Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις ειχαμε ανησυχη νυχτα ξυπνησε στις 3 και δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει αλλα να παιξει...και κοιμηθηκε στις 6 και φυσικα κουτουλαω τωρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σου χαρα μου,καλα ειναι μωρε το μικρουλη αν και η ωτιτιδα δε του χει περασει και θα περνει αντιβιωση για 10 μερες.αυριο παμε και για εμβολιο.λορρετα ας το μαλλον περιοδος ειναι εχω ολα τα συμτωματα!!!!!!κριμα ρε γαμωτο,εφαγα μια ξενερα μολις την ειδα ετσι κοκκινη κοκκινη!γκρρρρρ!!!τελος παντων τι να γινει?αναμικτα τα συναισθηματα.τι κανετε εσεις?το ματι τι λεει?περασε καθολου η σε ποναει ακομα?χαρα εγω παντως σε παρατηρω!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Χαρά γεια...στεναχωρέθηκα με τα νέα της Ελένης και δεν σχολίασα τίποτα άλλο παρα μόνο για την Μαρία που έχει και αυτή το ζόρι της.

Μαράκι το μάτι καλύτερα, πήγα πάλι σήμερα στο γιατρό γιατί πονούσα και μου καθάρισε τον φακό. Απο βδομάδα θα τον βγάλω και πιστεύω οτι θα είμαι οκ...

Μη στεναχωριέσαι, έχεις πολυυυυυυυυυ καιρό για δεύτερο παιδάκι. Τι να πουμε και μεις οι μεγαλοκοπέλες :)

Λενάκι τι έχει ρε συ ο ράσελ;

Παιδιά εμένα κοιμηθηκε 3 ώρες το μεσημέρι. Μα το πιστευετε;;;; πρώτη φορά στα χρονικά

Πάω φαρμακείο για δουλειά σιγά σιγά...

ίσως μπω από εκεί.

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι μωρε το ξερω αλλα δεν παυει να ειναι μια απογοητευση και μιση.δε κανουμε προσπαθειες απλα ειχαμε καποιες ψιλοελευθερες επαφες και ειπαμε μηπως συνεβαινε.ο αντρουλης μου μες το αγχος και εγω το ιδιο αλλα για διαφορετικο λογο ο καθενας!!!

αντε και μεχρι την αλλη βδομαδα θα εισαι περδικι,ειδες δυναμη ο πιτσιρικας???κατω σε εβαλε!!καλη δουλιτσα κοπελια!φιλακια σας.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Σας διάβαζα αλλα΄δεν θυμάμαι τίποτα τώρα...:-(

Ελενάκο είχες κανένα νέο απο΄την αδερφή σου;;;

Λορέττα μου για πες μου πως βρήκες την κοπέλα; Έβαλες κανονική αγγελία;; Πω πω ..τώρα θυμήθηκα για τον φίλο σας που έφυγε μόνος του...αχχ...τι να πω βρε παιδιά... τέτοια διαβάζω και μαυρίζει η ψυχή μου.. όλοι στον κόσμο μας είμαστε πια.......

Μαράκι μην στενοχωριέσαι που δεν είσαι έγκυος!! Είσαι μικρούλα βρε και το μπεμπούλι σου μικρό!! Έχετε πολλούς μήνες, χρονια να κάνετε πολλά παιδάκια αν θέλετε!! Εύχομαι πάντως αφού το θέλεις τόσο, να σας έρθει γρήγορα!!

PCqNp2.png

Ελένη μου....:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad:

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Η ελπιδα παιδια πεθαινει παντα τελευταια....σιγουρα θα μπορουσαν να ειναι και πιο ευοιωνα τα πραγματα.....τη Τριτη θα μαθουμε...αν οχι νωριτερα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Θέλω να πιστεύω στο καλύτερο!!!!

Όλη την θετική ενέργεια στην κοιλίτσα της αδερφούλας σου!!!

οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?

Είμαι λίγο χαμένη αυτές τις μέρες ετοιμαζόμαστε για βολτάνα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...