Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαλλον βλεπουν γουροβιζιον αννια!!!χιχιχι

ταο μου συγχαρητηρια για την κορη σου να σου πανε ολα καλα....

ελενη μου μπραβο για την δουλεια ολα καλα θα πανε!!

και εγω ψαχνω και αλλο γιατρο για να παω παλι...

δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο...φιλιαααααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες!

Μαρινακι τι εγινε;;;;ανυπομονεις ετσι;;; :) :) :)

Αχ σε λιγο καιρο που θα παω στη δουλεια δε το βλεπω να μπορω καθολου να μπαινω κορτσουδια.....

Εγω χτες το απογ ειχε μαζεψει εδω δυο τρεις μαμαδες απο το σχολειο με τα πιτσιρικια και εγινε το ελα να δεις.....φυγανε κατα τις εννια και ,και μεχρι τις δεκα συμμαζευα αλλα περασαμε καλα!!!

Επισης....χτες το βραδυ η αδερφη μου ειχε λιγα καφε και τη πηρα απο κατω....σημερα παει για χοριακη...ελπιζω να εχει τριπλασσιαστει και τα καφε να ειναι ασχτα με την εγκυμοσυνη της...αχ.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μακάρι ρε Ελένη μακάρι να έχει ένα μεγάλο νούμερο και να πάρει τα πάνω της η κοπέλα! Πολύ δύσκολη φάση να επιθυμείς τόσο ένα μωράκι και να μην έρχεται! Από τη δουλειά εσύ δεν το βλέπεις να μπορείς να μπαίνεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν το βλεπω Μαρινα μου γιατι θα ειμαστε τρεις κοπελες το πρωι και απο οτι μου ειπε το boss γινεται χαμος το πρωι.......

Αχχχ μακαρι μακαρι...σε δυο ωρες θα ξερουμε....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσοπουλα!

τι κανετε?ευχομαι τα καλυτερα στην αδερφη σου λεναλ.λιγη υπομονη.ηθελα να ρωτησω κατι.οταν ξεκιναει μια γυναικα να κανει εξωσωματικη εχει ηδη κανει προσπαθειες βαση της ωορηξιας.θελω να πω ξερει καθε ποτε ειναι γη ωορηξια.τις λεει ο γιατρος της μερες ωορηκιας της?το εχουν παρακολουθησει?

μαρινακι τι κανεις εσυ?αντε πλησιαζει η παρασκευη ε?μια χαρα.περασε η βδομαδουλα.

4ywWp2.png

κοριτσια καλημερα,μολις μου ηρθε περιοδος,τρεις μερες νωριτερα πρωτη φορα γινεται αυτο.εντομεταξυ παντα μου ερχεται πρωι οταν παω για τσισακια και μετα αμεσως αρχιζουν και οι πονοι.τωρα μου ηρθε πριν απο λιγο και εχω κατι ελαφρια πονακια τα οποια ομως δε ξεκινησαν αμεσως.ειμαι παντα στην ωρα μου,μια φορα ειχε καθυστερησει και τοτε ημουν εγκυος.τωρα ηρθε 3 μερες πιο νωρις.περιοδος ειναι ε???

μην εχω ελπιδες για κατι αλλο ετσι?κανονικα αν ο μηνας ηταν ολοκληρος θα μου ερχοταν στις 4 του μηνα με κυκλο 26 ημερων.τωρα που δεν ηταν ολοκληρος υπολογισα οτι θα ερχοταν στις 6.μηπως τα εκανα λαθος?μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...