εμπειρία γιατί σήμερα ήταν ανήσυχος, έψαχνε να θηλάσει και γκρινιαζε αρκετά. Οταν έφυγε η κοπέλα σαν να ηρέμησε ο μικρός. Δε ξέρω ρε γμτ στεναχωρέθηκα...

Ομως έχω και ευχάριστα νέα, ο μπαμπάς μου πηρε την σύνταξη που περιμέναμε...Του την εγκρίνανε σήμερα, είναι αναπηρική και για δύο χρόνια θα παιρνει κάποια λεφτά! Ηταν μεγάλη ανάσα για μας! Εστω και 500ευρώ να παιρνει είναι καλά.

Δε θα είναι και παραπάνω φυσικά.

Το μάτι μου την έχει δώσει βλέπω θολά!

Η Ελενίτσα πήγε οδοντίατρο σήμερα για τον φρονιμίτη.

Χθες στο φαρμακείο ολα καλά, μ'αρεσει πολυ που πηγαινω.

Αχ νιώθω τύψεις για τον μικρό, ετσι μου έρχεται να την ακυρώσω την κοπέλα, δε ξέρω! Ενιωσα οτι με ήθελα σήμερα σα να φοβόταν μήπως τον αφήσω!!!

Τέλος πάντων, νομίζω από τότε που γινόμαστε γονείς, οι τύψεις μας ακολουθούν!

Θα κάνετε τιποτα το τριήμερο;;; Εμείς εδώ γιατί δε θα έχει μάλλον καλό καιρό.

Στελλίτσα καλά να περάσετε....

Αντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε γιατί καναμε κοιλιά εεεεε

Τώρα που έιπα κοιλιά σκέφτηκα και το γυμναστήριο που έχω να πάω από Δευτέρα...

ΑΑΑΑ θα πάω να κάνω λίγο στεπ

αντε σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοπελες μου τι κανετε????

εγω ποναω πολυ ειμαι αδιαθετη και με καθολου ορεξη μαλλον κρυωσα γι αυτο ποναω τοσο

ελενακι μου ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να ειναι εγκυοσ η αδερφουλα ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ? Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλησπερες σας :)

Μαρινακι μου μακαρι να μουν για καφε αλλα πουυυυ....στον οδοντιατρο ετρεχα καθως ο φρονιμητης με ταλαιπωρει πολυ....τεσπα ελπιζω αυριο αν ειμαι καλυτερα,...κανονισα την αλλη παρασκευη καθαρισμο και στις 23 εξαγωγη...μπλιαχ....:)

Κατα τα αλλα.....χαρα μου ναι,η αδερφη μου ΕΙΝΑΙ εγκυος απλα....δεν ξερουμε αν προχωραει καλα η εγκυμοσυνη αφου η χοριακη δεν αυξανεται οσο θα θελαμε....

Ο γιατρος της χτες της ειπε να κανει υπομονη,και οτι πολλα γινονται....εγω της λεω να ειναι πολυ πολυ συγκρατημενη αφου φοβαμαι μη γκρεμοτσακιστει αν τα πραγματα δεν εξελοχτουν καλα...ειδομεν...

Ο Κοσμακος δε δουλευε σημερα και πηγε αυτος τον μεγαλο σχολειο και πηγε και τον πηρε το απογ και ετσι εγω ξεκουραστηκα κοματι.....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Λορετακι μου!!Τι καλα που τακτοποιηθηκε ο μπαμπας σου....αχ φανταζομαι σου φυγε ενα βαρος ετσι;;

Οσο για τον μικρο σου....παιδι μου τα μωρα τα μυριζονται ολα....φυσικα εχει καταλαβει τι ρολο βαραει η κοπελιτσα και γι αυτο ολη αυτη η συμπεριφορα...αν ομως θες να πετυχει...μη κανεις πισω ;) Ξανα φερτην απο βδομαδα...αλλιως παει το παιχνιδι ! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ ελενακι μου τωρα καταλαβα μωρε ολα καλα θα πανε εχεις απο ολες μας θετικη σκεψη μακαρι το κοριτσι ευχομαι τα καλυετρα να πατε στο γιατρο και ολα καλα να ειναι!!!

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σας!!!

τον κοιμησα τον μικρό μου!

τι κάνετε; Ελενάκι θα βγάλεις το δόντι ε;; ωωωχχχχ αλλά μετά θα ξενοιάσεις!

Η αδερφή σου ας κάνει υπομονή και να είναι, όπως είπες, συγκρατημένη.

Εγώ όντως ανακουφίστηκα πολύ με τον μπαμπά μου! Τι να πω...επιτέλους του συμβάνει κάτι ευχάριστο! Είχα να ακουσω καλό νέο απο το στόμα του....χμχμχμχμ 33 χρόνια!!!:shock:

Οσο για την κοπέλα εννοείται πως θα την φωνάξω ξανά από βδομάδα.

Αντε να δουμε!

Χριστινάκι με είχες ρωτήσει πώς την βρηκα ε;;; Απο ένα γραφείο που λέγεται about families... με πήραν τηλέφωνο κάποια άτομα, τα είδαμε και επιλέξαμε.

Χαρά πώς είσαι κορίτσι μου; Πονάς;;;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τριήμερο έρχεται και πιστεύω οτι θα το χαρούμε όλες ε;

φιλααααακια

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσακια ηρθα και γω!εχθες βαλαμε για πρωτη φορα τον μικρο στο δικο του δωματιο και οπως καταλαβαινετε η νυχτα ηταν μεγαλη και τα σχετικα!!σηκωθηκα 4 φορες εγω και 5 ο αντρας μου!δεν γκρινιαζε ουτε εκλαιγε απλα ξυπνουσε εβαζε μια φωνη και μολις πηγαιναμε εκει επεφτε κατω και νανι.οποτε μαλλον παρεα ηθελε το μικρακι!αντε σιγα σιγα ομως να αρχισει να κοιμαται στο δικο του γιατι και μεις ανθρωποι ειμαστε μας εχε3ι φαει ο καναπες!!!!!!!εσεις τα δικα σας που τα βαζεται για υπνο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρία εγώ την έβαζα στο δωμάτιο της από τον 5ο μήνα..και θα την έβαζα και πολύ νωρίτερα αλλά θήλαζα και με βόλευε να είναι δίπλα μου! Της άρεσε πάρα πολύ από την αρχή και διαπίστωσα ότι κοιμόταν πολύ καλύτερα και πιο ήρεμη...έτσι σταμάτησε και το βράδυνο ξύπνημα!

Κορίτσια για πείτε γνώμες σχετικά με το μπιμπερό...προβληματίστηκα για το πότε το κόβουμε στα μικρούλια... εγώ πίστευα πολύ αργότερα, αλλά μου έρχεται ένα newsletter κάθε εβδομάδα από αμερικάνικο σάιτ και εκεί απ'ότι κατάλαβα οι γιατροί ενθαρύνουν να το κόψεις στους 12-15μήνες!!!:shock::shock: ΈΤσι σήμερα το βράδυ της έδωσα να πιει με το καλαμάκι΄, ήπιε αλλά λίγο και μετά δεν ήθελε άλλο και έτσι ξαναέβαλα τη πιπίλα του μπιμπερό......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...